Modelism - RHC Forum: NQD px-16 catamaran - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

NQD px-16 catamaran

#1 Useril este offline   GaBBB 

• Junior
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 59
  • Inregistrat: 09-January 12
  • Interests:tot ce misca

Postat 30 April 2013 - 03:06 PM

Salut, am inceput sa lucrez la un upgrade la catamaran NQD, poate il stiti. Avea o coca slaba, dintr-un plastic subtire. (o fi ABS, sau lexan) nu stiu. Am desfacut coca, (la desfacere s-a mai rupt din margine). Am dat primul strat de fibra de sticla, cu rasina si pe capac, si pe partea de jos. Am cumparat de la phoenix fibra de sticla, si rasina cu intaritor de calitate. Am si piesele pentru upgrade pe drum, am comandat de la Hobbyking un arbore flexibil, montaj strut, carma CNC, motor 3674 B 2200 kv, un esc de 90 A, 3 elici diferite de 38, 40 si 43 pt probe, un servo de 7 kg, burduf etansare pt carma, evacuare apa, cam tot ce am nevoie. Baterii am doua 3S de 2200, poate le pun pe ambele sa am 4400 mAh. Ma gandesc ca ar trebui sa obtin o viteza de vreo 50 km/h. Nu e mult, dar pt mine va fi destul cred. pana vin piesele, intentionez sa mai dau un strat de fibra cu rasina numai pe fundul barcii. Problema mea e pe partea de margine a cocii, atat capacul cat si partea de jos, fibra nu a prins peste tot. Voi incerca sa o lipesc inca o data, si sa pun Paper clips care sa stranga fibra de coca. Stiu ca poate nu ma sfatuiti sa muncesc atat pe o barca, dar cred ca asta e partea cea mai frumoasa a acestui hobby, sa iti lucrezi modelele. Daca mai imi dati ceva idei, va rog sa imi spuneti.
Reely 1:10 Monstertruck eXtreme 4WD
1:16 monstertruck Beetle Turnigy
SeaRider Twin-Hull Boat
NQD Storm Engine PX-16 Boat
planor Easy Glider
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi