Nicu1976, la 17 May 2013 - 11:46 PM, a spus:
te provoc la o liniuta maine la Lacul Morii. maine la 17 in spatele scolii si a stadionului din rosu chiajna. ca poate o sa ti schimbi parerea. Killer Shark impotriva unei barcute de a ta care sa fie la aceasi categorie. elice 50 si acumulator plumb acid. ;) barcuta mea daca musca din a ta este nasol ca a ta se va duce la fund si va disparea. a ta daca musca din a mea nu se duce la fund. va trebuii a ta sa o manance toata pe a mea ca sa dispara.
Provocarea este valabila pt oricine are de testat vreo barcuta pt ca eu oricum ies cu ea sa i fac probe .
maine la ora 17:00 in spatele scolii din rosu chiajna pe lacul morii
stima
Salut,
nu inteleg provocarea, ai intrebat daca ne place barca, din punctul meu de vedere este o aiureala... fara forme elegate, nefinisata, vopsita cu picioarele, se balanganeste in toate partile.... dar este punctul meu de vedere, din pacate nu pot sa-ti raspund la provocare pentru ca nu am nici-o barca facuta cu pb-acid, si mai ales cu elice de 50, poate doar catul vechi de 4-5 ani, caruia pot sa-i pun pb acid si elicii de 50, numai ca are 2 motoare si o sa zici ca esti dezavantajat, daca vrei sa ma provoci fa-o cum trebuie, vino cu o barca , nu cu un polistiren, stabilim coonditiile de concurs, viteza fiabilitate, frumusete, finisaje, nu ma lua cu pb acid ca nu mai folosesc de f multi ani, un motor,2 sau 3 motoare , monococa, catamnaran sau trimaran, elice sau jet, dimensiuni, tip motor.... adica lucruri serioase nu copilarii. in legatura cu mancatul din barci... iar mi se pare o copilarie...
te felicit pentru realizarea ta, iti doresc sa inveti sa construiesti navomodele, si in loc de o provocare sa ne inviti la o plimbare cu barcutele pe lac
spor