Modelism - RHC Forum: Cafeneaua CET VEST - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 11 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »

Cafeneaua CET VEST

#211 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8327
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 24 March 2014 - 09:47 PM

In cazul asta pot sa vin cu un aparat mai mare sa incapeti toti.

Imagine atasata: 800px-Mamiya_RB_67_Pro_S_+_90mm.jpg

Vezi postareamarian.dumitru74, la 24 March 2014 - 08:02 PM, a spus:

Hai sa stabilim o ora la care ne putem vedea toti pe camp , sa facem o poza maaaaare de grup sa ramana amintire pe veci http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gifhttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/drinks.gif

0

#212 Useril este offline   Florinelu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 982
  • Inregistrat: 04-May 10
  • Interests:Da' ce nu ma intereseaza!

Postat 24 March 2014 - 10:17 PM

Daca vii pe seara sa iei si o festila din aia cu magneziu, sa ne luminezi :)) Abia astept sa imi pun o mana in sold ca pe vremuri, eventual ma intind pe jos, rezemat intr-un cot :p

Imagine atasata: 7138045025_e69edcba55_o.jpg

Cand eram mic, nu erau din astea... acum recuperez :)
0

#213 Useril este offline   NAVOMARIUS 

• MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4699
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Interests:AEROMODELE

Postat 24 March 2014 - 10:20 PM

Vezi postareaFlorinelu, la 24 March 2014 - 10:17 PM, a spus:

Daca vii pe seara sa iei si o festila din aia cu magneziu, sa ne luminezi :)) Abia astept sa imi pun o mana in sold ca pe vremuri, eventual ma intind pe jos, rezemat intr-un cot :p

Atasament 7138045025_e69edcba55_o.jpg

Ala mic care este in picioare iti seamana un pic..................http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/yahoo.gif
Glumesc,tare poza,cred ca toti avem o astfel de poza prin casa ramasa de la bunici...
Tel 0740850863

Grea 6--POZE CET VEST
0

#214 Useril este offline   costi_n 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 338
  • Inregistrat: 30-November 10

Postat 24 March 2014 - 10:41 PM

Multumim mult pentru fotografii Stefan. Sunt superbe.
0

#215 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8327
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 24 March 2014 - 11:05 PM

Tiparite arata mult mai bine. Aparat pe planfilm (format mare) inca nu am. Da e in studiu.

Vezi postareacosti_n, la 24 March 2014 - 10:41 PM, a spus:

Multumim mult pentru fotografii Stefan. Sunt superbe.

0

#216 Useril este offline   RedDevil 

• Pfiu Drace, zboara!!!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 2111
  • Inregistrat: 16-March 13
  • Interests:Aero, 3D

Postat 25 March 2014 - 12:02 PM

Vezi postareailie F1A, la 24 March 2014 - 08:56 PM, a spus:

Tu in loc sa zbori,te dadeai cu micii de-a rostogolu.

asa e nea Ilie, m-ai prins, dar faceam asta ca mai ceva innainte se dadu de-a rostogolu bateria de la locul ei fix in elicie si fix cand aveonu era inverted si taman sus si uite daia ma dadeam eu cu micii :)
Fly it, like you stole it!
0

#217 Useril este offline   EdiV12 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 286
  • Inregistrat: 07-June 11

Postat 25 March 2014 - 12:11 PM

Vezi postareaNAVOMARIUS, la 24 March 2014 - 10:20 PM, a spus:

Ala mic care este in picioare iti seamana un pic..................http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/yahoo.gif
Glumesc,tare poza,cred ca toti avem o astfel de poza prin casa ramasa de la bunici...

imi pare rau, dar te inseli. Ala mic sunt eu, fotografia a fost retusata
Asta e cea originala.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 7138045025_e69edcba55_o.jpg

0

#218 Useril este offline   Florinelu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 25 March 2014 - 12:15 PM

http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/rofl.gif

Pentru cei care nu stiu, poza actual cu Edi e asta:
Imagine atasata: edi.jpg

Aceasta postare a fost editata de Florinelu: 25 March 2014 - 12:17 PM

0

#219 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1429
  • Inregistrat: 19-December 13
  • Interests:Aeromodelism

Postat 08 April 2014 - 09:55 AM

Salutare,
Intrebare, am facut prima mea comanda de la hobbyking cu livrare din depozitul Olanda, indianul de pe chat mi-a zis ca in 7-10 zile lucratoare o sa imi vina coletul. Ieri am facut comanda si imi arata status - paid - processing. Cine a mai comandat din depozitul din Europa imi poate spune in cat timp I-a venit coletul? Au fost probleme? Alte detalii de luat in calcul? Singura mentiune la mine ca am ales gresit un produs din cele 4 comandate si l-am pus pe indian sa il schimbe ( am stat 45 de minute pe chat cu el sa il fac sa inteleaga ce voiam si sa imi confirme ) si mi-a zis ceva gen ca o sa primesc mail cu confirmare ca s-a schimbat ( pe site imi apare deja ca este schimbat produsul ) doar ca nu stie legat daca coletul va avea un tracking number ( cred ca este o aberatie dar asa a zis gen ca este procedura in cazul produselor schimbate ) ca trebuie sa informeze seful depozitului de produsul schimbat ( mentionez ca la 10 minute dupa comanda I-am contactat sa imi schimbe produsul ) dar ca o sa imi vina oricum si mailul cu confirmare. Oricum oamenii de la support sunt pe alta planeta, banuiesc ca e prin India dar sper sa iasa totul bine.
Coletul vine la posta, nu?
Multumesc,
0

#220 Useril este offline   Florinelu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 April 2014 - 10:21 AM

Eu am cumparat de multe ori din Olanda dar am luat doar produse pe stoc si nici nu am schimbat niciun produs vreodata. Asadar, comenzi clare, fara complicatii. In functie de transportul ales (ala de 13$ parca sau ala de cativa dolari) am primit prin GLS sau Posta Romana. Cam dupa o saptamana le-am primit in ambele situatii.
Schimbatul produselor poate deveni problematic, imagineaza-ti ca procesul de manevrare / expediere este respecta o procedura si sunt sute de comenzi care ajung in diferite faze (cautare, impachetare etc) si indianul de la suport trebuie sa vorbeasca cu aia din hala sa schimbe nu stiu ce in nu stiu care cutie. Daca pachetul a plecat la curier nu prea mai ai ce sa ii faci.
0

#221 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 April 2014 - 10:32 AM

Vezi postareaFlorinelu, la 08 April 2014 - 10:21 AM, a spus:

Eu am cumparat de multe ori din Olanda dar am luat doar produse pe stoc si nici nu am schimbat niciun produs vreodata. Asadar, comenzi clare, fara complicatii. In functie de transportul ales (ala de 13$ parca sau ala de cativa dolari) am primit prin GLS sau Posta Romana. Cam dupa o saptamana le-am primit in ambele situatii.
Schimbatul produselor poate deveni problematic, imagineaza-ti ca procesul de manevrare / expediere este respecta o procedura si sunt sute de comenzi care ajung in diferite faze (cautare, impachetare etc) si indianul de la suport trebuie sa vorbeasca cu aia din hala sa schimbe nu stiu ce in nu stiu care cutie. Daca pachetul a plecat la curier nu prea mai ai ce sa ii faci.

Am inteles, multumesc Florin de raspuns. Eu I-am zis sa schimbe produsul la 10 minute dupa ce am dat comanda deci sper sa fie Ok, faza ca trebuia neaparat sa schimb produsul ca m-am grabit si nu am ales ce trebuie stiind intr-adevar ca sunt proceduri complicate daca schimbi dar sa speram ca nu am gresit :( :). Produsele erau pe stoc toate iar costul de transport imi arata intr-adevar 14.33 $. Astept sa vina si vedem. Oricum ii bazai la cap astazi din nou ca sa ma asigur ca totul este ok.
Cheers,
Bogdan
0

#222 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 April 2014 - 10:38 AM

Vezi postareabogdan.motrici, la 08 April 2014 - 10:32 AM, a spus:

Am inteles, multumesc Florin de raspuns. Eu I-am zis sa schimbe produsul la 10 minute dupa ce am dat comanda deci sper sa fie Ok, faza ca trebuia neaparat sa schimb produsul ca m-am grabit si nu am ales ce trebuie stiind intr-adevar ca sunt proceduri complicate daca schimbi dar sa speram ca nu am gresit :( :). Produsele erau pe stoc toate iar costul de transport imi arata intr-adevar 14.33 $. Astept sa vina si vedem. Oricum ii bazai la cap astazi din nou ca sa ma asigur ca totul este ok.
Cheers,
Bogdan

Tocmai ce am verificat si mi-a fost schimbat statusul de la paid la "in print queue - your order has been sent to the warehouse printing queue", deci ar trebui sa fie Ok avand in vedere ca schimbarea de produs a avut loc ieri, sa vedem.
Cheers,
Bogdan
0

#223 Useril este offline   Florinelu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 08 April 2014 - 11:06 AM

Stai linistit ca ajung, mai ales ca sunt acilea, la o aruncatura de telecomanda http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/pardon.gif, in Olanda. Era mai naspa daca aveai ceva comandat din China si iti trimiteau cu Fiji Post. Asta era intr-adevar o mare problema, au fost atatea cazuri in care coletele au ramas ratacite prin oficiile postale pentru ca ce era "registered" in China era doar "corespondenta simpla, neprioritara" in Romania.
0

#224 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 April 2014 - 11:16 AM

Vezi postareaFlorinelu, la 08 April 2014 - 11:06 AM, a spus:

Stai linistit ca ajung, mai ales ca sunt acilea, la o aruncatura de telecomanda http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/pardon.gif, in Olanda. Era mai naspa daca aveai ceva comandat din China si iti trimiteau cu Fiji Post. Asta era intr-adevar o mare problema, au fost atatea cazuri in care coletele au ramas ratacite prin oficiile postale pentru ca ce era "registered" in China era doar "corespondenta simpla, neprioritara" in Romania.

Perfect, multam. Astept atunci coletul cu bunatati :).
0

#225 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 April 2014 - 09:30 AM

Intrebare, a folosit careva pentru colete din China de la HK - International Registered Air Mail care are ca si cost 3.99 USD pentru ca e valabil pentru greutate intre 0-100 g. Indianul mi-a zis ca dureaza mai mult in general cu acest tip de transport gen o luna si ceva. Receptoarele pentru statia mea sunt doar in backorder pe international warehouse iar in depozitul din Olanda nu sunt si ca sa cumpar de aici e 70 de lei unul iar pe HK 10 dolari. Am doar un receptor si as vrea sa mai am de rezerva 2-3 bucati.
Thx,
0

#226 Useril este offline   Florinelu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 16 April 2014 - 09:38 AM

Nu ai ce sa faci, trebuie sa astepti, trebuie sa ti le iei din timp chiar si atunci cand nu ai clar in cap ce vrei sa faci cu ele. Eu unul asa fac :) Pentru treaba cu backorder, daca este un produs care se tot epuizeaza rapid (gen Turnigy 9X) plaseaza comanda chiar asa, backorder, ca sa intri pe lista de asteptare, daca stai cu ochii epe site sa iti apara tie on stock nu mai apuci niciodata.
O alta varianta e sa cumperi ceea ce ai nevoie de pe alte site-uri: SDSHobby, Banggood, Giantshark.co.uk sau chiar de pe Ebay.
0

#227 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 April 2014 - 09:42 AM

Vezi postareaFlorinelu, la 16 April 2014 - 09:38 AM, a spus:

Nu ai ce sa faci, trebuie sa astepti, trebuie sa ti le iei din timp chiar si atunci cand nu ai clar in cap ce vrei sa faci cu ele. Eu unul asa fac :) Pentru treaba cu backorder, daca este un produs care se tot epuizeaza rapid (gen Turnigy 9X) plaseaza comanda chiar asa, backorder, ca sa intri pe lista de asteptare, daca stai cu ochii epe site sa iti apara tie on stock nu mai apuci niciodata.
O alta varianta e sa cumperi ceea ce ai nevoie de pe alte site-uri: SDSHobby, Banggood, Giantshark.co.uk sau chiar de pe Ebay.

Multumesc Florinelu. Trebuia sa imi iau din timp, asa e :(. Am scris si la Turnigy sa ii sesisez un pic, sper :). O sa fac comanda pe backorder pana la urma daca nu gasesc pe site-urile recomandate.
Thx,
0

#228 Useril este offline   Florinelu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 16 April 2014 - 09:52 AM

Da ce vrei sa iei, receptor pentru statie?
0

#229 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 April 2014 - 09:59 AM

Vezi postareaFlorinelu, la 16 April 2014 - 09:52 AM, a spus:

Da ce vrei sa iei, receptor pentru statie?

Da, pentru ca incepator ce sunt am luat statia cu receptor de pe site-urile locale de la noi si am doar o bucata care merge, nu are probleme dar trebuie sa am si de rezerva si as mai vrea sa imi iau vreo 3 bucati sa fie acolo iar de la noi cu 70 de lei doar in situatii de urgenta, site-urile locale chiar nu realizeaza ce preturi mari au.
0

#230 Useril este offline   Florinelu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 16 April 2014 - 10:02 AM

Am unul pe care nu il folosesc, ti-l pot da cu imprumut pana iti vine ce trebuie din China.

Aceasta postare a fost editata de Florinelu: 16 April 2014 - 10:03 AM

0

#231 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 April 2014 - 10:06 AM

Vezi postareaFlorinelu, la 16 April 2014 - 10:02 AM, a spus:

Am unul pe care nu il folosesc, ti-l pot da cu imprumut pana iti vine ce trebuie din China.

Multam, acum o sa fiu plecat vreo 3 saptamani si cel pe care il am functioneaza dar in caz de ceva cand ma intorc iti spun, multumesc frumos de ajutor.
0

#232 Useril este offline   RedDevil 

• Pfiu Drace, zboara!!!
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 2111
  • Inregistrat: 16-March 13
  • Interests:Aero, 3D

Postat 16 April 2014 - 02:11 PM

Vezi postareabogdan.motrici, la 16 April 2014 - 09:30 AM, a spus:

Intrebare, a folosit careva pentru colete din China de la HK - International Registered Air Mail care are ca si cost 3.99 USD pentru ca e valabil pentru greutate intre 0-100 g. Indianul mi-a zis ca dureaza mai mult in general cu acest tip de transport gen o luna si ceva. Receptoarele pentru statia mea sunt doar in backorder pe international warehouse iar in depozitul din Olanda nu sunt si ca sa cumpar de aici e 70 de lei unul iar pe HK 10 dolari. Am doar un receptor si as vrea sa mai am de rezerva 2-3 bucati.
Thx,

eu cand luam numai pe transportu ala luan, cam o luna face decand pleaca de la ei, daca faci comanda pe BK mai dureaza intre 7 si 30 zile pana vine pe stoc. din tara poti lua de la camil, vorbesti cu el, are adaos rezonabil si imi convine sa dau comenzile la el, ultimele comenzi de la hk prin el le-am luat. bafta
Fly it, like you stole it!
0

#233 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 April 2014 - 02:40 PM

Vezi postareaRedDevil, la 16 April 2014 - 02:11 PM, a spus:

eu cand luam numai pe transportu ala luan, cam o luna face decand pleaca de la ei, daca faci comanda pe BK mai dureaza intre 7 si 30 zile pana vine pe stoc. din tara poti lua de la camil, vorbesti cu el, are adaos rezonabil si imi convine sa dau comenzile la el, ultimele comenzi de la hk prin el le-am luat. bafta

Ok, multumesc de raspuns si sfat.
Bogdan,
0

#234 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 April 2014 - 10:05 AM

Salutare la toala lumea,
Am ajuns la Suceava si stau o saptamana cu dorinta de a ma bucura de zbor in fiecare zi dar din pacate am o problema - http://www.rhcforum....638#entry731638 - imi moare motorul la relanti. Puteti sa va uitati pe topic please si sa ma ajutati cu niste sfaturi de la ce o fi. Sa stiu macar daca imi iau adio de la zbor saptamana asta :(.
Thx,
Bogdan
0

#235 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 April 2014 - 10:12 AM

Vezi postareabogdan.motrici, la 23 April 2014 - 10:05 AM, a spus:

Salutare la toala lumea,
Am ajuns la Suceava si stau o saptamana cu dorinta de a ma bucura de zbor in fiecare zi dar din pacate am o problema - http://www.rhcforum....638#entry731638 - imi moare motorul la relanti. Puteti sa va uitati pe topic please si sa ma ajutati cu niste sfaturi de la ce o fi. Sa stiu macar daca imi iau adio de la zbor saptamana asta :(.
Thx,
Bogdan

Sunt ametit rau azi :(, nu imi moare la relanti cum am descris aici, imi moare de fapt in aer, e descrisa problema in topic. Rog help, thx.
0

#236 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 April 2014 - 10:54 AM

Salut,
Rugaminte, are cumva cineva prin casa o statie care sta degeaba de imprumut pentru saptamana aceasta ca a mea e in service si abia Lunea viitoare imi dau un status iar eu Joi dimineata plec la Cimpina si stau pana Duminica si voiam sa mai bag cateva zboruri. Fac o cinste mare :).
Multumesc,
0

#237 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 June 2014 - 03:34 PM

Salutare,
Lemn de balsa in afara de magazinele de profil mai gasesc prin alta parte la un pret mai bun? Vreau sa fac Rascal iar intrebarea este pentru varianta electrica 3mm este ok? Iar pentru termic dublu?
Thx,
0

#238 Useril este offline   Klausf18 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 16-March 11

Postat 02 June 2014 - 04:41 PM

Ai gasit planuri? Eu vreau sa imi iau kitul sig gata predecupat de pe un site romanesc. Nu fac reclama. Este 360 ron. Cred ca iesi mai scump sa cumperi tu materiale. Sau poate nu vrei acel Rascal. Sunt mai multe versiuni...
SPEKTRUM DX8
CORSAIR
SUKHOI
0

#239 Useril este offline   Flying Buddha 

• 3D Freestyle
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 02 June 2014 - 06:01 PM

Vezi postareaKlausf18, la 02 June 2014 - 04:41 PM, a spus:

Ai gasit planuri? Eu vreau sa imi iau kitul sig gata predecupat de pe un site romanesc. Nu fac reclama. Este 360 ron. Cred ca iesi mai scump sa cumperi tu materiale. Sau poate nu vrei acel Rascal. Sunt mai multe versiuni...

Domnul Horia mi l-a trimis. Am gasit kit-ul de care zici dar el nu contine si folia, nu? Acum am inceput sa fac calcule sa vad la cat ma ajunge dar de ce zici ca e mai scump? Ar fi primul meu kit din balsa si am pus pe foaie, placile de balsa, lipici, baghete, un xacto knife ca foloseam cuttere ieftine la polistiren, folie, roti cu tren aterizare. Am omis ceva? La ce este aici depaseste 360? O sa ma apuc sa pun concret pe lista cu pretur.
Thx,
0

#240 Useril este offline   ViorelX 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 537
  • Inregistrat: 06-October 09
  • Interests:modelism, electronica, mecanica

Postat 02 June 2014 - 08:36 PM

Vezi postareabogdan.motrici, la 02 June 2014 - 03:34 PM, a spus:

Salutare,
Lemn de balsa in afara de magazinele de profil mai gasesc prin alta parte la un pret mai bun? Vreau sa fac Rascal iar intrebarea este pentru varianta electrica 3mm este ok? Iar pentru termic dublu?
Thx,

Lemn de balsa se gaseste la Bricostore si la alte magazine de acest gen.
0

Arata acest topic

• 11 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »

14 useri citesc topicul
0 membri, 14 vizitatori, 0 utilizatori anonimi