Modelism - RHC Forum: alta barcuta - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 20 Pagini +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

alta barcuta 2 cuve

#481 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 520
  • Inregistrat: 08-March 12

Postat 18 May 2013 - 11:26 AM

Vezi postareastelian, la 18 May 2013 - 08:42 AM, a spus:

... cred ca ma bag si eu la o liniuta cu viforul meu :yahoo:

Apropo. Eu zic sa te dai lovit ca o sa ți umbresc Viforul cu Killer Shark al meu . O sa ți l bat la toate capitolele: anduranta, viteza, manevrabilitate. Daca mai vrei si alte teste le stabilim pe balta. MAI SE BAGA CAREVA?
Stima
0

#482 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 06:46 PM

si iata care i treaba cu killer sharc ;d

0

#483 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 06:48 PM

...

0

#484 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 06:49 PM

...

0

#485 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 07:07 PM

...

0

#486 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 18 May 2013 - 07:09 PM

...

0

#487 Useril este offline   vasia 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1049
  • Inregistrat: 26-April 04
  • Interests:navomodelism

Postat 19 May 2013 - 11:29 AM

Vezi postareaNicu1976, la 17 May 2013 - 11:46 PM, a spus:

te provoc la o liniuta maine la Lacul Morii. maine la 17 in spatele scolii si a stadionului din rosu chiajna. ca poate o sa ti schimbi parerea. Killer Shark impotriva unei barcute de a ta care sa fie la aceasi categorie. elice 50 si acumulator plumb acid. ;) barcuta mea daca musca din a ta este nasol ca a ta se va duce la fund si va disparea. a ta daca musca din a mea nu se duce la fund. va trebuii a ta sa o manance toata pe a mea ca sa dispara.

Provocarea este valabila pt oricine are de testat vreo barcuta pt ca eu oricum ies cu ea sa i fac probe .

maine la ora 17:00 in spatele scolii din rosu chiajna pe lacul morii
stima

Salut,

nu inteleg provocarea, ai intrebat daca ne place barca, din punctul meu de vedere este o aiureala... fara forme elegate, nefinisata, vopsita cu picioarele, se balanganeste in toate partile.... dar este punctul meu de vedere, din pacate nu pot sa-ti raspund la provocare pentru ca nu am nici-o barca facuta cu pb-acid, si mai ales cu elice de 50, poate doar catul vechi de 4-5 ani, caruia pot sa-i pun pb acid si elicii de 50, numai ca are 2 motoare si o sa zici ca esti dezavantajat, daca vrei sa ma provoci fa-o cum trebuie, vino cu o barca , nu cu un polistiren, stabilim coonditiile de concurs, viteza fiabilitate, frumusete, finisaje, nu ma lua cu pb acid ca nu mai folosesc de f multi ani, un motor,2 sau 3 motoare , monococa, catamnaran sau trimaran, elice sau jet, dimensiuni, tip motor.... adica lucruri serioase nu copilarii. in legatura cu mancatul din barci... iar mi se pare o copilarie...

te felicit pentru realizarea ta, iti doresc sa inveti sa construiesti navomodele, si in loc de o provocare sa ne inviti la o plimbare cu barcutele pe lac

spor
0

#488 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2013 - 08:12 PM

Vezi postareavasia, la 19 May 2013 - 11:29 AM, a spus:

Salut,

nu inteleg provocarea, ai intrebat daca ne place barca, din punctul meu de vedere este o aiureala... fara forme elegate, nefinisata, vopsita cu picioarele, se balanganeste in toate partile.... dar este punctul meu de vedere, din pacate nu pot sa-ti raspund la provocare pentru ca nu am nici-o barca facuta cu pb-acid, si mai ales cu elice de 50, poate doar catul vechi de 4-5 ani, caruia pot sa-i pun pb acid si elicii de 50, numai ca are 2 motoare si o sa zici ca esti dezavantajat, daca vrei sa ma provoci fa-o cum trebuie, vino cu o barca , nu cu un polistiren, stabilim coonditiile de concurs, viteza fiabilitate, frumusete, finisaje, nu ma lua cu pb acid ca nu mai folosesc de f multi ani, un motor,2 sau 3 motoare , monococa, catamnaran sau trimaran, elice sau jet, dimensiuni, tip motor.... adica lucruri serioase nu copilarii. in legatura cu mancatul din barci... iar mi se pare o copilarie...

te felicit pentru realizarea ta, iti doresc sa inveti sa construiesti navomodele, si in loc de o provocare sa ne inviti la o plimbare cu barcutele pe lac

spor

am spus in spirit de gluma treaba cu provocarea. eu oricum ma duceam sa i fac probe iar daca mai venea cineva ne amuzam pe seama rechinului.in legatura cu barcuta , aspectul ei si cum se misca cred ca NU ai vazut bine. eu zic sa mai te uiti. si vezi ca daca nu ai urmarit topicul este o barcuta captusita la interior cu polistiren.iar in privinta barcutelor tale cu lipo sa fi sanatos si sa te bucuri de ele. mie imi plac cu plumb pt ca sunt mai ieftin de facut si stabile pe apa. ca nu au ele viteza mai mare , asta este alta mancare de peste. la ce are de facut o barcuta de nadit eu cred ca este suficient aceasta viteza a lui Killer Shark.
credi ca ma doare buzunarul sa le pun si eu lipo si motor de 17000 sau 22000 de rotatii si elice de maxim 35?buzunarul il doare pe cei care le achizitioneaza ;). dar in fine. nu conteaza. eu am glumit iar tu te ai aprins.
stima :drinks:
0

#489 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2013 - 08:23 PM

azi am mai bricolat si la mica si ma mica barcuta pe care o voi numi "PRINTESA ROZ"
asta pt ca o colega de servici mi a spus ca ii place culoarea Roz si ca ar arata bine. asa ca am si achizitionat vopseaua pt ea.dar iata ce s a mai efectuat azi:

...

Fisiere atasate

0

#490 Useril este offline   ipsihi 

• TARTOR
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 4508
  • Inregistrat: 02-December 03

Postat 19 May 2013 - 08:44 PM

...astea roz cica se cam dau la fund !!!
...tabula crasa, mortua est!
0

#491 Useril este offline   vasia 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2013 - 09:33 PM

Vezi postareaNicu1976, la 19 May 2013 - 08:12 PM, a spus:

am spus in spirit de gluma treaba cu provocarea. eu oricum ma duceam sa i fac probe iar daca mai venea cineva ne amuzam pe seama rechinului.in legatura cu barcuta , aspectul ei si cum se misca cred ca NU ai vazut bine. eu zic sa mai te uiti. si vezi ca daca nu ai urmarit topicul este o barcuta captusita la interior cu polistiren.iar in privinta barcutelor tale cu lipo sa fi sanatos si sa te bucuri de ele. mie imi plac cu plumb pt ca sunt mai ieftin de facut si stabile pe apa. ca nu au ele viteza mai mare , asta este alta mancare de peste. la ce are de facut o barcuta de nadit eu cred ca este suficient aceasta viteza a lui Killer Shark.
credi ca ma doare buzunarul sa le pun si eu lipo si motor de 17000 sau 22000 de rotatii si elice de maxim 35?buzunarul il doare pe cei care le achizitioneaza ;). dar in fine. nu conteaza. eu am glumit iar tu te ai aprins.
stima :drinks:

Nu s-a aprins nimeni era doar o discutie, de vazut vad bine, am vazut o barca facuta din polistiren, vopsita ca naiba si la fel de aratoasa, nu vreau sa-ti critic barcile dar un nume pompos si o vopsea cu sclipici nu inseamna nimic pentru mine. Ca idee, nu greutatea bateriei face o barca sa fie stabila, din contra cand greutatea este prea mare, iar centrul de greutate nu este calculat corect, iar coca nu are in constructia sa elemente care sa o stabilizeze, barca isi pierde din proprietati.
nu ma dau rotund cu barcile cu lipo sau nimh dar avantajul lor este ca pot fi incarcate mult mai repede decat PBacid, si sunt mai usoare nu trebuie sa-mi folosesc spatele sa le car. Viteza este data de ansamblul motor ax elice nu de acumulator (acumulatorul ajuta un pic,)precum si de forma barcii. nu am o problema cu gluma, am o problema cu infatuarea.

spor
0

#492 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2013 - 09:48 PM

Vezi postareaipsihi, la 19 May 2013 - 08:44 PM, a spus:

...astea roz cica se cam dau la fund !!!

tocmai de accea ii fac pe plac colegei mele :D
0

#493 Useril este offline   stelian 

• NAVOMODELE CNX
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2400
  • Inregistrat: 01-December 08

Postat 19 May 2013 - 09:53 PM

Daca ii pui si jet construit din teava de scurgere F 32 m-ai dat pe spate ...... :yahoo:
facebook
https://www.facebook...3/photos_stream

https://www.facebook...le.7/photos_all

Alte barcute construite , poze de pe alte meleaguri !
http://forum.rcdesig...read274739.html

0721 241 744 VODAFONE
0762 028 013 COSMOTE

[Mail stelianionascu@yahoo.com [/size]
0

#494 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2013 - 10:20 PM

Vezi postareavasia, la 19 May 2013 - 09:33 PM, a spus:

Nu s-a aprins nimeni era doar o discutie, de vazut vad bine, am vazut o barca facuta din polistiren, vopsita ca naiba si la fel de aratoasa, nu vreau sa-ti critic barcile dar un nume pompos si o vopsea cu sclipici nu inseamna nimic pentru mine. Ca idee, nu greutatea bateriei face o barca sa fie stabila, din contra cand greutatea este prea mare, iar centrul de greutate nu este calculat corect, iar coca nu are in constructia sa elemente care sa o stabilizeze, barca isi pierde din proprietati.
nu ma dau rotund cu barcile cu lipo sau nimh dar avantajul lor este ca pot fi incarcate mult mai repede decat PBacid, si sunt mai usoare nu trebuie sa-mi folosesc spatele sa le car. Viteza este data de ansamblul motor ax elice nu de acumulator (acumulatorul ajuta un pic,)precum si de forma barcii. nu am o problema cu gluma, am o problema cu infatuarea.

spor

ai dreptate la tot ce ai spus. am mai spus si repet ca sa intelegi :LA MINE NU CONTEAZA ASPECTUL SAU CA NU ESTE FINISATA CUM TREBUIE. ideea este ca ea sa si faca treaba.daca as face in serie barcute binenteles ca as umbla la aspectul estetic in primul rand dupa care la performante. dar ce te face sa crezi ca o barcuta din fibra sau lemn sau mai stiu eu ce este mai buna ca una din polistiren? o barca din polistiren inbracata in fibra este de 3 ori mai buna decat una din fibra.doar fibra. ca sa fie pe intelesul tau o barca din polistiren batuta cu fibra daca se strica si ramane pe apa o gasesti si peste o luna(daca nu o gaseste altul binenteles). cea din fibra nu cred. poate in acea luna vor fi vijelii si...
eu stiu si inteleg ca va ti tocit unghiile smingheluind la matritele din fibra ca sa arate bine . dar suntem intr un secol avansat in care a aparut si polistirenul care are un rol important in viata noastra. in primul rand polistirenul este folosit la captusirea cladirilor pt o izolatie mai buna TERMICA si FONICA. daca nu stii mai are si rolul de a proteja peretii impotriva unezelii. de ce nu ar fi bun si la barcute?
la construirea barcutelor din polistiren mai exista avantajul ca de la coca la coca poti sa i dai alta forma fara a necesita matrita. ca sa te conving o sa fac o proba cu barcuta PRINTESA ROZ care va constata in performantele ei in plus fata de o coca din fibra. voi pune in interiorul coci greutati in valoare de 2kg(constand in greutatea componentelor) si o voi umple si cu apa dupa care o voi trimite pe apa.ce zici? poti face acelasi lucru si cu o coca din fibra fara sa se scufunde?
cam atat am avut de spus. stiu ca ce v am scris deranjaza pe multi constructori de barcute, dar asta este realitatea.au aparut asa de multe materiale din care putem confectiona repede si ,bine si trainic incat nu trebuie sa ne mai chinuim cu materialele mai vechi. si vezi ca daca ma enervez cu nervii pot imbraca barcutele din polistiren si cu email dinacela care se foloseste la repararea cazilor. este foarte dur si foarte rezistent la zgaraieturi.
gata pt in seara asta ca doar nu s scriitor
stima

Aceasta postare a fost editata de Nicu1976: 19 May 2013 - 10:21 PM

0

#495 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 19 May 2013 - 10:23 PM

Vezi postareastelian, la 19 May 2013 - 09:53 PM, a spus:

Daca ii pui si jet construit din teava de scurgere F 32 m-ai dat pe spate ...... :yahoo:

daca ajuta la imbunatatirea performantelor de ce nu? :good:
0

#496 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 20 May 2013 - 01:49 PM

Acumulatorii ideali sunt LIfepo. La cum ii exploatati voi pe barcutele de nadit puteti conta pe ei peste 2000 (doua mii) de cicluri.Sunt aproape la fel de usori ca Lipo dar au viata de 50-100 de ori mai lunga. Ii incarcati rapid, in cca 2 ore. Nu stiu dece va mai chinuiti cu plumb, pana si Nimh sunt mai buni ca plumbul. Lipo insa nu merita deoarece nu-s fiabili. Singura lor calitate e ca sunt cei mai usori ceea ce ii face potriviti la aeromodelism. Dar si aici au inceput sa fie inlocuiti cu Lifepo care sunt un pic mai grei dar incomparabil mai fiabili.

0

#497 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 07:13 PM

Vezi postareanavigator, la 20 May 2013 - 01:49 PM, a spus:

Acumulatorii ideali sunt LIfepo. La cum ii exploatati voi pe barcutele de nadit puteti conta pe ei peste 2000 (doua mii) de cicluri.Sunt aproape la fel de usori ca Lipo dar au viata de 50-100 de ori mai lunga. Ii incarcati rapid, in cca 2 ore. Nu stiu dece va mai chinuiti cu plumb, pana si Nimh sunt mai buni ca plumbul. Lipo insa nu merita deoarece nu-s fiabili. Singura lor calitate e ca sunt cei mai usori ceea ce ii face potriviti la aeromodelism. Dar si aici au inceput sa fie inlocuiti cu Lifepo care sunt un pic mai grei dar incomparabil mai fiabili.

multumesc de informatii. o sa ma interesez mai in amanunt de acumulatorii Lifepo
stima
0

#498 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 07:15 PM

astazi m am apucat de taiat in polistiren aceasta idee :D
Fisier atasat  Picture 080 (Large).jpg (69.14K)
Number of downloads: 36 mici modificari dar asemanator

Fisiere atasate

0

#499 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 07:16 PM

...

Fisiere atasate

0

#500 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 20 May 2013 - 07:19 PM

Fisier atasat  Picture 109 (Large).jpg (90.6K)
Number of downloads: 38 Fisier atasat  Picture 110 (Large).jpg (90.69K)
Number of downloads: 45
maine este sarbatoare. dar ma voi gandii sau vad eu ce voi mai face :D ....
stima all
0

#501 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 21 May 2013 - 08:31 PM

avand in vedere ca a fost sarbatoare azi am mai mesterit batraneste.

...

...
este aproape gata de slefuire iar dupa imbracare in fibra
stima

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de Nicu1976: 21 May 2013 - 08:33 PM

0

#502 Useril este offline   vasia 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 May 2013 - 07:45 PM

Pai ce faci fara poze azi?
Hai sa vedem si cabina ca suntem curiosi. Si ca sa intelegi ca nu ma dau inapoi, pana o termini tu pe asta spune-mi pe care dintre barcutele de mai jos vrei sa o pregatesc pentru o liniuta.

;)
spor

Fisiere atasate

0

#503 Useril este offline   stelian 

• NAVOMODELE CNX
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2400
  • Inregistrat: 01-December 08

Postat 22 May 2013 - 08:59 PM

... , stabiliti ce motorizare si ma bag si eu la o liniuta :yahoo:
facebook
https://www.facebook...3/photos_stream

https://www.facebook...le.7/photos_all

Alte barcute construite , poze de pe alte meleaguri !
http://forum.rcdesig...read274739.html

0721 241 744 VODAFONE
0762 028 013 COSMOTE

[Mail stelianionascu@yahoo.com [/size]
0

#504 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 22 May 2013 - 09:18 PM

Vezi postareavasia, la 22 May 2013 - 07:45 PM, a spus:

Pai ce faci fara poze azi?
Hai sa vedem si cabina ca suntem curiosi. Si ca sa intelegi ca nu ma dau inapoi, pana o termini tu pe asta spune-mi pe care dintre barcutele de mai jos vrei sa o pregatesc pentru o liniuta.

;)
spor

LOLLLLLLLL :o :o :o :o ai avut de lucru nu gluma :). alege tu una din categoria navamodelelor pt nadit cu doua cuve motor 755/40 elice de 50 nu de viteza. sau daca preferi alta motorizare nu am nimic impotriva dar sa fie lafel. o sa fie o problema la mine cu acumulatorul. dar... stai sa o termin de turnat si iti povestesc si ce acumulator pot pune.sau daca vrei sa ne surprindem unul pe altul si sa nu divulgam ce piese punem este ok si asa. dar sa fie totusi NAVAMODEL CU DOUA CUVE.
ce sa mai? jos palaria in fata dumneavoastra.
toata stima :good:

Aceasta postare a fost editata de Nicu1976: 22 May 2013 - 09:21 PM

0

#505 Useril este offline   vasia 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 May 2013 - 09:23 PM

Pai toate sunt din categoria navomodelelor de nadit si nu numai... 755/40 elice de 50 , vorbim dupa weekend caci sambata ma voi apuca de ea...

spor
0

#506 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 22 May 2013 - 09:24 PM

astazi am pregatit coca cu ultimele detalii inainte de turnare sau bataie cu fibra :D

Fisiere atasate

0

#507 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 22 May 2013 - 09:27 PM

Vezi postareavasia, la 22 May 2013 - 09:23 PM, a spus:

Pai toate sunt din categoria navomodelelor de nadit si nu numai... 755/40 elice de 50 , vorbim dupa weekend caci sambata ma voi apuca de ea...

spor

daca ma uit mai bine la acele coci si as alege cu care sa ma intrec o aleg pe cea Borsec. se poate? :D

ok maestre. vorbim
0

#508 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 22 May 2013 - 09:34 PM

am intaziat cu postarile pozelor pt ca am batut pana acuma la fibra pe coca.
am batut si coca si masa si pe mine :)));))))))
nu ma pricep sa bat fibra si a iesit ca un rahat. o sa ma intarzie polizatul si slefuitul o zi cel putin dar o scot eu la capat. trebuie mai ales ca acuma am un motiv in plus ca sa iasa bine. intrecerea cu domnul vasia . daca as vedea vreun filmulet ceva cum se bate fibra as invata ca prind repede(meseria se fura). dar am cautat pe net filmulete cu bataia fibrei si imi arata tot felul de prostii. daca are cineva ceva filmulete cu fibra batuta va rog sa mi bagati si mie aici cateva.va multumesc
stima
0

#509 Useril este offline   vasia 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 22 May 2013 - 10:11 PM

Vezi postareaNicu1976, la 22 May 2013 - 09:34 PM, a spus:

am intaziat cu postarile pozelor pt ca am batut pana acuma la fibra pe coca.
am batut si coca si masa si pe mine :)));))))))
nu ma pricep sa bat fibra si a iesit ca un rahat. o sa ma intarzie polizatul si slefuitul o zi cel putin dar o scot eu la capat. trebuie mai ales ca acuma am un motiv in plus ca sa iasa bine. intrecerea cu domnul vasia . daca as vedea vreun filmulet ceva cum se bate fibra as invata ca prind repede(meseria se fura). dar am cautat pe net filmulete cu bataia fibrei si imi arata tot felul de prostii. daca are cineva ceva filmulete cu fibra batuta va rog sa mi bagati si mie aici cateva.va multumesc
stima

Pai, iei facaletul (pensula) si o bati pana-i ies aerele din cap. In functie de program, saptamana viitoare sigur vom face o matrita sau macar o barca, asa ca poti veni sa vezi ce si cum...

spor
0

#510 Useril este offline   Nicu1976 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip

Postat 22 May 2013 - 11:47 PM

Vezi postareavasia, la 22 May 2013 - 10:11 PM, a spus:

Pai, iei facaletul (pensula) si o bati pana-i ies aerele din cap. In functie de program, saptamana viitoare sigur vom face o matrita sau macar o barca, asa ca poti veni sa vezi ce si cum...

spor

aha ok . ms de invitatie. sa vedem ce program am cand va fi bataia :)
stima
0

Arata acest topic

• 20 Pagini +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou