Modelism - RHC Forum: HobbyKing Turnigy 9XR... - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

HobbyKing Turnigy 9XR... ... statia poporului

#151 Useril este offline   Bogdan B 

• ex ad525
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 948
  • Inregistrat: 25-July 08

Postat 05 January 2013 - 12:21 AM

Deci sa inteleg ca singura modificare majora ar fi aspectul ? Procesorul e acelasi ? Pe mine nu ma incanta cu nimic ca au pus ei acel backlight, care mi se pare mult prea strident ( daca puneau backlight alb era mult mai ok ). Iar faza cu mufa de resoftare e penibila ... ma asteptam sa fie inclus pe placa centrala si programatorul si sa iasa frumos intr-un colt o mufa mini usb. Acest design "futurist" ii da o tenta mult mai "de jucarie " decat design-ul precedent... Nu stiu la partea de piese daca e ceva mai de calitate, dar cum zicea si un antevorbitor, un potentiometru nu se strica pe loc... are o perioada cand da semne de moarte si apoi cedeaza, iar cu 50-60 ron iti cumperi swtich-uri si potentiometre cate vrei. Eu raman la 9x-ul meu.. modificat de mine :D ...
0

#152 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 19176
  • Inregistrat: 28-April 05

Postat 05 January 2013 - 12:30 AM

Da, acelasi procesor.
... cu picioarele pe pamant ...
0

#153 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 January 2013 - 07:58 AM

Inca o buba... schimbarea mod 1/2 nu mai e posibila asa de usor ca la 9X.
Trebuie fie modificari mecanice la piesa care tine arcul, fie inversate mecanismele in intregime intre ele, cu prelungire de fire pots.
Hextronic made this !

Cu ocazia asta va puteti lamuri daca pots-urile sunt diferite cumva, lagarele din pacate nu apar.

http://static.rcgroups.net/forums/attachments/2/6/3/8/3/9/a5424846-115-IMG_1107.jpg

http://static.rcgroups.net/forums/attachments/2/6/3/8/3/9/a5424848-149-IMG_1104.jpg

Aceasta postare a fost editata de renatoa: 06 January 2013 - 08:01 AM

0

#154 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 06 January 2013 - 06:44 PM

Mii de scuze, nu vreau sa supar pe nimeni, dar arata exact de cat dai pe ea.
Multa, multa bafta.
0

#155 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 January 2013 - 07:13 PM

Nu, a fost o mangaiere pe cap... multumim, mosu.
Nu postezi si matale un macro de la Aurora, sa vedem de aproape cum arata plasticul scump ?
0

#156 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3949
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 06 January 2013 - 07:15 PM

Vezi postarearenatoa, la 06 January 2013 - 07:13 PM, a spus:

Nu, a fost o mangaiere pe cap... multumim, mosu.
Nu postezi si matale un macro de la Aurora, sa vedem de aproape cum arata plasticul scump ?

Hai ca-mi face cu ochiul o aurora..ca tot am deja RX-uri de hitec...si vroiam telemetria care nu mi-o poate oferi opticul 6.
tare as vrea sa stiu cum merge ecranul tactil... :unsure:
0

#157 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 January 2013 - 08:21 PM

Pun pariu ca Aurora nu face asa conectorul :p

Ma intreb daca va mai cumpara cineva dupa toate care ies la suprafata...
0

#158 Useril este offline   SerjuRO 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 887
  • Inregistrat: 23-July 09
  • Interests:Familia, aero, navo...

Postat 06 January 2013 - 08:36 PM

Ba face si la Aurora si la Futaba conectorul asa daca il scoti expre si nu il apesi sa faca click si apoi faci un film pe Youtube...:wacko:
COnectorii aia sunt standard si m-as mira sa miste asa mult, chiar daca evident cablaraia e cam scurta.
E o petarda cred....
0

#159 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 06 January 2013 - 08:41 PM

Cum sa pui asa prostie in statie?Chiar si daca conectoru ala nu era complet bagat in mufa lui,nu ar trebui sa se miste firele din conectarea cu pinii conectorului.Pana si la un amarat 100b efly nu am vazut asa ceva.Acolo firele de la pot-uri era lipite cu hotglue pe parcursul lor spre PCB cu niste hotglue sa stea pe loc.

Mda,de aici 50$,economii care pun in pericol modele.Poate ca la 1 model busit recuperezi cei 200$ care trebuiau sa intre intr-o statia zdravana dar dupa? :pardon:

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 06 January 2013 - 08:41 PM

0

#160 Useril este offline   furios 

• RAPTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1172
  • Inregistrat: 30-May 08
  • Interests:Heli

Postat 06 January 2013 - 09:08 PM

In filmuletul urmator vad ca nu face lafel si se vede clar ca are rulmenti.

Aceasta postare a fost editata de furios: 06 January 2013 - 09:12 PM

T-REX 500 PRO
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!

---------Alexe Gabriel----------
0

#161 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9330
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 07 January 2013 - 04:03 AM

Vezi postareaCiprian97, la 06 January 2013 - 07:15 PM, a spus:

Hai ca-mi face cu ochiul o aurora..ca tot am deja RX-uri de hitec...si vroiam telemetria care nu mi-o poate oferi opticul 6.
tare as vrea sa stiu cum merge ecranul tactil... :unsure:

Merge excelent. Poti folosi stiloul lor, sau, daca este manancat de catel, cu unghia. Se poate regla sensibilitatea, timpul de iluminare, etc.
Multa, multa bafta.

0

#162 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 07 January 2013 - 05:47 AM

Perfect de acord cu superioritatea statiilor de firma: Un crash facut cu o statie de firma produce pagube mai mari, direct proportionale cu valoarea statiei - Extindere a legilor lui Murphy. Nu sariti, am dreptate: Cine isi ia statie scumpa, are si modele scumpe!
De un an am Turnigy 9x, am binduit o singura data la inceput receptoarele pe care le folosesc (3 si unul nou rezerva pentru modelul la care lucrez) si de atunci le folosesc fara probleme, chiar si dupa destule crashuri produse doar din vina mea. In acest timp am vazut DE NENUMARATE ORI statii de firma binduite si rebinduite de n ori cu receptoarele lor, piloti admirandu-si avioanele in picaj, neputinciosi si cu statia de firma in mana.
E adevarat ca 9x si urmasele nu sunt elegante si aspectuoase, dar au o mare calitate: MERG NESPERAT DE BINE pentru banii dati pe ele, cu atat mai mult cu cat eu am luat-o cand era inca 39$.
Pana la urma principala problema suntem noi: Avem grija de lucrurile noastre, merg; Nu avem grija, se duc chiar si daca ar fi facute de extraterestri, nu de chinezi, nemti sau japonezi.
In rest, mare parte din discutiile anterioare sunt doar "baloane" de genul "oglinda, oglinjoara, cine-i mai tare la noi in parcare?" Eu sigur nu. Asta sunt, asta am. Nu ma laud, nu ma plang.
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

#163 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 January 2013 - 09:35 AM

Ziceai ceva de receptoare.Eu,in inteligenta mea imi binduiam de zor rx-urile cand treceam de la un model la altul.Pana intreb pe altcineva care are hitec si-mi zice ca odata e deajuns.Trec de pe model pe altul,de la rx la rx fara sa le binduiesc,statia le recunoaste instant.La hitec sunt mai multe modele de rx-uri pentru diferite nevoi,ultra usoare de 6gr cu 6 canale dar si cu 9 canale cu telemetrie si alea alea.La 9x e un singur receptor cat un sapun de spalat pe maini care trebuie sa intre in toata gama de modele,fie ele shockflyere sau jeturi cu multe canale. :rolleyes:
0

#164 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 January 2013 - 10:16 AM

OK, exista topic de Aurora pentru restul.
0

#165 Useril este offline   Zen 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1185
  • Inregistrat: 14-January 09

Postat 07 January 2013 - 10:47 AM

Vezi postareaGigiGL, la 07 January 2013 - 05:47 AM, a spus:

Avem grija de lucrurile noastre, merg; Nu avem grija, se duc chiar si daca ar fi facute de extraterestri, nu de chinezi, nemti sau japonezi.

Si asta e unul din motivele pentru care o statie (si nu numai, se aplica la mai multe) scumpa tine mai mult, ca "o tii in cui" si dormi cu ea la cap pe cand un 9x da-l dreq ca e ieftin :D ...ca na, lumea inca e obisnuita sa judece calitatea produselor dupa pret.

Aceasta postare a fost editata de Zen: 07 January 2013 - 10:49 AM

It's difficult to make things simple!
0

#166 Useril este offline   Mihai Oprescu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 666
  • Inregistrat: 03-October 08

Postat 07 January 2013 - 10:57 AM

Vezi postareaGigiGL, la 07 January 2013 - 05:47 AM, a spus:

Perfect de acord cu superioritatea statiilor de firma: Un crash facut cu o statie de firma produce pagube mai mari, direct proportionale cu valoarea statiei - Extindere a legilor lui Murphy. Nu sariti, am dreptate: Cine isi ia statie scumpa, are si modele scumpe!
De un an am Turnigy 9x, am binduit o singura data la inceput receptoarele pe care le folosesc (3 si unul nou rezerva pentru modelul la care lucrez) si de atunci le folosesc fara probleme, chiar si dupa destule crashuri produse doar din vina mea. In acest timp am vazut DE NENUMARATE ORI statii de firma binduite si rebinduite de n ori cu receptoarele lor, piloti admirandu-si avioanele in picaj, neputinciosi si cu statia de firma in mana.
E adevarat ca 9x si urmasele nu sunt elegante si aspectuoase, dar au o mare calitate: MERG NESPERAT DE BINE pentru banii dati pe ele, cu atat mai mult cu cat eu am luat-o cand era inca 39$.
Pana la urma principala problema suntem noi: Avem grija de lucrurile noastre, merg; Nu avem grija, se duc chiar si daca ar fi facute de extraterestri, nu de chinezi, nemti sau japonezi.
In rest, mare parte din discutiile anterioare sunt doar "baloane" de genul "oglinda, oglinjoara, cine-i mai tare la noi in parcare?" Eu sigur nu. Asta sunt, asta am. Nu ma laud, nu ma plang.

Corect !!! Toată stima !
0

#167 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 January 2013 - 11:08 AM

Vezi postareaZen, la 07 January 2013 - 10:47 AM, a spus:

Si asta e unul din motivele pentru care o statie (si nu numai, se aplica la mai multe) scumpa tine mai mult, ca "o tii in cui" si dormi cu ea la cap pe cand un 9x da-l dreq ca e ieftin :D ...ca na, lumea inca e obisnuita sa judece calitatea produselor dupa pret.

Iar pretul... se vede in sectiunea de bursa, unde doua T10 stau cu lunile la 300 Euro si un T12 a fost retras dupa un an ca nu dadea nimeni suma aia ametitoare.
De ce oare nu se dau acestea ? Sa nu mai fie asta "valoarea" lor ?
Nu zic ca asta ar fi motivul principal, dar observ un fenomen interesant la statiile scumpe... cine le ia, vrea musai de nou... nu generalizez, dar majoritatea cam asa actioneaza. La noi, ca pe ebay se vand/cumpara statii second intr-o veselie, daca e pretul corect.
Asta deja tine de oarecare studii aprofundate... ;)

Dar nu... noi suntem aia sectanti, cum am fost caracterizati in alt topic, iar campionul de la F3K si profesionistii de la Euro 2012, niste "rataciti".
No comment, cred ca mai bine inchid topicul.
0

#168 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 January 2013 - 11:09 AM

Sunt tare curios ce modele zboara cei care au 9x®,cu siguranta nu sunt modele scumpe ci spume ieftine de care nu te doare sufletu sa le busesti. :rolleyes:

Cu cat pretul unui produs este mai mare cu atat numarul celor care isi permit acel produs scade.E prima regula a comertului.De aia se vand/cumpara mii de 9x-uri dar doar 100-200 statii serioase. :pardon:

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 07 January 2013 - 11:12 AM

0

#169 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 07 January 2013 - 11:35 AM

Vezi postarearenatoa, la 07 January 2013 - 11:08 AM, a spus:

Iar pretul... se vede in sectiunea de bursa, unde doua T10 stau cu lunile la 300 Euro si un T12 a fost retras dupa un an ca nu dadea nimeni suma aia ametitoare.
De ce oare nu se dau acestea ? Sa nu mai fie asta "valoarea" lor ?
Nu zic ca asta ar fi motivul principal, dar observ un fenomen interesant la statiile scumpe... cine le ia, vrea musai de nou... nu generalizez, dar majoritatea cam asa actioneaza. La noi, ca pe ebay se vand/cumpara statii second intr-o veselie, daca e pretul corect.
Asta deja tine de oarecare studii aprofundate... ;)

Dar nu... noi suntem aia sectanti, cum am fost caracterizati in alt topic, iar campionul de la F3K si profesionistii de la Euro 2012, niste "rataciti".
No comment, cred ca mai bine inchid topicul.

Da inchide-l domnule odata .. ca vad ca nu poti reveni cu picioarele pe pamant ... danga langa la nesfarsit .. tipic baietilor aia cu carticica sub brat care iti suna la usa, le multumesti politicos si dai sa inchizi , ei insa pun piciorul in prag si iti fac capul calendar cu prelegerile lor despre apocalipsa si mantuire ...

Nu aveti fratilor decat sa va luati cele mai ieftine lucruri si statii, si haine , si masini si televizoare si mobila, si ghete si izmene si ce vreti voi desi am ceva indoieli la unele produse .. si mai termina cu aia doi ametiti care au luat plasticaraia asta coscovita de zici ca e facuta cu pila da
ce zic eu pila .. rasper .. ca pila totusi e mi fina ... luati-va ieftin ca doar asa nu mai esti nevoit sa ai grija de ele ... nu mai trebuie nici ghetele sa le faci cu crema ...

P.S.

Uite alti idioti vinovati de criza ( or folosi si ei 9X sau 9XR - tare am indoieli dar cu putin efort de spalare a creierelor cine stie ? nu ? ):

Fisiere atasate

• Fisier atasat  POZA.JPG (80.97K)
    Number of downloads: 173
  • Fisier atasat  POZA 1.JPG (74.72K)
    Number of downloads: 173
  • Fisier atasat  Poza 3.jpg (92.87K)
    Number of downloads: 175

Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 07 January 2013 - 11:39 AM

Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

#170 Useril este offline   Mihai Oprescu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 January 2013 - 11:51 AM

Vezi postareaCiprian97, la 07 January 2013 - 11:09 AM, a spus:

Sunt tare curios ce modele zboara cei care au 9x®,cu siguranta nu sunt modele scumpe ci spume ieftine de care nu te doare sufletu sa le busesti. :rolleyes:

Cu cat pretul unui produs este mai mare cu atat numarul celor care isi permit acel produs scade.E prima regula a comertului.De aia se vand/cumpara mii de 9x-uri dar doar 100-200 statii serioase. :pardon:

Normal că toți dorim lucruri scumpe și de calitate, dar există și conceptul de calitate percepută de client. Dacă stația aia de 200 lei merge perfect, nu văd de ce aș cumpăra una de 300 euro ... că știe să facă mai multe ?? Păi și telefonul meu de 700 lei merge foarte bine și face aceleași lucruri ca un model de 3500 lei ...
0

#171 Useril este offline   Mihai Oprescu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 07 January 2013 - 11:53 AM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 07 January 2013 - 11:35 AM, a spus:

P.S.

Uite alti idioti vinovati de criza ( or folosi si ei 9X sau 9XR - tare am indoieli dar cu putin efort de spalare a creierelor cine stie ? nu ? ):

Când dai 100.000 euro pe o mașină e clar că îți permiți și reviziile / consumabilele.. la fel și in aero, dacă ai model de 10.000 euro e clar că ai bani și de restul.
0

#172 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 January 2013 - 12:02 PM

Ciprian, se pare ca tu si altii ati dezvoltat un simt special de ignorarea a tuturor posturilor in care se arata ca 9X este folosita la nivele de varf.

Curiozitatea ta e legitima, dar in alt sens, si anume, cei cu statii closed, "de firma" mai zboara altceva decat modelism clasic ?
Pentru ca daca ai cerceta putin, ai constata ca softul open are dezvoltari speciale inspre directii care nu sunt agreate de lumea politica si federatiile nationale, anume FPV si drone de orice fel, motiv pentru care nu vei vedea nici o firma oferind functiile necesare prea curand. Pe cand softul liber...

Intreaba pe colegul Para cati $$$$ are pe copterul care il zboara cu 9X, si cum a renuntat la Futaba pentru ca nu ii oferea functiile necesare.
0

#173 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 January 2013 - 12:19 PM

RD, din pacate in acest forum, initiatorii unui topic nu au posibilitatea de a ascunde postarile unei persoane, ca in altele din lumea civilizata. Chiar si moderatorii par sa aiba o apetenta deosebita pentru sordid si mizerabil, altfel nu imi explic cum ar fi permis derularea acelei mizerii de topic deschise de tine.
Tu si prietenii tai degeaba asteptati acolo vreo reactie din partea mea, nu ma cobor la nivelul unuia care a considerat normal sa posteze continutul unui PM, chestie inimaginabila dupa parerea mea.
daca nu stiai pana acum, desteptule, barfa este cand doi discuta de altul, in PM-ul meu nu ma adresam decat tie, iar reactia de a il face public nu denota decat infantilism, nivel se gradiniti, cand te duci la doamna sa paracti ca ti-a tras scaunul alt Dorel.
Asa ca te rog, daca mai vrei sa salvezi ceva si sa ne salutam de la distanta la intalniri, inceteaza sa mai postezi aici, si fa singura actiune de onoare care ti-a mai ramas, sa stergi postul cu pricina. Crede-ma ca tie iti face rau, nu mie...
0

#174 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 January 2013 - 12:28 PM

Scriam vreo 30 randuri frumoase cand am norocul sa apas aiurea pe ceva la tastatura si gata,pa batatura mea. :rolleyes:

Pe scurt,au facut o staite cu partea hardware jenanta si au lasat clientii sa-si scrie softul si sa repare ce fac ei aiurea.Daca tot sunt destepti,de ce nu fac alimentare la 5V ca atat trebuie modului si statiei,restul se pierde sub forma de caldura...
0

#175 Useril este offline   renatoa 

• Sky Sapiens
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 07 January 2013 - 01:01 PM

Dupa cum ai vazut, postez la greu deficientel noi statii... sa nu crezi ca sunt multumit de ea, nici pe departe.

Doar ca s-a dus vremea cand statia se identifica prin soft.
Mai asteapta doar un pic, revolutia e de abia la inceput... si nu ma refer la ... nu o sa ii scriu numele, ca sa nu dau satisfactie unora. Crezi ca sunt putini cei care vor softuri open intr-un hardware de calitate ? Si la un pret corect...
Iar finalul va fi cand vor incepe sa fie inlocuite maruntaiele din statiile de firma cu placi capabile sa ruleze open9X si sa auzim atunci.
0

#176 Useril este offline   EBA 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 956
  • Inregistrat: 09-April 09
  • Interests:AEROMODELISM

Postat 07 January 2013 - 01:02 PM

Of Of Of.In totdeauna degeneram in discutii penibile fara sfarsit.Eu vad lucrurile asa.Statia asta nu poate fi comparata nici o data cu o futaba jr sau ce vreti voi.E ca si cum am compara un bmv cu un logan.Ar trebui sa ne gandim doar cu cat e mai buna statia asta,fata de cele din gama ei.Pana acum fata de 9x avem in plus o carcasa,luminare display,mufa de upgrade soft,(sa nu te mai chinui sa o hacuiesti),spatiu mai mare sa poti baga un acumulator cum trebuie,stikuri mai bune si care se pare ca-s si cu rulmenti,si potentiometre de calitate.Pana acu daca faci un calcul,nu cred ca e mai proasta decat 9x,ci un pic mai sus.Iar daca stau sa ma gandesc in aceiasi banuti de ce nu as lua ceva mai bun un pic?.Daca e mai buna decat 9x? de ce nu?.Baza de la care s-a plecat a fost 9x.Placa e aceiasi softul la fel restu de plangeri ca e mai proasta, arau pe partea mecanica adica stickuri, potentiometre etc.Restul sunt chestii strict de gusturi adica carcasa care nu se discuta.La noi observ un razboi intre cei care au o statie de firma care au dat banuti multi pe ia in trecut si firmele mai mici care au scos proiecte pe piata cu statii care aduc functii identice ca cele de firma si de multe ori mai performante,la un pret decent.E placut ca tehnologia avanseaza si datorita acestor firme avem si noi acum acces la aceste minuni cum ar fi telemetria de exemplu care nu era nici cum accesibila decat daca dadeai o caruta de bani.

Si ca sa fiu si eu rau,la noi se poarta ceva de genul,,spune-mi ce statie ai ca sa-ti spun cat de modelist esti.

Zboruri placute si numai bine.

Aceasta postare a fost editata de EBA: 07 January 2013 - 01:03 PM

SUNTEM FUDULI
0

#177 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8326
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 07 January 2013 - 01:11 PM

Saru'mana domnu dealer. Ne cerem scuze ca v-am inoportunat. Spor la marketing. Ca la asta e bun forumul (astia de fac site/reclama, etc. sa-si vanda marfa sunt ramasi in urma)

Am inteles, 9X/9XR sunt naspa dar trecem cu vederea ca numai asa putem vinde module FrSky. Ne folosim de ele asa slabe cum sunt pana apare statia FrSky - 9X, 12X, 16X, etc. Dupa aceea vor fi foarte, foarte proaste.

Bineinteles statiile FrSky nu vor fi 50 USD dar nu-i asa, calitatea merita toti banii.

Vezi postarearenatoa, la 07 January 2013 - 12:19 PM, a spus:

RD, din pacate in acest forum, initiatorii unui topic nu au posibilitatea de a ascunde postarile unei persoane, ca in altele din lumea civilizata. Chiar si moderatorii par sa aiba o apetenta deosebita pentru sordid si mizerabil, altfel nu imi explic cum ar fi permis derularea acelei mizerii de topic deschise de tine.
Tu si prietenii tai degeaba asteptati acolo vreo reactie din partea mea, nu ma cobor la nivelul unuia care a considerat normal sa posteze continutul unui PM, chestie inimaginabila dupa parerea mea.

Aceasta postare a fost editata de stiganas: 07 January 2013 - 01:46 PM

0

#178 Useril este offline   takeoff 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1029
  • Inregistrat: 25-July 08
  • Interests:Elicoptere,elicoptere,elicoptere si apoi tot ce zboara...

Postat 07 January 2013 - 01:14 PM

Problema pusa de posesorii sau viitori posesori ai x9 suna cam asa:cei ce au sau vor sa cumpere alta statie decat x9r sunt complet idioti,lucru
care deranjeaza si de aici tot felul de contre.Si apropos de ce nu mergeti cu dacii,ca alea sunt open source,cu un patent si o bucata de sarma
faci ce vrei.Singurul lucru adevarat derivat de aici este ca statiile scumpe sunt prea scumpe.
0

#179 Useril este offline   MLGore 

• Dream Team Forever
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2332
  • Inregistrat: 08-March 04

Postat 07 January 2013 - 01:35 PM

@ renatoa : Chiar sunt curios ce face 9x si nu face 8fg de exemplu, de nu poti zbura drone si FPV cu Futaba.

@take-off: ai mare dreptate. Statiile de firma au pretul de cel putin doua ori mai mare fata de cat ar trebui sa coste. Nu inteleg de ce nu ofera si chinezu' o alternativa la aceeasi calitate cu alea de firma dar la juma' de pret.
Iar in legatura cu 9xr-ul: nu va mai luati de ea, e foarte buna la pretul ei. Oricum e peste mizeriile in 6 canale de la Futaba, Hitec, Spectrum, Graupner, etc care-s si de cel putin 3 ori mai scumpe.

PS: Iar stick-urile cu rulmenti nu sunt mare smecherie, calitatea e data de potentiometrii. Daca puneau POTENTIOMETRII cu rulmenti era altceva.

Aceasta postare a fost editata de MLGore: 07 January 2013 - 01:38 PM

Modelism = 10% zbor + 90% lipici
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
0

#180 Useril este offline   emilemir 

• Search Sexy Girls from your city for night
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 878
  • Inregistrat: 04-April 10
  • Interests:discussion

Postat 07 January 2013 - 01:45 PM

Aici se discuta de o statie radio ieftina si buna ( pana cand cineva o sa piarda modelul sau emisia si atunci o sa fie ieftina si rea ) si datorita faptului ca futabele, jr-urile si alte spectrumuri au pierdut din atentia noastra au inceput unii sa zica cat de rele sunt 9XR si ce plastic ieftin au , cu totul ca inca nu a vazut-o niciunul dintre noi in realitate. Pacat ca unii nu au prins vremurile lu Ceasca in care gaseai doar o statie Pilot in 2 canale si cinea o avea era super fericit.
La romani le plac brandurile mari , asta e de stiut , ca si mie mi-ar place un Ferrari rosu dar sa nu fie modelul ala care ia foc din senin
0

Arata acest topic

• 22 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic