Sunt bucuros ca am dat de oameni priceputi si dornici sa ajute . Daca acum o luna aveam cunostinte zero :wub: ,astazi datorita voua :drinks: am reusit sa inteleg cu ce se ,,mananca ,, acest hoby . Stiu ca mai am multe de invatat , dar cu putin curaj si ajutor nimic din cea ce face omul nu este imposibil. Dorinta mea a fost si este sa realizez o barcuta multifunctionala , si in acest context am gandit si cuva nr 3 (pe spate ) pentru plantat la rapitor , dispozitiv de remorcat , si ce mi-o mai veni in cap. Tutorialul complet
va fi expus la sfarsitul proiectului. In acest moment sunt la stadiul de ,,macheta ,,si inainte sa fac ultimile finisaje si mulajul , vreau opinii despre acesta .Dotarile tehnice cu care va fi echipat : 2 acumulatori 12v/7,5 in paralel (daca permite) . radiocomanda 6 canale ,ESC 110A cu BEC 5V/3A (poate si un UBEC 5/6V -5A), 4 servo , poziti fata spate , elice 3 pale/dreapta 55 mm , motor 755/40 , arma 60/40 , switk 2 canale cu mentinere , indicator digital nivel bateri si eventual un mic far , antena externa receptor.
Fisiere atasate
Aceasta postare a fost editata de SHADYYY1111: 20 December 2012 - 04:42 PM