Modelism - RHC Forum: HobbyKing Turnigy 9XR... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HobbyKing Turnigy 9XR... ... statia poporului

#331 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 15 January 2013 - 09:02 PM

Si pentru ca revine ca un leitmotiv aceeasi poveste, desi pana acum am incercat sa ma abtin, acum o spun totusi, cu riscul de a-i supara pe unii confrati:
Stiu ca pana nu de mult aceasta activitate era apanajul aproape exclusiv al unei asa-zise elite care isi permitea sa achizitioneze lucruri scumpe, inaccesibile majoritatii. Alte variante nu existau.
Ma numar printre cei care pana de curand nu si-au putut permite o asfel de investitie, adica cele cateva sute de dolari sau euro pentru o statie mai buna, fara de care nu puteai incepe nimic.
Din momentul in care chinezii, amarati ca si noi, au inteles ca se poate si ne-au oferit si noua celor mai necajiti financiar posibilitatea sa practicam acest hobby pana nu de mult exclusivist, au inceput frictiunile.
Pe de o parte cei care si-au vazut statutul de VIP in pericol, pe de alta invidiosii care nu au avut nimic, acum au ceva de la chinezi si li se scurg ochii dupa lucruri scumpe. Eu nu apartin nici uneia dintre aceste categorii, adica nu am nici lucruri scumpe, dar nici nu ii invidiez pe cei care le au. Pentru ca de ceva ani m-am ocupat de reparatii echipamente rc si sunt cat de cat in tema, chiar nu ma impresioneaza "firma", stiind ca mai toate sunt facute acolo, indiferent de ceea ce scrie pe ele. O data ce au o linie de fabricatie pentru potentiometre destinate firmei Futaba, de exemplu, credeti ca-si mai bat capul sa schimbe tehnologia cand le fac pentru 9x? Am vazut destule statii si de toate neamurile. Nu sunt impresionat de aceste remarci rautacioase. E adevarat, pentru un pret mai mic simplifica montajul, mai schimba ceva la carcasa in sensul simplificarii, dar pot garanta de exemplu ca circuitele integrate si componentele active si pasive sunt aceleasi, de la acelasi producator ca si cele ale lucrurilor de firma.
Pe de alta parte cunosc multipli campioni nationali in aero si navo modele care si astazi lucreaza cu statii relativ modeste in 40 MHZ si fac performanta cu ele. Nu-i vad pe aici pentru ca se pregatesc si nu au timp si chef de dispute care nu-i privesc. Ei stiu sa faca arta chiar si cu lucruri pe care unii dintre noi nu dau doi bani. Inca o dovada ca omul sfinteste locul.
Hadeti sa lamurim o problema:
Incetam cu aceste rautati si ramanem impreuna, sau facem un Fun Club China si mergem vorba cantecului, in lumea noastra?
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#332 Useril este offline   emilemir 

• Search Sexy Girls from your city for night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 879
  • Inregistrat: 04-April 10
  • Interests:discussion

Postat 16 January 2013 - 07:30 AM

daca modelismul era pt cei cu bani probabil in romania inainte de 89 traiau foarte multi milionari pentru ca erau mult mai multi modelisti si cluburi decat acum. Ce-a ce facem noi pe aici nu prea se numeste modelism, noi doar zburam ceva facut pe banda rulanta de altii, dar regula asta nu e pt toti pentru ca am vazut si modele facute de altii incepand de la 0
0

#333 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 16 January 2013 - 08:45 AM

Gigi, cei cu statii foarte scumpe, pe care tu-i faci "VIP", au o durere la pingica ca "invidiosii" au acum cu ce sa se dea. Asa cum au aia cu Mercedesuri, BMWuri, Porsche fata de cei cu o masina extrem de ieftina, facuta de chinezi sau indieni. De la deschiderea acestui topic si pana acum s-a tot repetat acest lucru. Nici nu s-ar fi dezbatut atata daca nu se gaseau cativa sa tot readuca laitmotivul cu VIP vs invidiosi si sa ridice in slavi un produs de care inca nu se stia nimic, dar care in final s-a dovedit a fi foarte slab. Singura concluzie ce trebuie trasa este ca zicala "sunt prea sarac ca sa-mi permit lucruri ieftine" este valabila si acum. Nu zice nimeni sa luam statii de multe sute de euro dar macar nu sub 100, daca nu vrem sa plangem si dupa acea suta.

Asta era ideea si nu mai tot pomeniti de conflicte intre cei cu statii scumpe si cei cu ieftine. Daca cineva tine inadins sa cumpere Turnigy, s-o faca, dar sa nu mai sara in sus cand se spune ca are ceva prost. Sa nu mai spuna ca "trebuie sa fi prost sa dai o caruta de bani pe o statie scumpa de firma, cand poti avea minunatia la o zecime de pret". Sper ca acum ati inteles problema cu acest topic.

0

#334 Useril este offline   furios 

• RAPTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1172
  • Inregistrat: 30-May 08
  • Interests:Heli

Postat 16 January 2013 - 05:39 PM

Au reusit sa scoata si acumulatorul minune(dedicat) care se opreste singur cand ajunge la 9V si face egalizarea automat....

http://www.hobbyking...idproduct=31315
T-REX 500 PRO
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!

---------Alexe Gabriel----------
0

#335 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 January 2013 - 05:49 PM

Vezi postareafurios, la 16 January 2013 - 05:39 PM, a spus:

Au reusit sa scoata si acumulatorul minune(dedicat) care se opreste singur cand ajunge la 9V si face egalizarea automat....

http://www.hobbyking...idproduct=31315

Nu-i nici o minune. I-au incorporat un circuit de supravrghere/control pe celule similar cu cel folosit la acumulatorii cu Litiu din alte aplicatii: telefoane mobile, masini de gaurit si surubelnite cu acumulatori Li-Ion sau Lipo.
In acest caz exista posibilitatea incarcarii din mufa externa, fara egalizare, daca circuitul intern este corect facut.

Aceasta postare a fost editata de GigiGL: 16 January 2013 - 05:52 PM

Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#336 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 16 January 2013 - 05:58 PM

Eu sunt confuzat unde se presupune ca s-ar introduce mufa JST, presupusa de incarcare... :unsure:
Cine are statia a vazut probabil ca exista o decupare marcata Main Plug, despre care am vorbit paginile trecute, dar care la actulala serie este astupata printr-un plastic.
Sa inteleg ca bateria este destinata unei statii viitoare, la care mai adauga o mufa si niste fire... :unsure:
... cu picioarele pe pamant ...
0

#337 Useril este offline   furios 

• RAPTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1172
  • Inregistrat: 30-May 08
  • Interests:Heli

Postat 16 January 2013 - 06:09 PM

Hai bre lasama...extraordinar...e senzational cat da' dastepti sunt negri astia cu ochi mici...
T-REX 500 PRO
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!

---------Alexe Gabriel----------
0

#338 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 January 2013 - 06:13 PM

Vezi postarearenatoa, la 16 January 2013 - 05:58 PM, a spus:

Eu sunt confuzat unde se presupune ca s-ar introduce mufa JST, presupusa de incarcare... :unsure:
Cine are statia a vazut probabil ca exista o decupare marcata Main Plug, despre care am vorbit paginile trecute, dar care la actulala serie este astupata printr-un plastic.
Sa inteleg ca bateria este destinata unei statii viitoare, la care mai adauga o mufa si niste fire... :unsure:

Posibil. Dar daca este cum banuiesc eu cu acest acumulator, se poate scoate capacelul si monta o mufa, iar incarcarea se poate face cu un adaptor simplu capabil sa-i dea tensiunea si curentul necesare la incarcare, exact ca la o masina de gaurit cu acumulator Lipo. Am una in aceasta situatie cu Li-Ion, si exact asa se incarca. Are pe adaptor un led bicolor care ma informeaza cand circuitul supraveghetor a taiat curentul la sfarsit de incarcare.

Aceasta postare a fost editata de GigiGL: 16 January 2013 - 06:14 PM

Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#339 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 January 2013 - 06:35 PM

Renatoa, si ca sa continui nedumerirea ta, vin si eu cu una: de ce naiba 3s cand puteau pune fara probleme 2S? Cred ca le-a fost lene sa mai faca o modificare in placa.
Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#340 Useril este offline   R3dD3vil 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 1076
  • Inregistrat: 01-September 10
  • Interests:Avioane, elicoptere si orice zboara

Postat 16 January 2013 - 06:57 PM

Vezi postareaGigiGL, la 16 January 2013 - 06:35 PM, a spus:

Renatoa, si ca sa continui nedumerirea ta, vin si eu cu una: de ce naiba 3s cand puteau pune fara probleme 2S? Cred ca le-a fost lene sa mai faca o modificare in placa.

ce modificare in placa? eu am 9x-ul cu lipo 2s si din open9x setata alarma la 7.4 volti.
MultiRotor: MultiWii Quad

---------------------------------

Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
---------------------------------

Tx: Turnigy 9X

----------------------------------------------
Imagine postata
0

#341 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 16 January 2013 - 07:12 PM

50$ statia, plus modulul, plus 13$ bateria, plus eventualul capacel, plus transportul, face cam 100$. Tinand cont de cele semnalate anterior, gen potentiometre, butoate, colturi fisurate si ce o mai fi, nu pare o afacere, zic si eu.

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 16 January 2013 - 07:12 PM

0

#342 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2862
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 16 January 2013 - 07:13 PM

Vezi postareaR3dD3vil, la 16 January 2013 - 06:57 PM, a spus:

ce modificare in placa? eu am 9x-ul cu lipo 2s si din open9x setata alarma la 7.4 volti.

nu..breee cica cu 3s bate mai mult.... :good: (la specktrum setezi alarma la 4,3V..si mai merge vreo 5 min..) 8)
0

#343 Useril este offline   DanB 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1551
  • Inregistrat: 22-July 11
  • Interests:computere, electronica, rc

Postat 16 January 2013 - 07:22 PM

Vezi postareadan_mitea, la 16 January 2013 - 07:12 PM, a spus:

50$ statia, plus modulul, plus 13$ bateria, plus eventualul capacel, plus transportul, face cam 100$. Tinand cont de cele semnalate anterior, gen potentiometre, butoate, colturi fisurate si ce o mai fi, nu pare o afacere, zic si eu.

Pai si la o statie scumpa nu trebuie baterie si transport?
USER BANNED BY ADMIN
0

#344 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 January 2013 - 07:35 PM

Vezi postareaincepatoru, la 16 January 2013 - 07:13 PM, a spus:

nu..breee cica cu 3s bate mai mult.... :good: (la specktrum setezi alarma la 4,3V..si mai merge vreo 5 min..) 8)

Are stabilizare interna la 5V. De asta n-avea nevoie de 3S. La diferenta mica de tensiune intrare-iesire pe stabilizator, fiind de tip liniar, pot aparea probleme in functionarea lui. La asta m-am referit. Poate sa mearga, dar poate sa nu fie in plaja sigura de functionare.
Cat priveste fiabilitatea, dupa un an nu am de ce ma plange de 9x. Nu am avut nici un rateu datorat lui. La 9XR cum a spus si Renatoa, push butoanele cu pufer grafitat vor fi sigur o problema, pentru ca stiu si eu de ce sunt in stare aceste elemente la capitolul fiabilitate. Sunt dificil de reparat chiar si cu setul pastile/adeziv care nu sta prea mult timp lipit si mai rau este ca se complica mult treaba daca vrei sa modifici sistemul cu contacte clasice. Potentiometrele nu mi se par nici mai rele nici mai bune decat altele. Sistemul elastic al cursorului pare a fi mai dur, dar sunt solutii, inlaturand o parte din cele doua ale elementelor elastice, pentru reducerea presiunii pe rezistorul potcoava, nu ungerea cum gresit gandesc multi.
Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#345 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 16 January 2013 - 07:38 PM

Vin cu baterie si incarcator, unele si cu servo-uri. Uneori au si transportul gratuit.
Un exemplu:
http://www3.towerhob...p?&I=LXYWL8&P=0
Multa, multa bafta.

Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 16 January 2013 - 07:39 PM

0

#346 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 January 2013 - 07:45 PM

Vezi postareaGigiGL, la 16 January 2013 - 07:35 PM, a spus:

...La 9XR cum a spus si Renatoa, push butoanele cu pufer grafitat vor fi sigur o problema, pentru ca stiu si eu de ce sunt in stare aceste elemente la capitolul fiabilitate. Sunt dificil de reparat chiar si cu setul pastile/adeziv care nu sta prea mult timp lipit si mai rau este ca se complica mult treaba daca vrei sa modifici sistemul cu contacte clasice. ...

Singura solutie pare utilizarea contactelor dom deja folosite in multe tastaturi, care ati desfacut o sa le recunoasteti in imaginea alaturata.
Pentru microswitchuri pare ca nu e loc pe inaltime. Acestea dom pot fi apasate chiar cu butoanele existente acum, si ar calca pe actualele pastile de pe cablaj.
Intrebarea este de unde procuri in cantitatea necesara, daca numai intr-o statie intra 10...

http://static.rcgroups.net/forums/attachments/3/3/1/1/1/7/a5447637-29-Metal_Dome_Switch.jpg

Si cu 3s nu bate mai mult, garantat. Modulul de transmisie merge intern la 3.3V, are propriul stabilizator in comutatie.

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 16 January 2013 - 07:47 PM

0

#347 Useril este offline   DanB 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1551
  • Inregistrat: 22-July 11
  • Interests:computere, electronica, rc

Postat 16 January 2013 - 07:54 PM

Vezi postareadan_mitea, la 16 January 2013 - 07:38 PM, a spus:

Vin cu baterie si incarcator, unele si cu servo-uri. Uneori au si transportul gratuit.
Un exemplu:

Da, are transport gratuit. IN STATE.

Butoanele alea sint foarte des folosite? Ca acelasi sistem se foloseste in telecomenzi, si cel putin aia de tv tine mult si bine pina sa trebuiasca cirpite cu pastile. Problema uzuala (la cele de tv) e o reactie chimica care nu mi-e cunoscuta dar la butoanele foarte calarite se formeaza o mizga care trebuie curatata.
USER BANNED BY ADMIN
0

#348 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 January 2013 - 08:34 PM

Hai sa mai spulberam din snoave. Exact acum un minut am terminat revizia mansei stanga la 9x, throttle+rudder. Potentiometrele perfecte la un an utilizare normala, fara santuri sau zgarieturi. Zburat in weekend cu baietii, ca toata lumea si ocazional cate un zbor cu aripa sau Bixlerul. Urmeaza cealalta mansa. In acest ritm, merge minimum 5 ani, mai mult decat suficient. Este clar ca reclamagiii au tras de ele in nestire. N-ar fi rezistat nici o statie in mana lor.
Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#349 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 16 January 2013 - 09:17 PM

Gata. Totul e ok si la celelalte doua potentiometre. O mica urma la cursorul unuia, la una din cele doua lamele ale culegatorului. Rezistorul nu este afectat. Lustruit culegatorul, refacut presiunea corecta din inaltimea lamelei culegatoare si gata.
Gigi Sterian
Rascal 120 DLE 30
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
0

#350 Useril este offline   EBA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 09-April 09
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 17 January 2013 - 12:06 AM

Ma bucur ca a aparaut noua statie.Cinste celor cativa chinezi care au avut curajul sa faca asa ceva chiar si pe ,,genunchi" cum spun unii.Macar au facut ceva.Noi nici p-astea nu suntem in stare sa le facem.

Revenind la subiect.Prima mea statie a fost un E-sky pe 6 canale si zburam un elicopter HBK2.A fost perfecta nici un crash cu orice am zburat.A urmat un Spectrum DX6I.Super statie.Dar trecand la Quaduri, am avut nevoie de mai mult de 6 canale.Mi-am luat un 9x si de aproape 1 an zbor cu ia de la elicoptere pana la quaduri cu o amarata statie de 50$.Nu am avut nici un fel de problema cu statia asta.Totul este de cum o pastrezi si cat de mult ai grija de ia.De obicei daca-ti iei statie de 2 lei uiti ca tre sa mai ai grija sa nu o arunci in masina cand te duci la zbor.De aici apar si problemele.Mi-am luat 9xr-ul pentru ca-mi place cum arata.Chiar daca are probleme se v-or remedia pe parcurs.

Daca merita cumparata?.

DA.Daca nu ai statie si vrei ceva nou,peste 6 canale,este perfecta.

Si ca sa fiu si off-topic,Am vrut sa-mi iau si eu o masina.Un BMW facusem calculul si plateam la ia vreo 7ani.Auuu am zis.Da de ce sa muncesc eu 7 ani pentru o masina?.M-am dus frumos la un dealer dacia si mi-am luat un logan.Si uite-ma pe mine acum, cu masina am platit doar 1 an la ia si cel mai tare este ca masina asta, munceste pentru mine nu invers.Si visul ca ,,sunt prea sarac sa-mi iau un lucru ieftin"s-a spulberat la mine.

Eu as zice altfel.Cand esti sarac, gandeste inteligent.Daca esti bogat,nu mai conteaza.

Aceasta postare a fost editata de EBA: 17 January 2013 - 12:10 AM

SUNTEM FUDULI
0

#351 Useril este offline   cosmin70 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 205
  • Inregistrat: 18-October 10
  • Interests:aeromodelism

Postat 17 January 2013 - 07:35 AM

Vezi postareaEBA, la 17 January 2013 - 12:06 AM, a spus:

Ma bucur ca a aparaut noua statie.Cinste celor cativa chinezi care au avut curajul sa faca asa ceva chiar si pe ,,genunchi" cum spun unii.Macar au facut ceva.Noi nici p-astea nu suntem in stare sa le facem.

Revenind la subiect.Prima mea statie a fost un E-sky pe 6 canale si zburam un elicopter HBK2.A fost perfecta nici un crash cu orice am zburat.A urmat un Spectrum DX6I.Super statie.Dar trecand la Quaduri, am avut nevoie de mai mult de 6 canale.Mi-am luat un 9x si de aproape 1 an zbor cu ia de la elicoptere pana la quaduri cu o amarata statie de 50$.Nu am avut nici un fel de problema cu statia asta.Totul este de cum o pastrezi si cat de mult ai grija de ia.De obicei daca-ti iei statie de 2 lei uiti ca tre sa mai ai grija sa nu o arunci in masina cand te duci la zbor.De aici apar si problemele.Mi-am luat 9xr-ul pentru ca-mi place cum arata.Chiar daca are probleme se v-or remedia pe parcurs.

Daca merita cumparata?.

DA.Daca nu ai statie si vrei ceva nou,peste 6 canale,este perfecta.

Si ca sa fiu si off-topic,Am vrut sa-mi iau si eu o masina.Un BMW facusem calculul si plateam la ia vreo 7ani.Auuu am zis.Da de ce sa muncesc eu 7 ani pentru o masina?.M-am dus frumos la un dealer dacia si mi-am luat un logan.Si uite-ma pe mine acum, cu masina am platit doar 1 an la ia si cel mai tare este ca masina asta, munceste pentru mine nu invers.Si visul ca ,,sunt prea sarac sa-mi iau un lucru ieftin"s-a spulberat la mine.

Eu as zice altfel.Cand esti sarac, gandeste inteligent.Daca esti bogat,nu mai conteaza.

Felicitari pentru felul in care gandesti!
Stima!
Cosmin
0

#352 Useril este offline   Zen 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1185
  • Inregistrat: 14-January 09

Postat 17 January 2013 - 10:44 AM

Vezi postarearenatoa, la 16 January 2013 - 07:45 PM, a spus:

Intrebarea este de unde procuri in cantitatea necesara, daca numai intr-o statie intra 10...

Nu se pot refolosi cele din telefoanele vechi? Butoanele alea nu se strica niciodata :D

Aceasta postare a fost editata de Zen: 17 January 2013 - 10:45 AM

It's difficult to make things simple!
0

#353 Useril este offline   Zen 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1185
  • Inregistrat: 14-January 09

Postat 17 January 2013 - 10:50 AM

Nu stiu ce a fost in capul chinezilor cand au facut 9XR-ul.

Ori au fost tampiti si le-a fost lene sa rezolve anumite probleme simple, fara costuri suplimentare prea mari cum spunea si renatoa.
Ori au lasat-o intentionat asa ca sa mai aiba ce upgrada pentru ca pregatesc cat de curand o noua statie turnigy.

Reamintesc pcb-ul care nu accepta telemetrie fara hacking, alimentarea din 3s si butoanele.

It's difficult to make things simple!
0

#354 Useril este offline   paul_e88 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 246
  • Inregistrat: 27-December 10

Postat 17 January 2013 - 02:40 PM

Vezi postareaEBA, la 17 January 2013 - 12:06 AM, a spus:

Nu ai facut decat sa scrii logica din spatele unei achizitii realizate dupa cat iti permiti. E aceeasi logica si la ceilalti,cei care isi iau BMW,ca sa nu dau nume de statii. Au tras linie la BMW si nu s-au intins la Bentley de exemplu,pentru ca nu isi permit.
Deci nu te simti atat de special.
Toata lumea e in situatia asta,difera doar bugetul.

Si pe logica ta,cine are bani de mai mult mu trebuie sa fie inteligent,sa gandeasca pe ce cheltuie banii?

Pai bravo,ce sa mai zic..
0

#355 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 17 January 2013 - 03:07 PM

Iar cand unul cu bani face asa automat i se pune eticheta de zgarcit, calic, zgaraie branza, etc, nu ?
Bogatul nu are dreptul sa afiseze o astfel de "inteligenta", daca nu iti da cu statia scumpa peste nas nu e bogat... sau e bogat prost, care a facut banii si nu stie sa (arate ca) se bucura de ei...
0

#356 Useril este offline   sebica_heli 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 226
  • Inregistrat: 12-December 11

Postat 17 January 2013 - 03:21 PM

12 pagini...degeaba

Rog un moderator sa mute/stearga toate postarile off-topic in alta sectiune ex. Diverse si acolo fiecare dupa fler va putea abera cat il tin tastele. Postarile ramase/viitoare sa fie despre descriere/impresii/capabilitati tehnice etc ale statiei. Apoi, fiecare cu inteligenta, judecata si frustarile lui va putea hotari daca pentru el "se merita" statia sau vrea altceva.

Asa este pe la noi, un destept arunca o piatra in lac si alti 10 "destepti" se chinuie sa o scoata.

Sebastian

Aceasta postare a fost editata de sebica_heli: 17 January 2013 - 03:21 PM

0

#357 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 17 January 2013 - 04:19 PM

Vezi postareasebica_heli, la 17 January 2013 - 03:21 PM, a spus:

12 pagini...degeaba

Rog un moderator sa mute/stearga toate postarile off-topic in alta sectiune ex. Diverse si acolo fiecare dupa fler va putea abera cat il tin tastele. Postarile ramase/viitoare sa fie despre descriere/impresii/capabilitati tehnice etc ale statiei. Apoi, fiecare cu inteligenta, judecata si frustarile lui va putea hotari daca pentru el "se merita" statia sau vrea altceva.

Asa este pe la noi, un destept arunca o piatra in lac si alti 10 "destepti" se chinuie sa o scoata.

Sebastian

Si cine este DESTEPTUL - Originalul - care a aruncat piatra ?
Si cine sunt ceilalti " destepti " .. adica " clonele " sau mai pe direct prostii care se chinuie sa o scoata ?

Asta ca sa stie fiecare cum isi administreaza multumirile .. stii .. ca la premiile MTV, Oscar .. multumesc colegilor, multumesc mamei, fratelui , multumesc catelului ca ma inspirat etc etc ...

Am mai vazut parca pe undeva stiinta asta de a asmutii clasele sociale unele impotriva altora .. profesori contra medici, muncitori contra politisti etc ...
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#358 Useril este offline   sebica_heli 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 226
  • Inregistrat: 12-December 11

Postat 17 January 2013 - 05:00 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 17 January 2013 - 04:19 PM, a spus:

Si cine este DESTEPTUL - Originalul - care a aruncat piatra ?
Si cine sunt ceilalti " destepti " .. adica " clonele " sau mai pe direct prostii care se chinuie sa o scoata ?

Asta ca sa stie fiecare cum isi administreaza multumirile .. stii .. ca la premiile MTV, Oscar .. multumesc colegilor, multumesc mamei, fratelui , multumesc catelului ca ma inspirat etc etc ...

Am mai vazut parca pe undeva stiinta asta de a asmutii clasele sociale unele impotriva altora .. profesori contra medici, muncitori contra politisti etc ...

Radio review banuiesc eu ca se refera la:
1. un destept/frustrat/sarac/bogat -cum vreti voi si-a cumparat un produs, in cazul nostru o statie RC si prin cuvintele lui, folosind un vocabular tehnic sau mai putin incearca sa descrie ce "tine" in mana
2. alt destept/frustrat/sarac/bogat etc. nu are produsul in mana, in schimb, citeste, se documenteaza si incearca sa impartaseasca cu ceilalti utilizatori ai forumului gaselnitele lui: linkuri de pe alte forumuri si asa mai departe

Restul postarilor...cancan, ce trebuiesc mutate in alta parte al forumului.

Aceasta postare a fost editata de sebica_heli: 17 January 2013 - 05:01 PM

0

#359 Useril este offline   Rohan67 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 61
  • Inregistrat: 13-October 12

Postat 17 January 2013 - 07:54 PM

Si eu ma alatur,celor ce militeaza pt.incetarea postarilor OFF-TOPIC!!
Asa ca, rog pe toti cei ce nu au nimic de postat in legatura si la obiect cu performantele si eventualele modificari,sa se abtina!
Stima...

Aceasta postare a fost editata de FLY&CHRASH: 17 January 2013 - 07:55 PM

0

#360 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 January 2013 - 10:25 AM

Cum sa schimbi modurile 1<>2, fara modificari, doar cu putina indemanare.

Si, sper ca destul de on-topic, a mea "a zburat" in Bucuresti la Costi_n, unde este disponibila pentru vizionare si cumparare, la pretul cu care a fost luata, 74$ = 250 lei.

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 22 January 2013 - 10:28 AM

0

Arata acest topic

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Ultima »