Vand T-rex 100x foarte bun pentru incepatori , si minunat pentru un cadou de craciun !
Este un elicopter destul de evoluat si foarte docil pentru cei care vor sa incerce acest hobby .
Radiocomanda poate fi folosita pentru simulator , are inclus cd cu simulatorul de zbor si cele necesare .
Mai dau la el si un set de pale originale .
Pretul este de 300 ron , transport inclus cu posta romana .
Pentru mai multe detalii PM me sau 0766/488204 Laur .
Am sa revin cu poze , ca am cablul de date in masina !
Pagina 1 din 1
Vand elicopter T-rex 100x COMBO Aproape nou
Postat 16 December 2012 - 09:01 PM
laur58, la 16 December 2012 - 08:42 PM, a spus:
Vand T-rex 100x foarte bun pentru incepatori , si minunat pentru un cadou de craciun !
Este un elicopter destul de evoluat si foarte docil pentru cei care vor sa incerce acest hobby .
Radiocomanda poate fi folosita pentru simulator , are inclus cd cu simulatorul de zbor si cele necesare .
De ce il dai asa repede?
Postat 16 December 2012 - 09:07 PM
Il dau pentru ca i-mi plac mai mult cele FBL . Un McpX este mult mai rapid (multa adrenalina in casa) ! :good:
Postat 16 December 2012 - 09:09 PM
laur58, la 16 December 2012 - 09:07 PM, a spus:
Il dau pentru ca i-mi plac mai mult cele FBL . Un McpX este mult mai rapid (multa adrenalina in casa) ! :good:
Ma batea si pe mine gandu sa il iau de la davinci insa daca mai bag si microbu cu heli ma da femeia afara cu ele in stradahttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gif
Postat 17 December 2012 - 12:17 PM
Salut.te intereseaza si schimburi?
Stamate Robert, CSU Galati
sunt perfect sanatos.....mi-au spus vocile
sunt perfect sanatos.....mi-au spus vocile
Arata acest topic
Pagina 1 din 1