sa speram :good:
planor 150cm anvergura
Postat 28 December 2012 - 08:46 PM
,...Mihaita taica - noroc ca-mi mai pierd timpul pe Youtube...
cateva lansari cu planorasul au fost postate...de M.Pricop, de 1 Decembrie 2012, o zi superba, la un eveniment organizat de CSM - Buzau, eveniment ce sper sa devina o obisnuinta pe campul nostru de zbor!!!...
cateva lansari cu planorasul au fost postate...de M.Pricop, de 1 Decembrie 2012, o zi superba, la un eveniment organizat de CSM - Buzau, eveniment ce sper sa devina o obisnuinta pe campul nostru de zbor!!!...
Postat 29 December 2012 - 12:48 PM
Pai e deja traditie sa venim la Buzau de 1 decembrie.
Sa ne vedem acolo si anul viitor!
Sa ne vedem acolo si anul viitor!
Cu sau fara de motor,
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
Io le zbor pentru popor!
Schaum vor dem Mund,
Und Papier fuer der Fund!
Postat 01 February 2013 - 09:37 PM
...si ati venit si in Ianuarie si mie ati uitat sa-mi spuneti - asa ca am baut palinca aia promisa, de unul singur....
Postat 02 May 2016 - 02:47 PM
..Am reușit să găsesc un nou set de aripi...din păcate, calitativ sunt mult mai slabe, dar, pentru panta de la Râpă am început să înjghebez un alt planoraș..
planoras3.jpg (301.13K)
Number of downloads: 45
planoras3.jpg (301.13K)
Number of downloads: 45
Postat 02 May 2016 - 02:51 PM
..din păcate nu mai am prin cutia cu maimuțe nici un fel de epoxi, așa că, restul mâine după muncă...
planoras2.jpg (286.06K)
Number of downloads: 47
Ăsta o să aibă coada în V...să vedem ce și cum...
planoras2.jpg (286.06K)
Number of downloads: 47
Ăsta o să aibă coada în V...să vedem ce și cum...
Postat 04 May 2016 - 08:50 PM
...executat într-un ritm nedemn de activitatea aeromodelistică, adică muuult prea din topor, am șlefuit fuselajul și am dat elevoanele și partea din față a fuselajului cu puțin lac. Am găsit patru acumulatori AA și două servouri care să suporte tensiunea pull-spring-urilor. Firul textil de pescuit e la întins...Șansele s=l vedem la RR2016 cresc semnificativ. Sper numai să nu îl termin acolo!...