Salutare la toata lumea , pentru ca am depasit momentul culminant al lucrarii am facut o evaluare de moment , si totoadata o lista cu ce elementele ce mai sunt de executat . Lista aparuta cu acesta ocazie are patruzecisicinci de puncte si cred ca nu le-am descoperit pe toate , unele lucrari sunt minore altele de mai mare anvengura . Pentru astazi va prezint trei puncte bifate din lista ; 1-bastonul prova , 31- baston pavilion pupa , 37- ghidaje lanturi instalatia de guvernare . Acum cateva cuvinte despre respectivele , bastoanele prova si pupa ceva simplu aproape identice ca scop doar cel de la prova pentru a fi asezat are baza in forma de furca si la varful lui este prevazut cu lumina de ancora .
Ghidajele lanturilor , sunt niste uluce prin care se misca lanturile ce actioneaza echea carmei , sunt actionate de un servomotor cu aburi iar in caz de avarie de timona de avarie aflata in partea din tribord a primului cos . Lanturile sun ghidate de cateva role care se afla in zona pupa si sunt prinse incrucisat pe eche .
Atat pentru astazi a zi frumoasa in continuare va doresc .
PS . Printre lucrarile nementionate au mai fost , tratarea puntilor de lemn cu ulei de in si apoi mascarea lor , executia sablonului pentru panoul de lemn de deasupra echei si punctele acestuia de sprijin .
Aceasta postare a fost editata de dj.bobo: 30 November 2014 - 02:17 PM