Dragul meu Nicusor, am sa-ti vorbesc cu cuvintele tale pentru ca sa intelegi ce vreau sa-ti zic, am inteles ca ai o sarcina de la mamica ta, sa te legi de cei trei balauri periculosi, care le fura si strica jucariile colegilor de pe forum. In urma cu ceva vreme mamica ta cea desteapta, frumoasa si devreme in bordei, ti-a dat jucarii sa te joci cu ele, sa le mobilezi, sa arati tuturor celor ce citesc acest forum cat de bine intentionata este, cat de saritoare este cu toti copii din cartier, si tu ca un copil docil ai facut tot ce ti-a zis ea doar ea te-a crescut de mic, ti-a dat laptic. Chiar daca toata povestea asta este cusuta cu ata alba, noi credem pe cuvant ca mamica cea buna a facut toate astea fara niciun interes, a facut-o sa arate lumii intregi cat de devotata este ea. nu stiu de ce dar dupa o peroada de timp mamica a disparut din cartier, cum este posibil asa ceva? pai mamica s-a dezbracat de caracter si a inceput sa vorbeasca de rau pe vecini. Vecini satui de mamica, au raspuns la unison contracarandu-i dejectiile verbale (sau scrise ma rog), politistul cel rau trecand si el prin zona a incercat sa aplaneze comflictul dar mamica nu s-a lasat de jigniri si denigrari asa ca politistul a bagat-o la bulau banand-o pe perioada nedeterminata. Imediat dupa asta mamica si-a chemat copii mai prostuti si facandu-le capul mare ia facut sa arunce cu ghemotoace de hartie, prost scrise, in vecinii razvratiti.
Si uite asa am ajuns noi in situatia de te suporta si pe tine care poate esti bine intentionat , si chiar crezi ce-ti spune mamica, si esti convins ca balaurii suntem noi cei de pe cealalta parte a baricadei. Dragul meu Nicusor lucrurile sunt mai simple decat crezi, de fapt mamica ta nu poate sa accepte ca a fost pusa cu botul pe labe si din cauza asta va imbrobodeste cu tot felul de minciuni, pe care voi cei mici si creduli le credeti si le spuneti mai departe. mie personal imi pare rau ca esti prins la mijloc dar ti-o cam cauti, pentru ca esti dus de nas cum au fost si altii si cum vor mai fi. te asteptam in continuare cu interes sa revolutionezi lumea constructorilor de barci de plantat, sa ne uimesti cu realizarile tale nemaivazute, sa ne incanti cu modurile inedite de a construi barcute.
cu stima, un vecin si coleg de forum care a intrat de 2 ori in bordei, care a primit-o pe mamica ta in casa lui si care a fost sunat la 12 noaptea de aceasta sa fie f.... in gura (acestea fiind cuvintele mamicii), ca se baga in discutii pe forum despre ea, si realizarile ei.
Vasia
Aceasta postare a fost editata de vasia: 17 November 2012 - 08:12 PM