Modelism - RHC Forum: Posta romana si acumulatorii - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Posta romana si acumulatorii

#1 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3949
  • Inregistrat: 19-August 12

Postat 11 October 2012 - 03:50 PM

M-am inteles cu un membru al forumului sa ii trimit doi acumulatori lipo 3s de capacitate totala 6600mah.Ii pun intr-o cutie amabalata la exterior in hartie alba,ca sa nu tradeze continutul.Completez formularul si la continut trec acumulator(prima greseala).Doamna imi face frumos chitanta si imi zice sec 48,35 lei. :) Ii achit fara sa zic nimic(a doua greseala),si dupa ce platesc intreb de ce asa mult,ca posta e in jur de 7-8 lei pt colete sub un kg.Imi raspunde ca

Citeaza

nu am voie cu asa ceva la colete si ca mi-l pune la nu stiu ce modalitate de transport supravegheata care costa mult mai mult.

Tare cred acum ca e o minciuna gogonata si ca si-a scos ea 40 lei,expres evitand sa imi dea chitanta cu motivul ca s-a stricat imprimanta(a treia greseala,nu trebuia sa achit inainte sa vad ce scrie pe chitanta).

Asa ca aveti grija de acuma puneti si voi carti sau orice articol casnic ca asa mi-a scos postarita 40 de lei din buzunar din cauza propriei prostii.Imi putea zice simplu sa pun altceva la continut si gata,dar deh,ii trebuiau si ei bani. :angry2:

Acuma ma pot duce si la D-zeu si nu imi voi primi suprataxa inapoi.

Aceasta postare a fost editata de Ciprian97: 11 October 2012 - 03:52 PM

0

#2 Useril este offline   DanB 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1551
  • Inregistrat: 22-July 11
  • Interests:computere, electronica, rc

Postat 11 October 2012 - 05:37 PM

La continut intotdeauna scrii diverse, niciodata continutul

Si daca nu e nu stiu ce valoare, declari la valoare minimul, 20 de ron, nu am avut vreodata colet pierdut. Mai cistigi citiva lei. Da' daca chiar esti ghinionist si se pierde, primesti doar aia 20 despagubire.

Posibil sa mai poti face o chestie, daca e sub 2kg si nu are ramburs s-ar putea sa mearga trimis ca recomandata, nu colet.
USER BANNED BY ADMIN
0

#3 Useril este offline   Teo-Costin 

• T.C.I.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1399
  • Inregistrat: 13-June 07

Postat 11 October 2012 - 05:40 PM

Dar cum adica a facut chitanta si apoi s-a stricat imprimanta?
In acel moment puteai sa ceri inapoi coletul si banii pe motiv ca nu trimiti nimic, m-am razgandit ..... si il trimiteai a doua zi, nu mergea asa?
Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step.
0

#4 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 October 2012 - 05:45 PM

Asta e chestia,nu a scos-o niciodata sau a scos-o dupa ce am plecat eu.
0

#5 Useril este offline   MarinMircea 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 580
  • Inregistrat: 20-May 10
  • Interests:Automodelism
    Ciclism (in portii moderate)

Postat 11 October 2012 - 08:36 PM

ghinion urat zic eu... am vandut de curand un incarcator si i-am spus ce este ... banuiesc ca de la incarcator la baterii nu e mare diferenta.. da nu mi-a luat decat 7 lei...si am trimis de la constanta la timisoara ...

Da nu te-ai gandit si tu ca e de 2 ori mai scump ca la curierat? ghinion ghinion , da nici prea gandita n-a fost treaba...

Ce se poate face in astfel de situatii? chiar sunt curios... mai ai vreo sansa sa dovedesti ca te-a pacalit daca ii bati in geam la ghiseu cu un politist?

Aceasta postare a fost editata de MarinMircea: 11 October 2012 - 08:37 PM

Firestorm 10t - la vanzare
Traxxas slash ultimate 4x4 VXL
0

#6 Useril este offline   costash 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 331
  • Inregistrat: 19-July 10
  • Interests:Crazy ass truck builds

Postat 11 October 2012 - 09:32 PM

Sa iti zic eu cum faci...
(testat de mine, se poate 100%)
Te duci la posta respectiva, ceri (pe un ton calm, relaxat si elevat) sa vb cu diriginta (poate ajuta daca te duci pe la un 18:45, eu asa am facut) si ii zici urmatoarele:
"Doamna, ma scuzati dar am o problema stupida... Am trimis un colet ieri (sau cand ai trimis tu) si am uitat sa iau chitanta. Va rog frumos sa ma ajutati sa imi dati un duplicat, ieri ma grabeam sa ajung la (bagi scuza - poti sa zici "la spital la ..." - doamne fereste! dar nah..)."

In era calculatoarelor orice se pastreaza! Ea poate accesa o lista cu toate trimiterile de la posta aia. Am vazut eu cu ochii mei la 3 poste separate. Ii zici catre cine ai trimis, data si eventual cam pe la ce ora (sau parte a zilei). Daca face gargara (nimic nu te mai poate soca la mom asta), ii zici respectuos (nu te certi sub nici o forma cu nimeni), ca ii faci reclamatie la sediul central ptr ca nu vrea sa iti elibereze un duplicat. Dar asta ca ultima instanta. Ai rabdare cu toti de acolo. Zambeste si fi politicos - te ajuta mult in orice situatie. Nimanui nu ii place sa vada pe cineva nervos si agitat - te expediaza repede dupa ce o sa pretinda ca ti-au cautat ce ai vrut si nu au gasit (e scuza penibila dar ff des intalnita).
Dupa ce iti da chitanta, vezi exact cat a costat si modalitatea de trimitere. Dupa, nu ma bag, faci ce doreste sufletelul tau ref la banii dati.

Bafta!

Aceasta postare a fost editata de costash: 11 October 2012 - 09:35 PM

Doar 10% din modelism se vede, restul e in mintea si imaginatia noastra

-->> My YouTUBE channel <<--
0

#7 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 11 October 2012 - 10:23 PM

Vezi postareacostash, la 11 October 2012 - 09:32 PM, a spus:

Sa iti zic eu cum faci...
(testat de mine, se poate 100%)
Te duci la posta respectiva, ceri (pe un ton calm, relaxat si elevat) sa vb cu diriginta (poate ajuta daca te duci pe la un 18:45, eu asa am facut) si ii zici urmatoarele:
"Doamna, ma scuzati dar am o problema stupida... Am trimis un colet ieri (sau cand ai trimis tu) si am uitat sa iau chitanta. Va rog frumos sa ma ajutati sa imi dati un duplicat, ieri ma grabeam sa ajung la (bagi scuza - poti sa zici "la spital la ..." - doamne fereste! dar nah..)."

In era calculatoarelor orice se pastreaza! Ea poate accesa o lista cu toate trimiterile de la posta aia. Am vazut eu cu ochii mei la 3 poste separate. Ii zici catre cine ai trimis, data si eventual cam pe la ce ora (sau parte a zilei). Daca face gargara (nimic nu te mai poate soca la mom asta), ii zici respectuos (nu te certi sub nici o forma cu nimeni), ca ii faci reclamatie la sediul central ptr ca nu vrea sa iti elibereze un duplicat. Dar asta ca ultima instanta. Ai rabdare cu toti de acolo. Zambeste si fi politicos - te ajuta mult in orice situatie. Nimanui nu ii place sa vada pe cineva nervos si agitat - te expediaza repede dupa ce o sa pretinda ca ti-au cautat ce ai vrut si nu au gasit (e scuza penibila dar ff des intalnita).
Dupa ce iti da chitanta, vezi exact cat a costat si modalitatea de trimitere. Dupa, nu ma bag, faci ce doreste sufletelul tau ref la banii dati.

Bafta!

Este o idee excelenta.Maine ma duc sa vad ce si cum,poate reusesc sa salvez cei 40 lei care chiar daca nu par o avere prind bine cand ai nevoie de o elice pentru weekeend.
0

#8 Useril este offline   MarinMircea 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 580
  • Inregistrat: 20-May 10
  • Interests:Automodelism
    Ciclism (in portii moderate)

Postat 11 October 2012 - 10:53 PM

oricum probabil ca va nega... singura solutie este poate , daca exista , desi nu cred ca nu am fost niciodata atent sa vad , camera de filmat.
Sesizezi fenomenul asta la un politai daca gasesti unul amabil si ii explici ce si cum , poate te ajuta... stiu ca de obicei treaba cu umblatu in istoria filmarilor se face doar in caz de vre-un jaf , dar practic ce ti-a facut acea femeie tot asta se cheama...
Eu urasc genul asta de chestii si sa fereasca sfantu vreodata peste vreo 10 ani , sa am permis de portarma si sa mi se intample asa ceva ca sunt tare rau de temperament :drinks: (glumesc:P , dar este foarte neplacuta situatia)...

Sper ca iti vei recupera banii daca intradevar a fost un "jaf" :D

Aceasta postare a fost editata de MarinMircea: 11 October 2012 - 10:56 PM

Firestorm 10t - la vanzare
Traxxas slash ultimate 4x4 VXL
0

#9 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 12 October 2012 - 01:46 PM

Am fost deci la posta cu pricina.Doamna a inteles,mi-a aratat factura in calculator si suma adevarata care trebuia platita,7,35 lei.Dupa ce i-am sesizat de ce am patit eu,spune ca nu se poate si nici nu s-a intamplat asa ceva vreodata de cand lucreaza ea acolo.Acuma nu o mai dreg,teapa e luata si nu am nicio dovada ca am dat 40 de lei din prostie. :)

Asta e,acuma sper macar sa ii prinda banii aia bine postaritei. :D
0

#10 Useril este offline   costash 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 331
  • Inregistrat: 19-July 10
  • Interests:Crazy ass truck builds

Postat 18 October 2012 - 08:33 AM

Banuiam... Eu 40 de lei nu am platit niciodata la un colet de val mica. Si trimit colete/plicuri/etc in fiecare zi cu posta (servici, personale, etc).
Regretabil ca avem factori postali asa de ....
Eh, dar, sunt sigur ca ai mai primit colete de la magazinele de afara (cu piese, baterii, etc etc), de valoare relativ ridicata (incat sa platesti tva, taxe) si nu ai platit nimic ptr ca tanti aia de acolo nu a stat sa te verifice la sange.. Poti sa zici ca ai iesit echitabil (poate mai mult in fav ta) si gata :good:
Doar 10% din modelism se vede, restul e in mintea si imaginatia noastra

-->> My YouTUBE channel <<--
0

#11 Useril este offline   Ciprian97 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 October 2012 - 02:54 PM

O data am fost scutit de posta..la un colet de afara de 7$ :(

Acuma sper doar sa ma ierte si mai incolo...
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro