Modelism - RHC Forum: navomodel fulger 2013 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

navomodel fulger 2013 modificari aduse

#1 Useril este offline   crony81 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 24
  • Inregistrat: 27-March 12

Postat 25 January 2013 - 03:18 PM

Salutare tuturor, si un an nou cu realizari!
Am ales impreuna cu un prieten un model de navomodel(no name),l-am studiat,l-am fotografiat cu privirea,dupa care am baut :drinks: lar am :drinks: dupa care ne-a venit ideea si ne_am apucat de treaba :yahoo: .
Am taiat,am chituit si am slefuit pana am reusit sa realizam navomodelul anului 2013,care dupa cateva am botezat-o in litri de bere: FULGER 2013.
Hai sa vedeti ce-a iesit!
Astept critici,pareri si comentarii din partea voastra!

Fisiere atasate

0

#2 Useril este offline   crony81 

• Incepator
  • PipPip

Postat 25 January 2013 - 03:26 PM

poza cu matrita maine daca vreti va pot posta mai multe poze cu matrita completa

Fisiere atasate

0

#3 Useril este offline   crony81 

• Incepator
  • PipPip

Postat 25 January 2013 - 03:40 PM

Am finisat pana mi-am facut freza :D ,si cum n-am avut rabdare,am si batut prima piesa!

inca

Fisiere atasate

0

#4 Useril este offline   crony81 

• Incepator
  • PipPip

Postat 25 January 2013 - 03:50 PM

dimensiuni coca
-L 88
-l 29
-h 16
0

#5 Useril este offline   crony81 

• Incepator
  • PipPip

Postat 25 January 2013 - 04:02 PM

Am echipat una din coci cu un 755 ,cu un plumb acid de 12v 7ah,si se comporta destul de bine ,ceva poze cu FULGER pe apa. :drinks:

Fisiere atasate

0

#6 Useril este offline   crony81 

• Incepator
  • PipPip

Postat 25 January 2013 - 04:04 PM

mai multe poze

Fisiere atasate

0

#7 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3542
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Interests:Navo

Postat 25 January 2013 - 08:26 PM

Este vorba de berea Fulger Bragadiru? parca aceasta fabrica s-a inchis .Aceasta barca are ceva legatura cu cea facuta de Moty?!!
Fisier atasat  Moty-01.jpg (78.85K)
Number of downloads: 107 Fisier atasat  Moyy02.jpg (38.01K)
Number of downloads: 106
Ma rog retusata pe ici pe colo si cu aceleasi deficente ,dupa parerea mea in zona capacului de acces.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#8 Useril este offline   moty 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 419
  • Inregistrat: 07-January 06

Postat 25 January 2013 - 09:36 PM

Vezi postareacrony81, la 25 January 2013 - 03:18 PM, a spus:

Am ales impreuna cu un prieten un model de navomodel(no name),l-am studiat,l-am fotografiat cu privirea,dupa care am baut :drinks: lar am :drinks: dupa care ne-a venit ideea si ne_am apucat de treaba :yahoo: .
Am taiat,am chituit si am slefuit pana am reusit sa realizam navomodelul anului 2013,care dupa cateva am botezat-o in litri de bere: FULGER 2013.

Nici macar nu stii ce copiezi! Este model 2006, l-ai descoperit cam tarziu. Navomodelul nu este " no name" se numeste Challenger.

0

#9 Useril este offline   stelian 

• NAVOMODELE CNX
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2400
  • Inregistrat: 01-December 08

Postat 25 January 2013 - 09:41 PM

model 2013 ? hmmmmmmmmm baiati bagati-va mintile in cap ,acest model l-am asamblat in urma cu ceva ani , acest model pe care l-ati plastenilizat ,vorba lui JONY 23 ,este o copie fidela a barcutei pe care o produce GABY MOTOIANU

http://www.rhcforum....post__p__603608
facebook
https://www.facebook...3/photos_stream

https://www.facebook...le.7/photos_all

Alte barcute construite , poze de pe alte meleaguri !
http://forum.rcdesig...read274739.html

0721 241 744 VODAFONE
0762 028 013 COSMOTE

[Mail stelianionascu@yahoo.com [/size]
0

#10 Useril este offline   Adistul 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1490
  • Inregistrat: 26-September 09

Postat 25 January 2013 - 09:48 PM

Salut Moty.

Tocmai vroiam sa-i spun ca este pe un site de modelism... nu pe unul de "copiatorism".
Din partea mea poate sa se-ntoarca la subsol!
Mai e si varianta punerii neuronilor in functiune... dar se pare ca acum sunt pleostiti de la bere.

Spor!

Cand esti mort, nu stii ca esti mort: e greu doar pt ceilalti.
La fel e si cand esti prost.

tel: 0771 088 207

adistul@yahoo.com
0

#11 Useril este offline   crony81 

• Incepator
  • PipPip

Postat 25 January 2013 - 10:44 PM

ce vati aprins toti ?
am zis eu ca e o inventie noua... am specificat faptul ca am facut ceva schimbari
0

#12 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 January 2013 - 11:38 PM

Pai nu vezi ca seful plastelina isi simte locul amenintat ? tu chiar ai ceva talent,mai baga o plastelina si te declar bulibasa .
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#13 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 26 January 2013 - 12:02 AM

Vezi postareacrony81, la 25 January 2013 - 10:44 PM, a spus:

ce vati aprins toti ?
am zis eu ca e o inventie noua... am specificat faptul ca am facut ceva schimbari
...nea, in cazul asta bunul simt cerea totusi acordul celui ce a scos modelul, nu cred ca ar fi fost impotriva, macar daca aduceai o imbunatatire notabila, asa ai scos o coca putin fardata dar cu aceleasi lipsuri , mai departe.....no comment !!!

Aceasta postare a fost editata de ipsihi: 26 January 2013 - 12:06 AM

...tabula crasa, mortua est!
0

#14 Useril este offline   xss 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 64
  • Inregistrat: 03-March 10

Postat 26 January 2013 - 01:42 AM

MDAAA de cu totu alta parere as putea spune ca sunt eu. Tot ceea ce este adus in plus sau in minus la ceva anume se numeste schimbare si ca exemmplu pe care il stiu,si-l pot gandi toti INGINERII,CRITICII SI ECT persoane de pe acet FORUM si din acest TOPIC pote fii FABRICA DE LA COLIBASI care produce veichea DACIA 1100,1300,1310,1400,1600 si tot asa mai departe pana in prezent. De la 1300-1600 sa facut aceeasi masina dar cu mici imbunatatiri mai bune sau mai proaste dar tot DACIA sa numit.Daca omu a adus anumite imbunatatiri de ordin estetic si ma rog ce a mai facut el acolo asta inseamna ca gata a copiat, a gresitcu anul de fabricatie ,COCA asta se face din 2006 si asa mai departe . Eu nu vad asemanare doar la partea inferioara a coci,in rest sunt diferite tote exemplele pe care le ati prezentat voi aici.
Si hai sa fim seriosi parte inferioara de la toate exemplele prezentate de voi nu la gandit sau creat vrunu di voi ATI COPIAT NISTE JUCARI si ati modificat parte superioara,fiecare cum a putut si la dus capu si aici ma refer im mod expres la aceasat coca,barcuta navomodel cum vreti voi sa-l numiti.

Tot dupa parere mea cat am citit si am vazut pe acest FORUM cinste DL IPSIHI pentru ultimu model creat,gandit de el sau nu de altu de pe acest FORUM de INGINERI SI COPIATORI,dar si pentru celelalte modele.
Dar nu-l inteleg pe Adistul ca era si el interesat de ceva detali "care nu scapase de la IPSIHI" pentru marire dista wireless la sonare,as fi curios EU pentru ce era asa interesat nu cumva vroia sa copieaze si el ceva sa poate sa inceapa o afacer sau poate a si copiat pana acum.
Astea fiind spuse va las si sper sa nu va fi suparat prea tare.

SPOR LA TREBA
0

#15 Useril este offline   moty 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 419
  • Inregistrat: 07-January 06

Postat 26 January 2013 - 09:20 AM

Vezi postareacrony81, la 25 January 2013 - 10:44 PM, a spus:

ce vati aprins toti ?

Ai pus problema gresit, puteai spune ca ai facut rost de o coca (nu conteaza de unde ca mai toata lumea cunoaste modelul si cine o face) si de aici puteai sa te lauzi constructiv pe modificarea care ai facut-o acolo,desi mie personal nu-mi place cum ai modificat-o si nu vad nici un avantaj la ce ai facut tu acolo.

0

#16 Useril este offline   vasia 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1049
  • Inregistrat: 26-April 04
  • Interests:navomodelism

Postat 26 January 2013 - 09:56 AM

Vezi postareaxss, la 26 January 2013 - 01:42 AM, a spus:

MDAAA de cu totu alta parere as putea spune ca sunt eu. Tot ceea ce este adus in plus sau in minus la ceva anume se numeste schimbare si ca exemmplu pe care il stiu,si-l pot gandi toti INGINERII,CRITICII SI ECT persoane de pe acet FORUM si din acest TOPIC pote fii FABRICA DE LA COLIBASI care produce veichea DACIA 1100,1300,1310,1400,1600 si tot asa mai departe pana in prezent. De la 1300-1600 sa facut aceeasi masina dar cu mici imbunatatiri mai bune sau mai proaste dar tot DACIA sa numit.Daca omu a adus anumite imbunatatiri de ordin estetic si ma rog ce a mai facut el acolo asta inseamna ca gata a copiat, a gresitcu anul de fabricatie ,COCA asta se face din 2006 si asa mai departe . Eu nu vad asemanare doar la partea inferioara a coci,in rest sunt diferite tote exemplele pe care le ati prezentat voi aici.
Si hai sa fim seriosi parte inferioara de la toate exemplele prezentate de voi nu la gandit sau creat vrunu di voi ATI COPIAT NISTE JUCARI si ati modificat parte superioara,fiecare cum a putut si la dus capu si aici ma refer im mod expres la aceasat coca,barcuta navomodel cum vreti voi sa-l numiti.

Tot dupa parere mea cat am citit si am vazut pe acest FORUM cinste DL IPSIHI pentru ultimu model creat,gandit de el sau nu de altu de pe acest FORUM de INGINERI SI COPIATORI,dar si pentru celelalte modele.
Dar nu-l inteleg pe Adistul ca era si el interesat de ceva detali "care nu scapase de la IPSIHI" pentru marire dista wireless la sonare,as fi curios EU pentru ce era asa interesat nu cumva vroia sa copieaze si el ceva sa poate sa inceapa o afacer sau poate a si copiat pana acum.
Astea fiind spuse va las si sper sa nu va fi suparat prea tare.

SPOR LA TREBA

Te contrazic din toate punctele de vedere!

1. Dacia o fost facuta de o fabrica si tot fabrica aceea i-a adus modificari, nu Aro sau mai stiu eu cine,
2. este evident ca aceasta coca este copiata mai ales ca nu s-a infirmat acest lucru.
3. nu toti au copiat barcute dupa jucarii , uni au mai si gandit.
4. Sunt convins ca in momentul in care ne-ai facut ingineri si copiatori ai vrut sa ne onorezi, pentru ca asta si suntem, eu personal sunt inginer, si copiez cu placere orice barca realizata 1:1 la scara mai mica pentru colectia mea personala.
5. nu am inteles problema ta cu Adistul si Ipsihi dar banuiesc ca vine tot de la vreo frustrare personala asa ca ramane strict problema ta.

La cat esti de incoerent la capitolul scris, nu ne putem supara pe tine, doar ne amuzam cum va bagati in seama fara fara sa aveti treaba cu subiectul si nu stiu daca si cu modelismul.

hai spor
0

#17 Useril este offline   crony81 

• Incepator
  • PipPip

Postat 26 January 2013 - 10:12 AM

Vezi postareamoty, la 26 January 2013 - 09:20 AM, a spus:

Ai pus problema gresit, puteai spune ca ai facut rost de o coca (nu conteaza de unde ca mai toata lumea cunoaste modelul si cine o face) si de aici puteai sa te lauzi constructiv pe modificarea care ai facut-o acolo,desi mie personal nu-mi place cum ai modificat-o si nu vad nici un avantaj la ce ai facut tu acolo.

nu te supara dar, tu dupa ce chinezarime ai copiat-o sa fim sinceri, si apropo mai ai vreun model scos sau t-i l-a facut cineva; tu doar ai dat comanda si executia a efectuat-o altcineva ?Unii de pe forum vorbesc sa se afle in treaba, sunt putini aceia care stiu si practica .Manolo am vazut ca stie ce vorbeste si inca cativa, restul dezastru!!!!!!!!!doar critici si se pitesc in spatele copiilor lor xerox ,domnul Adistu si etc, stiu ei cine .Eu macar am facut ceva, imi cer scuze daca am deranjat ,dar aveti grija ca va mancati intre voi .SPOR LA BRICOLAT!
0

#18 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 January 2013 - 10:52 AM

Toate asertiunile astea .nu stiu de ce au un iz de subsol urit mirositor.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#19 Useril este offline   xss 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 26 January 2013 - 11:28 AM

Dl VASIA nu vad care este problema dvs.
1.Foarte bine ca sunteti inginer bv DAR PE MINE NU MA INTERESEAZA.
2.Eu cand am spus "ingineri si critici de pe acest FORUM si din acest topic" am fost ironic iar dumitale nu erai acolo in discutie iar daca vroiai sa exemplificcu lux de amanunte asta inseamna ca a fost greseala mea dar ma rog .
3.In nici un caz nu ma refeream la cei care au gandit un model si care au creat un model si aici am vazut unul facut si de dvs foarte frumos"nu va perii si va spun adevaru" daca catamaranu lui vasia ESTE CREATIA DVS
4.Daca dvs copiati cu placere orice barca lealizata 1:1 pt colectia dvs personala super dar daca o scoti la vanzare barca de nadit sau coca pt barca de nadit si spui ca este creatie personala " RUSINE" SI AICI IAR NU ESTE VB DESPRE DVS adica nu am vazut la dvs ceva de genu asta
5. Cu IPSIHI nu vad ce te-a facut pe tine DL INGINER sa crezi ca am ceva cu el EU am spus"tot dupa parerea mea cat am citit si am vazut pe acest forum cinste dl IPSIHI pentru ultimul model creat,gandit de el (sau)si nu de altu de pe acest FORUM de INGINERI SI COPIAPORI ,dar si pentru celelalte modele " am incheiat citatu .

6. UNDE SA FIE GRESEALA DL INGINER LA CEA CE AM PUS IN PARANTEZE {(sau)in loc de si} SAU LA FAPU CA AM SPUS "CINSTE DL IPSIHI" sau spunetim domnia voastra unde am gresit ca eu nu sunt coerent pentru toti inginerii care au patlama la mana eu sunt pt astia mai parati CRED, si si in acelasi timp nu-mi dau seama unde am eu CEVA CU IPSIHI sau DECE AM EU VRO FRUSTRE MAI VEICHE CU IPSIHI.
7. ROGUTE PE DOMNIA VOASTRA SA CITITI SI SA INCERCATI SA INTELEGET MAI BINE " CA DOAR SUNTETI INGINER " CE NAIBA AVEM PRETENTII DE LA DVS
8. Cu ADISTUL nimic personal era doar o curiozitate personala in acest TOPIC provocata de ceea ce a spus ca alti nu-si pun neuroni la gandit, si ma deranjat afirmati "intorceri la subsol" care sincer nu vad ce legatura are cu modificare facuta de crony81 la COCA LUI MOTY sau a cui o fii ca tot o copie dupa o jucarie este.
9. Si cu astea spuse va las sper ssa fi fost mai COERENT de asta data ,daca nu asta GHINION

BAFTA IN TOATE
0

#20 Useril este offline   vasia 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 January 2013 - 04:13 PM

Vezi postareaxss, la 26 January 2013 - 11:28 AM, a spus:

Dl VASIA nu vad care este problema dvs.

Dragul meu, eu nu am nici-o problema, tu ai inceput o explicatie si din ea eu am inteles ca se cuvine ca oricine sa copieze o barca sa modifice ceva la capac si sa se laude zgomotaos vai ce barca a facut, daca respectivul spunea: am gasit urmatoarea barca si am modificat cabina, atunci nu avea nimeni nimic de zis. Dar daca si vinde respectiva barca atunci are o problema de moralitate, lucru cu care suntem obisnuiti la barcile de nadit. faptul ca acum 15 ani am terminat o facultate, este egal cu zero ca nu am profesat niciodata, din punctul meu de vedere, sunt muncitor necalificat pe santierele vietii.
In legatura cu coerenta si ironiile ramane cum am stabilit. in legatura cu agresivitatea postului tau, in general aceasta este data de slabiciune si ca sa nu intru acum in alt fel de discutii ma cam opresc aici.
Topice de acest gen vin si trec si peste 2 zile am si uitat de ele, la fel se intampla si cu utilizatorii, asa ca nu ma intereseaza sa aprofundez discutia....

cu stima, Vasia
0

#21 Useril este offline   vasia 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 January 2013 - 04:19 PM

Vezi postareacrony81, la 26 January 2013 - 10:12 AM, a spus:

nu te supara dar, tu dupa ce chinezarime ai copiat-o sa fim sinceri, si apropo mai ai vreun model scos sau t-i l-a facut cineva; tu doar ai dat comanda si executia a efectuat-o altcineva ?Unii de pe forum vorbesc sa se afle in treaba, sunt putini aceia care stiu si practica .Manolo am vazut ca stie ce vorbeste si inca cativa, restul dezastru!!!!!!!!!doar critici si se pitesc in spatele copiilor lor xerox ,domnul Adistu si etc, stiu ei cine .Eu macar am facut ceva, imi cer scuze daca am deranjat ,dar aveti grija ca va mancati intre voi .SPOR LA BRICOLAT!

Dragul nostru coleg,

explica-ne ce ai facut ca sa intelegem mai bine, poate posturile tale nu sunt suficient de explicite pentru noi, si noi sau colegii nostrii au sarit pe barca ta degeaba, poate ne mai arati si alte modele, poate ne arati cum ai construit modelul de lemn, sau BCA, sau Ipsos si atunci noi ne inclinam si ridicam palaria in fata dumneavoastra. Pana atunci ati reusit doar sa intrati in gura colegilor.

Si cu astea spuse va urez spor si asteptam pozele constructiei ca sa ne demonstrati ca aveti dreptate.

vasia

Aceasta postare a fost editata de vasia: 26 January 2013 - 04:20 PM

0

#22 Useril este offline   C&RDINODINOWOODFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 30-September 12
  • Interests:Constructii de tot felul , Pescuit Sportiv ,Drift

Postat 26 January 2013 - 05:21 PM

... din pacata vei avea parte doar de critici .
Salupa este arhicunoscuta ... Moty este cel care a pus-o in opera primul , o mai face si Rottyrc , dupa parerea mea este o salupa incompleta ... lipsindu-i redanele laterale care sa bage valul despicat dedesupt ... dar asta este doar o fixatie de-a mea .
... cit priveste numele , nici aici nu ai fost inspirat , fiind folosit de alti de vre-un an si ceva incoace
... asta este fulgerul
daca tu poti lumina asa iti cedez tie numele .

Aceasta postare a fost editata de C&RDINODINOWOODFAN: 26 January 2013 - 05:22 PM

0

#23 Useril este offline   xss 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 26 January 2013 - 09:03 PM

Dl VASIA cu tot respectuy am inteles cam ce se intampla pe acest FORUM dar sincer nu este treaba mea.Eu am spus o parere si am incercat sa ma si explic DAR ca nu a iestit asa cum trebuie GHINIONU MEU sau pe placu la toti chiar nu ma intereseaza .De jignit nu am jignit de criticat nu am criticat dar stiu sigur ca mai bine statem in banca mea si imi vedeam de treaba.
Dar parca dvs erati inginer nu critic acum este alegerea dvs daca vreti sa fiti si una si alta.
Cu studiile superioare pe care sustineti ca le aveti dar care sunt egale cu zero asta tine de dvs nu de noi.
Cu coerenta sau ironiile ati stabilit dvs si de poate nu toti au facut studii superioare si fiecere se exprima si vb in felul lui dar in acest topic era vb de o coca sau navomodel, despre cine, cum si cand a fost facuta.
Nu vad nici o legatura cu coerenta vrunui utilizator.
Dvs nu ati reusit sa intelegeti ca eu pe IPSIHI il apreciam PENTRU MUNCA LUI si nici decum criticam ( nu sunt in masura sa critc pe cineva si mai ales o persona pe care nu o cunosc) iar pe ADISTUL doar il intrebam si in acelasi timp ironizam,nu il acuzam si nici nu l-am aratat cu degetu ca a facut sau nu ceva, bun sau rau.
Ca si deci si prin urmare va las sa va spalati pe cap cu inventiile voastre.
Cand o sa vreau sa fac ceva o sa va anunt cu toate ca nu ma astept la ceva foarte placut de la voi SCUZE adica de la uni din voi

SA FITI IUBITI
0

#24 Useril este offline   vlad_pvr 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 200
  • Inregistrat: 08-January 11
  • Interests:Vand coci fibra
    Tel 0746.680.633

Postat 26 January 2013 - 11:05 PM

Vezi postareavasia, la 26 January 2013 - 04:19 PM, a spus:

Dragul nostru coleg,

explica-ne ce ai facut ca sa intelegem mai bine, poate posturile tale nu sunt suficient de explicite pentru noi, si noi sau colegii nostrii au sarit pe barca ta degeaba, poate ne mai arati si alte modele, poate ne arati cum ai construit modelul de lemn, sau BCA, sau Ipsos si atunci noi ne inclinam si ridicam palaria in fata dumneavoastra. Pana atunci ati reusit doar sa intrati in gura colegilor.

Si cu astea spuse va urez spor si asteptam pozele constructiei ca sa ne demonstrati ca aveti dreptate.

vasia

Aceasta postare a fost editata de vlad_pvr: 26 January 2013 - 11:07 PM

0

#25 Useril este offline   vlad_pvr 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 200
  • Inregistrat: 08-January 11
  • Interests:Vand coci fibra
    Tel 0746.680.633

Postat 26 January 2013 - 11:09 PM

Barca nowa inseamna NOWA ; Adica fao de la zero. ATUNCI TOT RESPECTUL . Si nu doar barca si restul, ca nu merge coca goala. Pleci de la zero si faci totul. Inafara de telecomanda si riceiver, Asa vad ceva Now PAREREA MEA. Chinuiala Munca TOT RESPECTUL.
0

#26 Useril este offline   alex g 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 619
  • Inregistrat: 16-April 11
  • Interests:Aeromodelismul, e un hobby pe care de mult l-am admirat.

Postat 27 January 2013 - 01:29 AM

Vezi postareavlad_pvr, la 26 January 2013 - 11:09 PM, a spus:

Barca nowa inseamna NOWA ; Adica fao de la zero. ATUNCI TOT RESPECTUL . Si nu doar barca si restul, ca nu merge coca goala. Pleci de la zero si faci totul. Inafara de telecomanda si riceiver, Asa vad ceva Now PAREREA MEA. Chinuiala Munca TOT RESPECTUL.

Saraca LIMBA ROMANA,....:ph34r:
Alex G:
SCOUT MX2
CESSNA 182, 1,87m
PIPER SUPER CUB, PICO CUB
WING-TIGER
TURNIGY 9X ER9X, E-FLY 6CIID, FUTABA T2R
0

#27 Useril este offline   vasia 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2013 - 11:37 AM

Vezi postareaxss, la 26 January 2013 - 09:03 PM, a spus:

Dl VASIA cu tot respectuy am inteles cam ce se intampla pe acest FORUM dar sincer nu este treaba mea.Eu am spus o parere si am incercat sa ma si explic DAR ca nu a iestit asa cum trebuie GHINIONU MEU sau pe placu la toti chiar nu ma intereseaza .De jignit nu am jignit de criticat nu am criticat dar stiu sigur ca mai bine statem in banca mea si imi vedeam de treaba.
Dar parca dvs erati inginer nu critic acum este alegerea dvs daca vreti sa fiti si una si alta.
Cu studiile superioare pe care sustineti ca le aveti dar care sunt egale cu zero asta tine de dvs nu de noi.
Cu coerenta sau ironiile ati stabilit dvs si de poate nu toti au facut studii superioare si fiecere se exprima si vb in felul lui dar in acest topic era vb de o coca sau navomodel, despre cine, cum si cand a fost facuta.
Nu vad nici o legatura cu coerenta vrunui utilizator.
Dvs nu ati reusit sa intelegeti ca eu pe IPSIHI il apreciam PENTRU MUNCA LUI si nici decum criticam ( nu sunt in masura sa critc pe cineva si mai ales o persona pe care nu o cunosc) iar pe ADISTUL doar il intrebam si in acelasi timp ironizam,nu il acuzam si nici nu l-am aratat cu degetu ca a facut sau nu ceva, bun sau rau.
Ca si deci si prin urmare va las sa va spalati pe cap cu inventiile voastre.
Cand o sa vreau sa fac ceva o sa va anunt cu toate ca nu ma astept la ceva foarte placut de la voi SCUZE adica de la uni din voi

SA FITI IUBITI

Nu ai inteles nimic, este un forum liber, toti utilizatorii lui pot posta ce vor cu anunmite limite de limbaj. Este vorba doar de bun simt, lucru care nu se invata la scoala. Putem continua pe subiectul asta mult si bine dar inca o data iti zic ca nu are rost, asa cum ai spus si singur mai bine stateai in "barca" ta, si povesteam despre realizarile tale sau ale noastre la concret, fara sa fim avocati din oficiu pentru nimeni.

Cu stima,

Vasia

Aceasta postare a fost editata de vasia: 27 January 2013 - 11:37 AM

0

#28 Useril este offline   crony81 

• Incepator
  • PipPip

Postat 27 January 2013 - 11:38 AM

Nu inteleg ,de ce toata lumea o tine mortisi ,ca am zis eu ca e o creatie de a mea ;am zis ca am modificat ceva la ea; vad ca uni citesc pe sarite sau doar sfarsitul; ce sa zic mi-a placut modelul chiar daca e vechi, si, dupa cate am vazut e facut in 15 mii de feluri, l-au mai modificat si alti, eu macar la partea de jos l-am facut drept ,capacul l-am modificat, cuvele le-am marit,coca a fost lungita cu 5 cm si inca o data au fost facute ceva modificari; ce nu se intelege? NU E CREATIE PROPRIE DE LA A-Z :BARCA LUI MOTY are 83-28-16 si asta are 88-29-16; sa inteleg ca pe unii i-a deranjat mai mult 2013.
spor la criticat!
oricum multumesc celor care au infiintat acest forum; e de nota 10 ,ce sa zic jos palaria, si la toti cei care dau sfaturi si idei bune sau rele ,multumesc!
0

#29 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2013 - 12:07 PM

Daca tot e vorba de copiat,modificat de criticat,pareri de orice fel, de limba romana, de avocati din oficiu sau platiti cu bere aruncati un ochi aici si poate va vin idei de un nou tip de barca cu jet sau nou tip de plantat:
http://www.youtube.c...bed/Cd6C1vIyQ3w
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#30 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 27 January 2013 - 12:08 PM

Daca xxs nu intervenea (in acel mod), poate ca filozof ramanea. Dupa ce ca are un scris de te doare capul cand il urmaresti si incerci sa-l si descifrezi, mai si inflameaza inutil topicul. O fi prietenul cu care crony81 a spus ca a lucrat la barca, o fi vreun avocat al poporului neoficial? Mister! Cert este ca a reusit sa irite inutil pe toata lumea, chiar si pe mine. :angry:

Ca barca este o copie "la plastelina", la coca ma refer si nu la capac unde s-au mai adus mici modificari neesentiale, este evident, doar ca este o copie mai nereusita. Era mai bine ca cel ce a facut-o sa admita asta cand i s-a spus si sa nu faca atata caz, caci in fond el a cerut in primul post: "Astept critici,pareri si comentarii din partea voastra!". Ar fi fost evitata polemica asta prelungita de "avocatul" xxs. Am analizat cu atentie pozele lui crony81 si ale lui moty si pot spune ca a fost o copie cu mulaj dar din anumite motive s-au estompat nervurile cu rol antiderapaj. Sigur, doar dimensiunile pot confirma sau infirma acest fapt.

p.s. Woodfan, la barca ta Fulger, fa ceva sa nu mai mearga in sarituri la viteza maxima. Echilibreaz-o mai bine, pune-i niste flapsuri care sa-i mareasca stabilitatea, fa ceva ca e pacat.

last edit.
Cand am scris aveam deja subiectul deschis de mai mult timp si n-am vazut ultima postare a lui crony81. Foarte bine ca a explicat cum a facut-o. Acum s-a clarificat. Sper sa nu mai intindeti discutia despre copiat.

Aceasta postare a fost editata de navigator: 27 January 2013 - 12:12 PM

0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro