Intalniri Pista Speed and Fun Bucuresti Concursuri si intalniri in sala
Postat 13 November 2012 - 09:34 AM
1.Dinutu
2.Tudorrrr
3.Sergiu 4wd
4.Uzzy
5.Ovidiugm
6.ToX
7.Vgeorge
8.
9.
10.
Sambata si duminica pot sta pana pe la 3.
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX5T - truggy nitro
-Mugen MBX6 - buggy nitro
-Kyosho MR03 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale
[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
Postat 13 November 2012 - 09:58 AM
Este un gen de concurs? Poate veni oricine?
As vrea sa particip si eu cu touringul... se poate?
Exista ceva restrictii?? De la ce ora se incepe?
Intrebari mai am...
Nu stiu daca va dati seama, dar POTENTIALI participanti sau noi adepti ai acestui sport NU INTELEG haosul pe care il practicati la IMGB!!!
Inteleg ca voi v-ati creat o mini bisericuta unde cativa vin cu crawlere, dirftere sau offroadere, in functie de alti cativa (din cate am priceput) care au chei pentru deschiderea salii/lor...
In cazul in care NU VA SIMTITI OFENSATI de intrebarile mele, de altfel firesti, si bineinteles in cazul in care sala/salile nu sunt dedicate DOAR UNORA, va rog sa va ganditi si sa implementati un program, in mod special la sfarsitul de saptamana, si daca sunt mai multe sali, cam ce clase pot participa in fiecare...
Va multumesc!
Se pare ca am luat-o pe urmele unui veteran RHC... ... da Mizzi, despre tine vorbesc... : )))
Postat 13 November 2012 - 10:08 AM
Diesel, la 13 November 2012 - 09:58 AM, a spus:
Este un gen de concurs? Poate veni oricine?
As vrea sa particip si eu cu touringul... se poate?
Exista ceva restrictii?? De la ce ora se incepe?
Intrebari mai am...
Nu stiu daca va dati seama, dar POTENTIALI participanti sau noi adepti ai acestui sport NU INTELEG haosul pe care il practicati la IMGB!!!
Inteleg ca voi v-ati creat o mini bisericuta unde cativa vin cu crawlere, dirftere sau offroadere, in functie de alti cativa (din cate am priceput) care au chei pentru deschiderea salii/lor...
In cazul in care NU VA SIMTITI OFENSATI de intrebarile mele, de altfel firesti, si bineinteles in cazul in care sala/salile nu sunt dedicate DOAR UNORA, va rog sa va ganditi si sa implementati un program, in mod special la sfarsitul de saptamana, si daca sunt mai multe sali, cam ce clase pot participa in fiecare...
Va multumesc!
Se pare ca am luat-o pe urmele unui veteran RHC... ... da Mizzi, despre tine vorbesc... : )))
La titlu scrie Off-Road și On-Road, deci e evident că se spune la o adunare care constă în Off-Road și On-Road. La On-Road nu s-a adunat lume și au puse rampe pe circuit ca să se facă Off-Road. Lista de mai sus este cu oamenii care vor să vină să se antreneze și dacă Ovidiu vine cu transpondere și se adună destui facem un concurs pe loc.
Postat 13 November 2012 - 10:27 AM
Daca mergi acolo o sa vezi, da poti sa vii cu onroadul.Daca se aduna lumea sa se dea si cu onroadul Florin a scris ca se pot ridica toate rampele si se dau in paralel( ex le scoatem si se da onroadul, le punem si se da offroadul)
Nu se vrea ceva facut foarte oficial e mai mult o adunare de modelisti care daca se strang mai multi fac si un mini concurs. Nu e cu premii, nu e cu ora prestabilita.
Ne-am strans acolo, e toata lumea gata , ii dam drumu.
Aceasta postare a fost editata de smk: 13 November 2012 - 10:30 AM
Mugen MBX6 - Ninja JX
HB Cyclone TCX - Tekin RS Pro
HB Cyclone TC - LRP SXX Stock Spec
Associated B44 - LRP SXX Stock Spec
Serpent 1/12 - Tekin RS Pro
Postat 13 November 2012 - 10:32 AM
Invata-ti copilul sa iubeasca masinile si nu va avea bani de droguri.
Postat 13 November 2012 - 11:47 AM
Diesel, stiu ca esti obisnuit cu alt nivel, adica...aici nu e CN :). Dar oricand vrei sa te dai (intr-o atmosfera complet neorganizata si haotica, ce-i drept, cu touring-ul s-ar putea sa trebuiasca sa te pun sa sari si rampele daca o sa fii singurul :D ;)))))) ) te asteptam :D.
Iar daca se strang cativa cu touring bineinteles ca putem sa ne dam si la touring. Sau 1/18, sau...
Postat 13 November 2012 - 02:15 PM
smk, la 13 November 2012 - 10:27 AM, a spus:
Interesanta remarca! La asta nu m-as fi asteptat... nu de la tine cel putin... de la alt Bogdan, poate!
Dinutu, la 13 November 2012 - 10:32 AM, a spus:
In cate prostii te-ai bagat tu? Si cu cati oameni te certi?
Frate, nu poti sa o spui frumos?
Te simti putin frustrat? Ai fost vre-odata acolo sa vezi ce se intampla defapt ?
Nu cred, iar bagarea asta de seama mi se pare inutila.
Daca vii la noi sa tipi sa sa faci tu ordine, s-ar putea sa nu mai fie asa.
Stiu, e nasol cand cineva se distreaza fara tine...
Punctual iti raspund...
Razi in continuare!
Nu este problema ta... si nu ma cert cu nimeni... daca vrei sa ne certam rezolvam!
Frate ... sa ii spui cui vrei tu, nu mie...
Este a doua oara cand ma jignesti si ne certam! Nu pot sa vin sa vad...
Este strict parerea ta... inutila este interventia ta in acest subiect, daca nu esti unu' din responsabilii aia cu "cheia".
Daca vin la tine, nu tip!
Gasim diferita notiunea de distractie, insa spre deosebire de tine, nu stiu cum e sa "fii pe langa"...
ovidiugm, la 13 November 2012 - 11:47 AM, a spus:
Diesel, stiu ca esti obisnuit cu alt nivel, adica...aici nu e CN . Dar oricand vrei sa te dai (intr-o atmosfera complet neorganizata si haotica, ce-i drept, cu touring-ul s-ar putea sa trebuiasca sa te pun sa sari si rampele daca o sa fii singurul ))))) ) te asteptam .
Iar daca se strang cativa cu touring bineinteles ca putem sa ne dam si la touring. Sau 1/18, sau...
Bun, inteleg sa fie "o intalnire de weekend"... dar este in fiecare weekend (ceea ce este foarte bine totusi) dar este fara un program cat de cat conturat. Cum o fi sa imi pregatesc touringul, sa vin la sala si sa nu fie deschisa, ca ala cu cheia nu poate veni?? Sau vin doar eu si 7 cu offroad... ce fac, vin sa ma uit?
Nu stiu cu ce nivel crezi tu ca sunt obisnuit (nu am inteles daca ai incercat sa faci o comparatie intre mine si CN-uri), insa ca sa te lamuresc, sunt obisnuit cu un program anuntat macar cu cateva zile inainte, pentru a-mi programa weekendul... voi astia care nu aveti copii sau alte "legaturi" n-aveti cum sa stiti cum este!!!
Nu este amuzant sa vin "sa sar rampele" cu o investitie ca touringul, pe care stiu sigur ca valoarea investitiei o apreciezi bine!
Repet, in cazul in care cineva se apuca de sportul asta, nu cred ca o sa inteleaga mare lucru din practica asta.
Dinutu si alti scolari, va rog, daca nu aveti parte la intemeierea acestor sali ci doar sunteti "sustinatori" incerc sa vorbesc cu aia care pot lua decizii in privinta salilor de la IMGB!
Postat 13 November 2012 - 03:08 PM
Stiu ca e greu pentru oricine, si mai ales pentru un incepator care nu stie de unde sa o apuce, dar comunicarea e cheia :).
Adica daca vrei sa-ti planifici un weekend din timp suna-ma din timp si rezolvam :).
Postat 13 November 2012 - 03:18 PM
Eu am numerele voastre, va pot suna, si stiu ca se rezolva, nu de asta imi fac probleme, si nu mi-am facut vreodata... indiferent ce pareri isi exprima copii de scoala!
Ma refeream dpdv al unui incepator sau potential partcipant... ce ce se participa, cam de la ce ora... si chestii elementare!!! (comunicarea este cheia, dar comunica din timp, ca tu esti "organizatorul")
Sper ca m-am facut inteles!
Aceasta postare a fost editata de Diesel: 13 November 2012 - 03:19 PM
Postat 13 November 2012 - 03:30 PM
Din ce am inteles eu nu se vrea sa fie ceva foarte strict. E un loc in care lumea sa mearga sa se dea cu masinile si sa se simta bine. Oricine vrea sa vina e binevenit, pune o intrebare aici , nu e greu sa dai de FlorinSS sau de Ovidiu. Oricum cand se aduna lumea se scrie aici, lucru care se si intampla inainte sa incepem discutia asta, si deobicei e sambata dimineata.
Aceasta postare a fost editata de smk: 13 November 2012 - 03:32 PM
Mugen MBX6 - Ninja JX
HB Cyclone TCX - Tekin RS Pro
HB Cyclone TC - LRP SXX Stock Spec
Associated B44 - LRP SXX Stock Spec
Serpent 1/12 - Tekin RS Pro
Postat 13 November 2012 - 04:07 PM
Program in acest weekend:
Simbata 10.11.2012 - 11:00 - 18:00
Duminica 11.11.2012 - 13:00 - 18:00"
Diesel orice s-ar spune am fost acolo, simbata a fost deschis si a si venit lumea si am si ridicat rampele sa se dea un copil cu onroad, duminica chiar daca nu a venit nimeni am stat si am asteptat ca un "ala" pina la sfirsitul programului anuntat. Scuze tuturor de interventie dar putini au citit postul citat mai sus. Realitatea o stiu doar cei care au fost acolo.
Postat 13 November 2012 - 05:34 PM
- Nu vom stabili ceva strict pana nu vor fi destui participanti permanenti (Mihai si Ovidiu raspund de accesul la circuit)
- Eu voi anunta (sau colegii mei)saptamanal adunarea, si oricine vrea poate organiza o intalnire
- Puteti solicita mereu accesul , de aceea este circuit permanent
- Cheia o au doar cateva persoane de incredere (vreau sa nu fie lasata lumina aprinsa , inundatii, incendii) - de furt nu prea are cine ce sa fure
- Taxa este 20 lei pe zi , sau pe clasa in cazul concursuriilor
Daca mai aveti si alte intrebari va rog sa le adresati ca de aceea EXISTA RHC FORUM , si le multumim celor care au grija de el si celor care il utilizeaza
Diesel ar fi bine sa vii pe la circuit sa te intalnesti cu copii de acolo ca sigur te vei intelege bine cu ei, ei nu te cunosc si de aceea sar la gatul tau
Copiii nu va mai purtati urat cu Nenea Diesel, ca e baiat cuminte, doar ca mai comenteaza si el sa vada cat de dedicati sunteti modelismului, el fiind unul din cei de la care puteti invata.
Postat 13 November 2012 - 06:38 PM
Dinutu, la 12 November 2012 - 07:39 PM, a spus:
Ce ai frate cu masina mea ?
Vin si io la adunare stai linistit
Team Losi 22SCT
Team Durango DEX210 v2
Mini Z MR03
Postat 13 November 2012 - 07:30 PM
Diesel, la 13 November 2012 - 03:18 PM, a spus:
Postat 13 November 2012 - 08:11 PM
Iar Rama, esti un adversar de temut, la fiecare viraj iti suflu in ceafa si am nevoie de o revansa :hi:
Invata-ti copilul sa iubeasca masinile si nu va avea bani de droguri.
Postat 13 November 2012 - 09:37 PM
Cu ocazia asta anunt ca apar si eu sambata.....ptr ca are Ovidiu cheia :)))!
Aceasta postare a fost editata de Alfa: 13 November 2012 - 09:42 PM
electric: buggy 2wd,4wd & SC 1:10 off-road
nitro: 1/8 truggy,buggy
CSTA Bucuresti
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
― Mario Andretti
Postat 13 November 2012 - 11:06 PM
Abia astept clasa Truck (unde varsta mea face cam cit a tututor celor de acolo la un loc ) insa este foarte "fun".
Speed and Fun.
Mi-a placut acum 2 saptamani de cineva care a venit sa se uite si dupa ce a vazut "bataia" de la trck a decis : "Imi cumpar Short Course CLAR" ! Si era un om in toata firea mai apropiat de varsta mea decat a celorlalti concurenti.
Deci ca sa ne destindem eu ii propun lui Diesel sa lase touring-ul acasa sa vina cu un SC sau Truck 2WD sa radem :) si poate asa mai invatam si noi ceva de la el.
Eventual sa vina Sergiu cu firestorm-ul lui ala echipat cu toate piesele de metal sa vedeti atunci durere !!!
Aceasta postare a fost editata de rama: 13 November 2012 - 11:07 PM
Team Losi 22SCT
Team Durango DEX210 v2
Mini Z MR03
Postat 14 November 2012 - 11:00 AM
Diesel, la 13 November 2012 - 11:36 PM, a spus:
Sunt interesat daca la drift o sa fie cineva in weekendul acesta.
Daca mai vine cineva cu touringul , duminica riodicam rampele si dam cu aspiratorul pt Touring.
Sistemul de cronometrare este montat, restul stiu Ovidiu si Mihai ce au de facut .
Eu sunt la Buzau si cred ca multi din baietii de la Drift vin acolo, daca vii tre as5teptam si la buzau.
Pt toata lumea va atentionez ca in wekkendul de 1 decembrie trebuie sa aveti liber... ca avem competitii in Bucuresti...
Postat 14 November 2012 - 11:14 AM
Bravo mai nea' Florine, pentru touring dai cu aspiratorul, ridici rampele(ca sa aspiri pe sub ele banuiesc, nu?!) probabil stergi si praful.
Pentru off road ce faci, aduci si bolovani ca sa fie mai autentic, sau unii bolovani vin singuri(bolovani adica pietre, ca sa nu se inteleaga altceva).
Astept cu interes si pista pentru metrou.
Va pupa Jean
Nota:"A fost o gluma, cum imi spune Florin, nu am putut sa ma abtin. Asemanarea cu persoanele reale este pur intamplatoare.Mai era ceva cu pamflet dar imi scapa acum."
:))
Postat 14 November 2012 - 11:40 AM
ToX, la 14 November 2012 - 11:14 AM, a spus:
Bravo mai nea' Florine, pentru touring dai cu aspiratorul, ridici rampele(ca sa aspiri pe sub ele banuiesc, nu?!) probabil stergi si praful.
Pentru off road ce faci, aduci si bolovani ca sa fie mai autentic, sau unii bolovani vin singuri(bolovani adica pietre, ca sa nu se inteleaga altceva).
Va pupa Jean
Nota:"A fost o gluma, cum imi spune Florin, nu am putut sa ma abtin. Asemanarea cu persoanele reale este pur intamplatoare.Mai era ceva cu pamflet dar imi scapa acum."
:mellow:)
daca nu te-as cunoaste .............
trebuie facuta ordine pt ca baietii cu offroadul sunt niste mici demolatori ......, merita sa vezi cursele de truck ...
Aceasta postare a fost editata de FlorinSS: 14 November 2012 - 11:41 AM
Postat 14 November 2012 - 02:39 PM
ToX, la 14 November 2012 - 11:14 AM, a spus:
Nici tu nu crezi ce vorbesti! O sa vi cu un Focus! :mellow:
-Yokomo BD7
Club
C.S.T.A. Bucuresti
M.D.T. - Militari Durango Team