SerjuRO, la 02 January 2013 - 11:34 AM, a spus:
Dl moderator, hai sa o luam altfel, eu nu fac parte din nici o tabara, de fapt. Am avut si am de la Futaba la Hitec si la Turnigy.
Sunt de acord ca forumurile sunt pentru toata lumea si pentru toate buzunarele si totodata nu sunt pentru specalisti ci pentru pasionati in general.
Tot asa, cred ca fiecare trebuie lasat sa cumpere si sa foloseasca echipamente pe masura dorintelor sau posibilitatilor.
Ceea ce am vrut eu sa spun este ca sunt o parte de modelisti cu posibilitati mari care isi cumpara echipamente scumpe si care privesc de sus cu superioritate pe cei care nu au aceste posibilitati.
Am mai vrut spun ca unele echipamente considerate de 2 bani chiar functioneaza bine, pe masura posibilitatilor respective si ajuta userii sa isi faca pasiunea...
Iar chestia cu ,,topicele sunt pentru toti'' este adevarata insa nu cred ca toate posturile sunt constructive si de ajutor pentru toti membri intrucat pot aduce o groaza de ,,deseuri''.
PS am scris deja pe HDD o gramada de posturi cu dedicatie unor membri, de asta sa fii sigur.
Astea fiind spuse, va rog a ii dati inainte cu posturi in acelasi ton ca si pana acum, eu ma mut pe HDD :pardon:
Eu vad .. cred ca imi este permis .. taman pe dos si anume .. un coleg deschide un topic pentru un produs Low Cost .. pana aici totul O.K. si foarte bine.
Dupa care .... de nu il lauda , buey .. da il lauda de zici ca ala e salvarea omenirii de la pieire cu mesjul de multe ori nici macar disimulat printre randuri de genul :
".. asta e pantru voi buey boilor care sunteti plini de fite si in loc sa donati ceva la fundatia Salvati Copiii aruncati banii pe prostii si umblati cu eticheta pe afara atarnata ostentativ sa se vada ... da buey prostilor .. pentru sunteti din alta lume si nici nu va imaginati ce greutati si surprize o sa aveti cu ale voastre 15-C-uri, 19-D-uri .. "
Intotdeauna am sustinut ideea pur democratica ca e bine ca fiecare sa isi cumpere ce vrea, ce ii place, ce poate dar cand
vezi atitudini de genul .. te apuca pandaliile si vazand miliardele de exemple din lumea sportului unde cele mai inalte cuceriri ale stiintei isi fac loc zi de zi de la materiale si tehnologii exclusiviste, la studii din medicina la cercetari din aia a masii si a lu tacsu .. e greu a te abtii ..
Sunt convins ca daca plecati in delegatie prin tara parca preferati Clasa a I a la CFR ... si nu va urcati la vagonul de marfa ..
In rest .. cu o floare nu se face primavara .. faptul ca mai apare cate un ratacit la cate un concurs ( nici nu stim daca nu e in urma vre unui pariu din care castiga inzecit sau a vre-unui interes si ala de ordin material ) .. ca nu cred eu ca ocupantul locului 3 la F3K acu s-a apucat de modelism si pana acum nu a avut alta statie ..
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !