catarata, la 27 October 2012 - 06:45 AM, a spus:
Nu vad cum cineva se poate numi"meserias" din moment ce n-a fost in stare sa invate sa scrie corect.Ala se numeste mestesugar.Face si el ce "face" altii.Si balacareala dintre voi tine tot de gradul de cultura.Si putin de invidie.
Cat despre nr de barci realizate,am in jur de 45 ,niciuna cu probleme.
Spor la balacareala!
Poate deschide cineva un topic cu titlul "Cine balacareste mai bine?"
P.S>N-am facut pe nimeni prost ci doar semianalfabet.
B) esti simpatic, te potrivesti de minune cu topicul TU esti cel mai bun constructor de barci.... ai facut 45 barci trebuia sa te justifici in fata noatra cat de bun esti, noi suntem analfabeti... tu esti "alfabet" ai inceput sa te balacaresti cu noi pe forum asta inseamna ca ai un grad de cultura ridicat, de invidie nu mai vorbim vazand ca nu esti bagat in seama te-ai bagat singur, hai sa-ti zic ceva prefer un om care scrie mai putin corect, dar are bun simt si 7 ani de acasa, decat unul care se crede educat dar nu lasa pauza dupa punct sau virgula iar la conjugarea verbului "invata" se face de ras chiar in momentul in care vrea sa arate cat este el de voinic. EU in locul tau as fi incheiat discutia imediat dupa ce as fi fost luat pe sus, dar nu, fudulul... Trebuie sa se dea in stamba, sa arate el cat este de educat, sa sublinieze cate barcute a facut perfect, eu ma ingrozesc... toate barcile mele chiar daca nu am facut 2 la fel toate au avut probleme... ba mai intra apa pe ici pe colo, ba nu am slefuit asa cum as fi vrut, ba nu am centrat bine componentele, ba nu am etansat capacele, ba am pierdut elicii, si mai stiu eu cate prostii(este adevarat ca le-am rezolvat pana la urma), dragul meu nu stiu cate barci ai facut, recunosc numele tau de pe forum, nici nu am avut rabdare sa ma uit peste posturile tale, dar tu faci atatea barcute perfect, esti un tip educat (chiar daca prost crescut pentru ca unul cu sapte ani de acasa nu arunca insulte direct), consideri ca le bunghesti cu gramatica dar faci praf verbul invata cand e vorba de conjugat, el/ea sa invete (nu sa invate), este vorba de conjunctivul prezent (asta a fost de impresie am citit pe google si am aflat), de balacarit iti place sa balacaresti altfel nu veneai cu comentarii aiurea. DRAGA COLEGULE CATARATA in urma celor prezentate mai sus si a concluziilor trase ... CONSIDER CA TU: CATARATA, ESTI CEL MAI BUN CONSTRUCTOR DE BARCI DE NADIT/PLANTAT, bine ai venit in clubul nostru de mesteri semianalfabeti mai ales ca ai toate calitatile necesare.
inca ceva ... din punctul meu de vedere, meseriasul, este ala de face multe lucruri binisor si niciunul bine, mestesugarul este ala batran care stie sa faca numai anumite lucruri foarte bine iar mestesugul lui este transmis din tata in fiu si pastrat cu sfintenie. Dupa ce ai maturat cu noi pe jos am primit si o lauda chiar daca neintentionata. Nu stiu cum reusiti unuii dintre voi de ma face-ti sa scriu cat nu am scris toata viata mea.
cu stima,
Vasia
Aceasta postare a fost editata de vasia: 27 October 2012 - 08:50 AM