Modelism - RHC Forum: Pista Rc Grand Arena - Bucuresti,Berceni - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 20 Pagini +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Ultima »

Pista Rc Grand Arena - Bucuresti,Berceni Pista automodele electrice Onroad si Offroad

#481 Useril este offline   Mad Max 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 504
  • Inregistrat: 11-May 10
  • Interests:Rc Racing.ro, Automodelism

Postat 13 November 2013 - 11:34 PM

Am pierdut azi pe pista una bucata piesa aluminiu de la TRESREY pentru un Durango DEX 210 . Am cautat dar datorita luminii foarte proaste nu am gasit. In caz ca gasiti raman f recunoscator . Multumesc.http://rc4me.co.uk/wp-content/uploads/2012/05/TYTD101_02.jpg

Aceasta postare a fost editata de Mad Max: 13 November 2013 - 11:35 PM

0

#482 Useril este offline   stefan40 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 464
  • Inregistrat: 14-December 08

Postat 30 November 2013 - 08:12 AM

Salut.
Cineva astazi pe circuit?
0

#483 Useril este offline   dodolorand 

• Nou venit
  • Pip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 26-November 13

Postat 04 December 2013 - 01:59 PM

buna baieti, sunt nou pe acest forum si ma bucur ca vam gasit,as vrea sa va rog daca ma puteti ajuta avem o camera de 4m lat si 7 lung daca poate cineva sa-mi faca o schita cu dimensiuni pentru o pista de drift va-s multumi foarte mult...
0

#484 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 951
  • Inregistrat: 15-January 12
  • Interests:ai laic motosicli...

Postat 04 December 2013 - 07:38 PM

Incearca sa postezi aici: http://www.rhcforum....a/page__st__240
Baietii de la drift sunt cei mai in masura sa-ti dea sfaturile dorite.
Racing - Because Football, Baseball, Bowling & Golf, only require ONE BALL
-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
M.D.T. - Militari Durango Team
0

#485 Useril este offline   Dinutu 

• Baiatu', e pe benzina?
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 660
  • Inregistrat: 16-June 12
  • Interests:Nu stiu mosule, nu sunt din cartierul asta.

Postat 08 December 2013 - 03:16 PM

Salut,

A gasit cineva sambata un receptor spektrum dsm1 cu termocontractabil rosu in varful antenei si fara arici pe spate? I l-am lasat unui coleg si nu mi l-a mai dat inapoi... :angry2: Multumesc mult!

Invata-ti copilul sa iubeasca masinile si nu va avea bani de droguri.

0

#486 Useril este offline   stefan40 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 20 December 2013 - 01:27 AM

Salut.
Am fost astazi la pista, am platit taxa, am cumparat cauciucuri, etc.
Minusuri: pista trebuie aspirata, este plina de scame si altele; cel putin doua rampe trebuie reparate urgent, risc mare de avarii frontale cel putin 2 WD (cazul meu); nu exista proiectoare pe partea stanga a pistei (nu stiu despre ce e vorba, becuri, etc); nu exista decat un prelungitor, mai trebuie cel putin unul; locul pentru echipe este ocupat de diverse materiale de constructii.
Astept remedierea acestor minusuri majore pentru a putea sa ma antrenez in conditii corespunzatoare taxei pe care o achit cu promptitudine de fiecare data. Astept ca cineva sa anunte aici ca s-a remediat situatia inainte de urmatoarea iesire la pista.
Stefan.
0

#487 Useril este offline   vgeorge 

• Membru Fondator MDT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2700
  • Inregistrat: 31-August 09

Postat 20 December 2013 - 08:22 AM

Da Stefan40, si eu am ceva de spus.
De ce trebuie sa modificam de fiecare data pista asa cum vrem?Daca nu putem sari cele 2 rampe de care vorbesti, de ce trebuie sa modificam traseul, si de ce nu incercam sa invatam sa luam virajul cum trebuie? Crezi ca Schumacher, daca nu ii convenea ceva schimba cum vroia el traseula la formula 1?
Si ca sa iti spun ceva, cele 2 rampe de care vorbesti, m-au incurcat si pe mine la concurs.Si eu nu am venit ieri pe traseul cu gandul sa le iau.Am venit sa invat cum sa iau virajul.
Hai sa nu mai modificam traseul cum vrem noi, si sa fim un pic atenti si la concursuri.

LE.
Totodata, util pentru noi si pentru pista ar fi ca Florin Supeala, sa dea "abilitatea" unor persoane de incredere, ca atunci cand merg ele la pista, sa poate verifica pe ceilalti de bilet si mai ales de SURUBURI iesite la sasiu. Daca se verifica acele suruburi, riscul de a rupe mocheta se reduce considerabil.In sa nimeni nu face asta.

Aceasta postare a fost editata de vgeorge: 20 December 2013 - 08:25 AM

Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale

[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#488 Useril este offline   aiurica 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1558
  • Inregistrat: 22-July 11
  • Interests:Life

Postat 20 December 2013 - 08:31 AM

GEorge, stefan nu a facut referire la dificultatea traseului ci la faptul ca rampele alea au prbl muchii mai iesite. Si eu am vazut ca rampele dupa wall au muchia de jos mai ridicata.

Oricum nu cred ca e cazul sa cerem privilegii la pista respectiva daca platim o taxa. Cu totii stim cu ce eforturi se tine acel loc si cat muncesc oamenii respectivi la mentenanta lui... Chiar si in conditiile alea. Sunt sigur ca nu o fac pt taxa respectiva.
0

#489 Useril este offline   stefan40 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 20 December 2013 - 10:05 AM

Asa este, vorbeam de cele doua rampe care au muchiile prea inalte, de bucati de mocheta bej desprinse de la locul lor, etc; nicidecum de dificultatea traseului versus abilitati de pilotaj.
Consider curatenia pistei o obligatie, asa cum de fiecare data de ex las curat dupa mine la standul meu.
Stiu ca se fac cu eforturi, dar si banii mei/ai oricui de taxa sau de consumabile sunt obtinuti cu eforturi; dar deja lucrurile astea se stiu si astept si rezultate.
0

#490 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 20 December 2013 - 10:25 AM

Am fost si eu aseara la pista si:

-cele 2 rampe pe care le-am gasit sprijinite de perete si pe care le-am pus la loc nu au absolut nimic. Le-am abordat si "din 2 bucati" si nu s-a agatat masina in nicio buza...
-pista TREBUIE aspirata sau curatata, este plina de mizerii
-la toate aterizarile ar trebui dublata mocheta, cum este facuta la rampa mica de dupa wall. A ajuns mocheta in ultimul hal la aterizari si...nu e chiar ok, mai ales ca avem tone de mocheta din cea veche.
-lumina este o mare problema. Ar trebui gandit un sistem de iluminare din tavan cu niste proiectoare/reflectoare care sa lumineze de sus nu din lateral. Pana la "punerea la punct" a sistemului de iluminare, ar trebui avut grija de cel de acum, respectiv schimbarea becurilor din proiectoare, care la fel cum spunea si Stefan, pe partea stanga nu merg. Toata curba larga de viteza din stanga pistei este...intunecata, asta ca sa folosesc un termen bland :)

Sunt dispus cu draga inima sa ne strangem intr-o zi si sa muncim acolo ca sa iasa bine. Nu imi place sa fiu organizator, asa ca nu o sa propun nicio data, dar daca este cineva cu mai multa initiativa decat mine, il rog sa anunte (pe forum, tel etc.) si cu siguranta voi veni si eu sa dau o mana de ajutor.

Ideea e ca trebe sa ne implicam putin ca sa avem ceva decent. Daca stim doar sa tipam ca vrem si in rest nu facem nimic...nu cred ca vreodata o sa iasa treaba buna.
-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#491 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Postari: 2848
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 20 December 2013 - 10:48 AM

Este OPTIONAL!!!
Utilizarea pistei din grand arena este o facilitate pusa la dispozitia noastra, a automodelistilor, de catre o entitate care o sustine indiferent cum (NU ESTE PROBLEMA NIMANUI).
Pentru a beneficia de facilitatea aceasta trebuie sa platesti o taxa, ca de... nimic nu este gratis.
In taxa asta, din cate stiu, NU ITI ESTE PROMIS NIMIC!!! Toata lumea beneficiaza de aceleasi conditii...
BANII TAI, ca acum ma adresez tie Stefan, nu fac altceva decat sa acopere, probabil, utilizarea energiei electrice la doua spoturi din tavan pentru iluminat si a energiei electrice pentru incarcarea acumulatorilor tai... DAR NU ESTE TREABA NIMANUI pe ce se duc sumele incasate de entitatea care ti-a pus la dispozitie aceasta FACILITATE de care beneficiezi... sau nu, asa cum spuneam mai sus ESTE OPTIONAL.

Daca vrei sa pui umarul la treaba si sa arati ca te intereseaza poti pune mana pe aspirator si sa aspiri pista, poti contribui cu un prelungitor lung sau sa il poti aduce pe cel personal de fiecare data cand te dai... lipesti mocheta acolo unde trebuie... si daca poti si te pricepi repari si ce este de reparat.

Sunt sigur ca o sa se supere Supeala din nou pe mine ca am raspuns asa... insa este a suta oara cand aud ca "platesc o taxa domne si nu am conditii" .... Ba ai. Ai caldura si lumina, ai o pista si curent. Pe camp sau pe coclauri nu platesti dar n-ai de niciunele de mai sus. Asa ca daca vrem sa ajutam nu miorlaim pe forum ca n-avem de niciunele ca printesele, CI il intrebam pe cel ce sustine aceasta facilitate CUM si CU CE te putem ajuta sa contribuim pentru a "NE ANTRENA IN CONDITII OPTIME"... la dracu' !
0

#492 Useril este offline   cosmin65397 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 06-March 10

Postat 20 December 2013 - 11:01 AM

Muchia de la baza rampelor are cam 3cm fata de sol,iar mocheta e desprinsa de pe muchie,la aterizare au fost momente cand ne-am infipt in acea muchie, cu buggy 2wd.O sa spuneti ca nu a fost destula viteza pt a le trece,asa este,dar se intampla sa pierzi aderenta sau sa ai viteza mai mica si te infigi in acea muchie la aterizare...
0

#493 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 20 December 2013 - 11:06 AM

Cosmin, nu te contrazic, nu am verificat rampele si este posibil sa ai dreptate cu diferenta de nivel. Eu m-am dat ieri cu ele puse pe pista cam 40 de minute si nu mi s-a intamplat niciodata sa ma infig in ele. Nu am reusit de fiecare data sa le sar pe ambele. Am cauzt si la baza lor, si pe ele si peste ele, am venit cu masina si aiurea si am franta pentru a intra foarte incet si automat le-am luat pe fiecare in parte....

Repet, nu am verificat rampele, dar pur si simplu in 40 de minute de dat nu mi s-a intamplat asa ceva in locul ala...

L.E. si eu tot cu buggy 1/10 2wd m-am dat

Aceasta postare a fost editata de Uzzy: 20 December 2013 - 11:07 AM

-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#494 Useril este offline   cosmin65397 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 296
  • Inregistrat: 06-March 10

Postat 20 December 2013 - 11:25 AM

Am uitat sa spun... am fost si intoxicati de aia cu carturile lor,toate noxele de la ei intrau pe pista.Poate reuseste Florin sa le atraga atentia sa se foloseasca sistemele de ventilatie,e o tampenie ca intr-un spatiu inchis si prost ventilat sa ai emisii de noxe...
0

#495 Useril este offline   Kata4 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 25-April 10

Postat 20 December 2013 - 12:49 PM

Eu m-am intoxicat cu muzica celor de la karting :))) Exact ca intr-o carciuma de cartier ... muzica proasta si tare :)))
Nu este o plangere ... ci doar asa ... sa ne detensionam putin.
Este clar ca toate conditiile oferite de aceasta pista sunt departe de ce (probabil) ne dorim sau ne imaginam/visam. Dar, sa nu uitam totusi ca fara eforturile/cunostintele/relatiile si nu in ultimul rand munca unora din aceasta comunitate, ne-am fi dat fie prin parcari goale ... fie prin tari mai "calde". Asa cum a scris Diesel, nu te obliga nimeni sa platesti/folosesti aceasta pista.
Rampele sunt facute de o mana de oameni asa cum au putut si cu ce au putut. Mereu aceiasi ... oameni.
Ma gandesc cand pe strada ... dau cu masina intr-o groapa ... injur prima data pe mine ca nu am fost atent sau nu am vazut-o ...apoi pe cei carora le-am dat impozite si taxe. A doua oara, ma gandesc daca mai folosesc acea strada/ruta, sau daca evit acea groapa, sau o "abordez" mai lent :D As vrea si eu strazi ca in Germania ...
0

#496 Useril este offline   aiurica 

• MEGA Membru
  • Postari: 1558
  • Inregistrat: 22-July 11
  • Interests:Life

Postat 20 December 2013 - 01:46 PM

Cred ca e singur karting indoor cu motoare cu aprindere.... Sincer nu cred ca e normal...
0

#497 Useril este offline   ToX 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1245
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 20 December 2013 - 02:00 PM

Lasa ca in rampa de care tot vorbiti am dat si eu de 2-3 ori si apoi am asezat putin mocheta in locul respectiv. Rampa are o mica diferenta iar mocheta se curbase si de aceea agata, iar asta se intampla la imbinarea celor 2 rampe.

Aceasta postare a fost editata de ToX: 20 December 2013 - 02:02 PM

0

#498 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Firme
  • Postari: 1287
  • Inregistrat: 29-June 09
  • Interests:Speed and Fun

Postat 20 December 2013 - 03:32 PM

Of ... a cata oara este cand discutam astea .
Pt Stefan si celalti comentatori:

1. Mocheta va fi inlocuita in locul unde este impracticabila , dar nu am avut timp . in perioada asta sunt foarte ocupat la serviciu si ceilalti colegi la fel . Asa cum am anuntat , dupa sarbatori vom rezolva.Am cumparat Aspirator bun din banii de la circuit , dar imi este frica sa il dau oricui sa il foloseasca ca sa nu il strice . Filip, Mishu si eu deja l-am utilizat pe circuit .
2. prelungitoare au fost destule dar "baietii veseli" le-au imprumutat pe termen nelimitat, impreuna cu calculatorul de la circuit .
3. Rampele sunt ok , doar trebuie exercitiu . Nici eu nu sunt fanul lor , dar te obliga sa te gandesti inainte sa apesi acceleratia . Vorba lui Cata W, "tehnica nu viteza " . Doua au buza ridicata, dar incercati sa le itoarceti invers ,din sensul de mers opus .
4. Vorba lui Diesel , chestia cu ce beneficiez in urma taxei este de prost gust , expirata si ma enerveaza cel mai tare . Daca nu esti multumit te rog sa te duci unde vrei tu.
5. Am vb la Mall, exista niste aparater pt neutralizarea fumului , dar aseara au fost teste , pt ca maine este deschiderea oficiala .
6. Cu lumina asteptam un ajutor important din partea unui partener de al meu , dar se pare ca astept degeaba. O sa ma gandesc la o solutie ...dupa ce mananc porcul de Craciun.

AVETI RABDARE, si vb lui Diesel, intrebati cu ce pot sa ajut , nu cu scandal ....
Sunt multe proiecte in lucru , ale mele si ale altor colegi din modelism si veti beneficia din plin de ele dar AVETI RABDARE ...

Cine nu este multumit sa faca el un circuit cu toate dotarile si noi venim la el, si platim si taxe .... exista o persoana care a facut asta si a vazut ca nu e chiar asa de usor cum pare .

Cu stima,
"nesimtitul de Florin care cheltuie banii modelistilor cinstiti" pe "bautura si femei" :drinks: :drinks: :drinks: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Aceasta postare a fost editata de FlorinSS: 20 December 2013 - 03:35 PM

0

#499 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 20 December 2013 - 03:42 PM

Vezi postareaFlorinSS, la 20 December 2013 - 03:32 PM, a spus:

Cu stima,
"nesimtitul de Florin care cheltuie banii modelistilor cinstiti" pe "bautura si femei"

Sa nu exageram ca stim cu totii ca la bautura nu rezisti! :))))))

La partea cu iluminatul nu merge sa facem un schelet ca la tavanele false si sa amplasam 10 -15-20 de spoturi pe el???
0

#500 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 20 December 2013 - 04:00 PM

Vezi postareaDiesel, la 20 December 2013 - 03:42 PM, a spus:

Sa nu exageram ca stim cu totii ca la bautura nu rezisti! :))))))

La partea cu iluminatul nu merge sa facem un schelet ca la tavanele false si sa amplasam 10 -15-20 de spoturi pe el???

am vrut sa iasa ceva mai profi cu lumina , eu find unul din cei mai afectati de lipsa luminii
asa era proiectul , cu niste lampi speciale , cu amplasari de prize pe pereti , cu contoar si altele ....
0

#501 Useril este offline   stefan40 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 21 December 2013 - 05:54 PM

De prost gust mi se pare mie stilul tau de a pune problema si replica lui diesel daca e sa o luam asa.
Puteai sa spui atata se poate face si asta este situatia, ca sa nu mai vorbesc de "am spus cui am vrut eu si cand am vrut eu" ca o sa aduc aspirator sau becuri.
0

#502 Useril este offline   vgeorge 

• Membru Fondator MDT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2700
  • Inregistrat: 31-August 09

Postat 21 December 2013 - 11:09 PM

Stefan40, sala aia a ta pe cand va fi gata?
Nu de alta dar vreau sa vin si eu sa dau 25ron pe intrare si sa gasesc pista ca in occident.
Deci vreau asa:

- mocheta sa fie aspirata imediat dupa ce ma dau
- sa am proiectoare in jurul pistei la distanta de 1m unul fata de celalalt.Neaparat cu lumina alba, cea galbena ma oboseste
- rog sa avem Ridicatori platiti la fiecare concurs, antrenament, mai bine in orice zi.Eu si asa nu sunt in stare sa ridic o masina.
- Neaparat dar neaparat, vreau sa fie rampele absolut perfecte, noi in fiecare zi. Nu vreau muchii ridicate, denivelari, vreau sa am aderenta peste tot.Ce naiba doar e offroad.
Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale

[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#503 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 22 December 2013 - 01:41 PM

Vezi postareastefan40, la 21 December 2013 - 05:54 PM, a spus:

De prost gust mi se pare mie stilul tau de a pune problema si replica lui diesel daca e sa o luam asa.

Exact acelasi gust se simte la cerintele tale de mai sus... Din punctul meu de vedere, ca nu stiu din partea aluia care ti-a pus la dispozitie pista si utilitatile ei ce gust simte.

Vezi postareastefan40, la 21 December 2013 - 05:54 PM, a spus:

Puteai sa spui atata se poate face si asta este situatia, ca sa nu mai vorbesc de "am spus cui am vrut eu si cand am vrut eu" ca o sa aduc aspirator sau becuri.

EXACT asta este problema romanului de pretutindeni... "Da' domne io' platesc... deci pe banii mei... ce faci tu cu banii mei???"... Sa iti detalieze tie cum si in ce fel se cheltuiesc fondurile si ce face el sa iti creasca tie buna dispozitie la pista... Ca de, averea muncita o platesti sa fii multumit, nu sa beneficiezi de BUNUL ALTUIA!!!

Oricum am un deja-vu... in fiecare an parca se porneste aceeasi discutie!

Aceasta postare a fost editata de Diesel: 22 December 2013 - 01:43 PM

0

#504 Useril este offline   THX 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 252
  • Inregistrat: 29-September 13
  • Interests:Mecanica, Benzinare

Postat 22 December 2013 - 10:12 PM

salutare tuturor... tot urmaresc forumul asta si vad ca ne place sangele... cu tot respectul pt cei care au mai multa vechime in acest sport fara noroc... oameni buni sa iesim un pic din lumea noastra si sa intelegem si optica absolut normala a celor noi veniti care nu cunosc istoria ... e ca si cum trantim la examen un student inainte de a face cursul... era mai simplu sa i spunem omului ca asta e SINGURA pista indoor din RO !!! si ca nu e ca la frizer sau la restaurant unde profitul iti permite sa aspiri la mai multe cu ,,,aspiratoru ... ca aceasta taxa este mentinuta la nivel minim, pt ca sunt f putini cei care vin la pista si nu acopera eventuale alte costuri ( aparent normale) care sa permita chiar si o curatenie...de aceea fiecare din cei vechi care stiu asta si fac munca voluntara de ceva ani ar trebui sa explice inainte acest lucru...cred ca un mesaj simbol (gen al celor care se pun la baza statuilor) al acestei piste ar trebui pus la grand arena ...
" Pista monument ridicata in cinstea celor cazuti in patima automodelismului si a viitorilor impatimiti voluntari si fara de pretentii"... sa auzim numai de bine si ...mai bine... Sarbatori fericite !

Aceasta postare a fost editata de THX: 22 December 2013 - 10:17 PM

0

#505 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 23 December 2013 - 07:18 AM

Vezi postareaTHX, la 22 December 2013 - 10:12 PM, a spus:

salutare tuturor... tot urmaresc forumul asta si vad ca ne place sangele... cu tot respectul pt cei care au mai multa vechime in acest sport fara noroc... oameni buni sa iesim un pic din lumea noastra si sa intelegem si optica absolut normala a celor noi veniti care nu cunosc istoria ... e ca si cum trantim la examen un student inainte de a face cursul... era mai simplu sa i spunem omului ca asta e SINGURA pista indoor din RO !!! si ca nu e ca la frizer sau la restaurant unde profitul iti permite sa aspiri la mai multe cu ,,,aspiratoru ... ca aceasta taxa este mentinuta la nivel minim, pt ca sunt f putini cei care vin la pista si nu acopera eventuale alte costuri ( aparent normale) care sa permita chiar si o curatenie...de aceea fiecare din cei vechi care stiu asta si fac munca voluntara de ceva ani ar trebui sa explice inainte acest lucru...cred ca un mesaj simbol (gen al celor care se pun la baza statuilor) al acestei piste ar trebui pus la grand arena ...
" Pista monument ridicata in cinstea celor cazuti in patima automodelismului si a viitorilor impatimiti voluntari si fara de pretentii"... sa auzim numai de bine si ...mai bine... Sarbatori fericite !

buna gluma cu mesajul symbol ...
problema este ca Stefan nu este nou in modelism, cred ca e chiar mai vechi decat mine (sper sa nu fac o greseala sau confuzie - sper sa fie Stefan40 cel care cred eu ca este )
pt Stefan - credema ca nu mai am rabdare sa fiu amabil si intelegator ...
0

#506 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 23 December 2013 - 09:17 AM

Vezi postareaTHX, la 22 December 2013 - 10:12 PM, a spus:

sa iesim un pic din lumea noastra si sa intelegem si optica absolut normala a celor noi veniti care nu cunosc istoria

Asta este una din probleme... Nu auzi nici un nou venit sa miorlaie ca plateste bani pentru a folosi pista si utilitatile ei si ca nu are totul pus la dispozitie ca in occident. ABSOLUT nici unul... De ce? Pentru ca, la fel ca si tine (logica absolut normala pe care ai etalat-o mai sus), au inteles ca platesc pentru a utiliza pista si tot ce implica ea, NU pentru vre-un serviciu...
Mai departe in discutie revenim la vechea problema romaneasca... de ce ar trebui sa spuna proprietarul pistei ce face cu banii sau care este destinatia acestora? Nu este problema nimanui.
Stefan nu este nou si de aici si discutia aferenta. Si eu as vrea sa beneficiez de o pista la standarde efra dar la 15-25 lei / vizita sau 150 lei abonament lunar ma multumesc cu ce am la dispozitie acolo si ma bucur ca am caldura, lumina si curent, mai departe rezolvam daca punem mana/umarul TOTI, si prin acesti toti intelegem MAXIM 25-30 de oameni.
0

#507 Useril este offline   cataWRC 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1486
  • Inregistrat: 27-December 02

Postat 24 December 2013 - 02:03 AM

"caldura, lumina si curent" + restaurante ieftine cu mancare buna + mese de lucru si scaune gata instalate + locuri de joaca pentru copii (pentru cei care avem) + magazine in preajma pentru consoarte + cosuri cu care caram echipamentul + toalete curate care au mereu sapun si hartie + pista miniZ + pista crawling + pista drift + pista karting....+++

Stefane, ar fi mult mai constructiv daca aceste discutii s-ar purta la pista, pe viu, cu toti de fata.

Si inca ceva!
Florine, hai sa organizam un talcioc RC cum mai faceam pe vremuri la Demon's Race (vechea sala) unde sa expunem ce avem de vanzare fiecare, mai facem ceva schimburi, etc. Ar fi interesant pentru ca multe lucruri sunt mai atragatoare cand le vezi in fata decat in poze.

(sunt curios cate mese i-ar trebui lui EugenS sa expuna tot ce are la vanzare :))))
0

#508 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 24 December 2013 - 08:43 AM

[/quote]

nene THX, nu stiu daca ne cunoastem, dar pentru formularea asta surprinzatoare si plina de tilc ai de la mine o bere(daca ai peste 18 ani) sau un frape, cu proxima ocazie!
wielen danke!
und frochliche weinachten!
bafta si minuni!

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#509 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 24 December 2013 - 11:35 AM

Vezi postareacataWRC, la 24 December 2013 - 02:03 AM, a spus:

"caldura, lumina si curent" + restaurante ieftine cu mancare buna + mese de lucru si scaune gata instalate + locuri de joaca pentru copii (pentru cei care avem) + magazine in preajma pentru consoarte + cosuri cu care caram echipamentul + toalete curate care au mereu sapun si hartie + pista miniZ + pista crawling + pista drift + pista karting....+++

Stefane, ar fi mult mai constructiv daca aceste discutii s-ar purta la pista, pe viu, cu toti de fata.

Si inca ceva!
Florine, hai sa organizam un talcioc RC cum mai faceam pe vremuri la Demon's Race (vechea sala) unde sa expunem ce avem de vanzare fiecare, mai facem ceva schimburi, etc. Ar fi interesant pentru ca multe lucruri sunt mai atragatoare cand le vezi in fata decat in poze.

(sunt curios cate mese i-ar trebui lui EugenS sa expuna tot ce are la vanzare :))))

La urmatoarea etapa > ce ziceti
Sambata Concurs - Duminica "Targul Second pentru Articole de Modelism ", trebuie sa gasim o expresie mai buna ... va las pe voi sa veniti cu idei .
0

#510 Useril este offline   Alfa 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 706
  • Inregistrat: 03-November 06

Postat 24 December 2013 - 11:41 AM

Buna ideea asta! :)
Favourite racing class:
electric: buggy 2wd,4wd & SC 1:10 off-road
nitro: 1/8 truggy,buggy