Modelism - RHC Forum: ¨ODISEEA¨CONSTRUIRII UNEI BARCUTE PENTRU NADIT - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

¨ODISEEA¨CONSTRUIRII UNEI BARCUTE PENTRU NADIT

#1 Useril este offline   elk 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 43
  • Inregistrat: 28-September 12

Postat 11 December 2012 - 03:35 PM

Salutare tuturor,

Deschid acest topic, din dorinta de a va impartasi cate ceva din experienta pe care am trait-o, in construirea unei barcute pentru nadit.
El se adreseaza in special incepatorilor,celor care vor sa inceapa acesta lucrare, ma refer la construirea unei barcute pentru nadit, si care nu vor sa aiba,o experienta amara.
Am descoperit site-ul acesta si altele, printre care si ¨hobby...cu mare placere!
Acum vreo patru luni de zile, m-a lovit ¨microbul¨ in urma unei partide de pescuit reusite,dar...fara plantare!
De atunci, ma tot documentez, in functie de timpul pe care-l am la dispozitie.
In aceeasi perioada s-a inceput si lucrul la coca barcii,echipare,electronica,sistemele de racire,la fel documentandu-ma din experienta celor care au avut amabilitatea sa posteze.
Nu banuiam atunci,ce ma va astepta,ce probleme,cate nopti nedormite.
Am urmarit mai toate postarile care faceau referire la ce ma interesa,de prin 2009 cred... si aproape pana la zi.
M-ai zilele trecute, am reusit si am terminat proiectul pe care n-i l-am propus.
El este facut in colaborare cu un prieten, care are idee de modelaj, mai mult decat mine, mie revenindu-mi partea cu electronica, echiparea si altele.
Proiectul, nu are nici un nume, deocamdata...sau ca sa fim in ton, mai bine: ¨ODISEEA¨.
De ce?
Pai, am sa va explic in cele ce vor urma... daca vor urma, cu voia, celor care administreaza site-ul si sectiunea.

Aceasta postare a fost editata de elk: 11 December 2012 - 03:38 PM

0

#2 Useril este offline   dodo007 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 467
  • Inregistrat: 18-August 08

Postat 11 December 2012 - 04:01 PM

Bine, bine, si episodul doi saptamina ce vine?

PLANURILE DE CONSTRUCTIE A BARCUTEI TIP ALLEN DIN ACEST TOPIC (upload sept 2016): allanplanbarcuta rar
FOTOGRAFII CU CONSTRUCTIA BARCUTEI NR1: http://cid-9657200874fe5adf.skydrive.live....4FE5ADF!118
FOTOGRAFII CU CONSTRUCTIA BARCUTEI NR2: http://cid-9657200874fe5adf.skydrive.live....4FE5ADF!328
MATERIALE NECESARE - VARIANTA ALLEN : http://www.rhcforum....showtopic=17986
SI VARIANTA MEA LA BARCUTA NR1: http://www.rhcforum....pic=17986&st=60
MODIFICARI CAPAC BARCUTA NR1:My link
CABLARE ELECTRICA BARCUTE : https://skydrive.liv...AIKBHLI0jsibo0E
Cotari suplimentare pe schitele barcutei tip Allen: cotari barcuta rar
0

#3 Useril este offline   elk 

• Incepator
  • PipPip

Postat 11 December 2012 - 04:09 PM

Vine acum...un pic de rabdare trebuie sa mai si muncim... ca sa avem din ce sa traim. Printre picaturi!

Aceasta postare a fost editata de elk: 11 December 2012 - 04:13 PM

0

#4 Useril este offline   elk 

• Incepator
  • PipPip

Postat 11 December 2012 - 04:41 PM

O sa continui, cu destainuirile, sper sa va amuze, eu, am luat-o prea in serios, dar astazi cand am revizuit, am vazut ca nu este asa.
Si mai ales dupa ce am mai citit si ultimele postari, aiurea ... nu spun de unde ... secret!
Mi-a lasat un gust amar...dar sa ne intoarcem la ce va spuneam.
Am plecat de la ideea ca nu putem descoperi roata si focul, fiindca s-au descoperit, ca tot ce s-a putut inventa, s-a inventat si ca, de la rubrica ¨Nu faceti ca ei...¨ adica numitii: Einstein Albert , Coanda Henry s.a, care au intrat cu secretele lor in pamant...trebuie sa luam aminte.
Dar, fiindca suntem romani si avem doua chestii mari in noi,cu care ne-am proopsit, ¨blestemul pamantului, blestemul iubirii¨... nea mai ¨blagoslovit¨ uciga-l toca si cu alta: secretismul, si... nu avem ce sa facem!
Deja... am si bagat un secret...! Vezi mai sus...
Nici macar asta nu-mi apartine, am citit-o cred... tot pe aici, cu incantare si spre deliciul meu.
Mare dreptate, iar cel care a scris-o, inspirat, cu parere de rau, nu retin cine.
Nu am postat pana acum din dorinta de a nu ma afla in treaba.
Sper, sa nu se interpreteze nimic si sa vedeti lucrurile prin prisma lor frumoasa.
Nu va retin mult, inca vre-o doua, cu tot cu fisiere si gata.

Aceasta postare a fost editata de elk: 11 December 2012 - 04:42 PM

0

#5 Useril este offline   vasia 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1049
  • Inregistrat: 26-April 04
  • Interests:navomodelism

Postat 11 December 2012 - 06:15 PM

pai hai ca ne-ai facut curiosi....

bine ai venit, si spor la treaba
0

#6 Useril este offline   C&RDINODINOWOODFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 30-September 12
  • Interests:Constructii de tot felul , Pescuit Sportiv ,Drift

Postat 11 December 2012 - 06:40 PM

Bine ca ai venit , ca deja incepusem sa ma simt singur ... acum sintem doi sa va tineti
0

#7 Useril este offline   elk 

• Incepator
  • PipPip

Postat 11 December 2012 - 06:44 PM

Inainte de toate tin sa va spun ca experienta capatata in urma definitivarii proiectului, m-au dus la urmatoarele concluzii:

Este valabil si ma refer, numai pentru incepatori :
1.Nu va apucati de proiect decat daca aveti destula rabdare in a incepe si a termina ceva (indiferent ce...!!)
2.Daca aveti ¨doua maini pe stanga¨ mai bine cumparti un kit si montati-l acasa.
3.Apelati la un prieten cu care sa va sfatuiti si care poate veni in ajutorul dumneavoastra cu niste rezolvari execrabile, din care puteti extrage ce este bun...!?
4.Daca nu aveti habar de electronica si de informatica, de nici un fel, ca spre exemplu:
- principii de functionare,circuite integrate, PIC-uri,programari, programatoare, IcProg, .hex, .asm, COM1... si mai rau...2...,OSCALL, tranzistori, diode, rezistente, condensatori, decuplaje,cuplaje, consumuri, trasee de masa, MOSFET-uri, forme de unda,nivele de semnal, milisecunde,binduire,rc switch,servo hack,.. si mai sunt multe...
Mai ales daca nu a-ti lipit niciodata 2 fire, vorba unui profesionist, nu a mea, daca nu stiti ce insemna sacîz şi fludor, nu pasta de lipit si bara de cositor LP60 mai bine nu va apucati de lucru. S
5.Daca vreti cu tot dinadinsul, si pentru nu a fi pusi in situatia sa primiti stiu si eu... ¨diverse¨, raspunsuri la intrebarile pe care le puneti, studiati temeinic, sau ca idee, ce scrie mai sus la 4.
Va va folosi si pe mai departe... parol!
6.Daca nu vreti sa urmati 4, si 5, apelati la un alt prieten nu la cel de la 3, ca sa va faca ce doriti, dar la unul cu care vreti sa va certati, pentru ca inevitabil va veni o data cu terminarea lucrarii si despartirea de el.
De ce?
Veti vedea...!

Aceasta postare a fost editata de elk: 11 December 2012 - 06:48 PM

0

#8 Useril este offline   C&RDINODINOWOODFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 11 December 2012 - 06:58 PM

Prietene ... esti o incintare ... doar la glumele mele am mai ris asa copios :hi:

Aceasta postare a fost editata de C&RDINODINOWOODFAN: 11 December 2012 - 06:58 PM

0

#9 Useril este offline   elk 

• Incepator
  • PipPip

Postat 11 December 2012 - 07:05 PM

Ma bucur.
Sper sa va scoata din cotidian si ce am sa mai postez.
Din pacate trebuie sa plec.
Dar voi reveni...
0

#10 Useril este offline   dodo007 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 11 December 2012 - 09:55 PM

Drace! Si eu tocmai mi-am luat o punga cu floricele si m-am asezat foarte confortabil in fotoliu (pat..). Cred ca trec pe digi tv.

Asteptam cu interes.http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/clapping.gif

(ps. Dino, baiatul asta te intrece, regret asta e viata, toti ne gasim nasul...)http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/yahoo.gif

Aceasta postare a fost editata de dodo007: 11 December 2012 - 09:57 PM

PLANURILE DE CONSTRUCTIE A BARCUTEI TIP ALLEN DIN ACEST TOPIC (upload sept 2016): allanplanbarcuta rar
FOTOGRAFII CU CONSTRUCTIA BARCUTEI NR1: http://cid-9657200874fe5adf.skydrive.live....4FE5ADF!118
FOTOGRAFII CU CONSTRUCTIA BARCUTEI NR2: http://cid-9657200874fe5adf.skydrive.live....4FE5ADF!328
0

#11 Useril este offline   ichim70 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 86
  • Inregistrat: 03-August 12
  • Interests:navo

Postat 11 December 2012 - 10:05 PM

Daca mesteresti precum scrii e nebunie
ICHIM G
Trimite email
tel.0725920057

0

#12 Useril este offline   ichim70 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 86
  • Inregistrat: 03-August 12
  • Interests:navo

Postat 11 December 2012 - 10:07 PM

Ai talent la scris si te iertam ca ne pui sa tinem popcorn-ul in stand-by
ICHIM G
Trimite email
tel.0725920057

0

#13 Useril este offline   elk 

• Incepator
  • PipPip

Postat 12 December 2012 - 12:38 AM

Date proiect:
Constructia unei barcute pentru... ajutor la pescuit, adica pentru plantat nada.
Cerinte:
Executia si componentele, din materiale reciclabile...( pe unde se poate, pe unde nu, ... scoateti banii si cumparati ce va trebuie! )
Utilitatea: Inainte de inceperea proiectului, Mare
Pe la jumatate, era sa ma las]:
- Ce-mi trebuia, sa ma leg la cap...uite cat am cheltuit...si pentru ce ...dar, nu ma las pana nu-l vad gata!
Dupa finalizarea lui, mica, na!...ca a venit iarna, cu frigul si vantul...respectiv !
Justificarea:Hobby, fara de care nu se poate, sa vii acasa cu traista goala, de la balta (pt ca se poate veni acasa si din alta parte... cunoscatorii stiu ei...de unde!!)
Destinatia- Barcuta pentru pescuit, plantare nada, pentru prostit pestii... adica nu-i nimeni pe aici, uite niste mancare... si cand colo...haţ in carlig!!
Cuve - Una
Numele - ¨ODISEEA¨
Dimensiuni- Planuri de forme si altele asemenea - nu exista, doar cateva poze, pe care le voi posta la timpul lor.
Referitor la dimensiuni, aici... nimic nu-i sigur, si nu am gasit argumente, proportii, deh... ca unuia care a venit acuma cu pluta, ce poti sa-i ceri?
Cel putin eu, nu am gasit sau poate nu am cautat destul sau nu am stiut unde sa caut.
Stiu, i-mi amintesc, parca era o carte:¨Constructia ambarcatiunilor mici¨sau ¨Modele radiocomandate¨, daca nu ma insel.Dar, nu le mai am le-am, facut cadou unei biblioteci dintr-un oras, vreo doua portbagaje de carti, si cativa saci tot cu carti unui tip care zicea ca se ocupa de electronica.Sper sa le foloseasca, sau daca nu el, cativa copii pasionati.Le-am donat cu placere... in sfarsit...!
Sa ne intoarcem la ale noastre!
Dar, aplicatiile la navomodele?
Pentru cei care nu sunt: Ingineri in ¨Constructii corp nave si ¨Masini termice¨ inclusiv Subingineri in ¨Instalii de bord¨ intre noi fiind vorba ce nevoie aveau sa scoata ingineri la legat 2 fire si conectat un motor trifazic, si va apucati de un proiect de acesta, sunteti, voi incepatorilor, terminati!
Va spune unul păţit!
Ce sa mai pomenim de: Electronica si Telecomunicatii, Stiinta calculatoarelor, Matematica-Informatica.
Am citit aici despre ¨Stiintele programarii¨, daca puneti un ¨Ne¨ in faţa veti avea ca rezultanta, denumirea unui topic.

Aceasta postare a fost editata de elk: 12 December 2012 - 12:41 AM

0

#14 Useril este offline   elk 

• Incepator
  • PipPip

Postat 12 December 2012 - 01:38 AM

Intr-o zi acum vreo 3 luni, dupa un sir de discutii, ma trezesc cu un telefon de la prietenul meu care-mi zice ca, a terminat matrita si sa trec sa o vad cand am timp, ca el, vrea sa toarne fibra.M-a lasat perplex.
Gresit,total incorect, fibra nu se toarna ea se aplica, se torna rasina, amestecata cu intaritorul respectiv, in proportiile date explicit de catre fabricant sau la cumparare evaziv de catre vanzator.
Adica: ¨daca vrei sa ti se intaresca mai repede pui intaritor mai mult, daca vrei sa ti se intareasca mai greu sau mai tarziu pui intaritor mai putin¨.
¨Depinde de cat de repede ¨lucrezi¨ sau, ¨cat esti de grabit¨.
Logic nu?
...cum dracu nu m-am gandit!?Asta e, taci si nu spui nimic,sa nu se vada, ca esti incepator.Mai mare rusinea!
De fapt explicatia asta am primit-o si de prietenul cu matrita.
Apucase, sa o faca!!
Dar nu v-am sus cum arata si din ce era facut ¨Pozitivul¨.
Asa se numeste, pentru cine nu stie...
Pozitivul era facut, spun era pentru ca el nu mai exista, sau cel putin asa stiu eu, dar voi cauta...si voi face o poza, din...surpriza!!
Nici nu va ganditi...nu va trece prin cap...dar nu va mai chinui... din... ce?
Stiti...furtunul... acela flexibil... care se foloseste la evacuarile de la hote?... cel de 100 sau 110mm din aluminiu parca este un acordeon?...din acela s-a folosit in premiera cred ca... mondiala.
A fost taiat pe generatoare si folosit...la proiectarea ¨Pozitivului¨
Ramforsat cu sarma galvanizata de 0,5 mm de fier, pentru coaste,bordaj si chila.
Inspiratia ... o bricheta de 2/5cm de jucarie un transatlantic.
Ei ?... v-am dat gata...eu pe voi... si prietenul meu pe mine.
La asta nu v-ati gandit !
Am înţepenit, ramas fara grai, nu reuseam sa articulez decat...extraordinar, excelent, vai, ce idee ai avut.. si altele asemenea.
Ce puteam sa spun, ca omul era fericit de munca lui si radia.
Parca era o jonka chinezesca din Hong Kong de pe fluviu Galben.Sau mai bine burduful de la acordeonul lui ... nu dau nume, transformat in barca.
In timp ce vorbeam cu el, eu ma apucasem, sub pretext că, sa o vad mai de aproape, sa trag de ea usor, ca sa arate a barca.
M-a anuntat ca, s-a hotarat, cum ar veni maine torna ¨Negativul¨ ca le are pe toate ordonate in cap,si ca trebuie numai,... sa le puna in practica.
Bun !
Pana aici e bine.
Mi-am facut cruce cu limba in gura, sa nu ma vada si am mai tras un pic de barca.
Am plecat,gandindu-ma ca poate nu o face ca sa apuc sa comand una gata facuta de la baieti.
0

#15 Useril este offline   elk 

• Incepator
  • PipPip

Postat 12 December 2012 - 02:12 AM

Dar nu am apucat, ca... mi-a luat-o inainte.
Material constructie corp - Fibra de sticla cu intaritorul respectiv, apropos: atunci cand le-a si mi-a spus, cumparat am avut un şoc, primul, din seria care va urma,referitor la pret. Asta nu am avut de unde sa o ¨reciclez¨ asa ca am cumparat tot ce am avut nevoie, vezi mai sus la ¨Cerinte¨
Material constructie matrita - Am reciclat un sac de ipsos de constructii in pragul expirarii, pe care l-am gasit in garajul prietenului meu care sta in gazda si care a facut matrita si corpul.
Caseta - In care s-a turmat matrita, cinci bucati de placaj de 10mm recuperate de la o imitatie de lambriu.
Caseta a fost asezata pe o platforma si inconjurata de niste boltari... sa nu se umfle! Sus... legata cu sarma...Ingenios nu?
Si astia au fost reciclati de o magazie care s-a daramat si cu chiu cu vai au scapat vreo cativa fiindca au fost ziditi cu lut galben.
Plus inca o componenta de provenienta animala, cabalina, pe care nu pot sa o numesc si care cred ca daca nu ma insel,este secreta!
Daca erau ziditi cu mortar...alecu´!! ... daca este cineva Alecu, i-l rog sa nu se supere ca am folosit numele figura de stil.
Puteam sa folosesc, ¨Salut¨, dar nu am vrut, pentru ca este nume de cal si daca este vreo problema, sa aiba drept la replica, dar o replica pe care sa o intelegem si noi.
Sau refolositi (boltarii) in acelasi scop,sau in scopul pentru are au fost inventati.
Matrita - a fost gata si m-am dus curios sa o vad si eu.
Frumoasa si umeda!
De ce nu s-a uscat ?
Pentru ca trebuia sa fie mentinuta umeda sa poata fi prelucrata la interior.
I-ar m-am gresit!
Intrebare fara sens... normal, ca un lucru umed, poate fi prelucrat mai usor, decat un lucru uscat.Nu?
Scule de prelucrare... matrita umeda?
Iar surpriza, cred ca...tot in premiera,nu va trece prin cap nu?
Raspunsul: o lingura ascutita la polizor nu la maner, ci la partea cu care manaci borşul,supa sau fasolea.
Si asta poate fi refolosita, spalata cu tix si pusa la loc in sertar, cine se nimereste sa o folosesca se alege cu zăbală precis, pt cine nu stie, chestia dragută cu care ne alegeam la colturile gurii, cand copii fiind ne faceam muzicute sau nu mai stiu cum se numeau din frunze de stanjenel.
A urmat a doua zi ca surpriza aplicare fibrei si baterea ei cu intaritorul si cu pensula.
Ce a iesit?
0

#16 Useril este offline   C&RDINODINOWOODFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 12 December 2012 - 09:41 AM

Vezi postareadodo007, la 11 December 2012 - 09:55 PM, a spus:

Drace! Si eu tocmai mi-am luat o punga cu floricele si m-am asezat foarte confortabil in fotoliu (pat..). Cred ca trec pe digi tv.

Asteptam cu interes.http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/clapping.gif

(ps. Dino, baiatul asta te intrece, regret asta e viata, toti ne gasim nasul...)http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/yahoo.gif

Norocul nostru este ca ne-am antrenat amindoi pe m p ca altfel renuntam la citit pe la jumatate
ELK prietene eu sint super incintat ... ce tot atitea hectare de poze daca nu am mai si citi s-ar duce naibi si bruma de ati imagina lucruri .... sa scrii in continuare eu nu pierd nici un rind
Sa Ai Mult Spor

Aceasta postare a fost editata de C&RDINODINOWOODFAN: 12 December 2012 - 09:42 AM

0

#17 Useril este offline   nid1975 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 403
  • Inregistrat: 13-August 11
  • Interests:navomodelism,pescuit

Postat 12 December 2012 - 09:45 AM

...eu banuiesc ce a iesit daca mulajul a fost umed si nu a fost izolat in prealabil cu lac ....dar nu vreau sa spun
rasina nu se impaca prea bine cu apa!

Aceasta postare a fost editata de nid1975: 12 December 2012 - 09:47 AM

Tel 0728777780
0

#18 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 520
  • Inregistrat: 08-March 12

Postat 12 December 2012 - 10:38 AM

Elk nu te supara dar exista o vorba pe care mai mult ca sigur o sti, si anume : "vorba multă sărăcia omului" . Pune si tu niste poze ca ai reușit sa ne faci curiosi si mai ne am si umflat de bere si popcorn. hahaha
Toată stima
0

#19 Useril este offline   elk 

• Incepator
  • PipPip

Postat 12 December 2012 - 11:42 AM

Buna dimineata,
Putina rabdare vin si pozele,ca ¨ODISEEA¨ nu-i la mine si nu pot sa ma duc in casa omului, sa fac reportaje.
Dar fiind forta majora, am sa o rechizitionez pentru binele natiunii de forumisti, a sectiunii, pentru a o analiza.
Asa e m-am cam intins cu vorba!
Revizuim si revin.
0

#20 Useril este offline   elk 

• Incepator
  • PipPip

Postat 12 December 2012 - 12:15 PM

Corpul barcii...
Asa dupa cum a anticipat NID1975, nu a apucat sa se intareasca coca, ca a si scos-o din matrita !
Stiti cum arata o pisica care se sperie de ceva sau care se electocuteaza?
Parca era electrocutata barca, era ca un arici...putin spus numai peri si ace peste tot.
Am facut haz de necaz... si am plecat mai departe, cale de intoarcere nu mai era.
A urmat tunderea cu o forfeca si slefuirea cu smirghel,folosind o masina de slefuit.
Vopsirea in trei culori si montarea unei cabine.
Nu sunt rautacios si nu ma dau destept, atotstiutor, dupa aceasta experienta, vine si randul meu ca nici eu in acesta lucrare, nu am fost mai breaz.
Cel putin, cand nu stiu ceva, ma informez.
Asta ca sa am habar, despre ce se vorbeste in propozitie.
Atentie, incepatori!
0

#21 Useril este offline   dodo007 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 12 December 2012 - 05:48 PM

Ma duc sa mai cumpar doua pungi de popcorn. Niste ochelari 3D. Vad ca mai dureaza.....http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/dirol.gif
0

#22 Useril este offline   elk 

• Incepator
  • PipPip

Postat 12 December 2012 - 06:09 PM

Dimensiuni - Lungime - 440mm
latime - 170mm
Inaltime - chila -cabina160mm
Greutate - 2kg si ceva cu tot cu baterie
Baterie - PbAcid/Gel 12v/2,9Amp capsulata
Motorizare - motor de aspirator de masina -12V/2,5A max, masurat in gol aprox 750mA in sarcina, max 2.25A.
L-am ales pe cel mai mare pe care l-am gasit.
Elice - Graup... / M4, 4 pale / D-50mm, dreapta
Arbore - Graup...
225mm/ M4
Cuplaj - elastic, o bucata de furtun de la instalatiile de jacuzzi.
Carma - Graup...
Inaltime: 50 mm
Latime: 36 mm
Inaltime cu ax: 120 mm
Servo carma - Futaba S 3003/3,9kg (prea mare, dar, nu am avut altul)
Servo cuva - Futaba S 3003/3,9kg (suficient i-si face treaba foarte bine), sistem de actionare...o sa postez pozele!
ESC - Home Made,fara revers cu BEC inclus - ESC_BECinc_1
Eu cel putin nu vad sensul reversului, justificarile le-am citit, ca doar nu te apuci sa nadesti in stuf si papura, ca sa nu mai scoti firul, in veci, intreg de acolo dar, fiecare cu optiunea lui.
BEC extern optional- max 2Amp - BECext_2
Switch_1_Lumini Pupa - SW_1- fara memorie pentru blinker bicicleta, rosu, cu program.Provenienta china
Switch_2_Lumini de navigatie si lanterna - 2 canale cu memorie,cu dragutul PIC12F629.
Provenienta lanterna - china
Lumini de navigatie bara de cate trei led-uri modificate pentru 5V - Provenienta computer tower care avea lumini pe ea

Aceasta postare a fost editata de elk: 12 December 2012 - 06:10 PM

0

#23 Useril este offline   elk 

• Incepator
  • PipPip

Postat 12 December 2012 - 06:27 PM

Cateva imagini cu ¨pozitivul¨ si negativul:
Fisier atasat  Pozitiv_1.jpg (95.33K)
Number of downloads: 296
Fisier atasat  Pozitiv_2.jpg (107.08K)
Number of downloads: 287
Fisier atasat  Pozitiv_3.jpg (74.13K)
Number of downloads: 270
Fisier atasat  Pozitiv_4.jpg (133.62K)
Number of downloads: 298
0

#24 Useril este offline   elk 

• Incepator
  • PipPip

Postat 12 December 2012 - 06:35 PM

Matrita:
Fisier atasat  matrita_2.jpg (16.53K)
Number of downloads: 158
Fisier atasat  matrita_3.jpg (16.07K)
Number of downloads: 170
Fisier atasat  matrita_4.jpg (20.45K)
Number of downloads: 151
Fisier atasat  matrita_5.jpg (19.44K)
Number of downloads: 121
Fisier atasat  matrita_6.jpg (19.94K)
Number of downloads: 89
Fisier atasat  matrita_7.jpg (17.67K)
Number of downloads: 61
Fisier atasat  matrita_8.jpg (16.82K)
Number of downloads: 57
Fisier atasat  matrita_9.jpg (12.59K)
Number of downloads: 49
Fisier atasat  matrita_10.jpg (16.9K)
Number of downloads: 52
Fisier atasat  matrita_11.jpg (15.45K)
Number of downloads: 54
Fisier atasat  matrita_12.jpg (20.05K)
Number of downloads: 130
0

#25 Useril este offline   elk 

• Incepator
  • PipPip

Postat 12 December 2012 - 06:40 PM

Imagini de ansamblu cu ¨ODISEEA¨:
Fisier atasat  ANS_1_1.jpg (12.74K)
Number of downloads: 266
Fisier atasat  ANS_2_1.jpg (12.1K)
Number of downloads: 231
Fisier atasat  ANS_3_1.jpg (15.28K)
Number of downloads: 240
Fisier atasat  ANS_4_1.jpg (21.02K)
Number of downloads: 270
0

#26 Useril este offline   C&RDINODINOWOODFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 12 December 2012 - 06:42 PM

... doar bateria are 2,4 kg... dar daca ii pui un balon cu heliu o scoti toata la 2Kg si ceva
0

#27 Useril este offline   mariandmd 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2161
  • Inregistrat: 04-September 07

Postat 12 December 2012 - 06:50 PM

Dinule, de ce nu citesti cu ambii ochi..... :rolleyes:
0

#28 Useril este offline   elk 

• Incepator
  • PipPip

Postat 12 December 2012 - 06:51 PM

Cateva detalii:
Fisier atasat  ANS_det_1.jpg (59.03K)
Number of downloads: 158 Fisier atasat  ANS_det_2.jpg (50.78K)
Number of downloads: 145 Fisier atasat  ANS_det_3.jpg (58.33K)
Number of downloads: 153
Fisier atasat  ANS_det_4.jpg (73.18K)
Number of downloads: 150 Fisier atasat  ANS_det_5.jpg (46.98K)
Number of downloads: 139 Fisier atasat  ANS_det_6.jpg (39.46K)
Number of downloads: 132
Fisier atasat  ANS_det_7.jpg (84.57K)
Number of downloads: 127 Fisier atasat  ans_servo_cuva.jpg (71.9K)
Number of downloads: 152
0

#29 Useril este offline   C&RDINODINOWOODFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 12 December 2012 - 06:52 PM

... cred ca ai zis 12V 2,9 amperi asa s-ar putea ca are 1,4 kg ... o fi suficienta cantitatea de curent din baterie ?
0

#30 Useril este offline   elk 

• Incepator
  • PipPip

Postat 12 December 2012 - 06:53 PM

Detalii continuare:
Fisier atasat  ans_servo_cuva_2.jpg (56.12K)
Number of downloads: 239 Fisier atasat  Cuplaj.jpg (37.53K)
Number of downloads: 241 Fisier atasat  vedere gen_ans.JPG (63.39K)
Number of downloads: 276
0

Arata acest topic

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi