Modelism - RHC Forum: rog ajutor - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

rog ajutor probleme barcuta

#1 Useril este offline   csaita1 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 144
  • Inregistrat: 12-March 10

Postat 10 September 2012 - 04:52 PM

Buna ziua.

Am fost cu barcuta pana acuma la vreo 10 partide de pecuit.
Toate bune si frumoase, autonomie buna , a facut serviciu cu brio pana la ultima iesire adica duminica trecuta in care am facut cu ea prima plantare, am scos-o pe mal si nu a vrut sa mai imi raspunda la comanda inainte inapoi si se bascula dar foarte incet o cuva de una singura .
Aveti idee care este cauza. Acum am probat-o si merge la fel ca inainte adica si-a revenit dar totusi vreau sa remediez problema pentru ca vreau sa o vand ca am niste probleme financiare si nu vreau sa o dau defecta .
Multumesc anticipat pentru viitoarele raspunsuri.
0

#2 Useril este offline   manolo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3555
  • Inregistrat: 25-May 08
  • Interests:Navo

Postat 10 September 2012 - 06:07 PM

Ar mai trebui niste amanunte despre partea electrica -electronica ,adica regulator,BEC ,telecomanda si ar mai fi fire,conexiuni etc.
Barcute intinse!
Tel. 0744915775
0

#3 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 520
  • Inregistrat: 08-March 12

Postat 10 September 2012 - 08:17 PM

Vezi postareacsaita1, la 10 September 2012 - 04:52 PM, a spus:

Buna ziua.

Am fost cu barcuta pana acuma la vreo 10 partide de pecuit.
Toate bune si frumoase, autonomie buna , a facut serviciu cu brio pana la ultima iesire adica duminica trecuta in care am facut cu ea prima plantare, am scos-o pe mal si nu a vrut sa mai imi raspunda la comanda inainte inapoi si se bascula dar foarte incet o cuva de una singura .
Aveti idee care este cauza. Acum am probat-o si merge la fel ca inainte adica si-a revenit dar totusi vreau sa remediez problema pentru ca vreau sa o vand ca am niste probleme financiare si nu vreau sa o dau defecta .
Multumesc anticipat pentru viitoarele raspunsuri.

salut
nu ai ce sa remediezi. probabil la ultima iesire pana sa se strice s a format condens care a facut niste contacte nedorite . daca si a revenit este bine, ca s a si uscat. dupa plantari este bine sa deschizi capacul pt aerisire, sau noaptea spre dimineata sa o acoperi sau sa o bagi la loc ferit de negura sau roua.
eu deara dupa plantat bag barcuta pt. siguranta in porbagajul masini . :drinks:
numai bine
0

#4 Useril este offline   DigitAll 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 769
  • Inregistrat: 23-January 09

Postat 11 September 2012 - 08:36 AM

Daca nu ma insel, la basculare folosesti device 1canal-2servo. Daca este asa si cuva/cuvele s-au deschis incet, aceasta poate fi din cauza receptorului. La deschidere, ai observat faptul ca servo de la cuve s-a deschis mai tare decat era setat? Nu este obligatoriu ca receptorul fizic sa aibe ceva probleme, ci problema poate aparea din cauza BEC-ului.
Tel : 0768080180
0

#5 Useril este offline   mirel334 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 17
  • Inregistrat: 17-September 12

Postat 03 April 2014 - 08:41 PM

pentru condens folositi cu incredere silicagel industriasl...eu asta folosesc si nu face gram de condens la interiorFisier atasat  silicagel.jpg (283.75K)
Number of downloads: 47
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

913Creative.ro