Modelism - RHC Forum: Cel mai bun constructor de barci de nadit/plantat. - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Cel mai bun constructor de barci de nadit/plantat. Loc de laudat dar si de criticat insa fara abuzuri.

#91 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3555
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Interests:Navo

Postat 17 November 2012 - 09:23 PM

Nicule .matusa Aglaia recomanda Academia DUDA_N BARCI ,cursuri cu fara frecventa intermitenta .timp de 2 ani ,4zile si 6ore, la absolvire vei primi o diploma ce-ti da dreptul sa creezi ghivece de flori pe post de barcazoi plutitor.

Aceasta postare a fost editata de manolo: 17 November 2012 - 09:24 PM

Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#92 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 520
  • Inregistrat: 08-March 12

Postat 17 November 2012 - 10:01 PM

Vezi postareavasia, la 17 November 2012 - 08:07 PM, a spus:

Dragul meu Nicusor, am sa-ti vorbesc cu cuvintele tale pentru ca sa intelegi ce vreau sa-ti zic, am inteles ca ai o sarcina de la mamica ta, sa te legi de cei trei balauri periculosi, care le fura si strica jucariile colegilor de pe forum. In urma cu ceva vreme mamica ta cea desteapta, frumoasa si devreme in bordei, ti-a dat jucarii sa te joci cu ele, sa le mobilezi, sa arati tuturor celor ce citesc acest forum cat de bine intentionata este, cat de saritoare este cu toti copii din cartier, si tu ca un copil docil ai facut tot ce ti-a zis ea doar ea te-a crescut de mic, ti-a dat laptic. Chiar daca toata povestea asta este cusuta cu ata alba, noi credem pe cuvant ca mamica cea buna a facut toate astea fara niciun interes, a facut-o sa arate lumii intregi cat de devotata este ea. nu stiu de ce dar dupa o peroada de timp mamica a disparut din cartier, cum este posibil asa ceva? pai mamica s-a dezbracat de caracter si a inceput sa vorbeasca de rau pe vecini. Vecini satui de mamica, au raspuns la unison contracarandu-i dejectiile verbale (sau scrise ma rog), politistul cel rau trecand si el prin zona a incercat sa aplaneze comflictul dar mamica nu s-a lasat de jigniri si denigrari asa ca politistul a bagat-o la bulau banand-o pe perioada nedeterminata. Imediat dupa asta mamica si-a chemat copii mai prostuti si facandu-le capul mare ia facut sa arunce cu ghemotoace de hartie, prost scrise, in vecinii razvratiti.
Si uite asa am ajuns noi in situatia de te suporta si pe tine care poate esti bine intentionat , si chiar crezi ce-ti spune mamica, si esti convins ca balaurii suntem noi cei de pe cealalta parte a baricadei. Dragul meu Nicusor lucrurile sunt mai simple decat crezi, de fapt mamica ta nu poate sa accepte ca a fost pusa cu botul pe labe si din cauza asta va imbrobodeste cu tot felul de minciuni, pe care voi cei mici si creduli le credeti si le spuneti mai departe. mie personal imi pare rau ca esti prins la mijloc dar ti-o cam cauti, pentru ca esti dus de nas cum au fost si altii si cum vor mai fi. te asteptam in continuare cu interes sa revolutionezi lumea constructorilor de barci de plantat, sa ne uimesti cu realizarile tale nemaivazute, sa ne incanti cu modurile inedite de a construi barcute.

cu stima, un vecin si coleg de forum care a intrat de 2 ori in bordei, care a primit-o pe mamica ta in casa lui si care a fost sunat la 12 noaptea de aceasta sa fie f.... in gura (acestea fiind cuvintele mamicii), ca se baga in discutii pe forum despre ea, si realizarile ei.

Vasia

Hahahahaah. Nu am cuvinte hahahahah
0

#93 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 17 November 2012 - 10:03 PM

Vezi postareamanolo, la 17 November 2012 - 09:23 PM, a spus:

Nicule .matusa Aglaia recomanda Academia DUDA_N BARCI ,cursuri cu fara frecventa intermitenta .timp de 2 ani ,4zile si 6ore, la absolvire vei primi o diploma ce-ti da dreptul sa creezi ghivece de flori pe post de barcazoi plutitor.

Din ce vb lumea despre tine , cred ca tu vei fi cel căruia i se vor pune ghivece cu flori pe piept. Hahahaahah
0

#94 Useril este offline   vasia 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1049
  • Inregistrat: 26-April 04
  • Interests:navomodelism

Postat 17 November 2012 - 10:49 PM

E normal sa nu ai replica, inevitabil ajungi la fel ca nentu, urari de prost gust, nesimtire, insistenta de om imatur, frustrat trecut prin viata degeaba, fara realizari, fara impliniri, du-te frate si lasa-ne in pace cu rahaturile tale, esti cel mai bun constructor de barci... sunt convins ca nici acum nu stii de ce se numeste topicul asta asa..... si daca tot nu stii iti promit ca nici nu mai incerc sa-ti zic ceva de acum incolo, meriti sa fi lasat asa cum esti, unul cate unul va dati arama pe fata, tipicul omului incult, prost crescut, pe cat de artagos pe atat de....
0

#95 Useril este offline   pufy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 461
  • Inregistrat: 04-February 11
  • Interests:auto-navo

Postat 17 November 2012 - 11:44 PM

urat,urat toate comentariile astea se refera la o singura persoana" stelian"

pacat si asta pentru ca s-a ridicat prea mult in ale navomodelismului si altii au ramas jos mihniti de invidie .Fac o paranteza si asta reiese din tot ce am citit pe acest forum pacat.

0

#96 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 November 2012 - 12:35 AM

Vezi postareapufy, la 17 November 2012 - 11:44 PM, a spus:

urat,urat toate comentariile astea se refera la o singura persoana" stelian"

pacat si asta pentru ca s-a ridicat prea mult in ale navomodelismului si altii au ramas jos mihniti de invidie .Fac o paranteza si asta reiese din tot ce am citit pe acest forum pacat.

ai mare dreptate. Stelian le a luat painea de la gura acestor muschetari si de aceea il ataca din toate partile si cu oricemijloace.
Stelian este intradevar cel mai bun constructor de navamodele pt plantat si nu este numai parerea mea. in scurt timp Stelian a construit,inventat, are idei, a ajutat pe fiecare persoana care i a cerut ajutorul, si asta pt ca EL nu tine nimit secret cum fac acesti 3 muschetari.o mare diferenta intre Stelian si acesti " mari constructori" este ca el nu face si nu lucreaza la barcute cum fac alti prin bucatarie, balcon si chiar in dormitorul unde dorm. el s a descurcat de un spatiu care la numit BUNCAR.il stimez si apreciez pe Stelica. sunt sigur ca o sa citeasca si el aceste vorbe si pe aceasta cale ii transmit: multe navamodele inainte.

pe acesti domni care se numesc Vasia,Adistul,Manolo ii deranjaza ca au aparut baietii care stiu si ei sa si construiasca propriul navamodel cu ajutorul unora ca Stelian care da sfaturi si informatii cat mai adevarate si cel mai important GRATUITE in comparatie cu altii.

domnilor Vasia,Adistul,Manolo nu vedeti ca sunteti depasiti si ideile voastre sunt invechite? de ani buni faceti navamodele si nu ati venit cu nici o imbunatatire la ele. aceleasi banale doua cuve sau o cuva cu luminite mai multe sau mai putine si colorate in fel si chip.chiar si sfaturile voastre sunt inutile acuma daca o sa va uitati mai bine.incercati sa vedeti realitatea, trezitiva!!! palmuitiva unul pe celalalt ca poate va reveniti si ve ti constata ca sunteti depasiti.
nu vreau si nici nu pot sa ma cobor la nivelul vostru. tot ce am scris despre voi sunt niste pareri ale mele si nu numai , crezand ca poate va treziti la realitate, dar ma zbat degeaba.
am mai spus si repet: Pacat ca exista unele grupuri ca voi care nu lasa si pe altii sa traiasca.
o sa vedeti ca se va face lumina pana la urma si cineva o sa si dea seama ca acest grup nu face decat sa imprastie membrii acestui forum spre alte forumuri de acest profil.
cam atat am avut de spus si cu asta am terminat pana la alte poze cu barcuta cea la care se schimba sistemul de cuvare din doaua cuve in sistemul cu o cuva.
nu ma pot cobora la nivelul acestor muschetari care au inceput sa dea exemple de "mamici", si mentionez ca tot ce am spus in acest topic este parerea mea despre acest forum si acest Grup de muschetari.
toata stima all, mai putin muschetarilor
0

#97 Useril este offline   Adistul 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1490
  • Inregistrat: 26-September 09

Postat 18 November 2012 - 06:16 PM

Te-am inteles... ti-am inteles afinitatea pentru Stelica... adversitatea fata de noi... e parerea ta... opinia ta si nu putem sa ti-o schimbam... am inteles asta.
Totusi nu trebuie sa te repeti... altfel vei fi considerat spammer si probabil cineva va lua masuri.
Incearca sa fii mai coerent, mai concis si obiectiv... altfel nici Navigator nu-ti mai citeste posturile!
http://www.rhcforum.ro/public/style_emoticons/default/rofl.gif

Aceasta postare a fost editata de Adistul: 18 November 2012 - 06:19 PM

Cand esti mort, nu stii ca esti mort: e greu doar pt ceilalti.
La fel e si cand esti prost.

tel: 0771 088 207

adistul@yahoo.com
0

#98 Useril este offline   casapumrs 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 440
  • Inregistrat: 07-March 09

Postat 19 November 2012 - 05:29 PM

E momentul potrivit sa apar si eu , in atata caterinca si atata mistoooo..... Serios baieti, vreau......sa intelegeti ca eu, sunt cel mai bun constructor de navomodele!!!! Va pupa Goga!!!!
0

#99 Useril este offline   Vik 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 69
  • Inregistrat: 23-October 12
  • Interests:Cisco, MSAD, Electronica, Robotica, Automatizari, CNC. 3D-Printing

Postat 19 November 2012 - 07:29 PM

Hop si eu (din nou). Construiesc o barca (in sfarsit), dar nu am sa va arat poze (probabil doar pe apa daca ma razgandesc cumva) dintr-un singur motiv: NU vreau sa devin dezamagit de ceea ce fac si sa fiu demoralizat de parerile "unora". Pacat, initial aveam sentimentul ca sunt altfel oamenii de aici, dar asta a fost doar prima dezamagire! Asadar, ma inscriu cu acte in regula in competitie, si spre fericirea mea am sa ma autoevaluez, deci implicit voi fi cel mai bun! :)

Sa speram ca mai avem si unde sa ne laudam. Pare-se ca treaba cu forumul (tehnic vorbind), nu sta prea roz. Sa fie blestemele....??

Aceasta postare a fost editata de Vik: 19 November 2012 - 07:29 PM

0

#100 Useril este offline   TyranoCar 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 266
  • Inregistrat: 01-March 13
  • Interests:modelism , electronica, scuba diving , vinu'rosu , calul sur si ............eu nu stiu'd'astea!

Postat 12 March 2013 - 11:09 PM

Vezi postareaipsihi, la 13 November 2012 - 03:39 PM, a spus:

...alooooooooooooooooooooooooo,
nu-mi mai poluati topicul cu tampeniile voastre ca va baneaza navigator pe toti pana va incheiati ciclul de maturizare , daca aveti ceva de spus faceti-o concret si fara imbecilitati !!!

Incep prin a va saluta cu respect , domnilor si tovarasilor! Eu sunt destul de nou pe aici (cred ca ma incadrez in grupul "ABBA" si nu in grupul "BABA" ca unii "monstri sacri" (balauri) ai barcutelor de nadit . In baza principiului care zice "Cine stie sa faca face , cine nu stie sa faca spune la altul cum sa faca , iar cine nu stie sa-i zica la altul cum sa faca , se da in "barci" pe aici " eu mai mult am facut pana acum , dar descoperind acest topic zic gata ! La nobles oblij! Eu sunt prea modest sa ma prezint ca cel mai bun constructor (si PROIECTANT!) de barcute de nadit, dar oarecum uluit de ce "tinichele" am vazut pe unele forumuri , scoase la vanzare chear! va prezint CATARAMANUL PROFESSIONAL XP "THUNDER" :

http://imageshack.us...7/thunder3.jpg/

http://imageshack.us...thunder2rr.jpg/

http://imageshack.us...87/thunder3.jpg

Aceasta minunatie este hiperstabila , practic nescufundabila ( suporta tirul unor arme de calibru mic!) si la intoarcerea din cursa poate servi cu succes ca bancuta pentru pescarul extenuat, ce poate servi astfel o cutie de bere , fara sa se suie furnicile pe el! Odata chear , la-m folosit sa suspend un ford Fiesta , ca sa-i schimb pana la o roata cu care un coleg a calcat in cioburile unei sticle de coniac Unirea , pe care niste pescari betivi o lasasera in drum.

Astept cu emotie , raspunsurile d-voastra!

L'inteligence n'atandrre pas les nom de l'anee!

O revoar, mesieur!

PS Rog fara cuvinte murdare! Merci!
...O tigaie plina te hraneste si o tigaie goala te educa! ...un "om" insurat...
0

#101 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 13 March 2013 - 07:05 AM

Daca ar fi facut si din tabla de inox sudata cu argoane ,vorba unuia cu berea rece in cap ,in loc de neuroane "Next generatioane" si unde mai pui ca ai instalate si 3 de alea sa "senvisim"
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#102 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 13 March 2013 - 07:22 AM

Mi-am pierdut suflarea de cum am vazut-o si am recunoscut cutiile ce mi le mai pierde copilul mai mic pe la scoala. Dar cum ne-ai rugat "fara cuvinte murdare"... ma abtin sa mai spun ceva.

p.s. (era o gluma :) )

Aceasta postare a fost editata de navigator: 13 March 2013 - 04:05 PM

0

#103 Useril este offline   TyranoCar 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:modelism , electronica, scuba diving , vinu'rosu , calul sur si ............eu nu stiu'd'astea!

Postat 13 March 2013 - 11:18 PM

Vezi postareanavigator, la 13 March 2013 - 07:22 AM, a spus:

Mi-am pierdut suflarea de cum am vazut-o si am recunoscut cutiile ce mi le mai pierde copilul mai mic pe la scoala. Dar cum ne-ai rugat "fara cuvinte murdare"... ma abtin sa mai spun ceva.
p.s. (era o gluma :) )

Si eu, prima oara cand am vazut-o la lucru ( se zice " opera de arta ravisanta) Garantez pentru capace ! Sunt rezistente la microunde ! .... si ca sa atingem apogeul :

http://imageshack.us.../thunder1t.jpg/

Rog respectos a se observa ca are 4 (PATRU) cuve!!!! si peste 800 metri raza !

Va multumesc pentru aprecieri , dar in continuare astept consideratia si a altor colegi..

PS Rog a nu se considera UP... Merci!
0

#104 Useril este offline   C&RDINODINOWOODFAN 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 534
  • Inregistrat: 30-September 12
  • Interests:Constructii de tot felul , Pescuit Sportiv ,Drift

Postat 13 March 2013 - 11:43 PM

... utilitatea primeza , din ce , cu ce ... doar treaba posesorului , si atit timp cit bicepsii sint in putere nici o problema .
Singura observatie ... daca montrura se putea aseza in cuva pe sus si eliberarea firelor prin fanta ... si nu una roz , va scutea de scormonit pe sub flotoare

0

#105 Useril este offline   TyranoCar 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 09 February 2014 - 05:26 PM

Dat fiind ca in 2014 inca nu s-a remarcat nimeni cu vreo realizare notabila , imi permit sa postez aici realizarea unui coleg . (am vrut sa o pun la "Vanzari" caci omul o vinde cu 160 euroi (negociabil) "inspre bucuria pescarilor , ca acum s-a lasat de pescuit si s-a apucat de vanatoare". Treaba e ca ,,,chiar cand sa incep a picat NET-ul (un "fenomen" a rupt fibra optica pe nustiuunde s-am stat fara net si fara cablu TV aproape 2 zile, asa ca am luat-o ca pe un avertisment! ) Dupa ce vizionati pozele veti intelege de ce. (aveti grija sa nu va crape ecranele de la monitoare!)

1Linkul meu

2 Linkul meu

3 Linkul meu

4 Linkul meu

5 Linkul meu

Ce ziceti de aceasta noua cucerire a stiintei si tehnicii? Eu cand vad calitatea nu ma pot abtine!

Aceasta postare a fost editata de TyranoCar: 09 February 2014 - 05:28 PM

0

#106 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 09 February 2014 - 10:26 PM

Daca este brevetata,din pacate nu poate fi copiata.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#107 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC

Postat 10 February 2014 - 10:02 AM

Scrat, sper ca flinta nu ii e pe masura barcii, sa ajunga la stiri la proteve.

0

#108 Useril este offline   TyranoCar 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 25 February 2014 - 09:40 PM

Vezi postareanavigator, la 10 February 2014 - 10:02 AM, a spus:

Scrat, sper ca flinta nu ii e pe masura barcii, sa ajunga la stiri la proteve.

Uite aici una ce "o" atenteaza la locul intai:

Aici este un navomodel supermodern (de tip NASA) “foarrrte stabil pe valuri”

http://img12.mercado...nicu-valcea.jpg

http://img10.mercado...mbarcatiuni.jpg

Asta ar induiosa si inima de gheata a unei zeite de piatra ocrotitoare a barcutelor de plantat.

(...cand scriu asta..sunt cu ochii in lacrimi...)

Stima!

0

#109 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 28 February 2014 - 11:01 AM

Vezi postareaTyranoCar, la 25 February 2014 - 09:40 PM, a spus:

Uite aici una ce "o" atenteaza la locul intai:

Aici este un navomodel supermodern (de tip NASA) “foarrrte stabil pe valuri”

http://img12.mercado...nicu-valcea.jpg

http://img10.mercado...mbarcatiuni.jpg

Asta ar induiosa si inima de gheata a unei zeite de piatra ocrotitoare a barcutelor de plantat.

(...cand scriu asta..sunt cu ochii in lacrimi...)

Stima!

se da la apa cu tot cu suport?

Aceasta postare a fost editata de Nicu1976: 28 February 2014 - 11:01 AM

0

#110 Useril este offline   Vik 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 69
  • Inregistrat: 23-October 12
  • Interests:Cisco, MSAD, Electronica, Robotica, Automatizari, CNC. 3D-Printing

Postat 28 February 2014 - 11:36 AM

Compact, aerisit, lucrat cu simt de raspundere si in plus ...doua motoare. hehe - rupe gura la targ cu asta. :)
0

#111 Useril este offline   Hurloi Grigore 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 473
  • Inregistrat: 10-May 09

Postat 28 February 2014 - 06:04 PM

Salut..

Un model aparte facut in casa doar din pasiunea de a face un navomodel cu propriile mijloace.

Construit din tabla zincata 0,3 mm.

Fisiere atasate

0

#112 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 28 February 2014 - 06:36 PM

Frumusica foc,pacat de cutia aia de suruburi ,ii strica fasonul.Nu mai ai si alte poze?
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#113 Useril este offline   Adistul 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1490
  • Inregistrat: 26-September 09

Postat 13 March 2014 - 11:23 PM

Vezi postareaHurloi Grigore, la 28 February 2014 - 06:04 PM, a spus:

Salut..

Un model aparte facut in casa doar din pasiunea de a face un navomodel cu propriile mijloace.

Felicitari! Mie-mi place! Daca si "cuva" e demontabila... JOS PALARIA!
Cand esti mort, nu stii ca esti mort: e greu doar pt ceilalti.
La fel e si cand esti prost.

tel: 0771 088 207

adistul@yahoo.com
0

#114 Useril este offline   TyranoCar 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 28 March 2014 - 11:37 PM

Vezi postareaHurloi Grigore, la 28 February 2014 - 06:04 PM, a spus:

Salut..

Ce-i cu tinicheaua asta!? uite colea scula!!!!:

http://img31.mercado...-fotografii.jpg

NASA HERE

(pentru incepatori este vorba de chestia aia alba situata la curul camilei, pe care scrie "IDILIS" si costa doar 80 roni (eu ma duc sa-mi cumpar un ciocan sa-mi sparg pusculita..da mie frica sa nu se faca apoi tesla si sa nu-mi dau in 00-ua)... Alea din stanga/dreapta sunt formele dupa care s-a inspirat si deasupra sunt sculele cu care a realizat-o

PS. Aceasta "scula" ii va lasa pe multi someri pe aici...eu deja am inceput sa ma tem preventiv! Un weekend sentimental va doresc!
0

#115 Useril este offline   3leigrei 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 132
  • Inregistrat: 01-November 08
  • Interests:pescuitul si mai nou navomodele de plantat[de la bratesti3 mi se trage]

Postat 20 March 2017 - 09:40 PM

Vezi postareaSharkky, la 26 October 2012 - 09:49 AM, a spus:

Sa continue poluarea!!!

da da
0

#116 Useril este offline   3leigrei 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Interests:pescuitul si mai nou navomodele de plantat[de la bratesti3 mi se trage]

Postat 20 March 2017 - 11:48 PM

Desi topicul este deschis in 2012, eu ,acum l-am vazut si citit.Motivul care ma facut sa scriu ,este MEGA MEMBRUL MANOLO, eu sant afon in barcute si alte alea,am ajuns cu barcuta mea, veche de 8-9 ani, nu stiu cum se cheama,daca o avea vreu-n nume,ma mancat in nas, sa bag vaselina la tub pupa,la carma si daca tot am desfacut-o sa-i scot cuplajul si sa-i bag un furtun, am zis sa nu mai faca atata zgomot am vrut sa aranjez si firele care stateau vraiste sa fie mai ordonata ,ma rog am ajuns la manolo ,am schimbat si motorul vechi care mergea ,dar de la condens era vai de el ,dar mergea .sa no lungesc m-am inteles cu el la 280 ron toata treba si urma sa-mi puna ceva la tx ptr un singur canal, am un hitec optic sport , in 35 mhz,de 5 ani fb.deci concluzia cand pornesc motorul zvacneste cu un zgomot ,servo de carma futaba 3003, scartaie bine de tot,cablajul este ca la inceput ,adica vraiste,parca l-am pus eu, la test in cada de baie dupa 10 min 5-600 g de apa,inainte dupa o zi de plantat 100g toata ziua,l-am sunat pe manolo i-am zis problemele , iar raspunsul a fost ca i-am adus o rapandula si la bani astia ce vroiam? ceva nou?nu manolo vroiam rapandula mea,care a mers fara probleme 8-9 ani, macar cum era inainte ,ti-am zis ca daca era asa cum zici tu ,adica o rapandula ,tu, ca meserias care te crezi, de ce te-ai mai apucat de ea ,pai la bani astia ce vroiai?vroiam sa-mi spui de la bun inceput,nu o fac ca este varza si gata,nu era nici o problema, fara suparare dar nu, tu ai luat bani, adica 250 ron ,da,carma scartaie ,cablaju varza,motorul zmuceste,telecomanda nu ai reusit sa o faci ca nu ai stiut sa o reglezi,cu toate ca ti-m spus ca a mers dar am umblat eu pe la setari ,apa inauntru din belsug ,ce vroiai sa-ti dau 5-600 ron sa faci, ce?NU ZIC CA NU ESTI MESERIAS ,DAR ZIC CA NU TE INTERESEAZA DECAT BANUL ,PANA LA UN PUNCT TE INTELEG,DAR AI UN CARACTER INFECT,NU TE RESPECTI CA MESERIAS SI CRED CA NICI CA OM.
0

#117 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 21 March 2017 - 07:23 AM

Nu se merita nici un comentariu.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#118 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC

Postat 21 March 2017 - 08:03 AM

TyranoCar, vezi ca nu merg linkurile alea doua spre poze! Mie cel putin.

3leigrei, ar fi bine daca ai scrie sub forma de propozitii si fraze separate prin punct urmat de spatiu si majuscula la inceputul urmatoarei. Ar fi mai odihnitor la citit. Dar nu facem aici lectie de limba romana ca nici Manolo nu s-a exprimat academic cu "nu se merita". Oricum, ideea de baza a mesajului tau s-a inteles asa ca daca Manolo nu vrea sa comenteze...

0

#119 Useril este offline   3leigrei 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 21 March 2017 - 08:58 AM

Vezi postareanavigator, la 21 March 2017 - 08:03 AM, a spus:

TyranoCar, vezi ca nu merg linkurile alea doua spre poze! Mie cel putin.

3leigrei, ar fi bine daca ai scrie sub forma de propozitii si fraze separate prin punct urmat de spatiu si majuscula la inceputul urmatoarei. Ar fi mai odihnitor la citit. Dar nu facem aici lectie de limba romana ca nici Manolo nu s-a exprimat academic cu "nu se merita". Oricum, ideea de baza a mesajului tau s-a inteles asa ca daca Manolo nu vrea sa comenteze...

la ce lucrare si la cata apa intra in barca nu are ce comenta,iar de postat, crede-ma ,este ultima data cand mai postez. dor voi fi spectator,stima.
0

#120 Useril este offline   GigiGL 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2107
  • Inregistrat: 10-March 11
  • Interests:Aero

Postat 21 March 2017 - 11:25 AM

Odata am facut si eu barcute. In colaborare cu un membru cunoscut al forumului. Am facut alergie la aceste barcute. Mai este doar putin pana vor fi echipate cu harpoane, dinamita si surse de inalta tensiune. Daca-i sport, atunci lasati pescuitul sa fie sport. Inventiile astea inseamna LACOMIE si... S-o lasam asa.
Gigi Sterian
Rascal 1940mm fs.61 nitro
Rascal 120 DLE 30
U Can Do .46 nitro .52, 2T
Beaver 1520
Maule 1500
Helios 2545
... Taranis X9D plus / ACCST / AFHDS
0

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • « Prima