Deci... ca tot am timp la servici iata ce m am gandit sa confectionez. asta si pt ca sezonul de pescuit la Crap a inceput. deja am comenzi la barcuta de mai sus iar jabo si baitliner sunt maritate.sa va destainui ce voi face
ideea este ca voi face o coca din POLISTIREN EXTRUDAT pt. ca eu vad cateva avantaje la o asfel de coca care echipata va fi o Barcuta de temut pt crapi. sa va enumar cateva avantaje care sunt imbatabile, si anume:
1.nu necesita confectionarea unei matrite care costa si aceea timp si bani
2. coca se confectioneaza repede, curat doar cu cateva instrumente si anume; cutter,panza bomfaier,sminghel,chit si vopsea
3. costurile sunt mult mai mici decat o alta coca din alt material maxim 100 lei
4. iar un lucru IMPORTANT este ca orice se poate intampla pe lac, ea ramane pe apa pana la recuperare pt. ca nu se scufunda
As putea sa mai enumar avantaje dar ma opresc aici ca sa nu supar pe nimeni cu toate ca deja ii stiu pe ce i care nu sunt de acord cu aceasta idee pe care eu o numesc REVOLUTIONARA ca de obicei .
Cum ideea mi a venit de dimineata am si pus pe foaie cateva chesti , si anume:
Picture 640 (Large).jpg (59.81K)
Number of downloads: 31
Picture 641 (Large).jpg (69.04K)
Number of downloads: 37
cam atata pt azi. va voi tine la curent cu restul
toata stima all
aaa .sa nu uit . alta vantaj al acestei barcute din polistiren ar fi ca o barcuta nu seamana cu alta. ii dai infatisare cum iti vine pe chelie atunci pe moment