Circuit Drift Grand Arena - Bucuresti topic de anunturi
Postat 21 December 2013 - 12:15 PM
Daca vreti eu ajung la offroad pe la 3 si am vreo doua sprayuri in masina.
Postat 23 December 2013 - 10:04 AM
Mai nu cred.... A mai fost cu mine La off road Catalin si Dinu.
Postat 05 January 2014 - 05:52 PM
Propun ziua de Sambata 11.01.2014 pentru constructie si testare a noii piste incepand cu ora 13 .
Pentru o mai buna organizare, am sa va rog sa va anuntati aici participarea.
1.Geicsu
2.
3.
4.
5.
Pentru o mai buna organizare, am sa va rog sa va anuntati aici participarea.
1.Geicsu
2.
3.
4.
5.
Aceasta postare a fost editata de geicsu: 05 January 2014 - 05:52 PM
Postat 26 January 2014 - 07:36 AM
in cursul zilei de astazi se va finaliza traseul si rampa. Traseul a fost testat de mine, cei doi Alex, si Radu. Noua ni se pare super ok. Daca doriti sa mai facem modificari suplimentare ,astazi este ultima zi cand se mai pot face. Deci va asteptam.
Nu se vor mai face MODIFICARI dupa ce se va finaliza traseul.
Nu se vor mai face MODIFICARI dupa ce se va finaliza traseul.
MST XXX-D VIP HT
Yokomo DRB
MST FXX-D VIP RWD
Yokomo DIB 275
Tamiya TA-05 VDF II
Hot Bodies TCXX
Yokomo DRB
MST FXX-D VIP RWD
Yokomo DIB 275
Tamiya TA-05 VDF II
Hot Bodies TCXX
Postat 08 March 2014 - 10:31 AM
Salutare Domnilor.
Zilele trecute sa discutat despre taxa de intrare la traseul de drift. Sa luat decizia de a se crea un fond de reparatii lunar. Taxa este de 50 lei pe luna ,bani care vor fi folositi strict pentru lucrarile de mentenanta si amenajare a pistei de drift. ( asta pana cand nu ni se va cere chirie pe spatiul respectiv ).
Nu se va mai percepe abonament,taxa zilnica etc.
De asemenea vom incerca sa organizam concursuri in fiecare luna si o data cu ele sa se plateasca si aceasta taxa. ( participantii din alte zone ale tarii care nu frecventeaza pista in mod regulat vor fi scutiti de aceasta taxa)
Tin sa mentionez faptul ca taxa nu acopera si zona de Offroad/Crawling/Mini-z. Acolo lucrurile vor ramane ca si pana acum abonamentele achitandu-se la shopul Speed RC
Va multumim pentru intelegere
Zilele trecute sa discutat despre taxa de intrare la traseul de drift. Sa luat decizia de a se crea un fond de reparatii lunar. Taxa este de 50 lei pe luna ,bani care vor fi folositi strict pentru lucrarile de mentenanta si amenajare a pistei de drift. ( asta pana cand nu ni se va cere chirie pe spatiul respectiv ).
Nu se va mai percepe abonament,taxa zilnica etc.
De asemenea vom incerca sa organizam concursuri in fiecare luna si o data cu ele sa se plateasca si aceasta taxa. ( participantii din alte zone ale tarii care nu frecventeaza pista in mod regulat vor fi scutiti de aceasta taxa)
Tin sa mentionez faptul ca taxa nu acopera si zona de Offroad/Crawling/Mini-z. Acolo lucrurile vor ramane ca si pana acum abonamentele achitandu-se la shopul Speed RC
Va multumim pentru intelegere
MST XXX-D VIP HT
Yokomo DRB
MST FXX-D VIP RWD
Yokomo DIB 275
Tamiya TA-05 VDF II
Hot Bodies TCXX
Yokomo DRB
MST FXX-D VIP RWD
Yokomo DIB 275
Tamiya TA-05 VDF II
Hot Bodies TCXX