Vand Del-Ca-Mag sau dolomita , acasta fiind un minereu ce contine in mod natural oxid de calciu si oxid de magneziu , acesta asigurand deficitele in cazul animalelor dar si a plantelor de cultura , pomi fructiferi etc.
Este 100% natural si garantat rezultatele sunt verificate , speciile tina sunt bovinele , cu numai 175 gr pe zi in 100 gr de tarate vaca va da un lapte mult mai bun , mai gras si cu pana la 500 de lt mai mult pe an , viteii carora li se vor da 120 de grame pe zi , vor creste cu pana la 80 de kg mai mult pe an fata de normal , deasemenea porcii si oile pot beneficia de acest furaj natural , dar si puii (dar nu si gainile outoare), puii care vor primi pana la 2 grame de del-ca-mag pe zi , va creste cu pana la 10% mai repede , si in plus in primele 5 luni va manca mai putin cu pana la 7% , acelas lucru si la vitei. Desi la oi si porci rezultatele nu sunt la fel de spectaculoase un necesar de pana la 75 gr pe zi pentru porci si 50 pentru oi este suficient.
Del-Ca-Mag este un foarte bun fertilizator pentru sol , in cazul pomilor fructiferi cele mai bune rezultate se intalnesc la meri si pruni , 1-2 kg la fiecare pom si rezultatele vor aparea , dar rezultate bun se vor obtine si la vita de vie ; pentru culturile de floarea-soarelui si porumb in functie de aciditatea solului se pun 2-8 tone la hectar in medie 3-4 odata la 3 ani.
Del-Ca-Mag se livreaza la saci de 10 kg si la saci de 40 kg pretul fiind de 20 lei sacul de 10 kg si 75 ron sacul de 40 kg , pentru comanda de peste 10 saci pretul este de 70 ron/sac.
Se pot aduce la comanda cantitati mari cu transport inclus in zona Brasov - Ploiesti - Ilfov sau negociabil in alte zona si in functie de cantitate.
Sediul se afla in Ciorogarla , 0762 612 452
Pagina 1 din 1
Vand Del-Ca-Mag (dolomita) cel mai bun furaj si ingrasamant natural 100%
Postat 14 March 2014 - 08:12 PM
Cine nu cunoaste despre ce ste vorba pune "botu" imediat la vrajala DEL-CA-MAG.Eu am folosit la sera mea de flori si ulterior m-am informat.Un exces de minerale cum este Ca,Mg duc la inhibarea plantelor si rezultatul nu este prea fericit.Deci nu se foloseste dupa ureche sau dupa ochi.Daca ai un deficit de Ca in sol(cum se intampla de obicei) sansele ca Mg sa fie si el scazul sunt foarte mici si daca faci o aplicare de Del-Ca-Mg o sa ai Mg in exces si inhibi plantele...Din cauza asta se administreaza in doze separate mai ales in stagiul de fructificare(inflorire) cand Mg are un mare rol...pigmenteaza fructul(floarea)
Produsul este doar reclama si nimic altceva,probabil ca in zootehnie este mai folositor insa si aici am ceva dubii.
Produsul este doar reclama si nimic altceva,probabil ca in zootehnie este mai folositor insa si aici am ceva dubii.
Aceasta postare a fost editata de furios: 14 March 2014 - 08:16 PM
T-REX 500 PRO
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!
---------Alexe Gabriel----------
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!
---------Alexe Gabriel----------
Postat 15 March 2014 - 02:06 PM
noi am folosit si la pomi si la legume si a fost ok , s-a vazut in special la ceapa , dar si la celelalte , oricum nu ma intereseaza eu am fost doar bisnitar in acest domeniu , l-am luat dintr-un loc si l-am adus in altul , de ce pretul de 75 pentru ca un drum care iti ocupa o zi intreaga pana in Harghita si pentru ca o duba consuma si motorina , si piese si consumabile etc etc ... dar dupa cum s-a putut vedea de la ultima mea postare nu m-am mai ocupat cu asa ceva avand altceva de facut decat sa pierd o zi intreaga pe un drum plin de taxe , si cheltuieli cu mancare etc etc , poate am fost explicit de ce e 20 la fabrica si 75 in ciorogarla , eu am o duba mica , ies mult mai bine cei care iau cu tirul .
Arata acest topic
Pagina 1 din 1