Buna ziua.
Am fost cu barcuta pana acuma la vreo 10 partide de pecuit.
Toate bune si frumoase, autonomie buna , a facut serviciu cu brio pana la ultima iesire adica duminica trecuta in care am facut cu ea prima plantare, am scos-o pe mal si nu a vrut sa mai imi raspunda la comanda inainte inapoi si se bascula dar foarte incet o cuva de una singura .
Aveti idee care este cauza. Acum am probat-o si merge la fel ca inainte adica si-a revenit dar totusi vreau sa remediez problema pentru ca vreau sa o vand ca am niste probleme financiare si nu vreau sa o dau defecta .
Multumesc anticipat pentru viitoarele raspunsuri.
Pagina 1 din 1
rog ajutor probleme barcuta
Postat 10 September 2012 - 06:07 PM
Ar mai trebui niste amanunte despre partea electrica -electronica ,adica regulator,BEC ,telecomanda si ar mai fi fire,conexiuni etc.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
Tel. 0744915775
Postat 10 September 2012 - 08:17 PM
csaita1, la 10 September 2012 - 04:52 PM, a spus:
Buna ziua.
Toate bune si frumoase, autonomie buna , a facut serviciu cu brio pana la ultima iesire adica duminica trecuta in care am facut cu ea prima plantare, am scos-o pe mal si nu a vrut sa mai imi raspunda la comanda inainte inapoi si se bascula dar foarte incet o cuva de una singura .
Aveti idee care este cauza. Acum am probat-o si merge la fel ca inainte adica si-a revenit dar totusi vreau sa remediez problema pentru ca vreau sa o vand ca am niste probleme financiare si nu vreau sa o dau defecta .
salut
nu ai ce sa remediezi. probabil la ultima iesire pana sa se strice s a format condens care a facut niste contacte nedorite . daca si a revenit este bine, ca s a si uscat. dupa plantari este bine sa deschizi capacul pt aerisire, sau noaptea spre dimineata sa o acoperi sau sa o bagi la loc ferit de negura sau roua.
eu deara dupa plantat bag barcuta pt. siguranta in porbagajul masini . :drinks:
numai bine
Postat 11 September 2012 - 08:36 AM
Daca nu ma insel, la basculare folosesti device 1canal-2servo. Daca este asa si cuva/cuvele s-au deschis incet, aceasta poate fi din cauza receptorului. La deschidere, ai observat faptul ca servo de la cuve s-a deschis mai tare decat era setat? Nu este obligatoriu ca receptorul fizic sa aibe ceva probleme, ci problema poate aparea din cauza BEC-ului.
Tel : 0768080180
Postat 03 April 2014 - 08:41 PM
pentru condens folositi cu incredere silicagel industriasl...eu asta folosesc si nu face gram de condens la interior
silicagel.jpg (283.75K)
Number of downloads: 47
Number of downloads: 47
Arata acest topic
Pagina 1 din 1