Stefane, comentariile tale despre mine incep sa ajunga la limita decentei, ca sa nu cobor mai jos.
Daca tie iti place sa te degradezi asa pentru unicul major motiv ca ai receptoare de 5$, nu toti sunt ca tine, asa cum a zis si Men.
Cate modele poti avea ca sa simti ca o victorie personala faptul ca ai reusit sa le echpezi pe toate cu un magnific receptor portocaliu care a ajuns cea mai ieftina componenta electronica din tot avionul, eu nici macar servo de 5$ nu mai folosesc, cum te lauzi tu ca pui intr-un compozit de 3m de la Vali, ca am vazut cum ma poate lasa intr-un Junior de 1kg...
Ti se pare ceva magnific ca HK va rade toata piata RC? Mie de loc... nu stii nimic din ce s-a intamplat in subteran si cum a incercat Anthony sa puna gheara pe Frsky, si asta e doar varful icebergului din ce va urma...
Daca ti-as pune aici o discutie din messenger avuta cum 2 zile cu cineva sa vezi cat de spalat pe creier poate sa fie in materie de modelism = HK, poate ti-ai mai revizui atitudinea, si ca formator de opinie care te crezi, ai posta mai cumpatat, si, in primul rand mai rational.
Si toata excitatia asta pentru nimic, daca stam sa ne gandim... toti care cumpara asa ceva o fac tot sub impulsuri hormonale, ca tine, fara sa judece de loc...
- dincolo unul din motivarile majore a fost ca au o gramada de BNF... la noi piata asta este NULA
- daca ai o gramada de BNF-uri, inseamna ca ai deja statia pentru ele... si una buna, un spek "de firma", ce sens ar mai avea sa iei un modul portocaliu sa il bagi intr-un 9x ca sa ai a doua statie ?
- daca iei asta de la zero, o simpla contabilitate ar trebui sa te linisteasca imediat:
Cazul cel mai de jos, "imi ajung 6ch, nu vreau telemetrie"
orange: 30$ modul, 6$ receptorul DSM2
Frsky non tm: 15$ modul, 15$ receptorul
La 2 modele avem aproape egalitate 42$ orange vs 45$ frsky
Cati din cei care gandesc asa de low cost au 3 modele si ies cu toate 3 echipate complet la fiecare iesire ?
Cum ai trecut de stadiul asta, nu mai are rost sa comparam, frsky este pe toate planurile peste orange
25$ modul cu telemetrie, 24$ 8ch receptor cu telemetrie versus 25$ rx 9ch prost, care chiar tie ti-a rupt un avion, si fara telemetrie...
Si vorbim de DSM2, adica junghiul RC-ului, nu a aparut inca receptorul DSMX orange ca sa putem discuta de la egal la egal.
Asa ca, unde e avantajul orange, ca eu nu il vad...
Si stai sa vezi, ca inca nu a scos Frsky receptorul de 6ch la 8$...
Aceasta postare a fost editata de stiganas: 02 November 2012 - 12:06 PM
Motiv editare: eroare de claviatura
... cu picioarele pe pamant ...