HobbyKing Turnigy 9XR... ... statia poporului
Postat 05 January 2013 - 12:21 AM
Postat 06 January 2013 - 07:58 AM
Trebuie fie modificari mecanice la piesa care tine arcul, fie inversate mecanismele in intregime intre ele, cu prelungire de fire pots.
Hextronic made this !
Cu ocazia asta va puteti lamuri daca pots-urile sunt diferite cumva, lagarele din pacate nu apar.
http://static.rcgroups.net/forums/attachments/2/6/3/8/3/9/a5424846-115-IMG_1107.jpg
http://static.rcgroups.net/forums/attachments/2/6/3/8/3/9/a5424848-149-IMG_1104.jpg
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 06 January 2013 - 08:01 AM
Postat 06 January 2013 - 06:44 PM
Multa, multa bafta.
Postat 06 January 2013 - 07:13 PM
Nu postezi si matale un macro de la Aurora, sa vedem de aproape cum arata plasticul scump ?
Postat 06 January 2013 - 07:15 PM
renatoa, la 06 January 2013 - 07:13 PM, a spus:
Nu postezi si matale un macro de la Aurora, sa vedem de aproape cum arata plasticul scump ?
Hai ca-mi face cu ochiul o aurora..ca tot am deja RX-uri de hitec...si vroiam telemetria care nu mi-o poate oferi opticul 6.
tare as vrea sa stiu cum merge ecranul tactil... :unsure:
Postat 06 January 2013 - 08:21 PM
Ma intreb daca va mai cumpara cineva dupa toate care ies la suprafata...
Postat 06 January 2013 - 08:36 PM
COnectorii aia sunt standard si m-as mira sa miste asa mult, chiar daca evident cablaraia e cam scurta.
E o petarda cred....
Postat 06 January 2013 - 08:41 PM
Mda,de aici 50$,economii care pun in pericol modele.Poate ca la 1 model busit recuperezi cei 200$ care trebuiau sa intre intr-o statia zdravana dar dupa? :pardon:
Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 06 January 2013 - 08:41 PM
Postat 06 January 2013 - 09:08 PM
Aceasta postare a fost editata de furios: 06 January 2013 - 09:12 PM
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!
---------Alexe Gabriel----------
Postat 07 January 2013 - 04:03 AM
Ciprian97, la 06 January 2013 - 07:15 PM, a spus:
tare as vrea sa stiu cum merge ecranul tactil... :unsure:
Merge excelent. Poti folosi stiloul lor, sau, daca este manancat de catel, cu unghia. Se poate regla sensibilitatea, timpul de iluminare, etc.
Multa, multa bafta.
Postat 07 January 2013 - 05:47 AM
De un an am Turnigy 9x, am binduit o singura data la inceput receptoarele pe care le folosesc (3 si unul nou rezerva pentru modelul la care lucrez) si de atunci le folosesc fara probleme, chiar si dupa destule crashuri produse doar din vina mea. In acest timp am vazut DE NENUMARATE ORI statii de firma binduite si rebinduite de n ori cu receptoarele lor, piloti admirandu-si avioanele in picaj, neputinciosi si cu statia de firma in mana.
E adevarat ca 9x si urmasele nu sunt elegante si aspectuoase, dar au o mare calitate: MERG NESPERAT DE BINE pentru banii dati pe ele, cu atat mai mult cu cat eu am luat-o cand era inca 39$.
Pana la urma principala problema suntem noi: Avem grija de lucrurile noastre, merg; Nu avem grija, se duc chiar si daca ar fi facute de extraterestri, nu de chinezi, nemti sau japonezi.
In rest, mare parte din discutiile anterioare sunt doar "baloane" de genul "oglinda, oglinjoara, cine-i mai tare la noi in parcare?" Eu sigur nu. Asta sunt, asta am. Nu ma laud, nu ma plang.
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
Postat 07 January 2013 - 09:35 AM
Postat 07 January 2013 - 10:16 AM
Postat 07 January 2013 - 10:47 AM
GigiGL, la 07 January 2013 - 05:47 AM, a spus:
Si asta e unul din motivele pentru care o statie (si nu numai, se aplica la mai multe) scumpa tine mai mult, ca "o tii in cui" si dormi cu ea la cap pe cand un 9x da-l dreq ca e ieftin :D ...ca na, lumea inca e obisnuita sa judece calitatea produselor dupa pret.
Aceasta postare a fost editata de Zen: 07 January 2013 - 10:49 AM
Postat 07 January 2013 - 10:57 AM
GigiGL, la 07 January 2013 - 05:47 AM, a spus:
De un an am Turnigy 9x, am binduit o singura data la inceput receptoarele pe care le folosesc (3 si unul nou rezerva pentru modelul la care lucrez) si de atunci le folosesc fara probleme, chiar si dupa destule crashuri produse doar din vina mea. In acest timp am vazut DE NENUMARATE ORI statii de firma binduite si rebinduite de n ori cu receptoarele lor, piloti admirandu-si avioanele in picaj, neputinciosi si cu statia de firma in mana.
E adevarat ca 9x si urmasele nu sunt elegante si aspectuoase, dar au o mare calitate: MERG NESPERAT DE BINE pentru banii dati pe ele, cu atat mai mult cu cat eu am luat-o cand era inca 39$.
Pana la urma principala problema suntem noi: Avem grija de lucrurile noastre, merg; Nu avem grija, se duc chiar si daca ar fi facute de extraterestri, nu de chinezi, nemti sau japonezi.
In rest, mare parte din discutiile anterioare sunt doar "baloane" de genul "oglinda, oglinjoara, cine-i mai tare la noi in parcare?" Eu sigur nu. Asta sunt, asta am. Nu ma laud, nu ma plang.
Corect !!! Toată stima !
Postat 07 January 2013 - 11:08 AM
Zen, la 07 January 2013 - 10:47 AM, a spus:
Iar pretul... se vede in sectiunea de bursa, unde doua T10 stau cu lunile la 300 Euro si un T12 a fost retras dupa un an ca nu dadea nimeni suma aia ametitoare.
De ce oare nu se dau acestea ? Sa nu mai fie asta "valoarea" lor ?
Nu zic ca asta ar fi motivul principal, dar observ un fenomen interesant la statiile scumpe... cine le ia, vrea musai de nou... nu generalizez, dar majoritatea cam asa actioneaza. La noi, ca pe ebay se vand/cumpara statii second intr-o veselie, daca e pretul corect.
Asta deja tine de oarecare studii aprofundate... ;)
Dar nu... noi suntem aia sectanti, cum am fost caracterizati in alt topic, iar campionul de la F3K si profesionistii de la Euro 2012, niste "rataciti".
No comment, cred ca mai bine inchid topicul.
Postat 07 January 2013 - 11:09 AM
Cu cat pretul unui produs este mai mare cu atat numarul celor care isi permit acel produs scade.E prima regula a comertului.De aia se vand/cumpara mii de 9x-uri dar doar 100-200 statii serioase. :pardon:
Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 07 January 2013 - 11:12 AM
Postat 07 January 2013 - 11:35 AM
renatoa, la 07 January 2013 - 11:08 AM, a spus:
De ce oare nu se dau acestea ? Sa nu mai fie asta "valoarea" lor ?
Nu zic ca asta ar fi motivul principal, dar observ un fenomen interesant la statiile scumpe... cine le ia, vrea musai de nou... nu generalizez, dar majoritatea cam asa actioneaza. La noi, ca pe ebay se vand/cumpara statii second intr-o veselie, daca e pretul corect.
Asta deja tine de oarecare studii aprofundate... ;)
Dar nu... noi suntem aia sectanti, cum am fost caracterizati in alt topic, iar campionul de la F3K si profesionistii de la Euro 2012, niste "rataciti".
No comment, cred ca mai bine inchid topicul.
Da inchide-l domnule odata .. ca vad ca nu poti reveni cu picioarele pe pamant ... danga langa la nesfarsit .. tipic baietilor aia cu carticica sub brat care iti suna la usa, le multumesti politicos si dai sa inchizi , ei insa pun piciorul in prag si iti fac capul calendar cu prelegerile lor despre apocalipsa si mantuire ...
Nu aveti fratilor decat sa va luati cele mai ieftine lucruri si statii, si haine , si masini si televizoare si mobila, si ghete si izmene si ce vreti voi desi am ceva indoieli la unele produse .. si mai termina cu aia doi ametiti care au luat plasticaraia asta coscovita de zici ca e facuta cu pila da
ce zic eu pila .. rasper .. ca pila totusi e mi fina ... luati-va ieftin ca doar asa nu mai esti nevoit sa ai grija de ele ... nu mai trebuie nici ghetele sa le faci cu crema ...
P.S.
Uite alti idioti vinovati de criza ( or folosi si ei 9X sau 9XR - tare am indoieli dar cu putin efort de spalare a creierelor cine stie ? nu ? ):
Fisiere atasate
-
POZA.JPG (80.97K)
Number of downloads: 173 -
POZA 1.JPG (74.72K)
Number of downloads: 173 -
Poza 3.jpg (92.87K)
Number of downloads: 175
Aceasta postare a fost editata de REAL DESIGN: 07 January 2013 - 11:39 AM
Postat 07 January 2013 - 11:51 AM
Ciprian97, la 07 January 2013 - 11:09 AM, a spus:
Cu cat pretul unui produs este mai mare cu atat numarul celor care isi permit acel produs scade.E prima regula a comertului.De aia se vand/cumpara mii de 9x-uri dar doar 100-200 statii serioase. :pardon:
Normal că toți dorim lucruri scumpe și de calitate, dar există și conceptul de calitate percepută de client. Dacă stația aia de 200 lei merge perfect, nu văd de ce aș cumpăra una de 300 euro ... că știe să facă mai multe ?? Păi și telefonul meu de 700 lei merge foarte bine și face aceleași lucruri ca un model de 3500 lei ...
Postat 07 January 2013 - 11:53 AM
REAL DESIGN, la 07 January 2013 - 11:35 AM, a spus:
P.S.
Uite alti idioti vinovati de criza ( or folosi si ei 9X sau 9XR - tare am indoieli dar cu putin efort de spalare a creierelor cine stie ? nu ? ):
Când dai 100.000 euro pe o mașină e clar că îți permiți și reviziile / consumabilele.. la fel și in aero, dacă ai model de 10.000 euro e clar că ai bani și de restul.
Postat 07 January 2013 - 12:02 PM
Curiozitatea ta e legitima, dar in alt sens, si anume, cei cu statii closed, "de firma" mai zboara altceva decat modelism clasic ?
Pentru ca daca ai cerceta putin, ai constata ca softul open are dezvoltari speciale inspre directii care nu sunt agreate de lumea politica si federatiile nationale, anume FPV si drone de orice fel, motiv pentru care nu vei vedea nici o firma oferind functiile necesare prea curand. Pe cand softul liber...
Intreaba pe colegul Para cati $$$$ are pe copterul care il zboara cu 9X, si cum a renuntat la Futaba pentru ca nu ii oferea functiile necesare.
Postat 07 January 2013 - 12:19 PM
Tu si prietenii tai degeaba asteptati acolo vreo reactie din partea mea, nu ma cobor la nivelul unuia care a considerat normal sa posteze continutul unui PM, chestie inimaginabila dupa parerea mea.
daca nu stiai pana acum, desteptule, barfa este cand doi discuta de altul, in PM-ul meu nu ma adresam decat tie, iar reactia de a il face public nu denota decat infantilism, nivel se gradiniti, cand te duci la doamna sa paracti ca ti-a tras scaunul alt Dorel.
Asa ca te rog, daca mai vrei sa salvezi ceva si sa ne salutam de la distanta la intalniri, inceteaza sa mai postezi aici, si fa singura actiune de onoare care ti-a mai ramas, sa stergi postul cu pricina. Crede-ma ca tie iti face rau, nu mie...
Postat 07 January 2013 - 12:28 PM
Pe scurt,au facut o staite cu partea hardware jenanta si au lasat clientii sa-si scrie softul si sa repare ce fac ei aiurea.Daca tot sunt destepti,de ce nu fac alimentare la 5V ca atat trebuie modului si statiei,restul se pierde sub forma de caldura...
Postat 07 January 2013 - 01:01 PM
Doar ca s-a dus vremea cand statia se identifica prin soft.
Mai asteapta doar un pic, revolutia e de abia la inceput... si nu ma refer la ... nu o sa ii scriu numele, ca sa nu dau satisfactie unora. Crezi ca sunt putini cei care vor softuri open intr-un hardware de calitate ? Si la un pret corect...
Iar finalul va fi cand vor incepe sa fie inlocuite maruntaiele din statiile de firma cu placi capabile sa ruleze open9X si sa auzim atunci.
Postat 07 January 2013 - 01:02 PM
Si ca sa fiu si eu rau,la noi se poarta ceva de genul,,spune-mi ce statie ai ca sa-ti spun cat de modelist esti.
Zboruri placute si numai bine.
Aceasta postare a fost editata de EBA: 07 January 2013 - 01:03 PM
Postat 07 January 2013 - 01:11 PM
Am inteles, 9X/9XR sunt naspa dar trecem cu vederea ca numai asa putem vinde module FrSky. Ne folosim de ele asa slabe cum sunt pana apare statia FrSky - 9X, 12X, 16X, etc. Dupa aceea vor fi foarte, foarte proaste.
Bineinteles statiile FrSky nu vor fi 50 USD dar nu-i asa, calitatea merita toti banii.
renatoa, la 07 January 2013 - 12:19 PM, a spus:
Tu si prietenii tai degeaba asteptati acolo vreo reactie din partea mea, nu ma cobor la nivelul unuia care a considerat normal sa posteze continutul unui PM, chestie inimaginabila dupa parerea mea.
Aceasta postare a fost editata de stiganas: 07 January 2013 - 01:46 PM
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 07 January 2013 - 01:14 PM
care deranjeaza si de aici tot felul de contre.Si apropos de ce nu mergeti cu dacii,ca alea sunt open source,cu un patent si o bucata de sarma
faci ce vrei.Singurul lucru adevarat derivat de aici este ca statiile scumpe sunt prea scumpe.
Postat 07 January 2013 - 01:35 PM
@take-off: ai mare dreptate. Statiile de firma au pretul de cel putin doua ori mai mare fata de cat ar trebui sa coste. Nu inteleg de ce nu ofera si chinezu' o alternativa la aceeasi calitate cu alea de firma dar la juma' de pret.
Iar in legatura cu 9xr-ul: nu va mai luati de ea, e foarte buna la pretul ei. Oricum e peste mizeriile in 6 canale de la Futaba, Hitec, Spectrum, Graupner, etc care-s si de cel putin 3 ori mai scumpe.
PS: Iar stick-urile cu rulmenti nu sunt mare smecherie, calitatea e data de potentiometrii. Daca puneau POTENTIOMETRII cu rulmenti era altceva.
Aceasta postare a fost editata de MLGore: 07 January 2013 - 01:38 PM
Cand o zbura A.R.C.A.! © 2010 All rights reserved.
Postat 07 January 2013 - 01:45 PM
La romani le plac brandurile mari , asta e de stiut , ca si mie mi-ar place un Ferrari rosu dar sa nu fie modelul ala care ia foc din senin