Modelism - RHC Forum: HobbyKing Turnigy 9XR... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HobbyKing Turnigy 9XR... ... statia poporului

#481 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 30 January 2013 - 07:14 PM

Te rog sa nu crezi altceva, dar chiar sunt curios: Ce face acest soft in plus de ceea ce am la Aurora9? De ce ar trebui sa mi-l doresc?
Multa, multa bafta.
0

#482 Useril este offline   DanB 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1551
  • Inregistrat: 22-July 11
  • Interests:computere, electronica, rc

Postat 30 January 2013 - 07:31 PM

Deci, se pare ca trebe repetat periodic.

9x / 9xr e o alternativa/sansa pentru cei la inceput / fara fonduri de a avea o statie care in combinatie cu softul open stie destul de multe chestii si va stii si mai multe pe masura ce se dezvolta softul. Punct. Da hardware-ul cit costa atita face, e bine sa stii de care capat sa tii ciocanul de lipit, cum se face upgrade de fw cum se schimba un potentiometru sau buton etc.

Cine isi permite statii de 500 de coco, este rugat sa treaca mai departe sau macar sa nu se ia de cei care nu-si permit.

Daca doriti facem un topic separat in care ne dam in stamba fiecare citi bani si-a permit sa investeasca in modelism.
USER BANNED BY ADMIN
0

#483 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 30 January 2013 - 07:45 PM

Pana una alta, tragi cu ochiul la MX-20 din cate vad in multe interventii ale matale... Deci nemultumirea, mica, mare, exista. Si framantarea "nu cumva... m-ar fi coafat mai bine... "
Si exista pentru ca statia reflecta idea producatorului despre ce ai tu nevoie, si o nimeresc mai mult sau mai putin.
Asa cum la windows/celulare/multe altele pot sa mi le customizez pana la a-l face sa arate ridicol, trebuia sa vina vremea ca si statiile sa ajunga la acest conflict de generatii. Nu e vorba de ce face sau nu face, ci cum face. Si nu e vorba de a pune poze deocheate ca background la display.

Dumneata de la o vreme nu mai zbori doar clasic, ci si multikopter, deci exemplul care ti-l voi da va fi mai mult decat relevant... In imagine de mai jos se poate vedea diagrama de stari posibile in evolutia unui multicopter. Nu rezulta ca la trecerea intre stari ar fi nevoie de reflexe de pilot NASA si ca e jale daca nu reactionezi instant, dar totusi, care ar fi organizarea controalelor Aurorei sau alta statie clasica pentru a optimiza navigarea intre aceste stari a face pilotarea unui mk o experienta pro, nu frustranta ?

http://api.ning.com/files/WzPD-NIWi1MGhZQ2SNTsD9fUGAJodQ5WJ99aLxI*Np4*Ox1TigoztO1LXD5P7Dt6iBn6iQdegwustdN1vuewEg__/navigation_state_machine.png
... cu picioarele pe pamant ...
0

#484 Useril este offline   ACHIMOTO 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 286
  • Inregistrat: 21-June 09
  • Interests:All technical devices.
    Club: C.S.T.A. Bucuresti

Postat 30 January 2013 - 07:45 PM

Cel mai bun comentariu de la inceputu topicului...

"Eu zic ca trebuiesc intelesi toti colegii .. fiecare vede acelasi hobby cu alti ochi, din alt unghi si de multe ori sunt
tentati sa aplice si cunostintele profesionale in acest hobby .
Trebuie insa sa tina cont ca acelasi hobby il au si alti colegi de ai lor care nu stapanesc notiunile lor profesionale .. sa spunem de electronica, de programare .. poate eu sunt macelar, frizer, medic, stripper dar im place in timpul liber
sa ma " joc " pe un teren de zbor .. deci .. nu ma pricep, nu am timp si nici chef sa imi pierd acel putin timp liber
studiind ceea ce alti colegi au facut in anii grei si multi de scoala .. si abia dupa ce presupunand ca as deprinde si eu putin din acele cunostinte .. deci abia atunci ( asta ar insemna ani si mai bine ma las ) sa indraznesc sa ma duc la camp ." :good:
I-a lucrurile asa cum vin, pentru ca te conduc exact acolo unde trebuie sa ajungi....
0

#485 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 30 January 2013 - 07:54 PM

Vezi postarearenatoa, la 30 January 2013 - 07:45 PM, a spus:

Pana una alta, tragi cu ochiul la MX-20 din cate vad in multe interventii ale matale... Deci nemultumirea, mica, mare, exista. Si framantarea "nu cumva... m-ar fi coafat mai bine... "
Si exista pentru ca statia reflecta idea producatorului despre ce ai tu nevoie, si o nimeresc mai mult sau mai putin.
Asa cum la windows/celulare/multe altele pot sa mi le customizez pana la a-l face sa arate ridicol, trebuia sa vina vremea ca si statiile sa ajunga la acest conflict de generatii. Nu e vorba de ce face sau nu face, ci cum face. Si nu e vorba de a pune poze deocheate ca background la display.

Dumneata de la o vreme nu mai zbori doar clasic, ci si multikopter, deci exemplul care ti-l voi da va fi mai mult decat relevant... In imagine de mai jos se poate vedea diagrama de stari posibile in evolutia unui multicopter. Nu rezulta ca la trecerea intre stari ar fi nevoie de reflexe de pilot NASA si ca e jale daca nu reactionezi instant, dar totusi, care ar fi organizarea controalelor Aurorei sau alta statie clasica pentru a optimiza navigarea intre aceste stari a face pilotarea unui mk o experienta pro, nu frustranta ?

http://api.ning.com/files/WzPD-NIWi1MGhZQ2SNTsD9fUGAJodQ5WJ99aLxI*Np4*Ox1TigoztO1LXD5P7Dt6iBn6iQdegwustdN1vuewEg__/navigation_state_machine.png

Multumesc pentru raspuns. Il asimilez, incet, incet.
Multa, multa bafta.
0

#486 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 30 January 2013 - 08:00 PM

Vezi postareaACHIMOTO, la 30 January 2013 - 07:45 PM, a spus:

Cel mai bun comentariu de la inceputu topicului...

"Eu zic ca trebuiesc intelesi toti colegii .. fiecare vede acelasi hobby cu alti ochi, din alt unghi si de multe ori sunt
tentati sa aplice si cunostintele profesionale in acest hobby .
Trebuie insa sa tina cont ca acelasi hobby il au si alti colegi de ai lor care nu stapanesc notiunile lor profesionale .. sa spunem de electronica, de programare .. poate eu sunt macelar, frizer, medic, stripper dar im place in timpul liber
sa ma " joc " pe un teren de zbor .. deci .. nu ma pricep, nu am timp si nici chef sa imi pierd acel putin timp liber
studiind ceea ce alti colegi au facut in anii grei si multi de scoala .. si abia dupa ce presupunand ca as deprinde si eu putin din acele cunostinte .. deci abia atunci ( asta ar insemna ani si mai bine ma las ) sa indraznesc sa ma duc la camp ." :good:

Stai potolit ca te alegi cu noua replica " cumparata " de Renatoa dintr-un alt topic de la un alt coleg " intelegator " ..

Eu oricum nu am inteles nimic din diagrama de mai sus si nici nu ma intereseaza sa inteleg .. nu sunt producator de filme aeriene sau poze profi
din care sa obtin si venituri pentru traiul de zi cu zi , si ca sa ma dau in stamba filmand iarba si cateii infometati pe Kitila ... mai bine
pas ! .. cui ii place e foarte bine .. dar se pare ca cineva vrea sa ne lege cu fasa de maini precum cativa copilasii internati in spitalele patriei si sa ne bage pe gat importanta noului val din modelism ce va detrona aeromodelismul clasic, invechit ... bla bla ..
Eu nu suport sa mi se bage pe gat .. atat .. in rest poate fiecare sa isi ia ce doreste , ce vrea, se poate apuca de orice hobby ii place sau chiar sa nu aiba nici unul .. consuma resurse .. atat ! .. ce o fi asa greu de inteles ?

P.S.

Si schita postata e tot o tentativa de umilire .. " ia ba d'aci .. sa nu dormi la noapte ! " ca nu cred ca a lamurit prea simplu ce trebuie "sa aiba" o Aurora in plus .. da asta e .. ne doare in cot !

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 30 January 2013 - 08:03 PM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#487 Useril este offline   nicolas 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 697
  • Inregistrat: 06-October 06

Postat 30 January 2013 - 09:33 PM

Gata, ma las de modelism,acum ma duc in atelier si-mi calc in picioare toate aeromodelele cu tot cu telecomenzi,schema de mai sus mi-a aratat in cata ignoranta am putut sa zbor,fara un plan de zbor....si am zburat cu placere ...cu emotie chiar...imi vine sa plang.
Glumeam nu m-am putut abtine ,vreau sa subliniez ca nu contest calitatea nici unui membru al acestui forum .
P.S. Sa mor eu daca am inteles ceva din schema de mai sus.
Its nice to be important, but its more important to be nice ...
0

#488 Useril este offline   ACHIMOTO 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 286
  • Inregistrat: 21-June 09
  • Interests:All technical devices.
    Club: C.S.T.A. Bucuresti

Postat 30 January 2013 - 09:33 PM

https://www.youtube....h?v=Fe8Y40pWTH0

https://www.youtube....h?v=SLGzAiSQTDw

Noi cei de moda veche ne comportam in multe situatii ex. ca in videoclipurile de mai de sus.... :blush:

Restul e can can si nu ne intereseaza.... :pardon:
I-a lucrurile asa cum vin, pentru ca te conduc exact acolo unde trebuie sa ajungi....
0

#489 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 30 January 2013 - 09:47 PM

Vezi postareaACHIMOTO, la 30 January 2013 - 09:33 PM, a spus:

https://www.youtube....h?v=Fe8Y40pWTH0

https://www.youtube....h?v=SLGzAiSQTDw

Noi cei de moda veche ne comportam in multe situatii ex. ca in videoclipurile de mai de sus.... :blush:

Restul e can can si nu ne intereseaza.... :pardon:

Nu ai inteles nimic .. nici nu iti imaginezi ce misto era sa si zbori FPV pe deasupra cascadei din filmul postat sau peste amfiteatrul unde a concertat Andre Rieu .. un dodecadon pilotat cu un 9XR si soft OPEN .. peste capetele spectatorilor prezenti la concert .. belea de belea !

P.S.

Si acum hai gata cu vorbaria .. bagati picioarele in lighean, dati drumul la muzica de spa si incercati sa descifrati schema logica data ca tema pentru acasa de colegul nostru .. domnul Renatoa .. bun pedagog .. inteleg toti elevii !

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 30 January 2013 - 09:47 PM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#490 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 1076
  • Inregistrat: 01-September 10
  • Interests:Avioane, elicoptere si orice zboara

Postat 30 January 2013 - 10:20 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 30 January 2013 - 09:47 PM, a spus:

Nu ai inteles nimic .. nici nu iti imaginezi ce misto era sa si zbori FPV pe deasupra cascadei din filmul postat sau peste amfiteatrul unde a concertat Andre Rieu .. un dodecadon pilotat cu un 9XR si soft OPEN .. peste capetele spectatorilor prezenti la concert .. belea de belea !

P.S.

Si acum hai gata cu vorbaria .. bagati picioarele in lighean, dati drumul la muzica de spa si incercati sa descifrati schema logica data ca tema pentru acasa de colegul nostru .. domnul Renatoa .. bun pedagog .. inteleg toti elevii !

cine e andre rieu ala??? daca nu e guta cu salam nu e valoare.....:rofl::rofl::rofl::rofl:
MultiRotor: MultiWii Quad

---------------------------------

Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)

Tx: Turnigy 9X

----------------------------------------------
Imagine postata
0

#491 Useril este offline   emilemir 

• Search Sexy Girls from your city for night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 879
  • Inregistrat: 04-April 10
  • Interests:discussion

Postat 30 January 2013 - 11:13 PM

cu siguranta in zbor e lege, cand ai probleme lasi "arma" jos. O fi ea statie scumpa sau ieftina cand ai probleme nu mai zbori cu acea statie. Potentiometrele nu te lasa instantaneu, dau si ele semne de batranete, atunci e cazul sa intervii. Cel mai periculos e cand se intrerupe alimentarea statiei sau te lasa modulul de emisie dar fereasca domnul inca asta nu s-a intamplat la noi cu consecinte grave. Am mai zis si repet, statile ieftine au avantajul ca atrag multi modelisti care nu isi permit din primul sut ceva scump si astfel randurile noastre cresc. Nu ma plang de bani putini dar totusi am luat si eu 9x-ul de aproape 2 ani, nu am ce sa ii reprosez iar cand da ceva da semne de oboseala o las de o parte si cumpar alta sau schimb componentele problema.
Si o alta problema, spuneti cu mana pe inima cate produse pe care le aveti acasa sunt made in RPC si totusi lea-ti cumparat? cred ca multe. Primul meu aparat foto care il am si acum cumparat acum 8 ani e made in Japan si e defect doar dupa 3 ani de la cumparare (In garantie scrie ca durata de viata e doar de 4 ani). Il am si acum ca mi-a fost cumva sa il arunc dupa ce am luat un credit sa il cumpar
o noapte placuta tuturor si mi-ar placea ca aceasta discutie sa fie cu statile pe langa masa si pe masa sa fie berile!!!!

Andre Rieu? sa stiu si eu sa manevrez statia cum manevreaza el vioara

Aceasta postare a fost editata de emilemir: 30 January 2013 - 11:16 PM

0

#492 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 31 January 2013 - 12:01 AM

Emil, tu ignori voit sau fara sa vrei un adevar: nu locul unde este produs un aparat conteaza ci calitatea acelui produs, a componentelor si materialelor din care este facut, a know-how-ului investit. Lasa aparatul tau japonez ca nu e un exemplu semnificativ cum nu erau nici filmele alea puse mai inainte. Ala a prabusit avionul din prostie; statiile alea doua aveau o problema aparuta in soft, doar la ele, nu la o serie intreaga si ai vazut ce simplu si elegant au rezolvat trimitandu-le la firma; aparatul tau de foto, de care imi pare rau, poate n-ai avut grija de el, poate ai avut ghinion sa-l nimeresti pe ala care zice statistica ca se mai strica si la case mari. Am si eu un Fuji S650 facut in Japonia acum 6 ani, de care m-am saturat de el dar el saracul inca merge foarte bine. Mi-am dat banii stransi pentru o Futaba T8fg de Craciunul asta pe unul nou, Fuji HS30 facut in China, macar sa ma tina cat m-a tinut ala. L-am luat ca era oferta de neratat exact cand Renato incepea topicul asta si mi-am zis ca ori pun banii la loc pentru Futaba ori o iau pe asta 9XR ce a devenit vedeta in acest topic. Acuma, dupa toate discutiile voastre si ale celor cu potentiometrele duse deja la mai vechile 9x vad ca trebuie sa mai astept pana strang de o Futaba de asta noua care a aparut ca parca si t8fg s-a perimat deja. Nu sunt nici bogat, nici snob, dar m-am obisnuit ca atunci cand imi iau ceva, sa-mi iau un obiect care sa-mi dea satisfactie pentru cativa ani, nu pentru unu.
Eu nu am nimic cu modelul initial, o are si un amic si se foloseste de ea, dar asta de la urma, cu R in coada nu m-a convins. Si mi se pare si extrem de scumpa desi voi o laudati ca-i ieftina. La ce are in ea mi se pare exagerat si pretul din H.K. de 50$, daramite 100$ cu cat se vinde pe aici pe forum. Nici modul de emisie, nici receptor nu are in preturile astea, parca asa am inteles de la voi dar daca gresesc, te rog sa ma corectezi.
Fiecare sa-si ia ce statie considera ca il va satisface mai mult!

0

#493 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 1076
  • Inregistrat: 01-September 10
  • Interests:Avioane, elicoptere si orice zboara

Postat 31 January 2013 - 12:10 AM

Vezi postareanavigator, la 31 January 2013 - 12:01 AM, a spus:

Emil, tu ignori voit sau fara sa vrei un adevar: nu locul unde este produs un aparat conteaza ci calitatea acelui produs, a componentelor si materialelor din care este facut, a know-how-ului investit. Lasa aparatul tau japonez ca nu e un exemplu semnificativ cum nu erau nici filmele alea puse mai inainte. Ala a prabusit avionul din prostie; statiile alea doua aveau o problema aparuta in soft, doar la ele, nu la o serie intreaga si ai vazut ce simplu si elegant au rezolvat trimitandu-le la firma; aparatul tau de foto, de care imi pare rau, poate n-ai avut grija de el, poate ai avut ghinion sa-l nimeresti pe ala care zice statistica ca se mai strica si la case mari. Am si eu un Fuji S650 facut in Japonia acum 6 ani, de care m-am saturat de el dar el saracul inca merge foarte bine. Mi-am dat banii stransi pentru o Futaba T8fg de Craciunul asta pe unul nou, Fuji HS30 facut in China, macar sa ma tina cat m-a tinut ala. L-am luat ca era oferta de neratat exact cand Renato incepea topicul asta si mi-am zis ca ori pun banii la loc pentru Futaba ori o iau pe asta 9XR ce a devenit vedeta in acest topic. Acuma, dupa toate discutiile voastre si ale celor cu potentiometrele duse deja la mai vechile 9x vad ca trebuie sa mai astept pana strang de o Futaba de asta noua care a aparut ca parca si t8fg s-a perimat deja. Nu sunt nici bogat, nici snob, dar m-am obisnuit ca atunci cand imi iau ceva, sa-mi iau un obiect care sa-mi dea satisfactie pentru cativa ani, nu pentru unu.
Eu nu am nimic cu modelul initial, o are si un amic si se foloseste de ea, dar asta de la urma, cu R in coada nu m-a convins. Si mi se pare si extrem de scumpa desi voi o laudati ca-i ieftina. La ce are in ea mi se pare exagerat si pretul din H.K. de 50$, daramite 100$ cu cat se vinde pe aici pe forum. Nici modul de emisie, nici receptor nu are in preturile astea, parca asa am inteles de la voi dar daca gresesc, te rog sa ma corectezi.
Fiecare sa-si ia ce statie considera ca il va satisface mai mult!

nota 10, sincer nici pe mine nu ma convinge 9xr sa renunt la 9x, personal consider plasticu ala cromat un chitch total, parca ar fi facuta pentru o satra de sclavi, asta tigani, adica rromi vroiam sa zic nu pentru modelisti.
MultiRotor: MultiWii Quad

Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)

Tx: Turnigy 9X

----------------------------------------------
Imagine postata
0

#494 Useril este offline   emilemir 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 31 January 2013 - 12:47 AM

aici aveti perfecta dreptate, si va dau dreptate , pe mine ma dezamageste 9xr-ul doar uitandu-am la filmuletele de prezentare dar nu orice e chinezesc dezamageste. ce e important e doar sa ne intelegem noi si sa avem motiv de disputa ca fara e tare plictisitor (sa nu dati cu pietre in mine).
pretul statiei de la bursa e mare si datorita transportului care nu e de neglijat
sa aveti o seara placuta

Aceasta postare a fost editata de emilemir: 31 January 2013 - 12:50 AM

0

#495 Useril este offline   SerjuRO 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 887
  • Inregistrat: 23-July 09
  • Interests:Familia, aero, navo...

Postat 01 February 2013 - 08:50 PM

Alt mod. Handle mod
0

#496 Useril este offline   SerjuRO 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 01 February 2013 - 10:13 PM

Link corect acum, scuze .... 9xr handle mod

0

#497 Useril este offline   SerjuRO 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 04 February 2013 - 09:43 AM

Bruce Review, part 2 : Part 2 review
0

#498 Useril este offline   Rohan67 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 13-October 12
  • Interests:Aero

Postat 05 February 2013 - 12:51 PM

Vezi postareaSerjuRO, la 04 February 2013 - 09:43 AM, a spus:

Bruce Review, part 2 : Part 2 review

Multam de semnalarea acestui video.Am decis....
Hmmm....unde am pus portofelul!?!? :D :D
0

#499 Useril este offline   EBA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 09-April 09
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 05 February 2013 - 04:26 PM

Pana si Stapanii de la FERRARI au inteles scopul conventional al unei masini.Acela de a te duce din punctul A in punctul B.
Drept dovada, se gandesc sa scoata si ei un 9x. :rofl:

http://www.incont.ro...00-de-euro.html
SUNTEM FUDULI
0

#500 Useril este offline   LaserCut 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 289
  • Inregistrat: 08-November 12

Postat 05 February 2013 - 10:32 PM

Si iata cum presa face stirile extrem de bine intelese. Adica fiecare citeste si intelege ce vrea sau poate.
0

#501 Useril este offline   emilemir 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 06 February 2013 - 01:54 PM

dar macar tu ai inteles ce a vrut sa zica EBA cu ce a postat el?, cred ca nu , asa ca mai citeste o data articolul. Sau poate tu citesti intre randuri si esti un fenomen. daca gresesc explica te rog opinia ta

Aceasta postare a fost editata de emilemir: 06 February 2013 - 01:55 PM

0

#502 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 March 2013 - 02:28 PM

O imagine (intentionat blurata) dintr-o statie ce va veni. Cine imi urmareste blogul pe rcgroups a recunoscut placile.
Nu are gimbalurile montate, se fac niste modificari la ele.

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 10 March 2013 - 02:29 PM

0

#503 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2103
  • Inregistrat: 02-November 05
  • Interests:Avioane Ultrausoare, Planoare, Aeromodele , Heli

Postat 10 March 2013 - 02:37 PM

Ne faci curiosi,ce e pana la urma?

Ciao Sorin
0

#504 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 March 2013 - 02:48 PM

Cea a carui nume nu am voie sa il scriu aici ;) parca n-ai stii...
0

#505 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3950
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 10 March 2013 - 03:04 PM

Vezi postarearenatoa, la 10 March 2013 - 02:48 PM, a spus:

Cea a carui nume nu am voie sa il scriu aici

Da cine te opreste?
0

#506 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 10 March 2013 - 04:23 PM

Nu as vrea sa spun prostii dar parca 9x sau 9xR nu e , eu nu am desfacut 9x ul meu decat o data si de aceea nu sunt sigur.

Sa ghicesc acu ceva timp ziceai ce in curand (februarie martie ) vei avea o statie Fr Sky in teste .Asta e? Na ca i-am spus numele si nu era voie daca tu asa zici.

Da ce e cu gimbalurile? pui alte gimbaluri? de Aurora 9? sau de care? ma intereseaza si pe mine sa-mi pun niste gimbaluri de calitate pe 9x ul meu, cu toate ca nu am inca probleme.
Gimbaluri de Aurora nu sunt pe stoc, asa ca am 2 variante: gimbaluri de statie Start 5 productie DDR, fiul unui fost prieten si aeromodelist (decedat) mi-a adus o statie Start 5 cu vreo 2-3 ore de functionare iar gimbalurile si poturile sunt super in ea.
Sau pot pune gimbaluri dintr-on Statie Signal 7 FM care nu mai functioneaza si de care zicea EBA ca sunt bune.

Lumineaza-ne Renatoa si pe noi.

Ciao Sorin
0

#507 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 March 2013 - 10:42 AM

Da, este viitoarea statie Frsky.

Nu pun alte gimbaluri, imaginea este facuta in cursul mutarii noilor placi in carcasa in locul celor vechi din decembrie, care s-au folosit pana acum la dezvoltat openx9d, si inca nu se montasera gimbalurile.
Pot pune o intrebare cat ar fi gimbalurile ca piese separate, nici un deranj.

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 11 March 2013 - 10:43 AM

0

#508 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 March 2013 - 04:55 PM

Renatoa, pe mine ma intereseaza si statia Fr Sky cand iese odata? cat costa si date tehnice.
Da sincer ma intereseaza si o pereche de gimbaluri pentru 9x ul meu. Acum am o pereche de gimbaluri de Start 5 si o pereche de Signal 7 FM ambele DDR cu mecanic si potentiometre super bune zic eu.Dar nu se stie nici o data.
Eventual da-mi pe PM relatii.
Multumesc.

Ciao Sorin
0

#509 Useril este offline   icsss 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2085
  • Inregistrat: 16-May 10
  • Interests:Aeromodelism

Postat 11 March 2013 - 05:09 PM

Vezi postareaSORIN CAIUS, la 11 March 2013 - 04:55 PM, a spus:

Renatoa, pe mine ma intereseaza si statia Fr Sky cand iese odata? cat costa si date tehnice.
Da sincer ma intereseaza si o pereche de gimbaluri pentru 9x ul meu. Acum am o pereche de gimbaluri de Start 5 si o pereche de Signal 7 FM ambele DDR cu mecanic si potentiometre super bune zic eu.Dar nu se stie nici o data.
Eventual da-mi pe PM relatii.
Multumesc.

Ciao Sorin

Ce gimbaluri sunt astea: Start 5/Signal 7 FM? Merg puse pe turnigy9x? Se poate un link?

Am avut recent o mica problema cu pot-ul de pe pitch si caut o varianta sa le schimb..
0

#510 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 March 2013 - 07:14 PM

Desi nu imi place, am sa fac un post, in care voi arata cum schimb gimbalurile din 9x cu alte gimbaluri (au mai facut si altii deci nu e o noutate) mai bune.Insa trebuie sa mai aveti putina rabdare ca inca nu m-am hotarat ce gimbaluri voi monta.
Prima optiune a fost gimbaluri de Aurora 9 x dar din pacate nu sunt pe stoc nici o data asa ca trebuie sa ne gandim la altceva.
De exemplu ma gandesc la gimbaluri de Start 5 sau de Signal 7 FM (astea le am eu disponibile cate 2 din fiecare) statii fabricate in RDG acum 25-35 de ani dar la care partea mecanica , gimbalurile ,au fost realizate sa tina o viata nu 2-3 ani ca la statiile ieftine de azi de exemplu ca 9x,9xR etc. .

Ne mai auzim pe tema asta.

Ciao Sorin
0

Arata acest topic

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Ultima »