Pagina 1 din 1
MH-53E Sea Dragon kit Italeri 1/72
Postat 28 January 2013 - 03:35 PM
Salut,
Macheta a suferit inainte de sedinta foto o cazatura zdravana. Am reparat-o pe cat posibil insa am pierdut cateva piese mici.
Mai sunt necesare cateva retusuri (inclusiv la suport).
Suportul a fost realizat in principal pentru a-mi permite depozitarea in vitrina (locurile de la "parter" fiind deja ocupate de alte machete).
Sper sa va placa.
Macheta a suferit inainte de sedinta foto o cazatura zdravana. Am reparat-o pe cat posibil insa am pierdut cateva piese mici.
Mai sunt necesare cateva retusuri (inclusiv la suport).
Suportul a fost realizat in principal pentru a-mi permite depozitarea in vitrina (locurile de la "parter" fiind deja ocupate de alte machete).
Sper sa va placa.
Postat 29 January 2013 - 07:59 PM
Excelent. I-mi place cum ti-a iesit pasaroiu. I-l am si eu atat in varianta 1/72 cat si la 1/48.... si ma tot invart si ma sucesc si nu stiu cu care sa incep.... pana una alta ma mai relaxez dupa Hellcatul si Avengerul (finalizate) , ambela la 1/48.
Era ideal si un strop de wash........ efectul era mai..... wauuuuu, dar.... sincer mie unul i-mi place, Felicitari si ..... asteptam urmatorul proiect. :clapping: :clapping: :clapping:
Era ideal si un strop de wash........ efectul era mai..... wauuuuu, dar.... sincer mie unul i-mi place, Felicitari si ..... asteptam urmatorul proiect. :clapping: :clapping: :clapping:
......si poate totusi
Postat 30 January 2013 - 07:59 AM
tom cat, la 29 January 2013 - 07:59 PM, a spus:
Excelent. I-mi place cum ti-a iesit pasaroiu. I-l am si eu atat in varianta 1/72 cat si la 1/48.... si ma tot invart si ma sucesc si nu stiu cu care sa incep.... pana una alta ma mai relaxez dupa Hellcatul si Avengerul (finalizate) , ambela la 1/48.
Multumesc. Ma bucur ca am primit nota de trecere din partea maestrului :)
Wash am facut dar din pacate nu suficient.Totodata, pozele au trebuit micsorate pentru a putea fi postate.
In ceea ce priveste hellcat-ul si avenger-ul, nu cred ca le-am vazut aici pe forum. Daca nu au fost "publicate" inca imi exprim prin prezenta rugamintea de a fi impartasite cu comunitatea:D
Toate bune.
Postat 31 January 2013 - 07:08 AM
Bismark, la 30 January 2013 - 09:03 PM, a spus:
Buna seara
Aveti vreo idee de unde se poate face rost de vopsele Humbrol -Enamel?
Aveti vreo idee de unde se poate face rost de vopsele Humbrol -Enamel?
Salut,
Humbrol am gasit la modelism si din cate retin (sper ca nu gresesc), si colegul tomcat ne-ar putea ajuta.
Cu humbrol am vopsit si eu pasaroiul demai sus. La vopsea ma descurc si cu revell. In schimb lacul lucios de la revell, la o dilutie de 50% iese urat (gen stropi) spre deosebire de cel humbrol care se aseaza excelnt pe macheta.
Aceasta postare a fost editata de sectoristu: 31 January 2013 - 07:08 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1