Circuit Drift Grand Arena - Bucuresti topic de anunturi
Postat 07 January 2013 - 04:49 PM
Incep topicul pentru a avea un loc special pentru anunturile in legatura cu circuitul de drift din Grand Arena Berceni.
1. Am sa va rog pe toti cei care au de gand sa apara la pista in weekend sa anunte aici ziua si ora aproximativa la care va ajunge pentru a putea sa ne adunam mai multi odata.
2. Vreau sa va anunt ca pista va fi modificata pentru a usura accesul pantru cei mai noi in domeniu care au acum ceva dificultati in parcurgerea traseului, circuitul va fi simplificat si largit si se vor adauga zone de punctaj, pentru dificultate mai mare se va folosi pista din incinta IMGB ( mocheta )
3. In urmatorul weekend, mai exact Duminica 13.01.2013, se vor purta discutii in vederea constituirii echipei de drift Aggresive Crew. Cei care doresc sa participe la aceste discutii sunt rugati sa anunte ca sa putem stabili o ora avantajoasa pentru toata lumea.
1. Am sa va rog pe toti cei care au de gand sa apara la pista in weekend sa anunte aici ziua si ora aproximativa la care va ajunge pentru a putea sa ne adunam mai multi odata.
2. Vreau sa va anunt ca pista va fi modificata pentru a usura accesul pantru cei mai noi in domeniu care au acum ceva dificultati in parcurgerea traseului, circuitul va fi simplificat si largit si se vor adauga zone de punctaj, pentru dificultate mai mare se va folosi pista din incinta IMGB ( mocheta )
3. In urmatorul weekend, mai exact Duminica 13.01.2013, se vor purta discutii in vederea constituirii echipei de drift Aggresive Crew. Cei care doresc sa participe la aceste discutii sunt rugati sa anunte ca sa putem stabili o ora avantajoasa pentru toata lumea.
Postat 14 January 2013 - 10:31 AM
Va rog sa intretineti curatenia si nu mai intrati pe usile acelea .
Bineinteles , nu se fumeaza .
Puneti deseurile in saci de gunoi sau pungi si aruncatii in cosurile mari , sau lasati-le langa cosuri.
Nu imi place sa primesc telefoane din cauza asta .
Subiectul este inchis , atentie pe viitor .
CIRCUITUL NOU arata FFF BINE ,
Felicitari ECHIPA AGRESIW CREEW
Bineinteles , nu se fumeaza .
Puneti deseurile in saci de gunoi sau pungi si aruncatii in cosurile mari , sau lasati-le langa cosuri.
Nu imi place sa primesc telefoane din cauza asta .
Subiectul este inchis , atentie pe viitor .
CIRCUITUL NOU arata FFF BINE ,
Felicitari ECHIPA AGRESIW CREEW
Aceasta postare a fost editata de FlorinSS: 14 January 2013 - 10:32 AM
Postat 02 February 2013 - 12:29 PM
Stai naiba acasa, unde te duci tu ma zastaba?
Si obbama ala ce face?Pe el de ce il iei?
Si obbama ala ce face?Pe el de ce il iei?
Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale
[center]Club