Modelism - RHC Forum: navomodel fulger 2013 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

navomodel fulger 2013 modificari aduse

#31 Useril este offline   xss 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 64
  • Inregistrat: 03-March 10

Postat 27 January 2013 - 12:50 PM

Mai domnule NAVIGATOR ma bucur ca am inflamat topicul dar mai ales ca sau inflamat anumite pers de pe topic am vazut cum sta treaba cu anumiti membri de pe acest forum.
Cu cititu si descifratu nu esti nici tu si nici alti in masura sa criticati,am mai spus asta "FIECARE SE EXPRIMA IN FELUL LUI" ideea acestui topic era cu totu si cu totu alta .
Daca vroiam sa fiu criticat la felul in care scriu intru-n topic sau la cum ma exprim in scri pe un topic va intrebam.
Cred ca ar fi bine sa criticati problema acelui topic nu probleme de scris,de punctuatie,de coerenta si mai stiu eu ce se mai trezeste altu se adauge.
Si eu sunt "XSS" NUU "XXS" CRITICATE SI PE TINE CA NU STII SA TII MINTE SAU SA COPIEZI

SALUTERE
0

#32 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3542
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Interests:Navo

Postat 27 January 2013 - 02:40 PM

Mai domnule avocat xss ce tare esti in "clanta" ca la barci "lula" ,vezi ca s-ar putea sa fi platit cu noile bacnote:
Fisier atasat  Noua Bacnota 1.JPG (41K)
Number of downloads: 63
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#33 Useril este offline   crony81 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 24
  • Inregistrat: 27-March 12

Postat 27 January 2013 - 07:13 PM

cateva poze mai concrete cu coca

Fisiere atasate

0

#34 Useril este offline   crony81 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 24
  • Inregistrat: 27-March 12

Postat 27 January 2013 - 07:14 PM

inca

Fisiere atasate

0

#35 Useril este offline   xss 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 27 January 2013 - 07:20 PM

Pai nu-mi aduc aminte sa fi sustinut eu ca sunt tare in barci sau in constructia lor.
Eu doar am spus un punct de vedere si o parere fara sa apar sau sa acuz pe vrun membru din acest topic.
Dar cred ca alti sunt avocati si purtatori de cuvant, printre membri acestui forum.

Nu am inteles dece parerea cuiva inseamna acuzare, sau ma rog ce vreti voi sa intelegeti, si nu este doar o PARERE PERSONALA
Am dat in cap la cineva????? Hai sa fim oameni mari si nu copii imaturi, prostiile de genu asta sunt pentru cei MARI si MATURI
A si inca ceva nu sunt avocatu nimanui. DAR DE ASTA SE INTAMPLA PE AICI, DACA ZICE UNU CEVA CEILALTI TOTI ASA E,ASA E si voi ziceti de mine ca sunt avocat HA HA HA
0

#36 Useril este offline   Rottyrc 

• R/C PILOT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2641
  • Inregistrat: 06-October 08

Postat 31 January 2013 - 06:27 PM

Vezi postareaC&RDINODINOWOODFAN, la 26 January 2013 - 05:21 PM, a spus:

... din pacata vei avea parte doar de critici .
Salupa este arhicunoscuta ... Moty este cel care a pus-o in opera primul , o mai face si Rottyrc , dupa parerea mea este o salupa incompleta ... lipsindu-i redanele laterale care sa bage valul despicat dedesupt ... dar asta este doar o fixatie de-a mea .
... cit priveste numele , nici aici nu ai fost inspirat , fiind folosit de alti de vre-un an si ceva incoace
... asta este fulgerul
daca tu poti lumina asa iti cedez tie numele .

Nu conteaza cine a fost primu,acest model l am gasit la Sorin Parloaga prin 2006.A fost adaptata o suprastuctura de la un model mai scurt cu 10 cm.Daca mai prezinta interes e de bine,daca se mai mestereste e de bine,in rest Spor la mesterit.
IOR 2008
https://www.youtube....h?v=zZMOzxZ3808

Nu vreau sa comentez ,dar o lada de scule (goala) cu un motor puternic topaie ca un Fulger...
ADRIAN - Tel.0787 828 507
Ingerii zboara pentru ca o iau usor .....
0

#37 Useril este offline   cata2 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 643
  • Inregistrat: 05-November 08

Postat 31 January 2013 - 08:14 PM

Bun...si pana la urma cat este scorul?
tel . 0765940409

Nu te certa niciodata cu un prost!
Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!
0

#38 Useril este offline   C&RDINODINOWOODFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 30-September 12
  • Interests:Constructii de tot felul , Pescuit Sportiv ,Drift

Postat 31 January 2013 - 08:38 PM

Cind este vorba de Paul , nu incape indoiala ca este una din cele mai bune salupe pentru plantat viteza EVER ... pacat va ati renuntat la ea , dar cine stie poate o reinvie CATA2
https://www.youtube....h?v=ROAe74ltfQ0
... la delfin era obligatoriu sa sara ca aceea este delfin , iar daca ar fi ramas asa vitezista ar fi consumat si curentul de la salupele pe linga care trecea .
Din experienta pot sa va spun ca echilibrarea unei salupe se poate face intr-un singur mod ... se da o gaura capilara in luntre , se baga un prosop inauntru si se pleaca in mars ... cind nu mai topae , se aduce la mal , se cintareste cirpa care s-a imbibat cu apa si se stabileste balastul .

Aceasta postare a fost editata de C&RDINODINOWOODFAN: 31 January 2013 - 08:43 PM

0

#39 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3542
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Interests:Navo

Postat 31 January 2013 - 09:17 PM

Ei! in cele 3 minute de topaiala nici nu aveai timp sa te enervezi,sa iei drujba si sa o ajustezi.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#40 Useril este offline   mariandmd 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2161
  • Inregistrat: 04-September 07

Postat 31 January 2013 - 10:42 PM

Vezi postareaC&RDINODINOWOODFAN, la 31 January 2013 - 08:38 PM, a spus:

Cind este vorba de Paul , nu incape indoiala ca este una din cele mai bune salupe pentru plantat viteza EVER ... pacat va ati renuntat la ea , dar cine stie poate o reinvie CATA2
https://www.youtube....h?v=ROAe74ltfQ0
... la delfin era obligatoriu sa sara ca aceea este delfin , iar daca ar fi ramas asa vitezista ar fi consumat si curentul de la salupele pe linga care trecea .
Din experienta pot sa va spun ca echilibrarea unei salupe se poate face intr-un singur mod ... se da o gaura capilara in luntre , se baga un prosop inauntru si se pleaca in mars ... cind nu mai topae , se aduce la mal , se cintareste cirpa care s-a imbibat cu apa si se stabileste balastul .

Trebuie pusa o supapa sa inchida inundarea in momentul stabilizarii.... vezi ca merge bine in loc de prosop si cu un pampers pentru cei in varsta... :clapping:
0

#41 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 01 February 2013 - 10:57 AM

Vezi postareaxss, la 27 January 2013 - 12:50 PM, a spus:

Mai domnule NAVIGATOR ma bucur ca am inflamat topicul dar mai ales ca sau inflamat anumite pers de pe topic am vazut cum sta treaba cu anumiti membri de pe acest forum.
Cu cititu si descifratu nu esti nici tu si nici alti in masura sa criticati,am mai spus asta "FIECARE SE EXPRIMA IN FELUL LUI" ideea acestui topic era cu totu si cu totu alta .
Daca vroiam sa fiu criticat la felul in care scriu intru-n topic sau la cum ma exprim in scri pe un topic va intrebam.
Cred ca ar fi bine sa criticati problema acelui topic nu probleme de scris,de punctuatie,de coerenta si mai stiu eu ce se mai trezeste altu se adauge.
Si eu sunt "XSS" NUU "XXS" CRITICATE SI PE TINE CA NU STII SA TII MINTE SAU SA COPIEZI

SALUTERE

Scuze, bine ca macar n-am scrantit-o de tot scriind xxx. Dar sa stii ca suntem in masura sa criticam pe oricine scrie incorect iar eu pot da si warnuri conform regulamentului pe care cu siguranta ca nu l-ai citit ca altfel ai fi stiut acest lucru si ca nu ai voie sa inflamezi si sa comentezi in public actiunile moderatorilor ci sa te adresezi unui admin daca nu-ti convine ceva.

Ai inceput prost activitatea pe acest forum si va trebui sa te straduiesti mult ca sa-mi schimb parerea.

0

#42 Useril este offline   xss 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 01 February 2013 - 01:25 PM

Prima parere de multe ori te inseala,iar daca tu spui ca o parere personala este o inflamare de topic,ramane strict parerea ta.
Ca am vrut si am comentat in public actiunile tale,mi-am asumat raspunderea atate timp cat traiesc intr-o tara libera,si asa este frumos sa spui lucrurile pe fata nu prin .....Si inca ceva acel topic era despre ceea ce facuse crony81.
Sper ca am fos destul de explicit,nu am vrut sa fiu inteles aiurea si nici sa critic. :clapping:
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

12 useri citesc topicul
0 membri, 12 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro