Modelism - RHC Forum: cum incep o barcuta - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

cum incep o barcuta

#31 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3542
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Interests:Navo

Postat 26 February 2013 - 08:46 AM

Acuma fiecare cu" obletii" lui,de unii se prinde microbul de altii nu .Mai pasnic?!!! mda,si eu ma gindeam sa fac niste torpile,sau sint mai pasinici "electricienii" de pe Prut?!
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#32 Useril este offline   metrix4you 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 306
  • Inregistrat: 04-May 10
  • Interests:calculatoare , electronica si mai nou navomodelism

Postat 26 February 2013 - 10:03 AM

Vezi postareavasia, la 25 February 2013 - 10:53 PM, a spus:

vorbiti mult si fara rost, dinule stealth-ul este din komatex are vreo 3-4 ani si este bine mersi, se joaca nepotul meu cu el toata vara, ca materialul este o prostie, ca devine casant, ca atnci cand construiesti cu el ceva trebuie sa fi foarte atent... acelasi licru este si la lemn, eu recunosc ca nu mai fac o alta barca din komatex sau foerex sau cum ii spune, dar asta nu inseamna ca am intors spatele la acest material, sunt multe lucruri care se pot construi cu el inclusiv barcute, acelasi lucru este valabil si la lemn, daca nu-l tratezi corespunzator crapa, se uda, se sparge poate este chiar mai greu de facut o barca din lemn... este in functie de competentele fiecaruia, oricum nu cred ca in acest topic va mai continua cineva ...ceva...
nu faceti decat sa va intepati cum gasiti un motiv. Metrix, catul acut dupa proiectul meu nu ar fi iesit asa valurit din lemn, dar putea sa fie brici si din comatex daca erai mai atent... si tot asa...

nu mai stiu daca am pus etape de constructie la stealth dar va pun o poza pentru a vedea cum iese un proiect din komatex daca esti atent...

Vasia , am mai spus de ce a iesit valurit. a fost primul proiect si nu stiam care este treaba cu adezivul Profine C005. Este un adeziv foarte bun , dar trebuie aplicat in cantitati mici pentru ca deformeaza materialul. In rest se comporta minunat. Este recomandat chiar de producatorii komatexului , pentru ca nu doar lipeste , ci "sudeaza" partile.
La celelalte modele cred ca nu s-a mai mai vazut niciun val. asta e ... am fost si eu la inceput :)
Toate filmuletele mele despre barcute:
http://www.youtube.c...ou?feature=mhee
0

#33 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 26 February 2013 - 10:11 AM

Vezi postareamanolo, la 26 February 2013 - 08:46 AM, a spus:

Acuma fiecare cu" obletii" lui,de unii se prinde microbul de altii nu .Mai pasnic?!!! mda,si eu ma gindeam sa fac niste torpile,sau sint mai pasinici "electricienii" de pe Prut?!

Manolo, "electricienii" de pe Prut m-au facut si pe mine sa renunt la acest hobby care imi facea multa placere, dupa ce am investit multi bani si timp in scule de pescuit. Si nu de la chinezi direct, ci numai DAM si Cormoran, destul de bune si scumpe la vremea lor. Le am si azi, pline de praf. Si daca "electricienii" mai aveau in dotare pe langa plase si minciog si un AKM, atunci sigur nu mai comentai cand faceau masacru in fata ta, lucru trait personal.
Pe de alta parte, dupa vreo 56 de ani traiti pe Mama Terra am aflat ca cele mai frumoase amintiri le am din vremea cand aveam doar ocazional in buzunar cativa lei si eu si prietenii mei, iar cu un mic bufet suedez ad-hoc ,o sticla cu ceva bun si muzica dupa noi trageam niste chefuri pe care si azi mi le amintesc cu placere. Goana dupa bani a multora dintre romani mie mi-a lasat numai amintiri neplacute. De dragul lor multi uita ca sunt oameni. Viata asta-i ca parul anal: scurta, incalcita si plina de rahat. De ce nu putem gasi intelepciunea de a ne bucura sincer de orice clipa traita, dupa stresul zilnic inerent al fiecarei zile de munca? Atat luam cu noi la capat de drum.
In ultima perioada am avut parte numai de astfel de vesti: oameni pe care i-am cunoscut si cu care m-am inteles bine au disparut unul cate unul la cele vesnice din cauza stresului cotidian al muncii si castigului.... Si ce-au luat cu ei???
Stii ceva? Eu m-am trezit si in aceasta dimineata, nu ma doare nimic, imi beau linistit cafeluta si urmeaza sa mai mesteresc ceva la zburatoarele mele. Nici eu nu am bani, dar mi le fac daca nu le pot cumpara de-a gata.
Si daca imi trece prin cap sa ma deconectez, imi arunc rapid o jucarie in masina si dau o fuga sa ma relaxez.
Nimeni si nimic din lumea asta nu merita sa-mi otravesc viata si sa nu ma pot bucura de cate ori am ocazia. Si ocaziile mi le fac eu!
M-am adresat tie, Manolo, dar este la fel pentru toata lumea.
Sper sa nu luati acest mesaj ca un act de ostilitate. Nu am nimic cu nimeni. Detest doar NARAVURILE proaste ale oamenilor.
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#34 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3542
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Interests:Navo

Postat 26 February 2013 - 03:16 PM

Sint de acord cu ce spui,si eu detest comertul ,mai ales cel mincinos facut cu orice pret ,si in niste ani am mai invatat si eu citeceva ,nu trebuie sa fi categoric 100% in privinta celorlalti ,chiar si in materie de hoby ,placerea de a bibili se poate manifesta si in a impleti palarii de paie ,totul este sa faci un lucru bun si endorfinele isi vor face efectul .
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#35 Useril este offline   marius35 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 354
  • Inregistrat: 18-May 10

Postat 26 February 2013 - 06:11 PM

Vezi postareaipsihi, la 25 February 2013 - 09:40 PM, a spus:

...dar cate barci de la zero ,din lemn sau komatex ai comis pana acum de ai atat de multa experienta bre , ca eu unul n-am vazut nici una !!!

:drinks: ca bine ai mai zis :clapping:...............dar de comentat.............
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

12 useri citesc topicul
0 membri, 12 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro