Pagina 1 din 1
plasty dip
Postat 27 December 2012 - 09:58 PM
`dasa, la 27 December 2012 - 09:50 PM, a spus:
plasty dip este bun de ceva??
vreau sa du pe un esc sa il impermeabilizez
si unde pot gasi mai ieftin?
vreau sa du pe un esc sa il impermeabilizez
si unde pot gasi mai ieftin?
iti pot spune ce am facut eu... am folosit silicon sanitar transparent...e a doua iarna si nu am avut nici o problema...iefitn, mult si, BUN!
poate vin si alte persoane cu pareri pro sau contra...
am cautat o metoda simpla, ieftina si eficienta...
Salut!
Aceasta postare a fost editata de z_dorin: 27 December 2012 - 10:02 PM
Postat 05 January 2013 - 01:57 PM
z_dorin, la 27 December 2012 - 09:58 PM, a spus:
iti pot spune ce am facut eu... am folosit silicon sanitar transparent...e a doua iarna si nu am avut nici o problema...iefitn, mult si, BUN!
Salut!
Salut!
up
Postat 10 January 2013 - 03:20 AM
Poti sa folosesti cu succes si plasty dip si silicon sanitar. Sunt cam la fel cand se usuca.
Siliconul este mai ieftin si il poti aplica mai usor, doar in locurile unde il vrei.
Cand il aplici, sa ai grija sa nu il acoperi complet. Sa ii lasi radiatorului loc liber sa disipe caldura, altfel risti sa il arzi..
Siliconul este mai ieftin si il poti aplica mai usor, doar in locurile unde il vrei.
Cand il aplici, sa ai grija sa nu il acoperi complet. Sa ii lasi radiatorului loc liber sa disipe caldura, altfel risti sa il arzi..
Doar 10% din modelism se vede, restul e in mintea si imaginatia noastra
-->> My YouTUBE channel <<--
-->> My YouTUBE channel <<--
Postat 13 January 2013 - 03:05 AM
Pe Lizeanu au cei de acolo , sunt magazine specializate in aparate si piese electronice , exista o solutie speciala pentru asa ceva nu ataca piesele , solutia este in spray , costa vreo 42 lei dar iti ajunge muuult si bine , personal l-am folosit la doua receptoare de pe barca , pot spune ca este super tare chestia asta , cand se usuca arata ca un lac
Postat 13 January 2013 - 03:08 AM
marian.dumitru74, la 13 January 2013 - 03:05 AM, a spus:
Pe Lizeanu au cei de acolo , sunt magazine specializate in aparate si piese electronice , exista o solutie speciala pentru asa ceva nu ataca piesele , solutia este in spray , costa vreo 42 lei dar iti ajunge muuult si bine , personal l-am folosit la doua receptoare de pe barca , pot spune ca este super tare chestia asta , cand se usuca arata ca un lac
Acum am vazut ca esti din Rm Valcea
Arata acest topic
Pagina 1 din 1