iunie 2005
Postat 13 June 2005 - 01:23 PM
SILVIU66, la 13 Jun 2005, 11:47, a spus:
sa te vad daca iti mai da mana sa stai cu soarele in ochi cu Cessna...la primele zboruri...cu toti ochelarii de sudura din lume...
Dragi bikeri, ingrijiti-va sanatatea! Cineva are nevoie de organele voastre.
Postat 13 June 2005 - 01:25 PM
ZOD, la 13 Jun 2005, 13:43, a spus:
Pana una alta ne vedem la Clinceni !!!
va ucide pe voi, aia de aveti burta si par pe cap! Mie imi ucide doar chelia, daca nu pun sapca! Stai, ca inca nu sunt 35-40 de grade la umbra, atunci mai vedem!
Cat despre campul ala bun la toate, inca nu s-a inventat in Romania...sau cel putin pe langa Bucuresti.
Postat 20 June 2005 - 09:50 AM
SILVIU66, la 19 Jun 2005, 14:11, a spus:
pe aıcı doar ceva parasaılıng am reusıt.
poze poate cand vın acasa.
çubuç ! :)
ia-o usor cu berea Efes si cu kebapu', ca nu te mai ridica parasuta!...parca nu ajunge ca o sa vii negru ca tiganu'!
Am miscat, ba, am miscat sambata la Clinceni, da' era un vant de te dadea jos, asa ca am stat sa te barfim pe tine!
Postat 21 June 2005 - 09:52 AM
Cronica unei zile aproape ratate la mustatza.
Fara nici o aluzie, in imaginile ce urmeaza, orice asemanare cu persoane sau intamplari reale, este pur intentionata.
Meteo anunta ploaie. Si dupa cate am constatat, a avut un pic dreptate. Dar, am mers noi pana la Rapa Rosie cu respiratia ploii in ceafa, si nu mergeam pana la Clinceni?
Asa ca dupa ce ne-am trezit cu mitingul aviatic la televizor, ne-am organizat super repede pentru un engine running de vara, ca tare voiam sa ne auzim motoarele. Si la vremea cand noi planuiam asa ceva, pe la pranz deci, Soarele inca ne mintzea ca meteorologii au mintzit.
Eu si Corsarul punem mana pe telemobile si ii convocam de urgenta pe mai avizatii si titratii in ale mestesugului, in spetza dl. Pitts si Marinarul buclucas. Trainerele la portbagaj, toate cele la punga, echipajul insotzitor imbarcat (tata, copii, pretene, etc. – nu a mai fost nici un etc. dar suna misto)
Eh, cum am plecat de acasa, cum a dat cu apa pe noi. Nu vecina, ci altcineva, mult mai de sus. Dar tot nu ne-am speriat, chiar daca si cand am ajuns la camp inca ploua. Au vazut Ei ca nu e de inteles cu noi, asa ca au oprit robinetul fratzilor, si s-a schimbat vremea exact asa cum ne-am dorit noi: perfecta pentru zbor si stat pe langa motoare.
Vin si pozele..
Laser frate!
Postat 21 June 2005 - 10:06 AM
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de pahguletz: 21 June 2005 - 10:06 AM
Laser frate!
Postat 21 June 2005 - 10:15 AM
..asta asa, ca sa nu ziceti ca nu s-a zburat la clinceni, dar cred ca poza e de pe undeva de pe la rapa rosie :wub:
Imagini atasate
Aceasta postare a fost editata de pahguletz: 21 June 2005 - 10:15 AM
Laser frate!
Postat 21 June 2005 - 10:24 AM
dupa ce l-am demontat si spalat cu toti detergentii, nu credeam ca il mai aud mergand
Imagini atasate
Laser frate!