Modelism - RHC Forum: HobbyKing Turnigy 9XR... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HobbyKing Turnigy 9XR... ... statia poporului

#421 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 26 January 2013 - 11:10 PM

Vezi postareaZen, la 26 January 2013 - 11:05 PM, a spus:

Multumim, ne este de mare folos (in sfarsit) http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Mie nu imi erau de folos si de aceea .. Ha Ha Ha !!! ... glumim ...
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#422 Useril este offline   EBA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 09-April 09
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 27 January 2013 - 12:58 AM

Salut.Dragi colegi.Puteti sa-i spuneti statiei asteia,cum vreti si sa o faceti in tot felul.Eu am zburat 9x si zbor cu 9x quaduri de 1000$ si nu am avut nici un incident cu ia ceea ce nu pot spune acelasi lucru referitor la spektrum de aceea l-am si parasit.

9xr-ul v-a fi inlocuitoarea 9x-ului meu si nimeni nu ma poate impiedica sa fac asta.Precum de altfel nimeni nu o sa ma poata impiedica sa zbor la RR anul asta cu 9XR si un quad de 1000$.Si asta pentru ca sunt sigur pe statia asta si am incredere in ia.Daca o sa zica cineva ceva?Nu-mi pasa.

Daca o sa-i fie cuiva frica ca nu este in siguranta cand zbor cu statia asta? Sa se fereasca.

In fond toti zburam cu ce vrem si cu ce avem.

Si daca cuiva ii este frica de ,,drobul de sare?" Sa stea acasa.

Zboruri line Colegi :rofl:

Aceasta postare a fost editata de EBA: 27 January 2013 - 01:00 AM

SUNTEM FUDULI
0

#423 Useril este offline   ACHIMOTO 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 286
  • Inregistrat: 21-June 09
  • Interests:All technical devices.
    Club: C.S.T.A. Bucuresti

Postat 27 January 2013 - 01:21 AM

Nice and really comment :) :drinks:
I-a lucrurile asa cum vin, pentru ca te conduc exact acolo unde trebuie sa ajungi....
0

#424 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2013 - 09:07 AM

buey colegi .. m-am gandit io'... mai incet adevarat, da m-am gandit ..... misto ar fi un ITP obligatoriu pentru statiile nostre ! .. Nu ? .. adica atat tehnic cat si estetic ! .. s-or putea chitui pe la colturi carcasele de la .. stiti voi care .. sau la prima groapa ( canal ) in care pica chilotul ii sare chitu' si ramane fara "talon" ?
0

#425 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 27 January 2013 - 10:15 AM

ITP-ul asta ar avea ceva de lucru sa elimine de pe teren in primul rand toate statiile DSM2 only care nu dispun de comutare sau nu lucreaza in modul 10mW.

Probabil ca Stefan va tresari, frecandu-si mainile, "sa vezi ce il fac iar mincinos pe Renato..." doar ca treaba sta putin diferit acum... yeah baby, din 22 iunie 2012 nu mai este permis sa emiti in EU fara FH mai mult de 10mW ! Asa cum era in Japonia de ani multi, pentru cine a citit de DSMJ la vremea respectiva.

Asteptam pozitia federatiei sa se alinieze la noua legislatie, se misca greu chiar si in EU lucrurile, doar 3 federatii au anuntat treaba asta pana acum, dar evident ca in final vor trebui sa se alinieze toate.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#426 Useril este offline   old-boy 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 887
  • Inregistrat: 13-June 03

Postat 27 January 2013 - 10:24 AM

@renatoa vezi ca deschizi o alta "Cutie a Pandorei" = IMPLICAREA FEDERATIEI in ceva=
Pe mine ca si hobyst ma doare in... cot de federatie si ....nici macar acolo :yahoo:
Tot mai bine pe picioare cand te sprijini pe pamant
0

#427 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2013 - 10:39 AM

Pai cand e vorba de "legalese"... acolo sunt implicatiile, nu cu ce putere se zboara la RR.
Sau crezi ca la noi ca la nimeni, vine militianul la privat sa il controleze, in loc sa se duca la importatorul care i-a vandut statia ?

Si am postat cu foarte buna intentie, din sursele ceva mai avizate de unde iau informatiile astea se vede ca nici jumatate din federatiile din EU nu au aflat de noua reglementare. Oarecum ar fi si cam greu, in EU conformitatea la legislatie este pasata pe umerii fabricantului, si nu se verifica decat cand exista plangeri.
0

#428 Useril este offline   Avantul 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 117
  • Inregistrat: 19-December 05
  • Interests:machete statice, drumetie montana, airsoft, surubareli

Postat 27 January 2013 - 04:16 PM

Salutare
Multumesc colegului care a postat review-ul de la RCModelReviews.
Vazand ca au aparut cateva 9xr-uri de vanzare deaja si pe forum. rog si eu o informatie: a facut vreo cineva teste de distanta de utilizate pentru navomodele? Ceva concret, am fost pe balta am facut probe la distanta Xm. Multumesc anticipat
0

#429 Useril este offline   NAVOMARIUS 

• MARIUS
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4699
  • Inregistrat: 04-October 10
  • Interests:AEROMODELE

Postat 27 January 2013 - 04:19 PM

Vezi postareaAvantul, la 27 January 2013 - 04:16 PM, a spus:

Salutare
Multumesc colegului care a postat review-ul de la RCModelReviews.
Vazand ca au aparut cateva 9xr-uri de vanzare deaja si pe forum. rog si eu o informatie: a facut vreo cineva teste de distanta de utilizate pentru navomodele? Ceva concret, am fost pe balta am facut probe la distanta Xm. Multumesc anticipat

Depinde de fiecare cu ce modul si receptor va echipa statia
Tel 0740850863

Grea 6--POZE CET VEST
0

#430 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2013 - 04:40 PM

Exact, 9XR deocamdata se vinde fara emisie, deci daca o sa citesti undeva ca unui pescar i-a mers 9X 800m, aceasi distanta o vei obtine si pe 9XR daca ii scoti modulul colegului si il conectezi la statia ta.
0

#431 Useril este offline   emilemir 

• Search Sexy Girls from your city for night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 879
  • Inregistrat: 04-April 10
  • Interests:discussion

Postat 27 January 2013 - 11:17 PM

0

#432 Useril este offline   emilemir 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2013 - 11:22 PM

0

#433 Useril este offline   emilemir 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2013 - 11:32 PM

0

#434 Useril este offline   emilemir 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2013 - 11:35 PM

0

#435 Useril este offline   emilemir 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2013 - 11:42 PM

0

#436 Useril este offline   emilemir 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 27 January 2013 - 11:47 PM

0

#437 Useril este offline   emilemir 

• PipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2013 - 12:00 AM

atentie ca se mai si gandeste
0

#438 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2013 - 06:48 AM

Vezi postareaemilemir, la 28 January 2013 - 12:00 AM, a spus:

atentie ca se mai si gandeste

Si la cele mai tari produse inclusiv cu caracter militar , navete spatiale si ce vrei tu exista probleme din proiectare sau pot apare defecte diverse .... importanta este frecventa lor ... in orice service auto ale oricaror branduri doresti sa mergi vei gasi masini cu probleme chiar in interiorul perioadei de garantie .. depinde insa cate .. in orice service
de calculatoare sunt produse " intoarse " pentru probleme .. iar .. importanta este rata revenirilor in service ..

P.S.

Crash-ul echipei Futaba nu are precizata cauza .. poate i-a tacut motorul in hover si asta nu are treaba cu statia .. nu inseamna ca nu se poate intampla ... au nevoie de ITP .. si daca o sa citesti pe RunRyder aia isi cam trimit Futabele alea scumpe cu "jvarovsky" in service macar o data la 2 ani sa le faca ... ITP-ul ..
0

#439 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 1076
  • Inregistrat: 01-September 10
  • Interests:Avioane, elicoptere si orice zboara

Postat 28 January 2013 - 08:04 AM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 28 January 2013 - 06:48 AM, a spus:

Si la cele mai tari produse inclusiv cu caracter militar , navete spatiale si ce vrei tu exista probleme din proiectare sau pot apare defecte diverse .... importanta este frecventa lor ... in orice service auto ale oricaror branduri doresti sa mergi vei gasi masini cu probleme chiar in interiorul perioadei de garantie .. depinde insa cate .. in orice service
de calculatoare sunt produse " intoarse " pentru probleme .. iar .. importanta este rata revenirilor in service ..

P.S.

Crash-ul echipei Futaba nu are precizata cauza .. poate i-a tacut motorul in hover si asta nu are treaba cu statia .. nu inseamna ca nu se poate intampla ... au nevoie de ITP .. si daca o sa citesti pe RunRyder aia isi cam trimit Futabele alea scumpe cu "jvarovsky" in service macar o data la 2 ani sa le faca ... ITP-ul ..

da dar turnigy-ul meu 9x, si al catorva baieti de pe forum cu care sunt coleg de zbor merg flawless de cativa ani, receptie frsky si turnigy, pe cand la cet cand fura probleme taman un dsm2 s-a hacuit, e adevarat ca si futabele ce zboara la cet nu au dat probleme sau aurolele9 si chiar sunt vreo 2 stati efly ce vin pacolo si merg si alea impecabil, poate statiile astea se mai uita si la fata omului cand functioneaza :rofl::rofl::rofl:
MultiRotor: MultiWii Quad

---------------------------------

Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)

Tx: Turnigy 9X

----------------------------------------------
Imagine postata
0

#440 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2013 - 09:06 AM

Vezi postareaR3dD3vil, la 28 January 2013 - 08:04 AM, a spus:

da dar turnigy-ul meu 9x, si al catorva baieti de pe forum cu care sunt coleg de zbor merg flawless de cativa ani, receptie frsky si turnigy, pe cand la cet cand fura probleme taman un dsm2 s-a hacuit, e adevarat ca si futabele ce zboara la cet nu au dat probleme sau aurolele9 si chiar sunt vreo 2 stati efly ce vin pacolo si merg si alea impecabil, poate statiile astea se mai uita si la fata omului cand functioneaza :rofl::rofl::rofl:

.. asa este .. la fata celor din jur ! :rofl:

P.S.

Toate sunt bune iar daca ai si putina grija cu ele merg mult si bine ... totul e sa nu te numeri printre ghinionistii
care o primesc taman pe aia naspa de la mama ei .. si sa mai scoti din cand in cand modulul infipt in spate ( daca are ) ca sa nu ii oxideze pinii in timp ..
0

#441 Useril este offline   comnean 

• Jetinson
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 886
  • Inregistrat: 31-December 08
  • Interests:WHAT KIND OF MAN WOULD LIVE WHERE THERE IS NO DARING? I DON'T BELIVE IN TAKING FOOLISH CHANCES, BUT NOTHING CAN BE ACCOMPLISHED WITHOUT ANY CHANCE AT ALL.

Postat 28 January 2013 - 09:20 AM

Emilemir,
Daca te uiti cu atentie la filmuletul cu acrobatul 3D vei vedea ca comportamentul nu are nici o legatura cu TX RX.
Cu toate astea in germania si cei mai bengosi zburatori cu Futabe au o vorba care zice Fut-Fut. In argou se spune asa in momentul in care pierzi un model din cauza unei Futabe. Si se mai spune ca nu exista zburator care sa nu fi pierdut modelul din cauza unei statii Futaba cel putin odata in decursul timpului. Si tot asa se mai spune ca dupa ce trece o buna perioada de timp de la un eveniment cu statie Futaba iti/isi dai/dau seama ca de fapt glitch-ul statiei provenea de la un mic scurt ... intre urechile pilotului.
A nu se considera o pledoarie pentru Futaba, ceea ce am scris eu aici dar repet ca nu mi-as forta norocul cu o statie ieftina ca zburator indiferent daca zbor un model de 1000 sau 10000 sau 10 USD. Tot asa ia gitul oricare dintre ele.
Daca tot te-ai gandit sa postezi filmulete cu problemele altor statii, incerca sa le gasesti si pe cele cu Aurora 9.
MC 24 Graupner ACT 2.4, mpx 3300 PROFI
SERIOUS THINKS THAT CAN FLY + A DREAM UNDERCONSTRUCTION
0

#442 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2013 - 09:31 AM

Ca sa pastram paralela facuta acum cateva pagini, in forumurile auto dedicate Trabantului, tot asa s-or posta filme cu BMW-uri si MerZane facute praf, din vina masinii, evident ? :unsure:

Sau cred ca gasim mai curand postari despre un nou amestec de ulei minune care i-a redus consumul la 4%...
0

#443 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2013 - 09:50 AM

Vezi postarearenatoa, la 28 January 2013 - 09:31 AM, a spus:

Ca sa pastram paralela facuta acum cateva pagini, in forumurile auto dedicate Trabantului, tot asa s-or posta filme cu BMW-uri si MerZane facute praf, din vina masinii, evident ? :unsure:

Sau cred ca gasim mai curand postari despre un nou amestec de ulei minune care i-a redus consumul la 4%...

Cica la BMW-uri daca ii resoftezi computerul de bord cu un Open Source iti da inapoi benzina dupa ce ajungi la destinatie .. totul e sa ai ligheane, castroane, ceva " sticle goale cumparrrr ! " ca sa ai in ce stoca carburantul .. daca il scapi in sol te iau cei de la Mediu si se lasa cu amenda ..

Iti dai seama la o Raba cata motorina primesti inapoi .. om te face ! Varu' lu' Sadam ! ( sau aia nu are computer ? - naspa )

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 28 January 2013 - 09:52 AM

0

#444 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 28 January 2013 - 09:53 AM

Lasa ca si filmele lui Emilemir, cu exceptia aluia cu avionul, sunt folositoare. Mi-au confirmat ca inca s-a pastrat obiceiul bun la Futaba si vad acum ca si la Spectrum, de a se schimba gimbalurile cu totul la statiile cu potentiometre trimise pentru orice problema, de software sau harware. Pe vremuri se schimba si antena lunga. Era lege la Futaba si la Hitec ca la orice revizie, in garantie sau post-garantie, sa se schimbe antena si gimbalurile daca era vreun dubiu asupra lor. Poate si la alte firme, dar la astea stiu sigur ca asa era. Si mi se pare normal: odata ce a trecut de revizie, gratis in garantie si platita in post-garantie, daca se prabusea modelul din cauza de potentiometru uzat sau antena telescopica slabita, firma putea fi trasa la raspundere ca nu si-a facut bine treaba.
Frumos din partea lui Futaba si Spektrum! Multumesc Emilemir pentru filmulete.

edit: daca va intrebati ce are potentiometrul cu prefectura, cititi comentariile la filme in care cei ce au pus filmele pe youtube spun la un moment dat ca s-a rezolvat si cu ocazia asta li s-au schimbat gimbalurile cu altele nou-noute.

Aceasta postare a fost editata de navigator: 28 January 2013 - 09:56 AM

0

#445 Useril este offline   comnean 

• Jetinson
  • PipPipPipPipPipPip
  • Interests:WHAT KIND OF MAN WOULD LIVE WHERE THERE IS NO DARING? I DON'T BELIVE IN TAKING FOOLISH CHANCES, BUT NOTHING CAN BE ACCOMPLISHED WITHOUT ANY CHANCE AT ALL.

Postat 28 January 2013 - 03:30 PM

Ce spune navigator despre poetntiometre este adevarat si sunt perfect de acord cu el.
Aceeasi politica cu schimbarea gimbalurilor o are si Graupner si MPX.
Cum ramane totusi cu cei care incerca sa reconditioneze potentiometre atunci cand cred ei ca ar merge.
Si nu ma refer la curatire (alcool sau altceva) ci la refacerea stratului de carbon sau similare.
Si cum ramane totusi cu statiile de tip open schedule .... la imbunatatiri. A se vedea schimbarea din start a switch-urilor, butoanelor, carcaselor, antenelor, led-urilor, beculetelor, tranzitorilor, lampilor, refacrea lipitrilor pe placi s.a.m.d.
Parerea mea ca astfel de producatori produc calitate indoielnica in masa sau pur si simplu se adreseaza radioamatorilor electronisti.
0

#446 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 28 January 2013 - 03:51 PM

De mult ma intreb daca sa ma bag in seama sau nu. Imi calc pe inima. Dupa mine, pericolul este ca, un nou venit in lumea RC-ului, dupa ce citeste despre mult laudatele chinezarii si dupa ce i se spala creierul ca sunt la fel cu celalalte, are convingerea ca a desface un radio care este nou si a-i umbla prin mate este normalul. Dragii mei, nu este normalul si este cat se poate de periculos. Cei cu multi de experienta in spate care explica ce si cum, isi inchipuie ca toti sunt ca ei. Asa ca un neofit crede ca poate si el.
Da, daca mesterim la un radio destinat sa comande o masinuta in sufragerie, este corect si laudabil. Dar, chiar si un polistiren, zburat deasupra unei sosele cu trafic, poate fi un dezastru. Imaginati-va sa va treziti, atunci cand rulati bara la bara, eventual pe o sosea alunecoasa, cu un pasaroi pe parbriz.
Am citit cum povesteau unii ca, daca pierd receptia, mai misca radio-ul sau scot bateriile si le pun din nou. Dragi incepatori, va rog sa intelegeti ca nu acesta este normalul si, chiar daca unora le reuseste, voi, cu ore putine de zbor sau celor netalentati ca mine, sigur va veti pierde.
Sper ca nu am suparat pe nimeni.
Multa, multa bafta.
0

#447 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2013 - 04:08 PM

Vezi postareadan_mitea, la 28 January 2013 - 03:51 PM, a spus:

De mult ma intreb daca sa ma bag in seama sau nu. Imi calc pe inima. Dupa mine, pericolul este ca, un nou venit in lumea RC-ului, dupa ce citeste despre mult laudatele chinezarii si dupa ce i se spala creierul ca sunt la fel cu celalalte, are convingerea ca a desface un radio care este nou si a-i umbla prin mate este normalul. Dragii mei, nu este normalul si este cat se poate de periculos. Cei cu multi de experienta in spate care explica ce si cum, isi inchipuie ca toti sunt ca ei. Asa ca un neofit crede ca poate si el.
Da, daca mesterim la un radio destinat sa comande o masinuta in sufragerie, este corect si laudabil. Dar, chiar si un polistiren, zburat deasupra unei sosele cu trafic, poate fi un dezastru. Imaginati-va sa va treziti, atunci cand rulati bara la bara, eventual pe o sosea alunecoasa, cu un pasaroi pe parbriz.
Am citit cum povesteau unii ca, daca pierd receptia, mai misca radio-ul sau scot bateriile si le pun din nou. Dragi incepatori, va rog sa intelegeti ca nu acesta este normalul si, chiar daca unora le reuseste, voi, cu ore putine de zbor sau celor netalentati ca mine, sigur va veti pierde.
Sper ca nu am suparat pe nimeni.
Multa, multa bafta.

asta cam asa este, s-a scris undeva pe forum ca poti repara potentiometru cu creionul de grafit, il mazgalesti peste pelicula si va merge cica, nu doar ca strici potentiometru ca il desfaci dar il belesti si scriindu-l cu un creion, eu personal imi permit sa ma bag in statie(dar nu prea mult ca e de rau, la 9x-ul meu am schimbat vreo 2 switchuri, am integrat un progamator, si instalat un modul de iluminare) ca am habar si am ceva experienta si in plus inainte sa ma bag am bagat ceva teorie la bord, oricum recomandat e ca daca nu sti sa stai locului sau sa apelezi la cineva cu experienta. ca un exemplu cand am incercat prima oara sa ii mut antena pe modul, 9x venind cu modulu legat de statie cu firu antenei, am reusit sa ard modulu printr-o lipitura proasta prin care am pus in scurt firele de la antena, de aici a rezultat un modul defect ce pierdea semanul dupa 40 metri, am cumparat alt modul care si pe ala l-am stricat, dupa am inteles ca nu orice zboara e mig, si am citit si documentat, nu lucrezi cu ditamai pistolu de lipit ce se inginge pana se topeste si asupra caruia nu ai precizie:) a nu se considera ca ma cred vreun mare mester, sunt alti pe forum muult mai experimentati ca mine, eu incep sa am habar:)

Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)

Imagine postata
0

#448 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2013 - 04:17 PM

Vezi postareaR3dD3vil, la 28 January 2013 - 04:08 PM, a spus:

asta cam asa este, s-a scris undeva pe forum ca poti repara potentiometru cu creionul de grafit, il mazgalesti peste pelicula si va merge cica, nu doar ca strici potentiometru ca il desfaci dar il belesti si scriindu-l cu un creion, eu personal imi permit sa ma bag in statie(dar nu prea mult ca e de rau, la 9x-ul meu am schimbat vreo 2 switchuri, am integrat un progamator, si instalat un modul de iluminare) ca am habar si am ceva experienta si in plus inainte sa ma bag am bagat ceva teorie la bord, oricum recomandat e ca daca nu sti sa stai locului sau sa apelezi la cineva cu experienta. ca un exemplu cand am incercat prima oara sa ii mut antena pe modul, 9x venind cu modulu legat de statie cu firu antenei, am reusit sa ard modulu printr-o lipitura proasta prin care am pus in scurt firele de la antena, de aici a rezultat un modul defect ce pierdea semanul dupa 40 metri, am cumparat alt modul care si pe ala l-am stricat, dupa am inteles ca nu orice zboara e mig, si am citit si documentat, nu lucrezi cu ditamai pistolu de lipit ce se inginge pana se topeste si asupra caruia nu ai precizie:) a nu se considera ca ma cred vreun mare mester, sunt alti pe forum muult mai experimentati ca mine, eu incep sa am habar:)

si referitor la statiile ieftine, vorba lui Bruce de la rcmodelreview, "IT IS ONLY A 50 DOLLAR RADIO" nu sunt perfecte doar fac treaba, la 9x avantaju e ca permite rularea softului open9x, care e un soft bun, si care soft nu ii da o aura statiei, doar permite unele functii si atata, oricand poate ceda vreo componenta in statie cu orice soft ar rula, in plus nu cred ca exista statia perfecta, exista statia ce se preteaza bine unei persoane, eu personal ma simt bine cu 9x, nu am avut probleme cu ea si o am de un an si aproape jumate. cum s-a scris si mai sus daca ai ghinion sa o nimeresti pe aia defecta din fabrica aia e, a costat doar 50 dolari.

Imagine postata
0

#449 Useril este offline   Zen 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1185
  • Inregistrat: 14-January 09

Postat 28 January 2013 - 05:48 PM

Vezi postareadan_mitea, la 28 January 2013 - 03:51 PM, a spus:

dupa ce citeste despre mult laudatele chinezarii si dupa ce i se spala creierul ca sunt la fel cu celalalte, are convingerea ca a desface un radio care este nou si a-i umbla prin mate este normalul. Dragii mei, nu este normalul si este cat se poate de periculos.

As zice ca spalarea de creier vine mai mult din partea brand-urilor decat a chinezariilor si adeptilor lor.
Fiecare este responsabil pentru ce face, documentatie zic eu este suficienta.

It's difficult to make things simple!
0

#450 Useril este offline   comnean 

• Jetinson
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 January 2013 - 05:53 PM

Ce cred eu ca nu s-a definit ?
Nu a facut nimeni o evaluare de risc cu privire la utilizarea unui TX potential necastigator.
Sa zicem ca te apuci sa reconditionezi potometrul de la K7 care sade linga pestele de sticla de pe bufet, si care este amintire din epoca de glorie a K7 si nu se mai gasesc potometre. Buuuuun , sansa de a lua gatul cuiva este foarte mica, aproape nula. Numai daca nemultumit de rezultat arunci K7 pe geam, transformand-ul in UFO poti rani pe cineva.
Pe cand in cazul unui TX lucrurile nu stau chair asa.
La fel si in cazul unui TX facut dupa nu se stie care reguli, c soft de nota 10 (poate!) dar cu componente de K7 (sa zicem) noi.
Poate sunt eu mai speriat de prea multe crash-uri vazute pana acuma!
0

Arata acest topic

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Ultima »