Modelism - RHC Forum: Pista Rc Grand Arena - Bucuresti,Berceni - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 20 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »

Pista Rc Grand Arena - Bucuresti,Berceni Pista automodele electrice Onroad si Offroad

#331 Useril este offline   rama 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 315
  • Inregistrat: 25-February 11

Postat 19 April 2013 - 09:06 PM

O simpla parere:

- In parc vom merge imediat ce vafi cald. Eu am spus de fiecare data hai sa mergem sa reparam pista. Eu am zis ca vin si am venit de fiecare data
- Asa cum a spus si Uzzi mai sunt concursuri pe mocheta nu are sens sa facem 7 setup-uri , unul acum de weekend inca unul sapt viitoare
- Ideea era cred si pentru Florin si pt ceilaliti sa promovam pista de la Grand Arena. Tot ce pot sa spun este ca acolo este o mana de oameni care vin mereu daca vrei iti dau si nume. restul vin doar cand vor sa se joace. Ei bine culmea oamenii aia care vin mereu sunt cei care au abonament , care obtin locuri bune in competitii.

Acum daca respectivii vor gasi pista neinteresanta (pentru ca nu sunt rampele din nu stiu ce motiv) nu vad cum va creste popularitata pistei si implicit volumul de incasari. L-am felicitat pe Misu si pe Bogdan pt initiativa de a face acele rampe. Pacat ca pista se transforma in On-ROAD. Mocheta noua, rampe ioc, pacat pt pasionatii de offroad. Pt restul probabil este perfect.

NU este treaba mea , este doar o idee de care puteti tine sau nu cont:

Lasati oamenii sa vina sa se antreze sa isi strice masinile sa vindeti mai multe piese , sa recomande sportul asta si prietenilor si veti avea de castigat.

In caz contrarva ramane ca si pana acum o activitat exclusiva a pasionatilor.

Mie personal imi vine greu sa merg mai bine cu masina daca ma dau strict la concursuri. Dar probabil ma voi limita la asta. Iar altii probabil nici macar la atat.
Eu am asteptat sa vad ca se pun rampele , pt ca nu vad nici o miscare WE asta nu ma duc.

Am sa vin direct la concurs cu masina setata la ureche (aia noua cu care nu m-am mai dat ever)si o sa incerc ca in cele 3 manse de calificari sa nu ma fac de ras si uite asa mai trece un weekend, sper amuzant.

Vreau sa cred ca potentialul urias al pistei de la Grand Arena nu va ramane nevalorificat.
Team Associated SC10 4x4 Factory Team
Team Losi 22SCT
Team Durango DEX210 v2
Mini Z MR03
0

#332 Useril este offline   cata max 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 209
  • Inregistrat: 11-May 10

Postat 20 April 2013 - 06:50 PM

Maine dimineata vine cineva la onroad? si de la ce ora? m-as baga si eu daca mai vine cineva.
0

#333 Useril este offline   Kata4 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 25-April 10

Postat 20 April 2013 - 07:48 PM

Rama ...dictonul "divide et impera" iti pare cunoscut ?!? Imi displace faptul ca nu suntem un grup de automodelisti, ci o gasca de "offroad-eri" si o alta de "onroad-eri". Nu o data am auzit de "aia cu tractoarele lor" ... pe un ton asa ....superior. Nu vad ce e asa grav daca optezi pentru un tip sau altul de model ... tot automodel este ... nu ?!? Si noi tot oameni suntem ...nu ?!?
Mi-am exprimat parerea in cateva posturi mai sus. Vor ramane o mana de oameni ce vor veni la aceasta pista. Este clar ca unii asta isi doresc :D Normal ca cei care nu au unde se antrena, vor ocupa mereu coada clasamentelor. Incet incet, incep si eu sa inteleg "fenomenul" automodelistic de la noi din tara si incep sa-i dau dreptate amicului meu Cristian Marin ...
Nu ai unde te antrena, nu ai cu ce ... cu banii tai de rogi de cei care au ales sa faca un bussiness din asta, sa cumperi cate ceva, iar intr-un final constati ca marfa vanduta nu numai ca nu este noua ci mai este si defecta - caz patit de mine acum doua zile.
Atunci ...alegi doar distractia in parcari goale sau pe coclauri .... cu sculele achizitionate pe riscul tau de pe net.
Exista totusi si exceptii ... si asta ma face sa nu renunt la "sportul" asta ... Oameni care nu "pleaca" urechea la barfe, care investesc timp si bani in pasiunea asta, oameni care investesc in afacerea lor si care merita sustinuti ... pentru ca nu au luat modelul de afacere gen "shaormarie"...
Stiu ca am tendinta de a fi "acid" in comentarii si mai stiu ca-mi vor fi sterse anumite postari ... dar consider ca oricare membru al acestui forum isi poate exprima liber opiniile, atata vreme cat nu sunt ofensatoare cu atac direct la persoana ...

Cu un astfel de comportament, nu vom putea reusi niciodata sa scapam de mentalitati invechite cel putin, ca sa nu spun altfel ...

Sustin ideea ca pista trebuie sa fie configurata la antrenamente in aceeasi varianta ca in timpul concursurilor.

Hai sa gasim solutii amiabile ... nu piedici.

O idee ... Se pot organiza antrenamente, in zile bine determinate, in interval orar deasemeni, bine determinat. Astfel, se mentine comunitatea, te poti da in conditii "de cursa", cu mai multi pe pista, sunt mai multe brate si minti la instalarea rampelor si nu in ultimul rand, nu incap dubii cu privire la "comportamentul" de la pista ... cine, cum a rupt sau mai stiu eu ce a facut acolo. Exista si un control mai bun al incasarilor :D
0

#334 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Firme
  • Postari: 1287
  • Inregistrat: 29-June 09
  • Interests:Speed and Fun

Postat 20 April 2013 - 11:22 PM

Nu stiu de ce se tot discuta in fiecare zi acelasi lucru, incidente si neplaceri sunt in fiecare zi in viata asta .
Eu am fost la antrenament la offroad saptamana aceasta si nu am vazut decat pe cativa ...
veniti dragilor la antrenament ca nu v-a oprit nimeni , abia astept sa fim mai multi pe circuit, azi chiar am fost 4 Sc pe circuit si a fost foarte frumos ...
ramane asa cum mai fost o zi onroad, o zi offroad
referitor la acces , se va schimba formularul de abonament si controlul se a face prin Paza Complexului .
Cine nu are abonamentul la el , pleaca acasa,sau plateste taxa de o zi, ca sa nu mai fie discutii, fara suparare .

Inca un lucru important : Deciziile la RC Grand Arena se iau de mine, cu acordul in prealabil al lui FLO. Eu raspund in fata proprietarilor Mall-lui, iar Flo este partenerul meu in acest demers. Eu si Flo nu castigam direct nimic din abonamente , doar din cresterea vanzarilor.
Exista lucruri de care se vorbesc, despre care nu stiu sa fi discutat.
Orice problema va rog sa o trimiteti pe supealaflorin@yahoo.com
NU vreau comentarii degeaba pe forum .
0

#335 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 April 2013 - 11:48 PM

Nu stiu de ce se tot discuta in fiecare zi acelasi lucru, incidente si neplaceri sunt in fiecare zi in viata asta .

Eu am fost la antrenament la offroad saptamana aceasta si nu am vazut decat pe cativa ...
veniti dragilor la antrenament ca nu v-a oprit nimeni , abia astept sa fim mai multi pe circuit, azi chiar am fost 4 Sc pe circuit si a fost foarte frumos ...
ramane asa cum a mai fost o zi onroad, o zi offroad
referitor la acces , se va schimba formularul de abonament si controlul se a face prin Paza Complexului .
Cine nu are abonamentul la el , pleaca acasa,sau plateste taxa de o zi, ca sa nu mai fie discutii, fara suparare , vad ca bunul simt nu este de ajuns.

Inca un lucru important : Deciziile la RC Grand Arena se iau de mine, cu acordul in prealabil al lui FLO. Eu raspund in fata proprietarilor Mall-lui, iar Flo este partenerul meu in acest demers. Eu si Flo nu castigam direct nimic din abonamente , doar din cresterea vanzarilor.
Exista lucruri de care se vorbesc, despre care nu stiu sa fi discutat.
Orice problema va rog sa o trimiteti pe supealaflorin@yahoo.com

NU vreau comentarii degeaba pe forum .

Referitor la Offroad si onroad :
Sunt zile diferite pe acelasi circuit.
Eu sunt un sustinator al offroadului , Flo al Onrodului deci deciziile se iau 50/50.
Nimeni in afara de mine si Flo nu are dreptul la o decizie pe acel circuit , deci nu ascultati decat de ceea ce zic eu sau Flo , nu de oricine care viseaza noaptea cate ceva.
Rampele se pun de de cei de la offroad, si se ridica tot de ei la plecare.
Daca se intampla sa ramana pe circuit le ridica cei de a doua zi fara prea multe comentarii, dar va rog sa primesc mesaj ca sa vad cine nu a ridicat.
Daca sunt abateri repetate de un utilizator va fi sanctionat de catre mine .

Circuitul este nou , deci va rog sa il protejati cat mai mult .
Din banii de abonament , il vom schimba probabil la cate 3 luni (in functie de incasari).
Daca circuitul este protejat, vom acumula mai multi bani si vom lua mocheta mai buna. De data aceasta nu au fost suficienti si circuitul trebuia schimbat .
Suprafata este de 450 mp , si mocheta costa destul de mult .

REferitor la vanzarea din modelism .
Cred ca toti colegii din domeniu incearca sa faca tot ce pot mai bine sa creasca vanzarile, sa se poata investi in dezvoltare.
Deocamdata nivelul de vanzari este foarte mic si de aici si preturi mari si stocuri putine.
Daca am avea vanzari mai mari ca volum am ajusta marja comerciala sa fie mai bine pt toti .
Dar la un TVA de 24%, si chirii la magazine si 3 angajati pe magazin , credeti-ma ca majoritatea magazinelor sunt la limita supravietuirii.

Sper sa nu mai aud discutii fara rost .

ATENTIE : Un sportiv adevarat se antreneaza minim 5 ore pe zi .
HAI sa ne antrenam cu totii PERMANENT macar 3 ore la doua zile .

Bafta si va astept pe circuit .
0

#336 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 April 2013 - 12:10 AM

ADD :

VOR fi pe circuit 4 rampe permanente si se va stabili fix locatia lor .
Celelalte vor fi montate doar la concurs , unele se vor modifica .
Fiecare concurs are ceva modificat .
Antrenamentul nu inseamna doar rampe diferite. Antrenamentul consta in repetitie pt dezvoltarea reflexului si testarea limitelor automodelului pentru fi setat corespunzator .

" ANTRENAMÉNT, antrenamente, s.n.
1. Proces complex și sistematic de pregătire a unui sportiv, a unui cal etc. pentru a avea o bună comportare în competițiile sportive, în scopul obținerii unor performanțe.
2. Exercițiu metodic la care este supus un organ, un aparat sau întregul organism animal, în scopul obținerii unui producții superioare."
0

#337 Useril este offline   Kata4 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 21 April 2013 - 07:24 AM

Florin, este foarte bine ca ai adus aceste precizari.
Imi place explicatia antrenamentului .... de la punctul 2 ... :))
0

#338 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 21 April 2013 - 01:42 PM

Vezi postareaKata4, la 20 April 2013 - 07:48 PM, a spus:

Rama ...dictonul "divide et impera" iti pare cunoscut ?!? Imi displace faptul ca nu suntem un grup de automodelisti, ci o gasca de "offroad-eri" si o alta de "onroad-eri". Nu o data am auzit de "aia cu tractoarele lor" ... pe un ton asa ....superior. Nu vad ce e asa grav daca optezi pentru un tip sau altul de model ... tot automodel este ... nu ?!? Si noi tot oameni suntem ...nu ?!?
Mi-am exprimat parerea in cateva posturi mai sus. Vor ramane o mana de oameni ce vor veni la aceasta pista. Este clar ca unii asta isi doresc :D Normal ca cei care nu au unde se antrena, vor ocupa mereu coada clasamentelor. Incet incet, incep si eu sa inteleg "fenomenul" automodelistic de la noi din tara si incep sa-i dau dreptate amicului meu Cristian Marin ...
Nu ai unde te antrena, nu ai cu ce ... cu banii tai de rogi de cei care au ales sa faca un bussiness din asta, sa cumperi cate ceva, iar intr-un final constati ca marfa vanduta nu numai ca nu este noua ci mai este si defecta - caz patit de mine acum doua zile.
Atunci ...alegi doar distractia in parcari goale sau pe coclauri .... cu sculele achizitionate pe riscul tau de pe net.
Exista totusi si exceptii ... si asta ma face sa nu renunt la "sportul" asta ... Oameni care nu "pleaca" urechea la barfe, care investesc timp si bani in pasiunea asta, oameni care investesc in afacerea lor si care merita sustinuti ... pentru ca nu au luat modelul de afacere gen "shaormarie"...
Stiu ca am tendinta de a fi "acid" in comentarii si mai stiu ca-mi vor fi sterse anumite postari ... dar consider ca oricare membru al acestui forum isi poate exprima liber opiniile, atata vreme cat nu sunt ofensatoare cu atac direct la persoana ...

Cu un astfel de comportament, nu vom putea reusi niciodata sa scapam de mentalitati invechite cel putin, ca sa nu spun altfel ...

Sustin ideea ca pista trebuie sa fie configurata la antrenamente in aceeasi varianta ca in timpul concursurilor.

Hai sa gasim solutii amiabile ... nu piedici.

O idee ... Se pot organiza antrenamente, in zile bine determinate, in interval orar deasemeni, bine determinat. Astfel, se mentine comunitatea, te poti da in conditii "de cursa", cu mai multi pe pista, sunt mai multe brate si minti la instalarea rampelor si nu in ultimul rand, nu incap dubii cu privire la "comportamentul" de la pista ... cine, cum a rupt sau mai stiu eu ce a facut acolo. Exista si un control mai bun al incasarilor :D

perfect de acord, mai ales la partea cu configuratia traseului si la partea referitoare la cei care vor " ramine" sa acceseze pistele rc...totodata, remarcabila intuitia cu " divide et impera"... deasemenea ma bucur ca interactionezi cu CristiM, este un "sensei" rc vechi respectabil de la care ai ce invata mereu, evident asta pentru cine e in stare sa invete...
cit priveste aspectul asa ziselor discutii inutile, nu exista asa ceva, exista doar un rapace refuz al unora de a accepta unele observatii si puncte de vedere care nu se inscriu intr-o nota " aplaudaca"...
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 21 April 2013 - 01:44 PM

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#339 Useril este offline   Dinutu 

• Baiatu', e pe benzina?
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 660
  • Inregistrat: 16-June 12
  • Interests:Nu stiu mosule, nu sunt din cartierul asta.

Postat 21 April 2013 - 02:03 PM

Si eu sunstin circuitul neschimbat, sau daca se schimba, se anunta si nu cu o zi inainte de concurs. Rampele trebuie sa stea pe pista, nu in beci http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/dry.gif:drinks:

Invata-ti copilul sa iubeasca masinile si nu va avea bani de droguri.

0

#340 Useril este offline   cristake 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 672
  • Inregistrat: 01-December 07

Postat 22 April 2013 - 08:20 AM

Vezi postareamizzone, la 21 April 2013 - 01:42 PM, a spus:

perfect de acord, mai ales la partea cu configuratia traseului si la partea referitoare la cei care vor " ramine" sa acceseze pistele rc...totodata, remarcabila intuitia cu " divide et impera"... deasemenea ma bucur ca interactionezi cu CristiM, este un "sensei" rc vechi respectabil de la care ai ce invata mereu, evident asta pentru cine e in stare sa invete...
cit priveste aspectul asa ziselor discutii inutile, nu exista asa ceva, exista doar un rapace refuz al unora de a accepta unele observatii si puncte de vedere care nu se inscriu intr-o nota " aplaudaca"...
bafta si minuni!

Iar te-ai trezit dormind...
Toata viata o sa fii in opozitie!!! Dar ca sa poti fi in opozitie trebuie sa te bazezi macar pe niste fapte... Fa ceva apreciat de catre ceilalti si apoi da cu pietre cat vrei. E usor sa fii modelist doar acasa (chiar si vechi).

Si ca sa concluzionam: Cine nu vine la la pista, la antrenamente si concursuri in mod constant nu are dreptul sa comenteze munca celor care fac ceva pentru dezvoltarea modelismului.
Daca vrei sa faci ceva pentru modalism platesti taxa sau abonament la piste si concursuri si cumperi de la magazinele romanesti!!!

PS: Istoria este istorie si ca sa faci ceva pozitiv trebuie sa inveti din greseli si nu sa le reamintesti...
Proud member of MRT Club
0

#341 Useril este offline   cristake 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 672
  • Inregistrat: 01-December 07

Postat 22 April 2013 - 08:21 AM

Vezi postareaDinutu, la 21 April 2013 - 02:03 PM, a spus:

Si eu sunstin circuitul neschimbat, sau daca se schimba, se anunta si nu cu o zi inainte de concurs. Rampele trebuie sa stea pe pista, nu in beci http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/dry.gif:drinks:

Circuitul trebuie finalizat cu o zi inainte de concurs pentru a oferi si celor care nu sunt din Bucuresti sanse egale la concurs!
Proud member of MRT Club
0

#342 Useril este offline   Mad Max 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 504
  • Interests:Rc Racing.ro, Automodelism

Postat 22 April 2013 - 10:58 AM

Vezi postareacristake, la 22 April 2013 - 08:21 AM, a spus:

Circuitul trebuie finalizat cu o zi inainte de concurs pentru a oferi si celor care nu sunt din Bucuresti sanse egale la concurs!

Exact asta a fost si unul din motivele pentru care am spus ca pe pista vor fi mai putine rampe. Al doilea motiv a fost protejarea mochetei si a rampelor, pentru ca in timpul saptamanii mai vin si oameni care nu au treaba cu bunul simt prea mult si pun rampele cum vor sau calca pe ele ! La EOS rampele s-au pus deabia vineri seara inainte de inceperea concursului. Inainte de concurs erau maxim 50 % din rampe asezate pe pista pt antrenament.

@Rama trebuie sa inveti sa iti setezi masina in orice moment, nu sa o setezi intr-un fel odata si sa te dai 1 an cu ea asa !!! Daca erau rampe asa cum era inainte sa le fac eu, ce faceai ? Erai bucuros ca te dai pe acolo si aia e ... . Nu stiai cum e cu mai multe rampe. Acuma ca sti cum e cu multe nu mai poti fara. :)
Ganditi-va si la cei din tara(noi bucurestenii nu suntem buricul) care nu au sansa sa ajunga la pista , trebuie sa aibe si ei sanse ! Dupa un concurs trebuie sa te simti ca ai plecat de la un eveniment nu ca de la o intalnire obisnuita de weekend in care ne-am dat multi pe aceasi comfiguratie de pista!

Domnilor, va spun ca una din cheile catre succes, este sa mergeti sa va dati cat mai mult , sa va intariti reflexele . Este ca si cum ai merge cu bicicleta , daca te duci si faci o ora minim pe zi plimbare , iti creezi conditie fizica si sigur dupa un timp vei putea face un traseu mult mai lung decat ce faceai la antrenamente , fara probleme. Este doar un exemplu banal.

Spor
0

#343 Useril este offline   rama 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 22 April 2013 - 11:31 AM

Madmax unde sa îți formezi reflexele ? Pe pista de On road ? Fără rampe .

Eu personal mai am multe de învățat .

Problema este mult mai simpla . Este vorba de cerere si oferta . Dacă ne place traseul venim dacă nu nu .

Ce pot sa zic ?

Eu personal m am înscris la toate concursurile si am participat pentru Ca altfel nu poți progresa. As face mai mult dar nu am timp . In rest ne vedem la concurs .
Team Losi 22SCT
Team Durango DEX210 v2
Mini Z MR03
0

#344 Useril este offline   Doru Trocan 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 257
  • Inregistrat: 15-April 11

Postat 22 April 2013 - 12:08 PM

Daca vorbesti de reflexe , se aduna in timp cu participari la mai multe clase ,ia incearca si putin on road sa vezi cum te misti dupa la off road.
- Motosport Racing Team -
0

#345 Useril este offline   Memento 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 179
  • Inregistrat: 14-February 13

Postat 22 April 2013 - 12:15 PM

Vezi postareaDoru Trocan, la 22 April 2013 - 12:08 PM, a spus:

Daca vorbesti de reflexe , se aduna in timp cu participari la mai multe clase ,ia incearca si putin on road sa vezi cum te misti dupa la off road.

Chiar si la beginners/amatori ? Cu motor periat.
0

#346 Useril este offline   rama 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 22 April 2013 - 12:19 PM

Dacă exista un regulament si mașini pe stoc ma înscriam si la On road . Dar cum nu am găsit mașina am abandonat. Vorbisem mai mulți dar nu a fost sa fie. Data viitoare promit .

Hai ca nu mai scriu ca poluează topicul. Banuiesc ca s a înțeles ideea.
Team Losi 22SCT
Team Durango DEX210 v2
Mini Z MR03
0

#347 Useril este offline   Mad Max 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 22 April 2013 - 01:07 PM

Asta cu nu ai gasit masina de onroad pe stoc e spusa de amoru artei ca sa nu zic altceva :lol: :lol:

Toate magazinele de auto au masini de onroad pt clasa begginers pe stoc + piese ;)
0

#348 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 951
  • Inregistrat: 15-January 12
  • Interests:ai laic motosicli...

Postat 22 April 2013 - 01:21 PM

Problema in cazul rampelor este foarte simpla. Recunosc si eu am comentat la inceput, dar dupa ce mi-au explicat cativa problema un pic mai explicit (ca sa nu zic ca la prosti) am inteles exact despre ce este vorba.
Toti am vrea sa avem circuite cat mai profi, cat mai mari cat mai complexe, si din ce in ce cerem mai mult, ceea ce nu este deloc un lucru rau pentru ca nu face decat sa creasca nivelul competitional si tot fenomenul automodelistic.
Dar hai totusi sa ne uitam putin in spate. Anul trecut in toamna, ne tremurau chilotii ca vine vremea urata, tragem masinile pe dreapta si le mai scoatem in primavara, sau daca avem noroc de o iarna uscata, poate prindem o parcare ceva sa mai consumam un li-po.
Inainte sa inceapa vremea urata, ce sa vezi, a aparut din senin o sala pentru off-road cu mocheta si toti am ramas uimiti si incantati, evident vorbesc despre sala de la IMGB, care marturisesc ca pe mine m-a determinat sa mai imi cumpar inca o masina. Toate bune si frumoase, cand peste vreo 2 saptamani a aparut si primul "concurs" sau miutza cum ii ziceam atunci. Era greu cu lumina, cu frigul, cu mancarea cu WC-ul dar mergeam acolo, ne strangem o gramada si era super misto.
La vreo 2 luni, a fost expozitia si la inca o saptamana sau doua a luat fiinta pista de acum din Grand Arena. Cand am fost prima data....am zis ca am ajuns in Vest. Conditii frate! sau ca sa citez un membru de pe forum "prajitura tati". Ai WC, ai mancare, ai lumina, ai caldura....ce-ti mai trebe? Toti super multumiti si fericiti.
incet incet am inceput ca romanii sa ne si, scuzati expresia "cacam pe noi". Ba cu cine strange/asaza rampele, ba cu "certurile" offroad/onroad, ba cu taxele ca sunt prea mari etc. (evident aici ma includ si pe mine, pentru ca si eu la randul meu am facut cateodata comentarii care sigur daca ma gandeam de 3 ori inainte nu le mai faceam, sau cine stie...poate m-am mai desteptat pe parcurs si la momentul ala doar atata puteam). imi aduc aminte in prima luna de G.A. ca la orice colt auzeai pe cate unul zicand "bai frate, esti nebun, astia fac o galagie de bani cu pista asta".... Nu ar trebui sa intereseze pe nimeni acest aspect, ba mai mult, daca pista aia ar produce acea galagie de bani, ar trebui sa fim chiar fericiti. Exact cum a zis si FlorinSS intr-un post anterior, cu sustinerea financiara din partea noastra se vor putea face lucruri mai multe, mai bune. Am mai zis, si o sa mai repet, un business este facut ca sa produca, oricata pasiune ai avea, daca ajungi sa vi cu bani de acasa....e clar ca tre sa te apuci de altceva.
Au aparut, surprinzator odata cu concursurile, si niste rampe noi. Prima data cele maricele de pe linia dreapta si wall-ul, ca mai apoi sa vina si cele doua de dificultate ridicata (triunghiul si capacul de cosciug)
Acum, de curand s-a rezolvat si ultima problema, cea cu schimbarea de mocheta, dar ce sa vezi....evident, ca la noi, au aparut alte chestii. Prea putine rampe!!!

Si acum, daca ati avut rabdare sa cititi mai sus, stau si ma intreb, nu cumva ar trebui sa fim totusi multumiti de ceea ce s-a realizat intr-un timp, zic eu, mai mult decat scurt? Si in loc sa punem problema "nu pui toate rmpele , nu mai vin la pista" sa mergem sa ne antrenam acolo si sa devenim din ce in ce mai buni? Practic in mai putin de 6 luni de zile, am ajus de la NIMIC la o pista indoor PERMANENTA (cred ca defapt asta conteaza cel mai mult) mai mult decat respectabila, chiar cea mai buna din tara.
Incercati sa priviti toate treaba ca pe o evolutie si pe plan personal daca veniti la pista si in primul rand o evolutie pentru miscarea asta. Pentru ca ....suntem o mana de oameni si in loc sa ne intelegem preferam sa formam tot felul de discutii total inutile.

Deja s-a facut frumos afara, ma uit la topicul facut pentru pista din parc. Evident, usor usor mai cu o idee, mai cu un ton acid, iar o sa ineapa discutiile de anul trecut.

O sa vina vremea sa se deschida oficial si circuitul de la Frumusani, Hobby Arena. Eu nu am fost niciodata acolo, dar din pozele de pe Facebook, am senzatia ca acolo este un fel de baza sportiva la un nivel egal, sau foarte apropiat de ce este afara. Sunt curios cati dintre noi o sa aprecieze Hobby Arena la adevarata valoare, si cati o sa inceapa tot felul de discutii.

Ma rog...probabil am suparat/deranjat/plictisit pe multi cu postul asta, insa concluzia PERSONALA, este ca daca am incerca ca discutiile si mintile noastre sa se concentreze pe ceva constructiv si nu numai pe nemultumiri si aruncat cu noroi, am reusi sa facem mult mai multe lucruri.
Racing - Because Football, Baseball, Bowling & Golf, only require ONE BALL
-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
M.D.T. - Militari Durango Team
0

#349 Useril este offline   Kata4 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 22 April 2013 - 02:35 PM

Vezi postareaMad Max, la 22 April 2013 - 01:07 PM, a spus:

Asta cu nu ai gasit masina de onroad pe stoc e spusa de amoru artei ca sa nu zic altceva :lol: :lol:

Toate magazinele de auto au masini de onroad pt clasa begginers pe stoc + piese ;)

Pe bune ?!? :))
0

#350 Useril este offline   Kata4 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 22 April 2013 - 03:01 PM

Uzzy ...ai perfecta dreptate, dar impresia mea (poate falsa) a fost ca se incearca desfiintarea "versiunii" offroad. Pana la precizarea lui Florin, umblau pe acolo tot felul de "barfe" si nemultumiri. Asa ca, apreciez inca o data precizarea scrisa a unui oficial. Este bine ca atunci cand apar discutii de acest gen, cineva care este implicat in mod direct in subiectul respectiv, sa "stinga" barfele sau pur si simplu informatiile gresit intelese, printr-o simpla "nota explicativa".

Cat priveste amplasarea rampelor, stiti cu totii ca intr-un fel "sare" masina pe un tip de rampa si altfel pe o alta. Este drept si faptul ca nu trebuie creat un avantaj al celor din Bucuresti in fata participantilor din provincie. Cred ca primeaza mai mult acest aspect si inteleg acum logica plasarii rampelor. O alta idee foarte buna a fost lipirea mochetei, adevarat ca au implicat "ceva" costuri, dar cred ca va tine mai mult actuala mocheta.

Faza cu incasarile, nu cred ca ar trebui sa fie un subiect. Este treaba lor ce se intampla cu acele fonduri. Eu m-am referit la "controlul incasarilor" in ideea in care, inca mai sunt unii care "uita" sa plateasca.

Cu achizitionarea pieselor sau modelelor de pe stoc ...nu vreau sa mai poluez topicul, dar hai sa nu ne mai ascundem dupa degete :D

Eu unul astept si publicarea regulilor circuitului .... trebuie sa stim clar ce se poate si ce nu se poate, ca sa ma exprim ...simplist.
0

#351 Useril este offline   Radu Cainamisir 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 369
  • Inregistrat: 14-December 12
  • Interests:Cars, RC Cars, Girls, Games, PC, etc

Postat 22 April 2013 - 03:30 PM

Inainte de inceperea calificarilor cat timp avem de antrenamente libere cu traseul in configuratia de concurs?
Off-road: Team Associated SC10 2wd Factory team
0

#352 Useril este offline   Mad Max 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 22 April 2013 - 03:54 PM

Vezi postareaKata4, la 22 April 2013 - 03:01 PM, a spus:

Uzzy ...ai perfecta dreptate, dar impresia mea (poate falsa) a fost ca se incearca desfiintarea "versiunii" offroad. Pana la precizarea lui Florin, umblau pe acolo tot felul de "barfe" si nemultumiri. Asa ca, apreciez inca o data precizarea scrisa a unui oficial. Este bine ca atunci cand apar discutii de acest gen, cineva care este implicat in mod direct in subiectul respectiv, sa "stinga" barfele sau pur si simplu informatiile gresit intelese, printr-o simpla "nota explicativa".

Nici pomeneala sa se renunte la offroad pentru onroad, sau ma rog , sa se plafoneze offroadul pentru ca onroadul sa primeze ! Cine zice asta , clar vorbeste ca sa se afle in treaba .

FlorinSS ca si official a spus clar care e situatia , eu mi-am spus parerea din punct de vedere al rampelor.

Felicitari Uzzy pentru post , s-a cam spus aici tot ce era de spus . Gata cu discutiile inutile.
0

#353 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 April 2013 - 04:18 PM

Vezi postareaRadu Cainamisir, la 22 April 2013 - 03:30 PM, a spus:

Inainte de inceperea calificarilor cat timp avem de antrenamente libere cu traseul in configuratia de concurs?

doar calificarile .... :drinks:
vino la concurs si o sa vezi ....
0

#354 Useril este offline   Radu Cainamisir 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 369
  • Inregistrat: 14-December 12
  • Interests:Cars, RC Cars, Girls, Games, PC, etc

Postat 22 April 2013 - 04:40 PM

Sunt deja pe lista, astept de mult concursul, dar fiind primul vreau sa fiu pus la punct cu formatul dinainte.
Off-road: Team Associated SC10 2wd Factory team
0

#355 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 22 April 2013 - 08:19 PM

Vezi postareacristake, la 22 April 2013 - 08:20 AM, a spus:

Iar te-ai trezit dormind...
Toata viata o sa fii in opozitie!!! Dar ca sa poti fi in opozitie trebuie sa te bazezi macar pe niste fapte... Fa ceva apreciat de catre ceilalti si apoi da cu pietre cat vrei. E usor sa fii modelist doar acasa (chiar si vechi).

Si ca sa concluzionam: Cine nu vine la la pista, la antrenamente si concursuri in mod constant nu are dreptul sa comenteze munca celor care fac ceva pentru dezvoltarea modelismului.
Daca vrei sa faci ceva pentru modalism platesti taxa sau abonament la piste si concursuri si cumperi de la magazinele romanesti!!!

PS: Istoria este istorie si ca sa faci ceva pozitiv trebuie sa inveti din greseli si nu sa le reamintesti...

si ce ne facem cu aia care nu sint in stare sa invete nici macar din greseli repetate?...
iar aia cu neexprimarea opiniei, tine-o pentru cine vrei tu...
cit despre fapte, ce vrei, de fapt?...cine te crezi de editezi astfel de "axiome"?...
a exprima opinii nu inseamna a da cu pietre!...mai ales cind sint insotite de argumente logice!!!!
vad ca ti-ai facut un obiectiv din a ma admonesta constant...nu vrei sa comunicam direct? hai sa lasam aici teren pentru discutii de interes general...!
bafta si minuni

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#356 Useril este offline   rama 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 22 April 2013 - 08:46 PM

Ca sa nu ma creada cineva carcotas , da ma fost la Flo la magazin si NU avea masini inca pe stoc. Cum concursul urma sa inceapa nu am mai urmarit problema. Acum or fi dar atunci cand s-a anuntat concursul nu erau. Flo personal mi-a spus sa revenim mai incolo ca are transportul pe drum.

Oricum Uzzy are dreptate daca citim postul exact asa cum l-a scris el. Am fost si eu alaturi de ei in toate fazele IMGB, GA. Da asa este acum facem fite.

Eu am vrut insa sa subliniez un alt aspect.

Florin a facut enorm pt sportul asta ( IMGB, GA) ba chiar ne gandeam in toamna sa ne luam masini de drift sa mergem la sala la IMGB pe timp de iarna. Toti aveam gandul asta. Ce doream sa subliniez insa este ca :

- Pista asta mai are mult pana sa fie o afacere pt ca si asa nu vine lume prea multa. Cine comenteaza ca se strang nu stiu cati bani nu stie ce vorbeste si ce inseamna o afacere. Daca ma intrebati pe mine este o minune ca reusesc sa tina pista la pretul asta
- Pista trebuie sa devina mai interesanta sa creasca popularitatea si asta implica rampe si nu o pista goala aproape ca una de on-road.
- nu in ultimul rand oamenii vor veni la pista daca le place rolul celor ce au pista este sa o faca atractova(daca vor). Eu personal am sa vin mereu acolo cand vor fi concursuri si eventual sa ma antrenez atunci cand pot.

Si nu in ultimul rand in we viitor le-am spus unor prieteni sa vina sa vada pista la concurs si atmosfera si asa probabil isi vor cumpara si ei masini (sper). Si uite asa creste popularitatea. Daca fiecare din noi ar aduce un cunoscut la fiecare etapa sigur la anul nu vom mai avea clase care nu se tin.

In fine sper ca nu am fost intels gresit (desi cred ca da!).
Team Losi 22SCT
Team Durango DEX210 v2
Mini Z MR03
0

#357 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 April 2013 - 09:21 PM

mai oameni . voi nu mai terminati cu vorba ?
in seara asta am fost singur pe circuit , si mi-am mai pus o rampa ...
apropo , nu le-am ridicat
dau o bere celui ce le ridica maine ...., ma :drinks: penalizez singur
0

#358 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 April 2013 - 09:24 PM

In luna mai o sa fac o campanie de promovare

Cine vine de 3 ori pe saptamana la antrenament , ii dau abonament gratuit luna urmatoare si reducere de 10 % la tot ce inseamna consumabile in luna urmatoare .

Cine se baga ???
0

#359 Useril este offline   Kata4 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 22 April 2013 - 09:29 PM

Vezi postareaFlorinSS, la 22 April 2013 - 09:24 PM, a spus:

In luna mai o sa fac o campanie de promovare

Cine vine de 3 ori pe saptamana la antrenament , ii dau abonament gratuit luna urmatoare si reducere de 10 % la tot ce inseamna consumabile in luna urmatoare .

Cine se baga ???

Eu ... :D 10% se aplica ...peste cei 15% pentru card ?!? ;)
Oricum as vrea sa vin sa-mi testez buggy-ul upgradat ...si daca se comporta bine, poate ma inscriu la cursa din weekend ....mai ales ca nu prea vad luptatori la categoria buggy 2wd ...
0

#360 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 April 2013 - 09:38 PM

Vezi postareaKata4, la 22 April 2013 - 09:29 PM, a spus:

Eu ... :D 10% se aplica ...peste cei 15% pentru card ?!? ;)
Oricum as vrea sa vin sa-mi testez buggy-ul upgradat ...si daca se comporta bine, poate ma inscriu la cursa din weekend ....mai ales ca nu prea vad luptatori la categoria buggy 2wd ...

care 15 % ????
10% din pretul de vanzare , mai mult nu pot , si asa sunt la limita ...
0

Arata acest topic

• 20 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »

Raspuns rapid

5 useri citesc topicul