xss, la 26 January 2013 - 01:42 AM, a spus:
MDAAA de cu totu alta parere as putea spune ca sunt eu. Tot ceea ce este adus in plus sau in minus la ceva anume se numeste schimbare si ca exemmplu pe care il stiu,si-l pot gandi toti INGINERII,CRITICII SI ECT persoane de pe acet FORUM si din acest TOPIC pote fii FABRICA DE LA COLIBASI care produce veichea DACIA 1100,1300,1310,1400,1600 si tot asa mai departe pana in prezent. De la 1300-1600 sa facut aceeasi masina dar cu mici imbunatatiri mai bune sau mai proaste dar tot DACIA sa numit.Daca omu a adus anumite imbunatatiri de ordin estetic si ma rog ce a mai facut el acolo asta inseamna ca gata a copiat, a gresitcu anul de fabricatie ,COCA asta se face din 2006 si asa mai departe . Eu nu vad asemanare doar la partea inferioara a coci,in rest sunt diferite tote exemplele pe care le ati prezentat voi aici.
Si hai sa fim seriosi parte inferioara de la toate exemplele prezentate de voi nu la gandit sau creat vrunu di voi ATI COPIAT NISTE JUCARI si ati modificat parte superioara,fiecare cum a putut si la dus capu si aici ma refer im mod expres la aceasat coca,barcuta navomodel cum vreti voi sa-l numiti.
Tot dupa parere mea cat am citit si am vazut pe acest FORUM cinste DL IPSIHI pentru ultimu model creat,gandit de el sau nu de altu de pe acest FORUM de INGINERI SI COPIATORI,dar si pentru celelalte modele.
Dar nu-l inteleg pe Adistul ca era si el interesat de ceva detali "care nu scapase de la IPSIHI" pentru marire dista wireless la sonare,as fi curios EU pentru ce era asa interesat nu cumva vroia sa copieaze si el ceva sa poate sa inceapa o afacer sau poate a si copiat pana acum.
Astea fiind spuse va las si sper sa nu va fi suparat prea tare.
SPOR LA TREBA
Te contrazic din toate punctele de vedere!
1. Dacia o fost facuta de o fabrica si tot fabrica aceea i-a adus modificari, nu Aro sau mai stiu eu cine,
2. este evident ca aceasta coca este copiata mai ales ca nu s-a infirmat acest lucru.
3. nu toti au copiat barcute dupa jucarii , uni au mai si gandit.
4. Sunt convins ca in momentul in care ne-ai facut ingineri si copiatori ai vrut sa ne onorezi, pentru ca asta si suntem, eu personal sunt inginer, si copiez cu placere orice barca realizata 1:1 la scara mai mica pentru colectia mea personala.
5. nu am inteles problema ta cu Adistul si Ipsihi dar banuiesc ca vine tot de la vreo frustrare personala asa ca ramane strict problema ta.
La cat esti de incoerent la capitolul scris, nu ne putem supara pe tine, doar ne amuzam cum va bagati in seama fara fara sa aveti treaba cu subiectul si nu stiu daca si cu modelismul.
hai spor