Deschid acest topic, din dorinta de a va impartasi cate ceva din experienta pe care am trait-o, in construirea unei barcute pentru nadit.
El se adreseaza in special incepatorilor,celor care vor sa inceapa acesta lucrare, ma refer la construirea unei barcute pentru nadit, si care nu vor sa aiba,o experienta amara.
Am descoperit site-ul acesta si altele, printre care si ¨hobby...cu mare placere!
Acum vreo patru luni de zile, m-a lovit ¨microbul¨ in urma unei partide de pescuit reusite,dar...fara plantare!
De atunci, ma tot documentez, in functie de timpul pe care-l am la dispozitie.
In aceeasi perioada s-a inceput si lucrul la coca barcii,echipare,electronica,sistemele de racire,la fel documentandu-ma din experienta celor care au avut amabilitatea sa posteze.
Nu banuiam atunci,ce ma va astepta,ce probleme,cate nopti nedormite.
Am urmarit mai toate postarile care faceau referire la ce ma interesa,de prin 2009 cred... si aproape pana la zi.
M-ai zilele trecute, am reusit si am terminat proiectul pe care n-i l-am propus.
El este facut in colaborare cu un prieten, care are idee de modelaj, mai mult decat mine, mie revenindu-mi partea cu electronica, echiparea si altele.
Proiectul, nu are nici un nume, deocamdata...sau ca sa fim in ton, mai bine: ¨ODISEEA¨.
De ce?
Pai, am sa va explic in cele ce vor urma... daca vor urma, cu voia, celor care administreaza site-ul si sectiunea.
Aceasta postare a fost editata de elk: 11 December 2012 - 03:38 PM