Modelism - RHC Forum: Pista Rc Grand Arena - Bucuresti,Berceni - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 20 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »

Pista Rc Grand Arena - Bucuresti,Berceni Pista automodele electrice Onroad si Offroad

#391 Useril este offline   stefan40 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 464
  • Inregistrat: 14-December 08

Postat 23 June 2013 - 07:08 PM

Salut.
Deja am achizitionat/setat un sasiu care raspunde unor cerinte clare si legitime.
Inteleg ca este greu in ziua de azi pentru un dealer, propun o taxa de participare daca vrei Florine, mai consistenta, in concordanta cu premiul oferit poate, etc.
0

#392 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Firme
  • Postari: 1287
  • Inregistrat: 29-June 09
  • Interests:Speed and Fun

Postat 24 June 2013 - 03:16 PM

Vezi postareastefan40, la 23 June 2013 - 07:08 PM, a spus:

Salut.
Deja am achizitionat/setat un sasiu care raspunde unor cerinte clare si legitime.
Inteleg ca este greu in ziua de azi pentru un dealer, propun o taxa de participare daca vrei Florine, mai consistenta, in concordanta cu premiul oferit poate, etc.

Nu banii sunt problema oameni, vroiam doar sa nu mai aud discutiii .

Daca tot insistati , o sa facem clasa separata de beginner
Poate nu veniti la concurs ...
Iar premiile o sa fie direct in bonuri valorice la Speed Rc de intreaga suma incasata - asta pt clasa beginner
o sa stabilim in ce procent ...
si am lamurit problema cu baniii

Aceasta postare a fost editata de FlorinSS: 24 June 2013 - 03:20 PM

0

#393 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2182
  • Inregistrat: 07-May 03

Postat 25 June 2013 - 03:38 PM

Vezi postareaFlorinSS, la 24 June 2013 - 03:16 PM, a spus:

Nu banii sunt problema oameni, vroiam doar sa nu mai aud discutiii .

Daca tot insistati , o sa facem clasa separata de beginner
Poate nu veniti la concurs ...
Iar premiile o sa fie direct in bonuri valorice la Speed Rc de intreaga suma incasata - asta pt clasa beginner
o sa stabilim in ce procent ...
si am lamurit problema cu baniii

...nu insista NIMENI pentru O CLASA ANUME, in mod SPECIAL...
daca insistam, insistam pentru CONSECVENTA(...foarte importanta!...), PRAGMATISM, EXACTITATE(...hmmm!...), de asemenea pentru ELOCINTA organizatorica si mai ales RESPECT pentru cei care confera consistenta actiunilor intreprinse (... NU ORICUM!...) de un organizator sau altul...
in cazul de fata s-a intimplat sa fie luate in discutie aspecte legate de erorile si neclaritatile sesizate la clasa "beginner"...ca acilea s-a intimplat sa ne doara de data asta...al'data, mai vedem...
asa, ca o paranteza:...in general,clasele SINT DEJA separate, ca si identitate sportiva si competitionala(tehnic si organizatoric)...sau ...nu...????!!!!
cit priveste amenintarea:"...poate nu veniti la concurs...", se vede treaba ca inca nu s-a inteles ca noi AM VENIT SI MAI VENIM,DAR NU ORICUM!!! VREM sa venim la CONCURS pentru a ne angrena intr-o competitie cu REGULI cit mai COMPLETE, CLARE, CONSECVENTE, ECHILIBRATE si mai ales RACORDATE la realitatea COTIDIANA!!!...NU VENIM la concursuri doar ca sa "ne mai dam" cu masinile sau ca sa ne simtim bine ca " ne-am dat" impreuna cu altii...
NE SIMTIM BINE cind vedem ca organizatorul CUNOASTE SI APLICA toate regulile TEHNICE si ORGANIZATORICE, cind vedem ca organizatorul RESPECTA efortul concurentilor de a se pregati/prezenta CONFORM RIGORILOR TEHNICE si de a conferi(lucru foarte IMPORTANT!!!- SUBLINIEM ACEST LUCRU) consistenta evenimentului pus in practica de cel care organizeaza.
esenta si RATIUNEA de a fi a CONCURSURILOR rc este de a cerne/ierarhiza abilitatile COMPETITIONALE ale celor care fac RC, de aceea TREBUIE cit mai multe REGULI si cit mai COMPLETE, pentru a fi acoperita cit mai mult din ampla si complexa problematica a acestui fenomen, evaluat prin PRISMA COMPETITIEI; ...daca privim concursurile doar ca si simple reuniuni rc, hai sa fim ceva mai circumspecti in a conferi titulatura de CONCURS, si sa gasim o formula mai putin pompoasa, de exemplu "intrecere -populara- rc"...
...dar nu credem ca cei care se pregatesc cu acuratete din punct de vedere TEHNIC pentru a participa la CONCURS RC vor doar o "intrecere populara", credem ca o tinuta competitonala/organizatorica se impune si in peisajul rc autohton, mai ales daca reusim sa constientizam ca ne aflam in anul 2013 si nu in 1980...macar ORGANIZATORIC sa incercam sa fim contemporani, daca social nu prea ne "iese"...
bafta si minuni!

Aceasta postare a fost editata de mizzone: 25 June 2013 - 03:40 PM

"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#394 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 25 June 2013 - 04:14 PM

Mizzone ,
sper ca o incerci odata in viata sa organizezi si tu ceva, nu numai sa vorbesti .

Daca crezi ca nu fac corect, te rog sa vii sa il organizezi tu corect, simplu, fara mari costuri, cu premii multe, cu program etc.
Binenteles ca munca se plateste .

Cand o sa organizeze cineva mai bine, tot respectul..

singurul care a reusit sa faca concursul asta ok a fost Flo , pe care il felicit inca o data .

vorba ceea " gura mica .... " la fapte ...
0

#395 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 26 June 2013 - 04:57 AM

bre, iar nu vrei sa pricepi?
sau te faci...!!!???
noi vorbim/scriem in principal din pozitia de PLATITOR/cheltuitor de bani pentru materiale de concurs, benzine de deplasare, etc., si nu in ultimul rind TAXE de concurs(indiferent ca vorbim de 1 leu sau 1 milion)...adicatelea de "beneficiar", sau client...oarecum...iar cind CLIENTUL care plateste deschide gura, de regula(regula de bun simt!...macar!...), furnizorul de servicii ia carnetelul, pixul, si scrie...!...asta.... daca vrea sa se intimple fenomenul de VINZARE REPETATA...(stii ce e aia, sint convins!); in ceeaq ce priveste implicarea in organizare, consultanta pe regulamente, arbitraje, etc., am fost dschisi si am AJUTAT cu titlu GRATUIT de cite ori am fost solicitati! asa ca las-o mai moale cu "fa tu, si dup-aia sa vorbesti!", ca noi stim ce e ala concurs de pe vremea pixului...
de ce nu vrei sa se discute PUNCTUAL pe aspecte directe tehnice si organizatorice, si o dai de gard cu "...eu fac, voi vorbiti!..."...!?
important este CE SPUNEM si mai ales CUM !...ne-ai intrebat vreodata CUM trebuie facut un lucru legat de organizare sau de aspecte tehnice si nu ti-am raspuns? ba eu cred ca am spus si semnalat si fara sa ne ceri anumite aspecte si NU AI VRUT sau NU AI PUTUT sa tii cont de ele...si asta e altceva...!!!
repet: IMPORTANT este daca ceea ce spunem este corect, tehnic vorbind, nu este atit de important CINE organizeaza, mai degraba CUM...asa cum am mai scris, este diferenta, daca vrei, intre o simpla "intrecere" si un CONCURS, in adevaratul sens al cuvintului...
inca ceva: ne-am implicat si ajutat in diverse aspecte organizatorice la concursuri RC, de-a lungul timpului, concurentii(adica BENEFICIARII, CLIENTII vostri au inteles si ne-au multumit), numai ca unii organizatorii au UITAT, sau NU VOR sa-si aduca aminte, ba mai mult, nici macar nu sint in stare sa invete unele aspecte EVIDENTE legate de organizare si de regulamente TEHNICE, daramite sa mai RESPECTE alte lucruri...!!!
stim ca e greu sa organizezi ceva de genul acesta, dar asta nu inseamna coborirea stachetei la un nivel neracordat la contemporan, nu e normal sa ne consideram din punct de vedere organizatoric si competitional la nesfirsit la nivelul de inceput...
RC COMPETITIONAL s-a facut de destul de mult timp p-acilea, se impune o evolutie mai alerta si o racordare mai buna la actualitate/contemporan, iar noi am fost mereu deschisi la a furniza informatii si puncte de vedere(in care Maria-Sa Timpul ne-a dat mai mereu dreptate...), asa ca nu inteleg aceasta reticenta si lipsa de deschidere in comunicare si imagine...
am fost si sintem aproape de RC pentru ca ne place ideea, mai ales aia competitionala; dar nu ORICUM, ci echilibrat, complet, pragmatic si exact!
daca ne spui TREI inexactitati sau greseli(PUNCTUALE!!!) in viziunea noastra asupra aspectelor competitionale/tehnice, promit ca vin cu pixul si carnetelul la urmatoarele trei "intreceri", nu concurez, doar stau si iau notite...
bafta si minuni!
bafta si minuni

"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI

"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze

"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII

NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
0

#396 Useril este offline   sectoristu 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 387
  • Inregistrat: 23-November 10

Postat 26 June 2013 - 06:47 AM

Salut,

Rigoarea, punctualitatea, continuitatea si in genral respectarea principiilor nu au fost din pacate elemente care sa constituie valori asumate la nivel macro-social in Romania.
Se pare ca meteahna asta este una istorica, fiind repretititv regasita sub diverse forme pe parcursul veacurilor.

IN aceste conditii trebuie sa apreciez interventiile Dlui. Mizzone (pe care inca nu am avut placerea de a-l intalni personal) tocmai pentru ca prin cele afirmate incearca sa promoveze acele valori care lipsesc la nivel general, societatii actuale.

Pe de alta parte sunt nevoit sa iau apararea celor doi organizatori de la Grand Arena, pentru simplul fapt ca prin solutii pragmatice au reusit sa construiasca ceva foarte atractiv, in timp scurt si viabil (zic eu) in conditii de criza.
NU in ultimul rand, cel putin la offroad unde am participat, s-a reusit pastrarea unei atmosfere placute, esentiala zic eu acestei activitati.

Fata de cele de mai sus, as vrea sa arat ca intre "plan" si "situatia din teren" tot timpul vor exista diferente iar reusita operei sta in abilitatea de a gasi compromisuri viabile.

Toate bune
0

#397 Useril este offline   Kata4 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 258
  • Inregistrat: 25-April 10

Postat 26 June 2013 - 10:17 AM

Perfect de acord cu sectoristu ...
Insa as vrea sa incercam sa ne aducem aminte de problemele cu care ne-am confruntat la intrecerile din iarna trecuta.

Motorul ... da, a fost cred, problema principala, observata cel putin personal, in timpul curselor.

Rolul "clasei begginer" ... cred ca este acela de a stimula doritori/visatori, sa intre in lumea curselor de automodele, cat si rolul de marketing pentru hobby stores. Ori, nu este interzis unui modelist cu "state vechi" sa participe la astfel de clase, insa ar trebui sa se gandeasca la frustrarea pe care o produce TOCMAI, acelor doritori/visatori, care in cele mai multe cazuri sunt copii ( mai mici sau mai mari :D ) .

Apoi, diferentele dintre cele cateva modele admise in aceasta categorie, a incepatorilor, sunt foarte mari. Atat in performante cat si la pret. Este normal. La nivelul acesta, fiind clar un Hobby, cine nu isi permite sa cheltuie mai mult, pentru un model mai scump, va fi clar dezavantajat din start, si iar apar frustrari care duc la renuntari.

In incercarea, laudabila de alt fel, de a dezvolta cursele de automodele, cred ca s-a optat involuntar la adaptarea modelului "club race", la conditiile locale. Acum, orice roata ce se vrea reinventata, nu poate iesi decat ... patrata.

Astfel, cred ca organizatorii, ar trebui sa tina cont de opiniile participantilor si sa adapteze cat se poate, regulile arbitrare, la cerintele acestora din urma. Citeam mai demult aici de OFNA, BRCA, sau alte organizatii ... :()

Aceasta postare a fost editata de Kata4: 26 June 2013 - 10:20 AM

0

#398 Useril este offline   mizzone 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 June 2013 - 05:22 AM

Vezi postareaKata4, la 26 June 2013 - 10:17 AM, a spus:

Rolul "clasei begginer" ... cred ca este acela de a stimula doritori/visatori, sa intre in lumea curselor de automodele, cat si rolul de marketing pentru hobby stores. Ori, nu este interzis unui modelist cu "state vechi" sa participe la astfel de clase, insa ar trebui sa se gandeasca la frustrarea pe care o produce TOCMAI, acelor doritori/visatori, care in cele mai multe cazuri sunt copii ( mai mici sau mai mari :D ) .

Apoi, diferentele dintre cele cateva modele admise in aceasta categorie, a incepatorilor, sunt foarte mari. Atat in performante cat si la pret. Este normal. La nivelul acesta, fiind clar un Hobby, cine nu isi permite sa cheltuie mai mult, pentru un model mai scump, va fi clar dezavantajat din start, si iar apar frustrari care duc la renuntari.

stimate domn, cred ca este nevoie de citeva observatii...
a participa un experimentat la clasa beginner(beginner-referindu-se la caracteristicile materialului de concurs...!) cred ca nu poate fi decit BENEFIC pentru incepatorii in rc...si iata de ce credem asta: un om care este obisnuit cu activitatea unei zile de concurs, cu experienta lui, poate ajuta un incepator sa se organizeze tehnic mai bine, poate aduce, cu sfaturile lui, mai multa claritate si rapiditate in gasirea unor solutii simple la problemele care pot aparea in timpul unui concurs; este adevarat ca exista si "experimentati" vechi care urmaresc in concursurile rc NEAPARAT sa urce sus, pe podium...dar aceia nu cred ca trag la beginner, se duc la "galactici"...de asemenea, un experimentat poate conferi clasei beginner mai multa concizie si fermitate in a canaliza si aseza clasa asta in rindul claselor consacrate, atit din punct de vedere organizatoric cit si din punct de vedere al respectarii specificatiilor tehnice ...insasi prin modul de a se prezenta la concurs, da a sti sa se integreze REGULAMENTAR in programul concursului este benefic pentru clasa in sine...
tot prin experienta sa, un experimentat poate semnala mult mai repede si mai clar unele erori (intentionate sau nu...) in abordarea organizatorilor, astfel ca cei nou veniti sa nu aiba impresii gresite sau sa creada ca unele situatii care sint de fapt in afara regulamentului ar fi normale...
de aceea sintem de acord si incurajam existenta clasei beginner: pe de-o parte prin atragerea/cresterea numarului de practicanti rc(in ideea unui low cost la nivel de material de concurs), precum si prin informarea/educarea/familiarizarea celor mai putin experimentati cu ceea ce trebuie sa insemne de fapt concursurile rc, atit tehnic, cit si organizatoric...
sint convins ca prin continuarea desfasurarii clasei beginner, asa cum a fost ea "inceputa", dar cu evidente si necesare corectii de specificatii tehnice, se poate ajunge la un climat competitional rc din ce in ce mai sanatos...
bafta si minuni!

0

#399 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 July 2013 - 06:10 AM

Sambata - 13 iulie - onroad
duminica - 14 iulie - offroad
0

#400 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 951
  • Inregistrat: 15-January 12
  • Interests:ai laic motosicli...

Postat 07 July 2013 - 12:53 PM

Poate ar fi bine sa dam si drumu la inscrieri pe clasele de concurs :clapping:
Racing - Because Football, Baseball, Bowling & Golf, only require ONE BALL
-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
M.D.T. - Militari Durango Team
0

#401 Useril este offline   rama 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 315
  • Inregistrat: 25-February 11

Postat 07 July 2013 - 02:29 PM

Florin anunt si tu concursul pentru ca lumea nu stie de el . Am vorbit in weekend si nu stia nimeni ca se organizeaza concursul.

Fa un topic separat ceva sa vada lumea.

Pe mine ma poti pune inscris !
Team Associated SC10 4x4 Factory Team
Team Losi 22SCT
Team Durango DEX210 v2
Mini Z MR03
0

#402 Useril este offline   sectoristu 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 387
  • Inregistrat: 23-November 10

Postat 09 July 2013 - 07:16 PM

Vezi postareaFlorinSS, la 07 July 2013 - 06:10 AM, a spus:

Sambata - 13 iulie - onroad
duminica - 14 iulie - offroad

Salut,

Unde ne putem inscrie?
0

#403 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 09 July 2013 - 07:59 PM

Nu cred ca se mai tine concursul weekendul asta....sa vedem ce zice Florin :)
-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#404 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 July 2013 - 07:34 AM

Vezi postareaUzzy, la 09 July 2013 - 07:59 PM, a spus:

Nu cred ca se mai tine concursul weekendul asta....sa vedem ce zice Florin :)

Datorita unor probleme cu disponibilitatea sistemului de cronometrare o sa amanam concursul
o sa creez un nou topic cu toate datele

in acest weekend va invit la antrenamentre
sambata onroad , dumnica offroad
in jur de ora 12

este fara taxa de acces In acest weekend

Aceasta postare a fost editata de FlorinSS: 10 July 2013 - 07:35 AM

0

#405 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 July 2013 - 09:38 AM

Duminica am facut un mic antrenament foarte agresiv cu Uzzy si Alex Dya cu Buggy 1/10 .
Uzzy a fost foarte neastamparat, vrea toate virajele sa le ia primul.
Foarte frumos , am testat si modelul nou de Kyosho Ultima RB6 , sunt foarte multumit de el .
0

#406 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 15 July 2013 - 10:39 AM

A fost foarte misto, pacat ca nu a venit mai multa lume, mai ales ca ai anuntat ca in weekendul ce a trecut intrarea a fost GRATIS!
Tre sa mai repetam experienta, ajuta mult un antrenament in mai multi decat de unul singur. Ideea este sa venim toti cu aceeasi masina, ma rog, tip de masina vreau sa zic.

Interioruuuu unde-i interioruu :D
-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#407 Useril este offline   alex_dya 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 377
  • Inregistrat: 01-August 10
  • Interests:Auto Rally

Postat 15 July 2013 - 11:15 AM

A fost foarte tare si sa speram ca incepem sa ne adunam din nou din ce in ce mai multi!

Da, UZZY nu mai cauta interiorul ca e la mine!!!:))
Club Sportiv: C.S.T.A. Bucuresti

Club Hobby: MDT (Militari Durango Team)

Nume: Alexandru
Tel:
0768076023
0

#408 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 15 July 2013 - 02:30 PM

Vezi postareaalex_dya, la 15 July 2013 - 11:15 AM, a spus:

Da, UZZY nu mai cauta interiorul ca e la mine!!!:))

Aha, deci tu esti baiatu' cu interioru...ai vreun coleg ceva care face si exterioru sa fac si eu o totala? :D :yahoo:
-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#409 Useril este offline   Radu Cainamisir 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 369
  • Inregistrat: 14-December 12
  • Interests:Cars, RC Cars, Girls, Games, PC, etc

Postat 15 July 2013 - 03:45 PM

Ma bucur ca v-ati distrat, si eu am vrut sa vin cu Blitz-ul dar nu am apucat sa-mi iau un ESC si nu am reusit sa gasesc unul la timp :( eh, data viitoare!
Off-road: Team Associated SC10 2wd Factory team
0

#410 Useril este offline   vgeorge 

• Membru Fondator MDT
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2700
  • Inregistrat: 31-August 09

Postat 15 July 2013 - 03:46 PM

Eu mai bine ma duceam la sala :) Acuma sunt lovit la interior

Aceasta postare a fost editata de vgeorge: 15 July 2013 - 03:46 PM

Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale

[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#411 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 July 2013 - 10:59 PM

maine se va monta noul stand de pilotaj , sper sa iasa ok
eu o sa incerc sa ajung seara la circuit , cine mai vrea sa se dea , il provoc la cursa
0

#412 Useril este offline   rama 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 315
  • Inregistrat: 25-February 11

Postat 15 July 2013 - 11:19 PM

As fi venit si eu dar chiar nu am cum sa merg si sambata si duminica .. ca p'orma dorm pe pres!
Team Associated SC10 4x4 Factory Team
Team Losi 22SCT
Team Durango DEX210 v2
Mini Z MR03
0

#413 Useril este offline   alex_dya 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 16 July 2013 - 08:01 AM

Pe seara asa un dupa 19:00 poate ajung si eu la sala!

Tel:
0768076023
0

#414 Useril este offline   sandrei 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 1510
  • Inregistrat: 16-November 08

Postat 16 July 2013 - 11:37 AM

De abia astept sa ne revedem cu totii la competitiile de offroad din Grand! Campionatul de iarna a fost superb, asa ar trebui sa arate toate cursele de la noi! Sper ca va creste si mai tare numarul de piloti anul acesta ca merita!!
TEAM DURANGO DESC210 2WD
TEAM DURANGO DNX408
TEAM DURANGO DEST210
TEAM C TR02 / Absima JEKYLL
Hpi Sprint 2 DRIFT
HPI E10 DRIFT
Hot Bodies TC-FD DRIFT PRO KIT
HPI BAJA 5T

Proud member of HPI RACING ROMANIA TEAM

0

#415 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 July 2013 - 10:54 PM

A fost montat noul podium pentru pilotii , cred ca o sa va placa ...
am pus o poza pe facebook
0

#416 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 July 2013 - 09:29 AM

Nu am vazut nicio poze pe facebook.
Pana ajungem la sala, pune si tu una aici sa vada tot romanul :)
-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#417 Useril este offline   FlorinSS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 July 2013 - 12:33 PM

https://www.facebook...&type=1

ce parere aveti ???

o mai finisam noi

va asatept maine seara la teste ...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: rc grand arena speed rc track.jpg

Aceasta postare a fost editata de FlorinSS: 17 July 2013 - 12:34 PM

0

#418 Useril este offline   alex_dya 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 17 July 2013 - 12:38 PM

Foarte tare!!!

Felicitari!

Tel:
0768076023
0

#419 Useril este offline   Uzzy 

• MORENA DIN BELSUG!
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 July 2013 - 02:39 PM

Din poza arata foarte bine.
Nu inteleg pe unde ne suim si nici nu-mi dau seama cat e de "strasnic" dar il testa cu siguranta! :D

Bravo!!!
-Yokomo BD7

Club
C.S.T.A. Bucuresti
0

#420 Useril este offline   Mischu LTB 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 582
  • Inregistrat: 16-May 11

Postat 17 July 2013 - 02:46 PM

Urca si coboara simultan 2 ca tine sau 3 ca mine. Pe podium 6 "parintei" stau lejer si in siguranta. :rofl:
0

Arata acest topic

• 20 Pagini +
  • « Prima
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Ultima »

Raspuns rapid

90 useri citesc topicul