worms, la 01 January 2013 - 02:17 PM, a spus:
Eu am patit-o sa mi se rupa 2 elici si am ramas in 6 pe octo. L-am adus jos fara probleme. I-a sa vedem daca la x8 s-ar rupe 2 elici eventual de pe acelasi brat, lucru foarte simplu de intamplat daca cedeaza prima aia de jos, nu sunt prea convins c-ar mai sta vreo secunda in aer. Parerea mea este ca la redundanta e praf combinatia. La stabilitate si mai praf. Axele de sustinere sunt identice cu ale unui quad. Nu e doar parerea mea, ci a multor cetateni de pe afara care si-au postat pe forumuri constructiile, ulterior renuntand la ele si trecand pe flat.
Scria cineva pe aici ca d'aia iti faci x8, pt.eficienta. Habar n-are ce spune. Asa cum ai spus si tu, eficienta e mult mai proasta la x8.
A, daca vrei sa spui de bine de x8, poti zice asa; am o platforma care e de dimensiuni mai reduse dar cu o tractiune apropiata de un octo flat, brat mai scurt al motoarelor asta traducandu-se intr-o posibilitate mai mica de a aparea vibratii in frame, motoarele care puse cap in cap si la turatii relativ egale isi anuleaza cuplurile si implicit din nou ajungem la povestea cu fortatul in brate= elasticitate=vibratii, la care x8 la acest capitol,datorita acestor chestii poate sta mai bine decat un flat.
Am vazut ca ti-ai luat esc-uri, inseamna ca il faci pe dji. Motoarele sunt super ok , nu te mai lua dupa altii. Cu 13x6,5 zboara multi p'afara si au rezultate bune dar mai bune le-au avut pe xoar 13x5. 13x4 e prea mic pasul pt. diametru. Ar merge 12x4 xoar, tractiune motoarelor e identica cu 3636 MK. Mie la 5kg imi mananca in hover 43 A si in blana cam 100A. Una peste alta la 10min juma si 8000mah consumati il pun jos.
Spor la treaba si dupa ce il termini putem sa comparam o filmare de pe el cu una de pe ce ai mai avut inainte sa vedem real ce si cum.