> Gelul asta e bun si pentru jello-effect-ul de pe cmos?
> toate dimensiunile pad-urilor sunt in mm ca nu imi este clar ce inseamna 10x15x15mm, sunt asa de mici?
Pai cat ai vrea sa fie ? Sau, ce intentionezi sa faci cu ele ?
Cubuletzele ala nu sunt pentru montat placa de control, ci ca sa sustina o camera foto/video de pana in 500 grame, exact pentru jeleu :)
Optim lucreaza cand sunt comprimate cam 70% din grosimea initiala.
> mai ales la alea CCW care trag greul si se pare ca incaseaza primele crash-urile.
Asta nu o inteleg, de ce ar fi acelea mai predispuse la lovire ? :unsure:
Chestia interesanta ca si eu am rupt la inceput masiv nuami elici de un fel, ajunsesem sa am 10 orfane, am si deschis un topic de imperechere, lol.
> Adica am comandat rulmenti, axe de 3.17 si
sigurante (in caz ca zboara).
Un sfat: nu mai pune sigurante ! De loc !!!
In utilizare normala nu va zbura clopotul niciodata, in schimb la o cadere, zboara elicea cu clopot si ax cu tot, rezultat: salvat ax si elice.
Mai mult, rulmentul pe care preseaza siguranta se va simti mult mai bine, uzuara nula, cea radiala este nimica toata, pe el il omoara cea longitudinala ;)
Uite o manevra facuta pe vremea cand ma tineam de nebunii, ca sa te convingi ca nu iese axul fara siguranta: inaltat la 50m, taiat gaz, cadere libera pana pe la vreo 10m unde bag gaz la maxim, franare violenta si oprire in hover la 2-3 m de sol. Asemenea solicitare nu apare nici daca pui un kg pe el, mai mult nu ridica motoarele alea oricum.
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 28 March 2014 - 08:19 PM
... cu picioarele pe pamant ...