Filmarea e din anii trecuti, eu l-am vazut ieri, omul are 62 de ani, este absolut nebun de formidabil. In partea a 2-a a venit frumusel din partea dreapta a publicului ca eram langa, dupa care a dat blana la motor si s-a dus direct in verticala. A facut inverted flight aproape rau de sol ca iti dadea mari emotii. Ce nu am inteles si vreau sa caut, in cabina cand e filmat, face rotatii de cap probabil sa numere, orienteze si sa nu I se faca rau? Oricum, omul este absolut formidabil. De la show a fost fara dar si poate vedeta principala plus omuletul cu elicopterul red bull, prima data in viata mea cand am vazut acrobatii cu elicopter. Vreau si eu un Sukhoi SU-31 :) cum are domnu' Jurgis :). Tot respectul pentru ce face omul la o asemenea varsta, mi-a placut iarasi Knife Edge-ul facut asa facut si aproape de sol. Simteai pasiunea pe care o pune in toate figurile pe care le face si nici nu statea cuminte, una dupa alta baga. Ma intreb oara daca am fi acolo in cabina in cate secunde am lesina si voma totul din noi? :)
https://www.youtube....h?v=fQ1VvRpkeNQ
Aceasta postare a fost editata de bogdan.motrici: 23 June 2014 - 12:23 PM