Vidra, la 30 December 2012 - 11:50 PM, a spus:
rog organizatorii sa posteze programul (regula) pentru zilele on si off road in primul post, sa fie usor de inteles inca de la inceput.
(idem pt facebook)
mutumesc
Hai Sa incercam sa facem programul:
29 Dec - Offroad
30 Dec - Onroad
31 Dec - Offroad (atentie la ora 19 se inchide mallul)
1 Ian - Onroad - dar este inchis mallul
2 ian - Offroad
3 Ian 2013 - Onroad .....
....
Rampele sunt ridicate, trebuie doar sa le puneti pe circuit
Va rog ca , in cazul in care vedeti pe circuit mochea rupta sau banda adeziva dezlipita , sa refaceti circuitul , sa nu se deterioreze si mai mult .
Am lasat aseara o banda adeziva in lazile de la podium, sa nu va fie frica sa o folositi .
Aseara am fost eu si am reparat in locurile unde era stricata .
In lunile urmatoare vor fi concursuri destul de dese , si vom aduce si circuitul de MINIz
Am vb cu Il padrino si ne pune la dispozitie si circuitul lui de miniz , pe care il vom imbina cu al meu .
Daca se potriveste, vom avea circuit de aproximativ 100 mp , foarte mare pt miniz , sper sa avem unde sa il punem .
Multumim (eu si Flo) tuturor care sunt alaturi de noi si sunt prezenti la circuit.
atata timp cat va fi lume pe circuit (pe toate) atata timp vor exista si ele , cel de la mall find interesati de prezenta oamenilor pe circuit .
Cu aceasta ocazie , reamintesc tututor ca circuitul ramane acolo , pe termen nelimitat (daca o sa ne ingaduie conducerea Mall-lui) .
Deoacamdata nu sunt probleme.
Un an nou fericit si va asteptam pe circuit .