- 2 x gyroscop HK 401 B, 30 lei amandoi,
- 1 x camera de filmat mini de la Turnigy, 30 lei,
- ceva cabluri ramasa de la un incarcator, de care nu mai am nevoie, toate fiind cu mufa deans mama, toate la 20 lei,
- 2 x baterii Turnigy NanoTech de 2200ma, 3s, umflate si incapabile sa mai tina foarte mult curent (eu le-am probat pe un Acromaster si incarcate la maxim nici una nu a tinut mai mult de 8 - 10 minute, pentru aplicatii unde "C"-ul este foarte mic cred ca vor mai putea fi folosite), 50 lei ambele,
- camera GoPro Hero Standard, nu este HD. Camera vine fara baterii si card, dar cu carcasa de protectie, aceasta din pacate nu mai este submersibila, dar poate fi folosita pentru a proteja si atasa camera in diferite situatii. Din pacate nu am putut sa o montez pe nici un model ca sa fac o filmare aeriana. Modelele mele sunt relativ mici si nu o puteau duce. In schimb o sa atasez cateva filmulete facute cu camera in diferite locuri:
- in acest film camera a fost legata de ghidonul bicicletei,
- in acesta camera fie era tinuta in mana ca orice alta camera fie era legata de cap cu o banda elastica, pozele de la sfarsit nu sunt frame-uri scoase din film, sunt poze reale.
Atata timp cat afara luminozitatea este buna pozele dar si filmarile vor iesi mai mult decat decente. Pret 100 lei.
- motor 1000kv de la PhoenixModels, 40 lei,
- regulator de 30a, tot de la Phoenix, 20 lei.
Din cauza ca intru rar pe internet va rog sa ma contactati la 0727620967 indiferent de ora sau zi pentru orice detaliu. Numai bine.
Aceasta postare a fost editata de pinti2d: 16 November 2012 - 02:40 PM