Salut,
Am cautat putin dar nu am gasit sectiunea 'Pune o intrebare primeste un raspuns' in care un admin mi-a mutat la un moment dat o intrebare, imi cer scuze, chiar am cautat 'pune o intrebare' in search dar nu mi-a gasit pagina. Anyway, am si eu cateva intrebari pentru pasionatii de modele la scara. Pentru moment eu sunt pasionat de camioane dar incet incet cred ca imi voi extinde pasiunea si spre alte domenii. Scriam la un moment dat prin 2010 despre faptul ca toate camioanele la scara din ziua de azi arata f bine dar nu se comporta natural. 2 ani mai tarziu cred ca mi-au venit niste idei legate de cum as putea sa schimb lucrul asta dar am nevoie de putin ajutor. Ma intereseaza daca ma puteti ajuta cu raspunsuri la urmatoarele intrebari
1. Ma poate ajuta cineva cu confectionarea unei remorci pentru un Scania R470 ? Ma intereseaza una care sa arate ceva in genul celei a lui Mack din Cars (Pixar), adica sa fie lunga, joasa, cu 3 axe cu roti mici pe spate si cu platforma care sa se deschida ca aceea a lui Mack, din care coboara Fulger McQueen.
2. Exista trenuri la scara 1/14 ? Daca da, are cineva unul cu o locomotiva romaneasca de la Electroputerer Craiova cu vagoane cu lumini in interior pe care sa il pot filma noaptea , ca si cand ar fi real ?
3. Exista servo-uri pe care nu le comanzi la pozitie (0-270 grade sau cat o fi maximuul) ci in turatie ? Adica atunci cand duci mansa la 10%, servo-ul sa mearga cu 10% din viteza maxima, dar continuu, chiar daca se da peste cap ?
4. Exista machete la scara 1/14 sau macar apropiate a unor masini de pe vremea comunismului ? Dacia, Aro, Warburg, Volga, etc ?
5. Exista oameni in Romania interesati sa monteze kituri de camioane, sa le vopseasca in culori cerute de clienti, sa faca pe CNC piese cerute de clienti, totul contra unor sume decente de bani ? Ce inseamna decent vorbim mai incolo.
Cam atat pentru acum. Rog un moderator ca in cazul in care muta topicul in alta parte, sa imi trimita si mie o notificare pe email cu noua adresa.
Multumesc,
Razvan
Pagina 1 din 1
Camion la scara 1/14 Machete la scara
Postat 12 January 2013 - 02:35 PM
Suna interesant , pot sa iti raspund la 3 si 5 :)
Sunt servo , se numesc servouri cu rotatie continua ,sau se poate modifica unu normal ca sa faca ce vrei tu , le folosesc in robotica .
La 5 , da , sigur ca sunt , eu as face asa ceva .
Si eventual la 1 , pune o poza cu ce vrei mai exact.
Ionut
Sunt servo , se numesc servouri cu rotatie continua ,sau se poate modifica unu normal ca sa faca ce vrei tu , le folosesc in robotica .
Ionut
EMAIL : robopitorg@gmail.com
0741336735
0741336735
Postat 12 January 2013 - 02:51 PM
the rc boy, la 12 January 2013 - 02:35 PM, a spus:
Suna interesant , pot sa iti raspund la 3 si 5 :)
Ionut
Ionut
Salut Ionut si ms de reply, esti primul care raspunde desi subiectele de discutie mi se par cel putin interesante.
La 1, ceea ce as vrea sa ma ajute cineva sa fac este un flat bad ca acel rosu de la R470-ul din pozele de aici.
Legat de servo-urile alea cu rotatie continua, imi poti recomanda vreun model sa ma uit putin pe specificatiile lui ?
Ms mult,
Razvan
Postat 16 January 2013 - 03:40 AM
Sper sa nu te superi pentru ca ma bag in seama neintrebat. Ceea ce cauti tu este:
http://www.ebay.com/...0-/140423438269
Ceva date despre el:
http://www.springrc....duct.asp?id=143
Multa, multa bafta.
http://www.ebay.com/...0-/140423438269
Ceva date despre el:
http://www.springrc....duct.asp?id=143
Multa, multa bafta.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1