Aceasta postare a fost editata de Costache Dan: 11 April 2010 - 08:29 PM
terenuri " noi" in jurul Ploiestiului incercarea de a crea alternative de zbor terenurilor deja consacrate
Postat 11 April 2010 - 08:17 PM
Postat 15 August 2010 - 12:20 PM
Edge V2 XL - RcFacory 1.1m electric - functional
Yak 54 -PheonixModel - 1.4m/7.5cm metanol - in lucru
SBACH 2.2m - PilotRC/DLE55RA - functional
Sbach 2.2m - PilotRC,Kit - neechipat +DLE55RA - in lucru
EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...
BREEZE PRO - indoor - in lucru
Lazy BEE - 1.5cc - de facut RK
Aeromodel Ehawk-1500,Kit - de facut RK
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
Postat 21 December 2011 - 09:16 AM
de cate ori trec pe la paulesti vad cel putin un zburator la pista veche. acum doua saptamani era chiar un parapantist care se pregatea de decolare la panta
bafta si sa va adunati ca la inceput
Postat 08 January 2012 - 04:12 PM
dululutu, la 21 December 2011 - 09:16 AM, a spus:
de cate ori trec pe la paulesti vad cel putin un zburator la pista veche. acum doua saptamani era chiar un parapantist care se pregatea de decolare la panta
bafta si sa va adunati ca la inceput
noi terenuri ... este deschis din 2010 dar nimeni nu a fost interesat pana acum cand se pare ca nu sunt singurul care a"descoperit" locatia dar zburam in acelasi loc la date diferite...
Postat 12 January 2012 - 09:32 AM
aeroclub, la 20 December 2011 - 06:44 PM, a spus:
targsoru nou, paulesti, lipanesti, drajna, rotari, loloiasca, mizil, in spatele aerodromului strejnic,va pot da ai multe informatii celor interesati pt zbor radio comanda si zbor liber.
Salut...poti da mai multe informatii despre ce intelegi prin "in spatele aerodromului strejnic". Cunosc zona destul de bine zic eu si sincer nu prea vad unde ar putea fi aceasta locatie, unde s-ar putea zbura fara sa ii deranjezi pe cei cu 1:1 aflati in tur de pista.
Nickname-ul de "aeroclub" are vreo legatura cu aeroclubul?...daca da...sportiv sau angajat ???
Bafta....un fost sportiv !
ps. dupa parerea mea nici o zona din imediata apropiere a aeroclubului nu poate fi folosita in siguranta atat timp cat in tur de pista se afla aeronave 1:1...toti cei care cunosc "instructiunile de exploatare ale aerodromului Strejnic" si mai ales "cazurile speciale" ...stiu de ce....(si aici n-am facut referire decat la aeroclub...caci daca punem la socoteala si ARA care opereaza pe acelasi aerodrom...deja se rupe filmul cum s-a rupt si cu sectia de modelism din cadrul aeroclubului).
Postat 07 March 2012 - 02:31 PM
O fac pentru ca sunt din Ploiesti si am nevoie de un pic de ajutor din partea aeromodelistilor ploiesteni .
Am luat de curand 3 aeromodele si am nevoie pentru a incepe a zbura de un acumulator 2S -7.4V .pentru al pune la un Wing- Dragon ( Lipo ) asta pana reusesc sa iau eu unul de la HK unde vreau sa fac o comanda mai mare .
Deci daca cineva din Ploiesti vrea sa-mi imprumute ,doneze sau sa vanda un acum. Lipa 2S as fi fericit , astfel as putea incepe zborul mai repede .
Va multumesc anticipat .
Ps. Este o pasiune veche dar care abia dupa 35 ani incerc sa o reinviu .
Cu stima pentru toti aeromodelistii din Ploiesti Emil . tel. 0746134209
Aceasta postare a fost editata de moremih: 07 March 2012 - 02:31 PM
Trainer - Wing - Dragon
Deltamotor RC 2012
Trainer - Scorpio Fan Max
Postat 07 March 2012 - 06:46 PM
Insa acum speram ca un Ploiestean are ratacit prin "cutia cu maimute "un acumulator inca functional -2S- de care se poate dispensa . Daca nu voi gasii nici aici , nici la Bazar , mai astept cu zborul .Deoarece sunt incepator nu indraznesc sa ridic decat Wing - Dragonul .
Trainer - Wing - Dragon
Deltamotor RC 2012
Postat 09 March 2012 - 07:04 AM
moremih, la 07 March 2012 - 06:46 PM, a spus:
Insa acum speram ca un Ploiestean are ratacit prin "cutia cu maimute "un acumulator inca functional -2S- de care se poate dispensa . Daca nu voi gasii nici aici , nici la Bazar , mai astept cu zborul .Deoarece sunt incepator nu indraznesc sa ridic decat Wing - Dragonul .
Salut Emil ,
Cu 2S nu te pot ajuta caci nu am nici unul. Insa cu un 3S de 1000 Ahm sau de 1300AH te pot ajuta . Eu sunt diponibil doar seara dupa ora 20 in cursul saptamani iar in wek-end sambata dupa ora 15:00 si duminica dupa 16:00.
Daca te ajuta suna-ma si ne intalnim .Vezi ca eu stau tot pe Crisan.
EDGE 1.85m - Pilot RC + DLE30, +servouri SAVOX 1272SG - noi in cutie, urmeaza echipare, cand, nu stiu...
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
Postat 09 March 2012 - 11:21 PM
Am mare nevoie de indrumari de la cei cu state vechi in aero , asa cum am spus desi am o varsta in aero sunt incepator .
3S am facut rost , am insa pentru WD imi trebuie 2S deoarece l-am luat cu motorul schimbat . Poate voi face rost de ceva bani si voi lua un accu.de pe aici ,pana strang mai multi sa fac o comanda serioasa la HK .
Programul meu este la tura asa ca sa vad cum osa stau cu timpul liber .
Oricum tin aproape si voi tine legatura cu tine la telefon
Cu stima pentru toti zburatorii .
Trainer - Wing - Dragon
Deltamotor RC 2012
Postat 10 April 2012 - 02:26 PM
Postat 10 April 2012 - 02:39 PM
eellaa, la 10 April 2012 - 02:26 PM, a spus:
Salut , Ella ,
Am sa postez cand voi iesi la zbor . deobicei ies cu nevasta si fetita , si mereu sunt pe fuga. Debicel la Paulesti iesim vineri , sambata sau duminica pentru o ora , max doua. cand ies singur stau mai mult.
Ne auzim la tel daca vrei . Ma gasesti la 0744 544 286 dupa ora20.00 in cursul saptamani .
PS: MOREMIH daca vei comanda doar un singur acumulator de la HK de 2S , poti lua legatura cu RENATAO in topicum RR2012 , si poti face comanda pana maine , cu livrare la Rapa Rosie , si ti-l iau eu .Eu am ceva comanda la el de catva acc lipo si asa ca il pot lua si pe al tau . Numai sa discuti cu renato.
Bafta sine auzim .
RX / TX
HITEC AURORA 9
HITEC AURORA 9X
Postat 10 April 2012 - 04:07 PM
O sa verific frecvent forumul . Daca nu te deranjeaza sa dai un telefon cand te pregatesti sa pleci spre Paulesti ...(0727736342 - telefonu de la munca , raspund tot timpu :) ).
Ma gandeam sa incerc azi ...dar parca iar a inceput sa bata vantul ...(il am de 3 saptamani si nu pot sa il ridic din cauza vremii :blink: ) .
Postat 24 April 2012 - 08:22 PM
Postat 31 July 2012 - 12:48 PM
aeroclub, la 20 December 2011 - 06:44 PM, a spus:
targsoru nou, paulesti, lipanesti, drajna, rotari, loloiasca, mizil, in spatele aerodromului strejnic,va pot da ai multe informatii celor interesati pt zbor radio comanda si zbor liber.
Salut,
Unde anume la Lipanesti se afla respectivul teren de zbor?
Multumesc!
Marius
Yak55(GB-Models, 140cm)-in reparatii;
Heli : Blade MCX;
Navo : Pacific Qeen(Robbe);
Auto : Traxxas E-Revo 1/16 RTR;
Tx : Spektrum DX6i.
Postat 30 August 2012 - 05:44 PM
Am zburat Beta 1400 cu un accu de 1600, cred ca vreo ora si jumate... Am zburat putin si Yak-ul, numai ca la aterizare, o rafala de vant din fata, mi l-a ridicat in sus si apoi l-am trantit de asfalt, incat s-a rupt roata de sub carma, nu grav... Per ansamblu a fost super... Invit si pe altii!
Apoi am trecut pe la Sala Sporturilor si am pus si barcuta pe apa... vreo ora, doi accu de 4600... Si aici a fost super, asemenea invit amatorii!
Toate cele bune!
Postat 03 September 2012 - 02:22 PM
soryn65, la 19 August 2012 - 03:34 PM, a spus:
cine mai doreste sa zboare in acea zona este bine venit
va astept
Salut, atasez o harta cu Lipanesti-Satul Nou. Cumva locul de zburat este in zona marcata de mine? Daca nu, explica-mi unde este pt ca as vrea sa-l incerc si eu. Am inteles ca este si ceva asfalt pentru decolari?
Mii de multumiri.
Postat 03 September 2012 - 05:28 PM
sorr, la 03 September 2012 - 02:22 PM, a spus:
Mii de multumiri.
Aproximativ da. Exact unde ai desenat tu ovalul e o vale. Putin de tot mai la stanga, tangent cu ovalul tau, este camp. In stanga cuvantului "aici", scris de tine in oval, parchezi masina. Cand te duci, poate ne anunti si pe noi... aici:
http://www.rhcforum..../page__st__3840
Aceasta postare a fost editata de h'air man: 03 September 2012 - 05:30 PM
Postat 11 September 2012 - 08:32 AM
Am zburat weekendul ce a trecut pe un camp intre Catunu si Corlatesti. Foarte mare, foarte frumos, cu iarba mica numai buna pentru termice. O sa fac poze data viitoare cand ma duc.
Singurul dezavantaj este ca e intre padure si sosea(esti un pic limitat ca spatiu, dar e marisor) si ca peste drum e calea ferata.
Uite aici harta: https://maps.google....sp=1&sz=16&z=16