Modelism - RHC Forum: INDIAN SUMMER 2012 NODEL CITY - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

INDIAN SUMMER 2012 NODEL CITY INTALNIRE INTRE PRIETENII MODELCITY.CZ

#1 Useril este offline   comnean 

• Jetinson
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 886
  • Inregistrat: 31-December 08
  • Interests:WHAT KIND OF MAN WOULD LIVE WHERE THERE IS NO DARING? I DON'T BELIVE IN TAKING FOOLISH CHANCES, BUT NOTHING CAN BE ACCOMPLISHED WITHOUT ANY CHANCE AT ALL.

Postat 11 October 2012 - 07:58 PM

Salut tuturor,
Pe 4 Oct mi-am luat bulendrele si m-am grabit sa ajung la MODELCITY in Cehia unde se desfasura a saptea intalnire INDIAN SUMMER pentru clientii fideli ai aerodromului deja cunoscut in Cehia, Austria si Germania.
Dupa 1027km parcursi si 11 ore de condus, din Craiova pana la destinatie, (27 km de la Znojmo oras in Cehia situat la 80 km de Viena)am ajuns in locul pe care deja il stiam bine din 2010 cand fusesem prima data.Micul echipaj, Dirk si eu cu 3 jeturi si cateva maruntisuri, de pe la mine, a parcurs distanta cu 2 masini.
Nu este cazul sa descriu locatia pentru ca cea mai buna descriere o gasiti la www.modelcity.cz, inclusiv preturi si o camera web in timp real. Pe site puteti vedea si evolutia vremii pentru ca Peter Maissinger controleaza si o mica statie meteo radar si trage graficele.
Aceeasi terasa primitoare ( ca si gazdele) aceasi bere super ieftina, aceleasi casute si grupuri sociale super curate.
Mancarea este cu burta, de trei ori pe zi si foarte gustoasa, preparata de Helena sotia celui care are grija de locatie. Berea este aproape moca, ceheasca si rece, pe cinste si oricand la dispozitie. Cafelele si juice-ul sunt incluse in pret.
Dar nu pentru a le face reclama celor de acolo, desi o merita cu prisosinta, trebuie sa va spun ci despre ce s-a intamplat acolo.
Pe scurt, desi vremea a fost cam vantoasa, vre-o 20 de insi si-au zburat bijuteriile cu reactie si nu numai.
Intalnirea nu a fost o competitie ci o intalnire intre prieteni.Printre participanti Peter Bosch (Jet A1 retracts owner), Ghunter Zanetti (GZ electric retracts and more), baietii de la Scale Wings Austria cu cateva modele deosebite (La7 1/4, 1/5, Polikarpov RATA, si MIG 15) la nivelul exponatelor muzeistice. Kurt cu al lui Albatros 1/4 si altii. Printre ei si cativa cehi cu un pulso printre alte avionase.
Cea mai buna ilustrare insa o sa incerc sa o fac cu poze si filmulete pe care le voi procesa si le voi posta pe rand.
Pentru inceput aici : gasiti un picture slide facut intr-o zi fara aglomeratie si maiden-ul Scorpion-ului lui Dirk aici:
Vor urma si alte filmuletze si poze.
To be continued...
MC 24 Graupner ACT 2.4, mpx 3300 PROFI
SERIOUS THINKS THAT CAN FLY + A DREAM UNDERCONSTRUCTION
0

#2 Useril este offline   Iamzoli 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 815
  • Inregistrat: 08-January 10

Postat 11 October 2012 - 08:04 PM

wow super tare.... hai bag filme si poze
....in Thrust we trust....
Flying Vampires Arad
0

#3 Useril este offline   comnean 

• Jetinson
  • PipPipPipPipPipPip
  • Interests:WHAT KIND OF MAN WOULD LIVE WHERE THERE IS NO DARING? I DON'T BELIVE IN TAKING FOOLISH CHANCES, BUT NOTHING CAN BE ACCOMPLISHED WITHOUT ANY CHANCE AT ALL.

Postat 11 October 2012 - 08:42 PM

de ce dreaq nu a intrat si slide show-ul cu link-ul nu stiu.
Poate acu:
0

#4 Useril este offline   Iamzoli 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 815
  • Inregistrat: 08-January 10

Postat 11 October 2012 - 09:10 PM

a zburat pulso? ceva filmari cu el ?
....in Thrust we trust....
Flying Vampires Arad
0

#5 Useril este offline   comnean 

• Jetinson
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 11 October 2012 - 09:38 PM

Zoli,
Pulso a zburat in prima zi foarte prost nu mai mult de 2 minute de fiecare data si combustie cu flame la capatul tubului de rezonanta.Ulterior au schimbat conul defelector de la capatul tubului si a doua si a treia zi a zburat excelent cate 5-6 minute de fiecare data dar zborul era atat de ciudat incat nu am fost capabil sa-l filmez. Am avut o tentativa esuata si am constatat ca si sunetul era distorsionat pe camera asa ca am sters totul. In plus nu eram in stare sa prind nici o lansare de pe rampa.
Iata in schimb un tandem cu Tutor-ul lui Dirk si un MIG 15 de la Scale Wings:
http://youtu.be/NtSCmrOGOdA
0

#6 Useril este offline   comnean 

• Jetinson
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 12 October 2012 - 07:43 PM

http://www.youtube.c..._id=m21HmtHo9hw
0

#7 Useril este offline   comnean 

• Jetinson
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 12 October 2012 - 08:54 PM

L39 scratch build, La 7 de la Scale Wings.at competitie de zmee pentru copii si un zbor cap coada cu La7

www.youtube.com/watch?v=-ehVGuflfPs&feature=youtu.be
0

#8 Useril este offline   comnean 

• Jetinson
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 October 2012 - 06:05 PM

La 7 din filmuletul meu dar de pe site-ul producatorului Scale Wings
http://www.scalewing.../la%20video.htm
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro