Buna ziua,
Am incercat sa fac poze cu GoPro controland tricopter-ul din monitor, dar la fiecare instantaneu se intrerupe imaginea pe ecran pentru cateva secunde.
Exista o anumita optiune pentru a dezactiva acel efect in GoPro ?
Imi puteti spune va rog, cei mai experimentati (presupunand ca ati facut fotografii in situatii asemenatoare) ...se poate face ceva, sau trebuie sa ma impac cu idee ?
Ma gandeam ca poate nu sunt inca obisnuit cu FPV si o fi vorba numai de practica !?
Pagina 1 din 1
"Flash" pe monitor, cu GoPro Intreruperea imaginii pe monitor, cand GoPro face poze la secunda
Postat 20 September 2012 - 09:58 AM
din cate stiu , asta e singurul mod in care el pozeaza... si pe mine ma enerveaza foarte tare... daca misti poza pana apare al doilea bip s-a dus imaginea... si de aceea acum sunt convins ca go pro nu sunt si camere foto :hi:, poate doar cu tripod...
Firestorm 10t - la vanzare
Traxxas slash ultimate 4x4 VXL
Traxxas slash ultimate 4x4 VXL
Postat 12 March 2013 - 03:30 AM
MarinMircea, la 20 September 2012 - 09:58 AM, a spus:
din cate stiu , asta e singurul mod in care el pozeaza... si pe mine ma enerveaza foarte tare... daca misti poza pana apare al doilea bip s-a dus imaginea... si de aceea acum sunt convins ca go pro nu sunt si camere foto :hi:, poate doar cu tripod...
Multumesc de raspuns.
Inseamna ca nu imi ramane decat sa bag la puculita pentru o camera mai buna.
Ce model de GoPro folosesti ?
Oare asa face la toate ?
Ma gandeam sa iau un GoPro Hero 2 uzata, pentru o calitate mai buna, dar convine sa ma indrept spre altceva daca toate modelele GoPro fac la fel.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1