Modelism - RHC Forum: Modelismul modern = FPV/AP ? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Modelismul modern = FPV/AP ?

#91 Useril este offline   Screamer 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 318
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 15 December 2012 - 11:58 AM

Vezi postarealipitorul, la 15 December 2012 - 11:13 AM, a spus:

Eu propun sa facem cat mai mult zgomot pe tema legalizarii FPV, sa se reglementeze o data!
Nu se mai poate zbura asa, fiecare dupa cum il taie capul. Suntem in tara in care toate lucrurile sunt reglementate de legi perfecte, pe care toata lumea le respecta, de ce nu ar fi la fel si in domeniul F.P.V.?

............................

Hai ca am inceput ziua bine. Razand ! :clapping:
P-40E - Captiv (Video cu primul zbor)
IAR-27 - Captiv
CAP-21 - Captiv
2x Combat "Pionierul" - Captiv
Graupner "Amateur II" - Trainer
Bombonel - Acro/Trainer (Video cu prima tractare de planor)
0

#92 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 15 December 2012 - 12:26 PM

Vezi postareaScreamer, la 15 December 2012 - 11:58 AM, a spus:

Hai ca am inceput ziua bine. Razand ! :clapping:

E buna gluma .... numa sa nu patiti ca cei de faceau gratare pe terasa, in parc , in paduri ... pe marginea raului .. si s-a deviat de la subiect ..

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 15 December 2012 - 12:26 PM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#93 Useril este offline   worms 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1345
  • Inregistrat: 20-November 06

Postat 15 December 2012 - 12:37 PM

era odata o poveste cu matza si cu drobul de sare si extrapoland ajungem la ce ne facem daca autoritatile..... raspunsul meu e ca nu facem nimic pentru ca totul este reglementat legal cu hotararea din 31 august 2007.

(5) Vehiculul aerian fara pilot la bord (UAV) este un vehicul care indeplineste conditiile precizate in
RACR-AZAC.100 pct. (1) lit. e).
UAV ce fac obiectul prezentei reglementari se impart in urmatoarele categorii:
(i) categoria A: UAV cu masa maxima la decolare mai mica de 25 kg, avand limitarile urmatoare:
▪ aerodina:
- UAV cu motor cu piston: capacitate cilindrica totala mai mica sau egala cu 150 cm3;
- UAV cu motor electric: putere totala mai mica sau egala cu 15 kW;
- UAV cu motor turbopropulsor: putere totala mai mica sau egala cu 15 kW;
- UAV cu motor reactor: tractiune totala mai mica sau egala cu 30 daN, cu un
raport tractiune/greutate fara carburant mai mic sau egal cu 1,3;
..............................................
(2) Aeronavele care au aparatura radio electronica la bord trebuie sa detina autorizatia radio emis in
conditiile legii.
.................................................
CAPITOLUL 6
Vehicule aeriene fara pilot la bord (UAV)
RACR-AZAC.600 Aplicabilitate
Acest capitol stabileste cerintele de emitere a permisului de zbor national pentru un vehicul aerian fara pilot
la bord (UAV) de categoria A sau B1.
RACR-AZAC.605 Eligibilitate
Orice persoana fizica sau juridica poate solicita emiterea unui permis de zbor national pentru un UAV, daca
demonstreaza faptul ca UAV a fost proiectat si fabricat corespunzator si ca respecta conditiile impuse in acest
capitol, iar AACR constata acest fapt.
RACR-AZAC.610 Documente de admisibilitate la zbor
(1) Pentru UAV de categoria A nu este necesar niciun document de admisibilitate la zbor, cu exceptia celor
a caror masa maxima la decolare depaseste 15 kg si sunt destinate operatiunilor de lucru aerian.
(2) Pentru UAV de categoria A a caror masa maxima la decolare depaseste 15 kg si sunt destinate
operatiunilor de lucru aerian, precum si pentru UAV de categoria B1 este necesara emiterea unui permis de
zbor national de catre AACR.

din cele enumerate mai sus eu trag concluzia ca daca nu fac un avion sau multicopter mai greu de 15kg sau cu motorizare mai mare de 150cmc sau cu incalcarea regulamentului radio(respectarea frecventelor si puterilor ) atunci nu am de ce sa-mi fac griji fiindca sunt legal. problema e in cazul fpv si ce pozezi si aici intra la alte aspecte nu in cele ale incalcarii codului aerian al Romaniei.parerea mea e ca de bun simt pentru efectuarea zborurilor fpv e obtinerea unei autorizatii de radioamator pentru ca ce se foloseste in domeniu ca putere numai categoria hobby nu este :) sau daca e de curiozitate atunci cei 10-25mw legali pentru video fara autorizatie.
acum "curometru" i-mi spune ca vor urma o avalansa de critici :D .flame la gura sobii ati vrut, flame sa aveti :)

Aceasta postare a fost editata de worms: 15 December 2012 - 12:38 PM

0

#94 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8324
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 15 December 2012 - 12:55 PM

Am mai citit din astea. Sssst nu vorbiti pe forum ca poate citeste organul si ne baga reglementari, mergem pe burta.

Organul nu citeste pe forum. Organul face reglementari dupa ce se da la televizor.

Iarna trecuta a cazut multicopterul lui dramida peste ceva manifestanti in Piata Universitatii. Chestia a trecut caci erau alte evenimente mai palpitante dar e exact genul de incident care naste reglementari.

Un bun exemplu e cum au trecut armele cu aer comprimat de la liber la penal - totul in urma a diverse incidente bine aratate la televizor.

Pe parte de modelism clasic nu stiu ce legislatie avem dar avem federatie.

Separat, ce a scris worms pare corect si de bun simt.
0

#95 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 December 2012 - 01:03 PM

Vezi postareastiganas, la 15 December 2012 - 12:55 PM, a spus:

Am mai citit din astea. Sssst nu vorbiti pe forum ca poate citeste organul si ne baga reglementari, mergem pe burta.

Organul nu citeste pe forum. Organul face reglementari dupa ce se da la televizor.

Iarna trecuta a cazut multicopterul lui dramida peste ceva manifestanti in Piata Universitatii. Chestia a trecut caci erau alte evenimente mai palpitante dar e exact genul de incident care naste reglementari.

Un bun exemplu e cum au trecut armele cu aer comprimat de la liber la penal - totul in urma a diverse incidente bine aratate la televizor.

Pe parte de modelism clasic nu stiu ce legislatie avem dar avem federatie.

Separat, ce a scris worms pare corect si de bun simt.

Moamaaaa ! Ce zici ca a facut Dramida ? .. le-a dat-o la bascuta cu OZN-u' ??! - tare .. nu stiam !

P.S.

Daca se intampla cand manifestantii de zici erau pe langa Cotroceni si cadea dracovenia dincolo de gard .... era tare de tot .. aveam legislatie deja saaaau ... NU mai aveam Dramida ..
0

#96 Useril este offline   costi_n 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 338
  • Inregistrat: 30-November 10

Postat 15 December 2012 - 01:07 PM

Am inceput ziua zambind...multumesc pentru asta :)

In afara de astea, inca mai ma gandesc cum oameni pe care ii credeam seriosi si-au pus problema cat de periculos este un aeromodel fpv (sau nu) pentru avioanele ultausoare. Va dati seama ce probabilitate exista sa dobori un ultausor cu o spuma nenorocita sau un "ventilator" (tri,quadro,hexa,octo)copter? Dar pasarile...pasarile... eu zic ca voi, zburatori de ultrausoare, panicati de aeromodele sa va holbati ochii dupa pasari sau OZN-uri mai bine. Nu va suparati pe mine ca sunt rautacios dar...e "noaptea mintii"
cat despre legislatie...+1 de la mine pentru Lipitorul. A punctat bine. A uitat de licenta radio , dar a venit worms cu explicatiile necesare.
Deci? Concluzia?
S-a dus discutia in toate directile in acest topic ( de multe ori catre absurditate). Ce facem? Ne intoarcem la titlu topicului, il schimbam? il radem? sau continuam sa insiram ce ne trece prin cap?
0

#97 Useril este offline   worms 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 December 2012 - 01:33 PM

pentru povestea cu drona lui Dramida m-au amuzat teribilismul stirilor momentului respectiv si i-mi aduc aminte de titlul ca "o drona a cazut si a strivit doi manifestanti" :) realitatea fiind ca respectiva drona de 700g a fost prinsa de un cetatean dupa ce i s-au oprit motoarele la 3m inaltime. alte perle pe marginea situatiei care arata cat de nepregatita e populatia si cum se poate crea artificial o panica si propune o lege pentru protectia cetateanului :) , isterie fabricata artificial de goana dupa senzational a ziaristilor si televiziunilor.

http://www.aviatiama...pul-revoltelor/
http://www.rumaniami...gheata-de-drone
http://www.mcgogoo.r...ri-si-haos.html

Aceasta postare a fost editata de worms: 15 December 2012 - 01:37 PM

0

#98 Useril este offline   SerjuRO 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 887
  • Inregistrat: 23-July 09
  • Interests:Familia, aero, navo...

Postat 15 December 2012 - 01:39 PM

In primul rand fiecare ,,modelist'', fie ca zboara la vedere, fie FPV fie 1:1, trebuie sa respecte minime reguli de siguranta si de bun simt cand planifica un zbor.
Cei care zboara 1:1 trebuie sa respecte mai multe reguli dar vad ca unii dintre ei isi dau cu parerea in zone pe care NU le cunosc, daca as fi rau as crede ca vor sa monopolizeze cerul, hai sa fim seriosi...
Legat de trairi si curometre, hai sa nu ne dam cu parerea despre ce simte unul si altul , doar daca ati gustat toate respectivele ramuri.....
Cei 1:1 - vedeti-va de treaba voastra si nu o mai ardeti cu superioritate.
Cei RC la vedere : nu vorbiti de FPV dupa ce credeti doar sau dupa ce unul sau altul dintre cunoscuti au renuntat, va spun, este o ramura extraordinara si care iti poate aduce multe satisfactii.
Fiecare sa ne vedem de alea noastre este cel mai bine si sa colaboram-convietuim cat mai ok....

0

#99 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 15 December 2012 - 04:02 PM

E un forum. Pe forum oamenii discuta. E un forum de modelism, discuta despre modelism. Mai mult asta e un topic in care e vorba in primul rand de ce crede fiecare, cei care zboara 1:1 au postat aici, printre altele, pentru ca sunt si modelisti si asa cum spune si titlul topicului (mai) toti care fac modelism incearca si putin FPV/AP. Asa ca oricine isi poate da cu parerea.

Mai e putin si topicul ajunge la 100 de postari fara discutii nasoale. Hai, inca putin, hai ca se poate.

Vezi postareaSerjuRO, la 15 December 2012 - 01:39 PM, a spus:

In primul rand fiecare ,,modelist'', fie ca zboara la vedere, fie FPV fie 1:1, trebuie sa respecte minime reguli de siguranta si de bun simt cand planifica un zbor.
Cei care zboara 1:1 trebuie sa respecte mai multe reguli dar vad ca unii dintre ei isi dau cu parerea in zone pe care NU le cunosc, daca as fi rau as crede ca vor sa monopolizeze cerul, hai sa fim seriosi...
Legat de trairi si curometre, hai sa nu ne dam cu parerea despre ce simte unul si altul , doar daca ati gustat toate respectivele ramuri.....
Cei 1:1 - vedeti-va de treaba voastra si nu o mai ardeti cu superioritate.
Cei RC la vedere : nu vorbiti de FPV dupa ce credeti doar sau dupa ce unul sau altul dintre cunoscuti au renuntat, va spun, este o ramura extraordinara si care iti poate aduce multe satisfactii.
Fiecare sa ne vedem de alea noastre este cel mai bine si sa colaboram-convietuim cat mai ok....

0

#100 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 15 December 2012 - 04:25 PM

Adica nu a fost invitat nimeni sa "plimbe cercul... " ? :D
Nah, ca o o comisai ...
... cu picioarele pe pamant ...
0

#101 Useril este offline   worms 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 December 2012 - 04:29 PM

Vezi postarearenatoa, la 15 December 2012 - 04:25 PM, a spus:

Nah, ca o o comisai ...

cata rautate in aceasta postare :) , cred ca se impune o mustrare scrisa pentru acest user iubitor de FrSky :drinks: .am facut postul nr 100 din acest topic ca sa fie cum a zis Stefan

Vezi postareastiganas, la 15 December 2012 - 04:02 PM, a spus:

Mai e putin si topicul ajunge la 100 de postari fara discutii nasoale. Hai, inca putin, hai ca se poate.

Aceasta postare a fost editata de worms: 15 December 2012 - 04:33 PM

0

#102 Useril este offline   SerjuRO 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 887
  • Inregistrat: 23-July 09
  • Interests:Familia, aero, navo...

Postat 15 December 2012 - 04:34 PM

Mda, asa e, este un forum unde cei care isi fac un username pot posta insa nu stiu daca scopul forumului este de a forma un grup de brainstorming unde se stie ca se aduna oameni din domenii diferite, cu abilitati si formare distincte si care sunt invitati sa isi dea cu parerea privitor la o anumita problema.........Regula de baza a brainstormingului este ca oamenii sa isi exprime in mod liber ideile, chiar daca aparent ele sunt ,,pe langa'' subiect ....
Din punctul meu de vedere, fiecare ar trebui sa isi urmeze propria ramura din modelism fara sa se simta dator sa ii dea sfaturi sau opinii altuia din alta ramura.
De ex, m-i s-ar parea aiurea ca eu din aero sa ii dau sfaturi altuia din auto sau alta ramura.....fara sa am experienta destula sau poate deloc.

PS totodata, aruncarea cu idei de-a valma despre un subiect ar putea chiar indeparta pe unii incepatori intr-un domeniu sau altul pentru ca ar citi experiente sau pareri nefericite....

Pe mine nimeni nu m-a indrumat inspre o ramura sau alta a modelismului, EU am ales ce si cum voi face, am facut experiente in mai multe ramuri , acum sunt mai mult spre FPV orientat dar Nu voi arunca cu noroi in altii care prefera alte ramuri.

O seara placuta.
0

#103 Useril este offline   costi_n 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 15 December 2012 - 05:10 PM

Vezi postareastiganas, la 15 December 2012 - 04:02 PM, a spus:

Asta era ideea? :angry2:
0

#104 Useril este offline   worms 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 December 2012 - 05:19 PM

Vezi postareacosti_n, la 15 December 2012 - 05:10 PM, a spus:

Asta era ideea? :angry2:

pai asta era ideea :) . acum pe frig trebuie cumva animata atmosfera acestui forum ca altfel cade in monotonie . pentru asta intervine cineva si pune o intrebare generatoare de flame (mama ce-mi place expresia asta :) )intrebare in general ambigua si starnitoare de pasiuni si care da nastere unui topic super vizionat plin de testosteron si orgolii masculine. reteta e simpla si are efect de fiecare data.

Aceasta postare a fost editata de worms: 15 December 2012 - 05:20 PM

0

#105 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 December 2012 - 05:28 PM

vezi ca ala cu cnc-ul lancezeste ;)
0

#106 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2103
  • Inregistrat: 02-November 05
  • Interests:Avioane Ultrausoare, Planoare, Aeromodele , Heli

Postat 15 December 2012 - 05:29 PM

Pai aici nimeni nu zicea sa faci o ramura sau alta a vreunui sport.
Scuza-ma dar eu pot sa dau sfaturi in domeniul aero chiar daca ti se pare lipsit de modestie, am vazut si am facut destule in vreo 40-42 de ani de cand am inceput cu aeromodelismul , planorismul, constructie si zbor ultrausoare.
Si pentru ca am vazut si nenorociri cauzate de lipsa de gandire, indolenta si indisciplina unora imi permit sa dau uneori sfaturi.Daca ar fi dupa cei de la Aeroclubul Romaniei ar trebui sa dau si telefon la politie dar nu-mi sta in carcter, prefer sa dau sfaturi chiar daca uneori sunt primite cu ostilitate de unii.
Daca FPV ul ala avea vreo cateva chile poate tundea pe careva.
Iar o spuma daca intra in elicea unui ultrausor cauzeaza o aterizare fortata.
Cred ca toata lumea ar trebui sa se gandeasca inainte de a face ceva la ce s-ar putea intampla daca va face ce vrea sa faca.

Ciao Sorin
0

#107 Useril este offline   worms 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 December 2012 - 05:32 PM

Vezi postarearenatoa, la 15 December 2012 - 05:28 PM, a spus:

vezi ca ala cu cnc-ul lancezeste ;)

nu e timpul pierdut :D , pana la urma cumparati sau vindeti cnc? vorba colegului intru suferinta REAL DESIGN
0

#108 Useril este offline   Florinelu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 982
  • Inregistrat: 04-May 10
  • Interests:Da' ce nu ma intereseaza!

Postat 15 December 2012 - 05:42 PM

Vezi postareaworms, la 15 December 2012 - 05:19 PM, a spus:

pai asta era ideea :) . acum pe frig trebuie cumva animata atmosfera acestui forum ca altfel cade in monotonie . pentru asta intervine cineva si pune o intrebare generatoare de flame (mama ce-mi place expresia asta :) )intrebare in general ambigua si starnitoare de pasiuni si care da nastere unui topic super vizionat plin de testosteron si orgolii masculine. reteta e simpla si are efect de fiecare data.

Pai ce facem aici e domnu' Romi, imi furi ideile? :lol: Dupa cum vezi mirosisem si eu lucrul asta cateva pagini mai devreme.

Vezi postareaFlorinelu, la 13 December 2012 - 11:06 AM, a spus:

Ai perfecta dreptate http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/good.gif, toata lumea este la caldurica si o dam in diverse. As mai adauga ca este probabil in fisa postului pentru moderatori sa mai dezmorteasca forumul lansand teme de dezbatere mai provocatoarehttp://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/happy.gif.

Eu unul nu mai postez pe topicul asta doar de dragul de a raspunde unor postari si asa mult pe langa titlu. Cu riscul de a supara pe un anume domn, as aduga ca in balamucul asta mai lipsea sa posteze si dl. PaunFD un capitol de roman fluviu. Da chiar, nu l-am mai vazut pe acest domn de multa vreme... este banat cumva?
Cand eram mic, nu erau din astea... acum recuperez :)
0

#109 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 December 2012 - 05:49 PM

Domnul Paun, cu care am avut o corespondenta instructiva chiar zielle astea, s-a auto-banat, exact pe acest motiv, lehamitea fata de unii care incercau sa ii impuna LUI reguli.
0

#110 Useril este offline   worms 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 December 2012 - 05:54 PM

Vezi postareaFlorinelu, la 15 December 2012 - 05:42 PM, a spus:

Pai ce facem aici e domnu' Romi, imi furi ideile? :lol: Dupa cum vezi mirosisem si eu lucrul asta cateva pagini mai devreme.

Eu unul nu mai postez pe topicul asta doar de dragul de a raspunde unor postari si asa mult pe langa titlu. Cu riscul de a supara pe un anume domn, as aduga ca in balamucul asta mai lipsea sa posteze si dl. PaunFD un capitol de roman fluviu. Da chiar, nu l-am mai vazut pe acest domn de multa vreme... este banat cumva?

eu sunt obisnuit ca asa e din 2006 de cand am intrat pe acest forum.intrebari si contre de astea au existat dintotdeauna si au legat amicitii in tara si placerea de a ne revedea cu ocazia diverselor evenimente modelistice.
dl Paun ca dl Paun dar unde e Etaju ? ala era sarea si piperul cu sustenatia lui cu mercur :) sau poate avea dreptate........
0

#111 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 15 December 2012 - 06:01 PM

Exact asta ma intrebam si eu. Unde e PaunFD ?

Lasand la o parte postarile lui fluviu e un tip foarte OK. Poate ca fiecare sectiune a forumului ar trebui sa aibe un colt tip cafenea (nu e inventia mea). La F4C este, la fel la elicoptere si planoare.

As fi postat observatia mea care a deschis topicul la cafenea numai ca la aero nu e cafenea.

Uite, o sa deschid un topic numit cafenea aero (daca nu o face cineva inainte ca nu am monopol) si acolo putem discuta orice fel de observatii/trasnai.

http://www.rhcforum....cafeneaua-heli/

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 15 December 2012 - 06:07 PM

0

#112 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 15 December 2012 - 06:36 PM

In acel caz specific, nu cred ca ar fi rezovat ceva existenta unei cafenele, dumnealui se baga in destul de multe topice ca sa isi impartaseasca / impuna pnctul de vedere.
Nu era ca un subiect care nu isi gasea locul, asa ca hai sa il discutam la cafenea.

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 15 December 2012 - 06:36 PM

0

#113 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 December 2012 - 12:00 AM

Vezi postarearenatoa, la 15 December 2012 - 04:25 PM, a spus:

Nah, ca o o comisai ...

Habar nu ai ce adrenalina ti-ar crea o partida cu cercul in plina viteza pe Calea Bucuresti printre masini la ora de maxima circulatie cu viraje in ac de par de pe un sens de circulatie pe altul ..! ce FPV ... ce Telemetrie .. ce FrSky ...

Tot secretul consta sa ai cocean de cucuruz bine infipt in sarma de "comanda " sa ai priza buna ca sa nu pierzi "semnalul" .

Referitor la subiect .. ha ha ..

" Copilul tau sta izolat, petrece foarte mult timp in fata calculatorului, are un comportament violent, nu mai stie sa comunice cu cei din jur – IA ATITUDINE ! Este sfatul specialistilor, al psihiatrilor si psihologilor .. "

deci FPV-isti .. pentru ca am observat o usoara urma de nervozitate , agresivitate .. LUATI MASURI .. cu ochii in monitor sau
in ochelarii vostrii exista riscul izolarii, formarii dependentei, pierderii legaturii cu realitatea ... "autismul" bate la usa .. :ph34r:

Mamaaaaaa cati doritori in a se apuca de modelism si de FPV in special am speriat acu' cu interventia mea ...

P.S.

CNC de vanzare , Router de vanzare baietii .. dau ieftin baietii 1 RON CNC-ul 5.000 Euro transportu' .. ieftin baietii ....
Marineee .. bagasi ma caramizile in cutia aia de la CNCEU ? ca am gasit client !

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 16 December 2012 - 12:03 AM

0

#114 Useril este offline   draude80 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 273
  • Inregistrat: 25-August 09
  • Interests:Aero, FPV

Postat 16 December 2012 - 10:03 AM

Pai din ce vad eu pe aici cu parere de rau tre' sa spun:

De ce mai omule incerci sa explici in mandarina catelului teoria relativitatii?
Iubitorului de hora si manea ii dai in cap cu breakdance-ul??

Asa ca cel care vrea sa se apuce de fpv tre sa tina cont de faptul ca este interzisa navigarea prin stratosfera si sa nu depaseasca a doua viteza cosmica, pentru ca antenele se vor transforma in plasma si se va produce sustentatia modelelor in contructie clasica executate de la 0.

Urmeaza cretinismul cu interzisul artificiilor de revelion ca pot fi vatamatoare. La 00:00 stingeti lumina si tineti un moment de reculegere.

Daca este urmat bunul simt si persoana care face FPV, planorism, heli 3d, multirotoare...etc se informeaza asupra posibilitati producerii unor incidente no problem. Daca esti tembel si zbori cu fpv si autopilot sau fara pe langa aeroport sau coridoare aeriene, unitati militare, SRI sau teritorii care sunt impresmuite si au indicatoare nu filma/poza si te ia dracu daca treci gardu at este spaga ta si nu cred ca esti in tabara modelistica ci in cea tembelo-teribilistica.

PS Daca intru cu EZ-ul FPV intr-un OZN vom fi invadati de alieni?????
0

#115 Useril este offline   TOMY 

• ex Nimsoc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 924
  • Inregistrat: 17-May 07

Postat 16 December 2012 - 11:20 AM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 16 December 2012 - 12:00 AM, a spus:

Habar nu ai ce adrenalina ti-ar crea o partida cu cercul in plina viteza pe Calea Bucuresti printre masini la ora de maxima circulatie cu viraje in ac de par de pe un sens de circulatie pe altul ..! ce FPV ... ce Telemetrie .. ce FrSky ...

Cand te duci nea Gigi?, hai ca venim si noi sa te vedem, mai ales acum pe zapada, marfa.
0

#116 Useril este offline   costi_n 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 16 December 2012 - 11:28 AM

Vezi postareaTOMY, la 16 December 2012 - 11:20 AM, a spus:

Cand te duci nea Gigi?, hai ca venim si noi sa te vedem, mai ales acum pe zapada, marfa.

ba mai mult...promitem sa te si filmam...din aer :rofl:
0

#117 Useril este offline   worms 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 December 2012 - 11:48 AM

Vezi postareacosti_n, la 16 December 2012 - 11:28 AM, a spus:

ba mai mult...promitem sa te si filmam...din aer :rofl:

pentru asa ceva vin si eu sa fac galerie si sa imortalizez momentul ,de la sol ,ca sa nu avem parte de controverse :drinks:

Aceasta postare a fost editata de worms: 16 December 2012 - 11:49 AM

0

#118 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 December 2012 - 12:23 PM

Baieti imi pare rau pentru voi .. cu delay ca de obicei .. .. am semnat deja exclusivitate cu OTV-ul ....

P.S.

Am ales OTV-ul nu atat pentru oferta materiala ( de care sunt foarte detasat ) cat mai ales pentru faptul ca sunt PIONIERII promovarii in direct a FPV-ului in Romania .. SENZATIONAL ..
Generatia a-I-a de tehnologie FPV .. PRIVITI sa va AMINTITI de unde a-ti pornit :

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 16 December 2012 - 12:24 PM

0

#119 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 December 2012 - 12:34 PM

Prima data cand mi s-a aratat caseta de mai sus la sediul postului si stiind complexitatea emisiilor in direct, neprevazutul specific domnului Dan, sincer am avut ceva emotii .... eram convins ca a luat legatura cu vreunul din voi inaintea demonstratiei mele cu cercu' .. noroc ca nu mi-a fost cenzurat "decumentul" dupa minutul 3:14 ... clipa in care am rasuflat usurat .. " .. off.. nu sunt ei .. "
0

#120 Useril este offline   worms 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 December 2012 - 12:37 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 16 December 2012 - 12:23 PM, a spus:

Generatia a-I-a de tehnologie FPV .. PRIVITI sa va AMINTITI de unde a-ti pornit :

moamaaa, sa cada calu din picioare daca am stiut ca diaconescu e fpv-ist, cu asa inaintasi ma mir ca nu e mai dezvoltata ramura :D
0

Arata acest topic

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic