Modelism - RHC Forum: HobbyKing Turnigy 9XR... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HobbyKing Turnigy 9XR... ... statia poporului

#211 Useril este offline   SerjuRO 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 887
  • Inregistrat: 23-July 09
  • Interests:Familia, aero, navo...

Postat 07 January 2013 - 11:11 PM

RESPECT EBA, ai tras concluzia potrivita !
I cannot agree more !:good:
Ce se va spune de aici inainte de catre oricare tabara o sa fie de prisos pana nu o vom avea in mana si cineva cat de cat avizat va face un review ,,mioritic'' get beget.
0

#212 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 07 January 2013 - 11:39 PM

Vezi postareaEBA, la 07 January 2013 - 11:03 PM, a spus:

Hai sa va spun eu ce am inteles din astea 7 pagini de balacareala.Din toate paginile daca gasesti una din care sa tragi concluzii referitor la subiectul in cauza.Cred ca la unii din noi, suspectez un fel de invidie,oftica,ciuda sau nu stiu cum sa-i spun referitor la subiect. Poate e foarte greu de inteles sau de acceptat ca acum o "statie de 2 lei", "o panarama", "un jaf"......poate face ce stie si una de top?.Cred ca acum ar trebui sa fim mai inteligenti si sa punem accent pe ceea ce stie sa faca radiocomanda si nu pe faptul ca este de FIRMA.Cum spunea cineva mai sus si sunt de acord,pretul este exagerat de mare pentru o statie cu care pur si simplu doar zbori.Ca sa zbori in conditii sigure, va spun eu nu trebuie sa dai mii de euro.Iar ca sa dai 1000 de euro pe o statie crezand ca numai asa zbori in conditii sigure e o fantasma nascocita de unii si altii.Citesc pe forum si vad ca atat de tare sunt laudate radiocomenzile astea de top in cat unii au fost in stare sa spuna ca avionul zboara singur cu statia respectiva. Aici ne intrecem care mai de care sa-i dam in cap bietei statii de 50$ care nici macar nu a ajuns in mana noastra. Nu inteleg de ce pe un topic la o statie de top nu sunt 7,8,9 pagini de vorbarie. Aici toti cei care au statii "BUNE" dau de pamant cu amarata asta de statie.Incercati sa fiti mai in subiect ca cineva sa mai vrea sa citeasca acest topic si sa-si faca cat de cat o idee despre statie nu despre cat suntem noi de rai.

Zboruri line.

Cu parere de rau tin a te contrazic in sensul ca este taman pe dos adica :

1 - cineva deschide topicul despre aceasta statie
2 - se spun cateva pareri
3 - printre pareri HOP cu intepatul sub forma blanda inca : " Vezi care mai de care ca da 400 de ce o fi pe un "mare brand", pentru ce? "
iote d'aia ar putea veni raspunsul ... sau .. nu e traba ta frate ... dar nu zice nimeni nimic din tabara .. invidiosilor, ofticosilor
4 - pe alt topic cineva bucuros ca si-a luat o statie pentru ofticosi o prezinta si el cum poate .. da apare iar intepatul ...

.. si din intepatura in intepatura se umfla muschi pe ofticos , invidios - adicatelea pe mine de exemplu , asta si in urma unui p.m. de mare caracter unde erau barfiti la global toti ofticosii facuti in chip si fel si in alte ocazii singurii vinovati de criza mondiala ....

Acum vin si intreb .. cine e oficosul ? . ai vazut in vre-un topic despre o statie de firma sa se tot arunce cu noroi pe cei care prefera
statiile low cost ? .. eu cred ca nu ... dimpotriva tot Renatoala in topicul cu Futaba 18 MZ a concluzionat ca e kitsch .. e parerea lui si o respectam - dar atat .

De ce nu incercati o paralela cu telefoanele ... a fost declarat obiectul cel mai vandut in perioada sarbatorilor alaturi de tablete ...

Cat rafinament, ce finisaje de exceptie, ce modificari de tehnologie de la o generatie la alta dar si preturile pe masura .. ce stil si rafinament la un Galaxy III, ce inovatie si ce finisaj la un Iphone 5 , HC si ce or mai fi .. de ce nu le fac carcasa precum plasticul ala maciucit de la 9XR ca importanta e utilitatea si asa poate ar iesi la 50 USD in loc de cele cateva sute asa cum sunt clonele zise 1:1 ale unora dintre modele ? ..

Nu a deranjat pe nimeni existenta acestor statii ieftine de noua generatie .. open .. ci luarea peste picior acelor care au altceva ..

P.S.

Imi pare rau ca domnul SerjuRo inca nu a inteles care pe care a jignit si care pe care a dispretuit .. mai are inca timp .

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 07 January 2013 - 11:41 PM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#213 Useril este offline   typer 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 440
  • Inregistrat: 28-April 08

Postat 08 January 2013 - 03:03 AM

bun topic!

IN GENERAL(ce-i drept, nu intodeauna) CE E MAI SCUMP E SI MAI BUN. E NORMAL.

-un ferrari "e mai bun" ca un logan desi loganul poate merge prin hartoapele noastre si ala ramane cocotzat, da' e mai bun.
-o tarfa de lux frumoasa, dragutza, stilata e mai buna ca o panarama de pe centura sau ca nevasta de acasa(sau nu :)) ), nu? desi e mai scumpa.
-eu cred ca si o statie de top e mai buna pt ca e gandita, testasa mai mult, si cei care o fac fac asta bine de ceva vreme, probabil ca si d-asta e mai scumpa, nicidecum ca carcasa e de calitate, nu?
-preferati sa faceti pregatire pt copii cu un profesor mai bun si mai scump, nu?
-cati dintre voi va mai puneti plombe de metal? de ce nu va mai puneti? pt ca daca zambiti dati prost la poza...

samd

Si fanii astia OPEN, cati dintre voi folositi Linux acum cand cititi, si nu Windows?

Eu unul, prefer tarfa de lux! Voi nu? Si nu pt ca sunt snob, ci pt ca imi place si pt ca pot.

Si Gigi Becali e un intelectual fin!

Aceasta postare a fost editata de typer: 08 January 2013 - 03:05 AM

"An engineer once said to build something great is like swimming in honey"

"I have always said i'd rather crash a pretty plane than fly an ugly one..." Dave F.
0

#214 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 1076
  • Inregistrat: 01-September 10
  • Interests:Avioane, elicoptere si orice zboara

Postat 08 January 2013 - 07:53 AM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 07 January 2013 - 09:46 PM, a spus:

Reia topicul putin de la inceput ca sa vezi in ce context au aparut aberatiile .. adica cine le-a provocat .. dar sa fii obiectiv .
Daca nu ai rabdare pot sa te ajut ... cu nr.-ul postului, pagina , autorul ...

Nu e greu deloc .

Domnule Gigi, nu e cazul sa vedem cine a inceput si cate postari etc etc, din ambele tabere au fost aciditati, or fi hitec, futaba, spektrum de firma dar ideea de la care s-a deviat este radio reviu, nu care e mai scumpa si mai tare. Cine ar fi interesat ar vrea sa vada date tehnice nu laude, aici a gresit toata lumea. Din punctul meu de vedere ma satisface 9x-ul, am avut si spektrum sa stiti si daca as putea as incerca si o aurora sau o T10, dar softul nou imi da oarece posibilitati multiple, pe 9x am putut programa comenzile pentru un tilt rotot, aceleasi 2 servo sa urce si coboare motoarele, sa faca si comenzi de eleron, profundor si directie, dupa cum am vazut ca face un tilt rotor.
MultiRotor: MultiWii Quad

---------------------------------

Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
---------------------------------

Tx: Turnigy 9X

----------------------------------------------
Imagine postata
0

#215 Useril este offline   SerjuRO 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 887
  • Inregistrat: 23-July 09
  • Interests:Familia, aero, navo...

Postat 08 January 2013 - 08:39 AM

Pe un topic presarat cu aciditati la tot pasul (dar pe care nu am inteles inca cine, cui si de ce le face :pardon: ), apelativul ,,domnul" Serjuro imi suna binisor...LOL.
Sunt convins ca in ciuda divergentelor normale de optica si opinie si formare profesionala , fiecare intelege inutilitatea continuarea discutiei pe acest ton...:rolleyes:

Din putinul pe care l-am inteles eu de aici, trag concluzia ca s-a ajuns la ambitii personale si orgolii peste care momentan nu se poate trece.

Pe principiul ,,cel mai intelept renunta", va invit sa purtati aceste discutii de principiu pe privat, pe email sau la telefon.
E pacat sa poluam acest topic despre o statie ,,buget" cu discutii despre alte echipamente mult mai scumpe, etc.
Sunt curios daca acest apel al meu va trezi spiritul modelistic care zace in toti cei de pe acest forum si haideti sa ne ocupam de pregatirea noului sezon 2013, nu mai este asa mult si ne vom trezi de 1 Mai ca nu avem cu ce zbura la Rapa intrucat continuam sa postam aici.....:rofl:

Spor la modelit !

0

#216 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 08 January 2013 - 08:49 AM

Daca tot suntem la review, eu nu vad decat un avantaj la statia asta: softul open. Intr-adevar, daca ai vreo nebunie in cap gen sinteza vocala la anumite functii si alte briz-brizuri d-astea, cu 9xr le poti face daca stii programare sau poti ruga pe altcineva care se pricepe. La o statie de firma nu cred ca vom vedea soft open vreodata. Ca realizare hardware nu e vreo minune, placa e tot aia din 9x, potentiometrii de la stick-uri sunt cei mai ieftini pe care-i puteau gasi- s-ar putea inlocui cu Alps dar ii dublezi valoarea. Daca mi-as face un quadro pt. filmat, probabil mi-as lua una pt. modificari (as face mansele sa se roteasca si astfel mai am doua canale la indemana pt pan&tilt)- e o platforma excelenta pt. experimentari de genul datorita softului open si al pretului scazut. Strict pt. zbor, nu aduce avantaje software, pot face orice mix si cu statiile pe care le am acum. Reddevil spunea mai devreme de mix-uri pt. tilt-rotor: pot sa le fac si pe statiile mele, e mix-ul clasic pt. thrust vectoring, un pic modificat in sensul ca axa eleroanelor o obtii din turatie diferentiala la motoare.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#217 Useril este offline   Para 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 462
  • Inregistrat: 20-December 11

Postat 08 January 2013 - 09:20 AM

Vezi postareatyper, la 08 January 2013 - 03:03 AM, a spus:

-o tarfa de lux frumoasa, dragutza, stilata e mai buna ca o panarama de pe centura sau ca nevasta de acasa(sau nu :)) ), nu? desi e mai scumpa.

Fara link-uri nu-ti putem aprecia parerea la justa ei valoare ;)
0

#218 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 08 January 2013 - 09:34 AM

Sample-uri !! ce link-uri...

Gore, apropo de potentiometre, a fost o vreme cand un site de robotica, lynxmotion vindea gimbaluri complete de Aurora, la pretul de 21$ bucata... gimbalul complet ! Asa ca pot-ul... e muuult mai putin...
S-au cumparat in nestire ca sa se modeze 9x-uri cu gimbalurile astea, pana cand, zic gurile rele ale netului, Hitec a zis stop... pai ce facem, vindem mai multe gimbaluri decat statii, nu se mai poate asa... si s-a inchis izvorul. Evident ca vanzarile de Aurora nu au crescut.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#219 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 08 January 2013 - 09:41 AM

http://i660.photobucket.com/albums/uu330/cthulhu19887/smileys/th_whistling2.gif
0

#220 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 January 2013 - 09:46 AM

Vad ca facusi ochisori... :) si astepti "recunoasterea".

Am si eu o curiozitate... confratii tai cu care esti asociat in cruciada asta... cum de nu te reneaga pentru credinta in receptoare portocalii ? Cum pot ei accepta ca iti pui planor de cateva sute de euroa, sa fie condus de receptor de 5$ ? La tine de ce e voie ?
Vad ca merge foarte selectiv chestia asta cu scump si ieftin... asa, ca in spirit de gasca.
0

#221 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 08 January 2013 - 09:46 AM

Un pot. bun la ALPS, cu rulmenti, e cam 10$.
Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#222 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 08 January 2013 - 09:48 AM

Astept sa recunosti ca ai mintit.

Vezi postarearenatoa, la 08 January 2013 - 09:46 AM, a spus:

Vad ca facusi ochisori... :) si astepti "recunoasterea".

Am si eu o curiozitate... confratii tai cu care esti asociat in cruciada asta... cum de nu te reneaga pentru credinta in receptoare portocalii ? Cum pot ei accepta ca iti pui planor de cateva sute de euroa, sa fie condus de receptor de 5$ ? La tine de ce e voie ?
Vad ca merge foarte selectiv chestia asta cu scump si ieftin... asa, ca in spirit de gasca.

0

#223 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 08 January 2013 - 10:06 AM

Ca sa nu poluez diversele topice in care minti o sa deschid un topic separat in care o sa trec minciunile/aberatiile si alte chestii inrudite.

Ai deja o colectie frumoasa, perla e cea cu englezii care au interzis importul de Spektrum in UK (e din 2010) si ma astept ca odata cu aparitia statiei FrSky nivelul de bullshit de la dl.dealer paneuropean FrSky sa atinga cote maxime.

Daca asta a fost doar incalzirea imi dau seama ce o sa urmeze. Nu te urmaresc, am ghinionul sa imi placa RC-ul si partea de statii asa ca fara sa vreau citesc ceea ce scri. Norocul meu ca nu ma intereseaza partea de FPV, cine stie ce as descoperii si acolo.

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 08 January 2013 - 10:07 AM

0

#224 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 January 2013 - 10:20 AM

Esti invitatul meu, se pare ca am apasat bine pe butonul cu receptoarele ieftine si dualitatea de valori pe malul Dambovitei.

Vad ca forumul asta nu inceteaza sa furnizeze non stop material de studiu pentru tezele celor de la psihologie.
0

#225 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 08 January 2013 - 10:24 AM

Prietenii care au o aversiune declarata pentru ieftinaciuni china (printrei ei si RealDesign) ma accepta pentru ca nu mananc bullshit.

Inca odata eu sunt mare iubitor de statii ieftine de 50 USD (si receptoare de 6 USD), tu nu esti deloc, ai o mare ura pe tot ce e HobbyKing (inclusiv in acest topic incepand cu prima postare te-ai straduit sa desfintezi 9XR), mai mare decat cei care spun clar si public ca nu le place (de pilda Dan Mitea). Ei nu au interese comerciale, pentru dealerul FrSky care vinde in Europa cu preturi de Asia HobbyKing e un cosmar. Cosmarul cel mai mare e sa vanda HobbyKing statiile FrSky.

Vezi postarearenatoa, la 08 January 2013 - 09:46 AM, a spus:

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 08 January 2013 - 10:29 AM

0

#226 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 January 2013 - 11:23 AM

Vezi postarearenatoa, la 08 January 2013 - 10:20 AM, a spus:

Esti invitatul meu, se pare ca am apasat bine pe butonul cu receptoarele ieftine si dualitatea de valori pe malul Dambovitei.

Vad ca forumul asta nu inceteaza sa furnizeze non stop material de studiu pentru tezele celor de la psihologie.

Domnul Renatoa .. vad in continuare ca nu ati inteles un lucru care speram sa fie CLAR si anume :

- NU ARE NIMENI NIMIC CU LUCRURILE IEFTINE -

Problema este ca de cate ori deschideti un subiect despre ceva ieftin automat bagati si o completare care aduce atingere
celorlalti .. doar doar o raspunde vreunul ca sa ii dati peste nas cu lipsa lui de cunostinte ...

" nu inteleg de ce or da unii o caruta de bani pe o cutie poleita "

" nu pricep cum or putea unii sa nu realizeze ca .. bla bla "

" poate ne spune si noua cineva ce face de banii aia .. "

Daca se mentinea sistemul comunist erati primul cu paharu' pe perete sa ascultati cate tartine cu icre negre
a halit vecinul iar cand v-ati fi intalnit la lift ii aduceati la cunostinta ultima bomba .. icrele negre dauneaza ,
sunt cel mai mare rau de pe fata pamantului.
Poate sa manance si rahat vecinul .. atata timp cat are termopane si nu ajunge mirosul la mine NU MA INTERESEAZA ..

Sunteti un intelectual si nu inteleg de unde ochelarii astia de cal care nu va permit sa vedeti decat intr-o singura
directie - aia setata in mansarda .

Despre istoricul afirmatiilor contradictorii si nerecunoscute ulterior, evitat raspunsul la intrebari directe de care tot
aminteste Stiganas nu ma bag caci nici nu ma pricep si nici nu ma intereseaza sa fac eu previziuni despre soarta unor companii
de pe alte meleaguri .. adica sa inceapa sa ma fu... pe mine grija de soarta lui BMW in urmatorii 10 ani ...

Apropo .. vezi ca la BMW ai si varianta X-Drive cu tractiune integrala .. iar BMW-ul tot BMW ramane .. un fel de Futaba 18MZ.

Si incearca sa nu mai scoti in evidenta DOAR ASPECTELE NEGATIVE caci daca era pe principiul asta ramaneai fecior batran si nu te mai lua nimeni de sot .. poate pe langa 10 negative e si unul pozitiv care le acopera .. nu crezi ? .. uitate putin in oglinda din baie cand iesi de la dus .
Eu m-am uitat si am considerat ca oglinda in baie este un real pericol .... daca aluneci ?

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 08 January 2013 - 11:26 AM

0

#227 Useril este offline   Zen 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1185
  • Inregistrat: 14-January 09

Postat 08 January 2013 - 11:37 AM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 08 January 2013 - 11:23 AM, a spus:

Si incearca sa nu mai scoti in evidenta DOAR ASPECTELE NEGATIVE

Parca inainte sareati la gatul lui ca ridica in slavi ieftinaciunile si arunca cu noroi in branduri. Acum ca v-a explicat ca de fapt cauta sa scoata in evidenta defectele TUTUROR sistemelor, nici asa nu e bine...

Nu sunt avocatul lui si nici vreun pupincurist, doar ca nu vad nimic rau in a cauta defecte. Doar asa produsele se vor imbunatati. Eu personal am laudat produsele china ieftine si bune dar nu m-am sfiit sa le critic unde e cazul (inclusiv 9x, 9xr sau frsky).

It's difficult to make things simple!
0

#228 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 08 January 2013 - 11:54 AM

Vezi postareaZen, la 08 January 2013 - 11:37 AM, a spus:

Nu sunt avocatul lui si nici vreun pupincurist.

doar ca tot ce spune dl. dealer e corect http://i660.photobucket.com/albums/uu330/cthulhu19887/smileys/th_whistling2.gif

O intrebare la intamplare - se intampla sa zbori cumva cu FrSky ? se intampla sa-l fi cumparat de la renato ?

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 08 January 2013 - 11:55 AM

0

#229 Useril este offline   Zen 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 January 2013 - 11:58 AM

Nu, l-am luat de la HK :D

P.S. serios

Vezi postareastiganas, la 08 January 2013 - 11:54 AM, a spus:

doar ca tot ce spune dl. dealer e corect http://i660.photobucket.com/albums/uu330/cthulhu19887/smileys/th_whistling2.gif

Nu intotdeauna. Dar asta e treaba lui.

Aceasta postare a fost editata de Zen: 08 January 2013 - 12:03 PM

0

#230 Useril este offline   SORIN CAIUS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2103
  • Inregistrat: 02-November 05
  • Interests:Avioane Ultrausoare, Planoare, Aeromodele , Heli

Postat 08 January 2013 - 12:11 PM

Stefan,

e amuzant dar cea mai buna reclama la FrSky pentru Renatoa dealer o faci chiar tu, pomenindu-l mereu pe el si statia FrSky .Iti dai seama ca toti citesc postarile tale fiindca esti moderator, cunoscut si multi asculta sfaturile tale.

Acuma, ramane sa ma intreb daca tu ii faci lui Renatoa reclama mascata? Nu?

Ma apuc acuma sa citesc despre FrSky ca prea s-a pomenit de ea,poate imi place si o iau de la dealer.

Ciao Sorin
0

#231 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 08 January 2013 - 12:12 PM

Vezi postareaZen, la 08 January 2013 - 11:58 AM, a spus:

Nu, l-am luat de la HK :D

P.S. serios

Nu intotdeauna. Dar asta e treaba lui.

De pilda cu protocolul FrSky care nu e open ?

De asta are boala renato pe HK, daca pana si tu ai luat de la concurenta.

PS Propun sa deschidem un topic nou cu 9XR, adica sa deschida un topic nou ala care o sa o aibe primul in mana. Si sa putem continua pe asta linistiti offtopic.
0

#232 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 08 January 2013 - 12:15 PM

Aici e spilul, frsky au un sistem foarte bun si daca isi joaca bine cartile cu statiile ce vor sa le scoata au o sansa sa intre in liga profesionista.

Nu fac reclama mascata, o fac pe fata. Citeste despte frsky ca merita.

Vezi postareaSORIN CAIUS, la 08 January 2013 - 12:11 PM, a spus:

Stefan,

e amuzant dar cea mai buna reclama la FrSky pentru Renatoa dealer o faci chiar tu, pomenindu-l mereu pe el si statia FrSky .Iti dai seama ca toti citesc postarile tale fiindca esti moderator, cunoscut si multi asculta sfaturile tale.

Ma apuc acuma sa citesc despre FrSky ca prea s-a pomenit de ea,poate imi place si o iau de la dealer.

Ciao Sorin

0

#233 Useril este offline   worms 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1345
  • Inregistrat: 20-November 06

Postat 08 January 2013 - 12:16 PM

propun un nou topic intitulat "Pe cati a trombonit Renato cu FrSky?" sau "Spune ce sistem radio folosesti ca sa-ti spun ce prieteni ai" pentru ca acualul subiect sa transformat in asa ceva desi titlul e HobbyKing Turnigy 9XR . parca era pace aseara, ce sa intamplat? au zburat iarasi niste PM-uri si s-au inflamat spiritele ? s-au v-ati mai adus aminte peste noapte de una alta si acu va intepati cu balcanicul " ba pe-a ma-tii" ?

Vezi postareaSORIN CAIUS, la 08 January 2013 - 12:11 PM, a spus:

Stefan,

aici cred ca ai dreptate, e ca in telenovele, intrigi si rasturnari de situatii care mai de care mai neasteptate si de fapt Stefan si Renato sunt parte la afacerea FrSky si i-si promoveaza marfa cu informatii subliminale. :pardon: :drinks:

Aceasta postare a fost editata de worms: 08 January 2013 - 12:20 PM

0

#234 Useril este offline   Zen 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 January 2013 - 12:21 PM

Vezi postareastiganas, la 08 January 2013 - 12:12 PM, a spus:

De asta are boala renato pe HK, daca pana si tu ai luat de la concurenta.

Acum ca mi-am amintit si ca vreau sa fiu sincer, ultimul din cele 3 receptoare l-am luat de la el. Asta pentru ca imi trebuia repede (si ca voiam sa sustin businessul local :rofl:).
Totusi, ce relevanta ar avea?

0

#235 Useril este offline   DanB 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1551
  • Inregistrat: 22-July 11
  • Interests:computere, electronica, rc

Postat 08 January 2013 - 12:21 PM

Va certati cam degeaba.

Pentru cei cu posibilitati nu conteaza, isi iau ce vor. Nu ca alea de soi sint garantate (sa va fac poze cu un jr x9303 care nu mai booteaza? din cite stiu a crapat in mers. Probabil alta placa electronica costa cit 4 statii ieftine). Dar se presupune ca au materiale mai bune si lucratura e mai ingrijita, nu tre sa le desfaci si sa incepi cu verificat lipituri, rigidizat fire etc.

Pentru ceilalti conteaza foarte mult ca exista statii accesibile ca pret pe care se poate pune soft alternativ, nu tre sa stai dupa fundul producatorului (producatorii de hw de multe ori avind departamentul software mai slab dotat).
USER BANNED BY ADMIN
0

#236 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 January 2013 - 12:23 PM

Vezi postareaZen, la 08 January 2013 - 11:37 AM, a spus:

Parca inainte sareati la gatul lui ca ridica in slavi ieftinaciunile si arunca cu noroi in branduri. Acum ca v-a explicat ca de fapt cauta sa scoata in evidenta defectele TUTUROR sistemelor, nici asa nu e bine...

Nu sunt avocatul lui si nici vreun pupincurist, doar ca nu vad nimic rau in a cauta defecte. Doar asa produsele se vor imbunatati. Eu personal am laudat produsele china ieftine si bune dar nu m-am sfiit sa le critic unde e cazul (inclusiv 9x, 9xr sau frsky).

Adica producatorii il citesc pe Renatoa pe RHC ca sa le imbunatateasca in urma scoaterii in evidenta de catre el a
partilor negativelor ? .. asa o fi .. nu am habar.

Dar nu ma deranjeaza ca le critica ma deranjeaza ca atunci cand se apuca sa critice "caruta" da cu mucii in fasole si despre
jantele din magneziu ale SLK-ului parcat peste drum de caruta .. de ce nu isi vede doar de caruta lui ca nu i-a cerut nimeni parerea despre SLK ? .. e atat de greu de inteles ? ..

In rest .. toate bune ! si FrSky-ul e foarte bun ( poti sa vezi discutiile in topicul despre receptoare FrSky unde nu am
dat cu paru ci dimpotriva ! ) doar trebuie sa fii putin de tot obiectiv ..

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 08 January 2013 - 12:25 PM

0

#237 Useril este offline   Zen 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 January 2013 - 12:28 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 08 January 2013 - 12:23 PM, a spus:

Adica producatorii il citesc pe Renatoa pe RHC ca sa le imbunatateasca in urma scoaterii in evidenta de catre el a
partilor negativelor ? .. asa o fi .. nu am habar.

Nu pe RHC, aici o facem din reflex, ci pe rcgroups (lumea civilizata adica) unde producatorii (de fapt unii dintre ei, mai deschisi la minte) chiar se implica si sunt receptivi la critici si sugestii.

0

#238 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 08 January 2013 - 12:36 PM

Vezi postareaZen, la 08 January 2013 - 12:28 PM, a spus:

Nu pe RHC, aici o facem din reflex, ci pe rcgroups (lumea civilizata adica) unde producatorii (de fapt unii dintre ei, mai deschisi la minte) chiar se implica si sunt receptivi la critici si sugestii.

O.K. Renatoa da ora exacta in lumea civilizata pentru producatorii deschisi la minte ( Jeti, Futaba, Spectrum, JR, FrSky, HOT si care or mai fi ca nu ma pricep )

.. dar ai inteles si restul din ce am spus ?

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 08 January 2013 - 12:38 PM

0

#239 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 08 January 2013 - 01:44 PM

Statiile astea vad ca sunt pentru noi ca femeile. Pentru mine nevasta vecinului e urata si proasta. Nevasta prietenului mi se pare frumoasa, dar nebuna. Dar ei le iubesc la nebunie, se inteleg bine si isi vad de ale lor. Am eu dreptul sa ma iau de ei? Nu cred. Fiecare sac cu petecul lui. Nu stiu de ce nu gaseste cineva butonul "Topic closed". Poate asa vom mai avea timp si placere sa facem ceva mai util.
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#240 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 08 January 2013 - 03:09 PM

Vezi postareaworms, la 08 January 2013 - 12:16 PM, a spus:

propun un nou topic intitulat "Pe cati a trombonit Renato cu FrSky?"

Nu trebuie sa dezgrop arhivele forumului, renato a scris

Vezi postarearenatoa, la 28 December 2012 - 07:21 PM, a spus:

Stefan acum cateva pagini credea ca prezinta ca un minus in dreptul Frsky ca daca maine iese, ramanem cu organul sensibil in balta ... stimabililor, open insemna si ca ma pot apuca sa imi fac singur receptorul, printre altele... eu, eba, orice electronist putin peste medie.
Renato a mintit, nu poti sa faci un receptor FrSky, nu e open.

Altfel a aruncat jigniri, dar nu la intamplare:

Vezi postarearenatoa, la 25 December 2012 - 12:20 PM, a spus:

Sincer, in momentul asta nu mai vad nici o justificare sa iei un mare brand, daca asta noua va avea mecanica mai de soi.
Vezi care mai de care ca da 400 de ce o fi pe un "mare brand", pentru ce? daca pe urma incepe sa chitzaie dupa receptoare ieftine... penibil...
Cu softul open9x am curaj sa zbor orice, inclusiv jeturi, numai sa nu te lase un stick sau un switch.

Hint: renato are boala pe receptoarele ieftine. Nu de softul open9x era vorba (care merge cu orice modul) ci de receptoarele ieftine care nu sunt FrSky. Nu exista topic in care sa nu pomeneasca de receptoarele de 6 USD - il mananca la ficati rau de tot. Si ale naibii merg foarte bine, mai bine decat originalele.

Altfel cred ca pe forum lumea este atat de ocupata sa scrie incat nu mai citeste ce s-a scris pana atunci. De exemplu RealDesign a spus de vreo 5-10 ori acelasi lucru din nou si din nou in zadar.

Daca imi spuneti ca exagerez, ca are dreptate, imi cer scuze, nu o sa mai poluez topicele de la sectiunea radio.

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 08 January 2013 - 03:11 PM

0

Arata acest topic

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou