zod: nu trebuie sa trecem dintr-o extrema in alta
wabo: bisericute exista pentru ca asa suntem noi romanii, dar si pentru ca in orice grup exista afinitati, interese, etc; va fi greu, daca nu imposibil sa ne schimbam; cel mai usor ar fi sa ne educam; pe de alta parte, la noi exista bisericute, ca mai suntem in stare sa ne imprietenim cate 2-3, spre deosebire de alte tari minunate si civilizate unde multor oameni le e frica (inconstient sau subconstient) sa ridice ochii de pe strada cand merg.
alternativa nu e sa trecem pe electrice sau pe benzina, chiar daca asta le-ar conveni unora sau altora; daca in germania e plin -sa zicem- de barbati cu fusta, asta inseamna sa ne luam dupa ei si sa-i incur ajam pe ai nostri numai ca asa e moda? hai sa punem pariu pe o sticla de ce vrei tu, in limita a 100 de Euro ca peste 5 ani o sa fie inca o gramada de motoare termice care merg cu metanol. (exceptie daca minunata comunitate europeana (intentionat scriu cu litere mici!) nu le interzice, doar pentru ca opinia este manipulata de grupuri de interese care motiveaza masura cu siguranta marelui public)
nitro: 1.cred ca si daca legea ar fi mai permisiva, tot am avea placerea sa trebuiasca sa completam un vraf de formulare; timp consumat; dar stim ca legea nu va fi mai permisiva: argumentatia (fie ea chiar infricosatoare si exagerata la suprafata a) lui Mizzone poate fi luata in seama; impactul social al fenomenului drogomanilor e prea important ca sa se poata face mare lucru, cu toata ura stransa (de mine, cel putin) fata de autoritati si tembelismul lor.
2.nu cred ca vreo firma (de aici sau de aiurea) are inconstienta a se joace cu calitatea combustibililor; nici nu cred ca vreun modelist -pe de alta parte- poate sa faca o proba cinstita a calitatii combustibilului achizitionat, decat cu costuri relativ mari
3. asta deriva din 1 si 2: daca o sa ne chinuim sa reducem costurile unor maruntisuri cum ar fi cel al metanolului, tot nu o sa ajungem departe, exact din motivele aratate mai sus
Nu vreau inteleg de ce pentru niste sute de mii lunar in plus sau minus ne putem expune la batai de cap inutile in conditiile legislative de azi.
Mizzone: bai, termina cu frica asta de drogati, daca ai intalnit drogati si ai avut ghinion, nu e putin, dar asta nu inseamna ca legea e buna doar pentru ca aia sunt cum sunt; fenomenul se poate controla si altfel;
sper sa nu fi suparat pe nimeni, dar deja noi intre noi nu mai ajungem la nici o concluzie pentru ca aceasta nu exista: in principiu cam toti suntem de acord, dar nu se poate face aproape nimic in momentul asta; batem apa in piua si ne rad si curcile.
Aceasta postare a fost editata de BogdanStancu: 24 May 2005 - 04:39 PM