ipsihi, la 15 November 2012 - 09:32 PM, a spus:
...tocmai pt ca face un catamaran i-am recomandat motoare de carponizer ,dar ....!!!
...cat despre injurii ,nu-mi aduc aminte sa fi proferat ceva la adresa ta, admonestarea e cu referire la ceea ce am citit accidental prin postarile tale ,pari a fi deja un viitor "academician" !!!
Vik, n-o lua personal. Ipsihi, ca de altfel multi de pe aici, chiar si eu, este, adica suntem deja satui de cei care dupa ce pun la inceput o groaza de intrebari, firesti pentru cineva care o ia aproape de la zero cu experienta, ajung in scurt timp - de obicei in maximum o luna - sa pozeze in ... Einsteini ai barcilor de nadit. Daca ar fi numai asta, mai treaca mearga, dar ei vor intotdeauna sa aiba ultimul cuvant in orice disputa si sunt foarte "saritori" in ai ajuta pe noii veniti, la inceput pe gratis dar la final pe bani grei, neratand ocazia sa se laude ca ei sunt cei mai mari mesteri de pe lacurile si din subsolurile patriei iar ceilalti (de la care au invatat) sunt niste diletanti. Doua astel de persoane sunt cele la care banuim cu totii ca ai facut referire si tu pe la inceput, de altfel destul de prost vazute pe aici si pe care aparandu-i chiar indirect, ai reusit sa produci ceva iritare "prietenilor" acestora. Iti zic asta ca sa intelegi de ce s-a incins atmosfera si s-a pomenit de avocatura si alte alea.
Asta a fost o mica barfa, oftopica, ca sa zic asa.
Acum, legat de subiect, tu ai cumparat motoarele 755/40 de la Sierra? Eu le credeam neutre dpdv al sensului de rotatie si al vitezei. Daca de acolo le-ai luat, e bine de stiut ca nu sunt neutre.